Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μαργαριτα σε καταλαβαινω απολυτα.Οταν ειμαι τοτε με πιανει το πεισμα μου και βγαινω με το ζορι!!Με καταπιεζω χαχα

Αντιγονη δεν πειραζει με το καροτσι βολτα σε κανενα παρκο..

Ιωαννα μου δεν πηγαμε τελικα αυτο το σ/κ

Χθες ο αντρας μου δουλεψε αστα να πανε...αλλα οταν παρει αδεια θα πηγαινουμε καθε μερα το υποσχεθηκα στον εαυτο μου.

Πανω απ ολα για τον μεγάλο. Αφου λογω του γάμου που εχουμε δεν μας παιρνει λογω οικονομικών να φυγουμε.

Εγω σημερα εδωσα πεπονι με μηλοο!Εφαγε κοριτσια επαθα πλακα.Δεν ξερω αν ειχε να κανει η γευση στα φρουτα η αν συνηθισε λογο το κουταλι αλλα καταπινε.Ειμαι πολυ χαρούμενη μακαρι τοσο να ηταν η δυσκολία μας!!

(Ετυχε σήμερα ειμαστε στους δικους μου οποτε καταλαβαινεις τι ελεγε ο μπαμπας μου χαχαχαχα)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βούλα, Θεσσαλονίκη είμαι αλλά φεύγω πάλι την Τρίτη για Ποσείδι. Ήρθε ο άντρας μου με την μεγάλη και τώρα που θα είμαστε πολλοί θα την πασαρω τη μπεμπα να ευχαριστηθω λίγο θάλασσα χι χι χι

Αρε Γκρετα, και εγώ τα ίδια. Οι γονείς μου δούλευαν μέχρι τις 23:00 για να χτισουν σπίτι. Και μαγείρεμα και πλύσιμο και σίδερο και πατώματα από όλα. Αυτά δε ξέρουν τίποτα! Της μπεμπας της λέω "κακομοιρα μου θα βοηθας τη μαμά δε θα μου είσαι τεμπελα" και μου κάνει πρρρρρ χα χα. Για το φαγητό το πεπόνι είναι εγγύηση. Και εμένα την αδειάζει τη φρουτόκρεμα αν έχει πεπόνι.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα!!!!

Σας ευχαριστώ που με καταλαβενετε!! Βάσω ίσως τωρα που ειμαι έγκυος να με βλέπει λίγο ανταγωνιστικά γιατι θέλει τρίτο παιδί αλλα ο άντρας της δεν θέλει αλλο! Αλλα πολυ κακιά για το τιποτα! Το άφησα ήδη πίσω κορίτσια, δεν χαλάω την ζαχαρένια μου αλλο!!

Γκρέτα μπράβο του μικρού!!!!!! Μακάρι να τρώει κάθε μέρα ετσι τωρα!!!! Είδες που αγχωνοσουν;!

Εμείς αρχίσαμε ενα περίεργο ωράριο 2-3 μέρες τωρα! Τρώμε 5,7,10,12,15,18,20,22 και 23!! 9 γεύματα!!!!!!! Ποτε δεν εχει ξαναγίνει αυτο! Ίσως να ειναι έτοιμοι για βελουτε λαχανικά;;; Τι λέτε;

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Τι ζεστη ειναι αυτη;;; Έχουμε ΒΡΑΣΕΙ!!!

Σε λιγο θα ετοιμαστούμε να πάμε μια βόλτα στην πλατεια όλοι μαζι, ελπιζω να εχει λίγη δροσιά!!!

Σε αλλα νεα ΕΝΑ θα πω κ τπτ αλλο δεν θα ξαναπώ για το θεμα...

Οι στέρεες κ τα αποτελέσματα τους στην πάνα δοκιμάζουν πολυ έντονα την αγαπη της μανούλας!!!

Και ειμαστε ακομα στην αρχη :s

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εμεις σημερα πηγαμε για μπανιο απο το πρωι κ τωρα γυρίσαμε ο γιος σαν μπήκε μεσα Άρη θάλασσα δεν ξανά βγήκε!!! Κ επειδή κουράστηκα δεν ειχα όρεξη αλλα χιλιόμετρα για να άπω στο χωριό μ κ θα παω αυριο... Εχω λίγες ωρες να σας χορτάσω!!!

Με ξεχάσατε ΟΛΕΣ!! Ούτε μια δεν με θυμήθηκε...

KMwEp3.png

Εμεις σημερα πηγαμε για μπανιο απο το πρωι κ τωρα γυρίσαμε ο γιος σαν μπήκε μεσα Άρη θάλασσα δεν ξανά βγήκε!!! Κ επειδή κουράστηκα δεν ειχα όρεξη αλλα χιλιόμετρα για να άπω στο χωριό μ κ θα παω αυριο... Εχω λίγες ωρες να σας χορτάσω!!!

Με ξεχάσατε ΟΛΕΣ!! Ούτε μια δεν με θυμήθηκε...

Χαχαχα μωρε Βούλααααα τι εχει σημερα και σε ξεχάσαμε;; :tongue: :confuse: ξεδωσε ο μεγάλος!! Τι να κανει το παιδάκι με την ζέστη!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σου Βούλα! Αφού μας είπες ότι θα είσαι θάλασσα, βρε! Εγώ πάντως λέω να μην πας αύριο στο χωριό, έχουμε μισή μέρα να σε πείσουμε! Χιχι!

Πού να τρέχεις, μακριά από τον άντρα σου, μες στη ζέστη... Θα σκεφτώ κι άλλα κ θα επανέλθω...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...