Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Eflenew είπε:

      Χριστος Ανεστη! Και εγώ λαχανιαζω πολύ εύκολα. Εγώ έχω επαναληπτική χοριακης την Τετάρτη...αν πάνε όλα καλά λογικά θα μου πούνε να κλείσω για τον πρώτο υπέρηχο.

      Δυστυχώς δε γνωρίζω καθόλου πόσο ρίσκο είναι. Οι κοπέλες που έχουν προχωρημένη εγκυμοσύνη ή έχουν ήδη παιδάκι μπορούν να βοηθήσουν...Έχεις αποφασίσει να φύγεις ε? 

      Πως είσαι?? Ελπίζω να μην ξαναειχες το ίδιο...

      μια στο τόσο με πιάνει! δεν είναι συχνό! ήμουν ανάμεσα στην πίεση και το σάκχαρο! εσυ,;

καμπυλη ζαχαρου


Recommended Posts

Καλησπερα. θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. προκειτε να κανω εμβρυομεταφορα με κατεψυγμενα στον επομενο κυκλο. το θεμα μου ειναι πως παρακολουθησα για λιγο καιρο το ζαχαρο μου με μηχανακι και ενω οι τιμες ηταν απο 80 -87 2 φορες μου βγηκε 100 οπου αποφασισα να κανω μια καμπυλη σημερα με 75 γρ οπου τα αποτελεσματα βγηκαν

0 90

30 160

60 125

120 111

ενω ειμαι μεσα στα φυσιολογικα ορια και η μικρβιολογος μου ειπε εισαι μια χαρα ο γιατρος μου ειπε πως η καμπυλη ειναι παθολογικη και θεωρουμε προδιαβητικη....

εχετε καποια παρομοια εμπειρια?? πορειτε να με βοηθησετε?


thpmp3.png

jyeHp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπερα,

κοπέλα μου, επειδη εκανα την καμπυλη ζαχαρου στην 26η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου, ο γιατρος μου ειπε πως οτι ειναι πανω απο 120 θεωρειτε διαβητης. Εγώ ειχα 90, στην 1 ώρα 80, στην 2η ώρα 80 (κάτι ετσι ήταν, πανω απο 80 δεν επερνε).

Αυτό που θα σου συνιστούσα εγω, ειναι να μιλήσεις με καποιον διαβητολόγο, απλα για να εισαι σιγουρη πως δεν θα υπάρχει διαβητης κυησης στην εγκυμοσυνη, ή αν υπαρχει προδιαθεση ο οργανισμος σου να το σωσεις απο την αρχη.

Εμενα αν και ο γυναικολογος μου με διαβεβαιωσε ότι ειναι πολύ καλή, επειδη με παρακολουθει και ενδοκρινολογος-διαβητολόγος, λογω θυροειδη, ζήτησε να δει και αυτος την ανάλυση.

Καλή επτυχία σου ευχομαι κοπέλα μου και συντομα με το/α σπορακι/α στην κοιλιτσα σου.


L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Link to comment
Share on other sites

Μην το αφηνεις. Ψαξτο με ενδοκρινολογο η καλυτερα διαβητολογο και ειδικο σε κυησεις, εφοσον προκειται να κανεις εμβρυομεταφορα.

Η μικροβιολογος δεν μπορει να εκτιμησει σωστα.

Παθουσα απο προβληματικη καμπυλη με προσφατη παλινδρομη κυηση, που η ενδοκρινολογος μου ειπε οτι ευθυνεται για την παλινδρομη. .

Στην εγκυμοσυνη μου μια μονο τιμη ηταν λιγο τσιμπημενη απο την καμπυλη σακχαρου και ο γιατρος με εστειλε σε ειδικο διαβητολογο κυησης.

Εφοσον ο γυναικολογος σου ειπε ετσι να το ψαξεις. Κανε και ειδκη διαιτα εχω διαβασει οτι βοηθαει στο ενδομητριο η μειωση υδατανθρακων και ζαχαρης.

Καλη επιτυχια σου ευχομαι.

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε!!

ο γιατρος που μου ειπε πως δεν ειναι καλη ειναι ενας διαβητολογος που απο την αρχη ηταν πολυ πολυ υπερβολικος. τι εννοω? με ζαχαρο νηστειας 95 ηθελε να με βαλει σε ινσουλινη χωρις καν να μου ζητησει καμπυλη κατι που οπως μου ειπαν αργοτερα 2 αλλοι ενδοκρινολογοι/διαβητολογοι ειναι απαραδεκτο!

μιλησα με αλλους 2 λοιπον και μου ειπαν πως η καμπυλη ειναι φυσιολογικοτατη,μεσα στις τιμες που θα πρεπε να ναι και να μην ασχοληθω αλλο με καμπυλες. και πως το ζαχαρο στην αρχη της εγκυμοσυνης πεφτει. ουτως η αλλως μετραω το ζαχαρο με το μηχανακι και τα πρωινα ειναι 80-95 και 2 ωρες μετα το φαγητο δεν εχει παει ποτε πανω απο 100.

εκανα και γλυκοζυλιωμενη και ειναι 5.

και απο το κεντρο που πηγαινω ο ντοκ μου ειπε πως ειμαι μια χαρα! ετσι ησυχασα κι εγω!! ειμαι με το ζορι 49 κιλα δεν τρωω γλυκα γιατι δεν μου αρεσουν αλλα απο προληψηκαι μονο θα προσεχω την διατροφη μου.

αυτο παντως που εχω καταλαβει ειναι πως με τους ενδοκρινολογους δεν βγαζεις ακρη.. ο καθενας τα δικα του... προσφατα εκανε φιλη μου και στα 60 ειχε 155 και της ειπαν φυσιολογικο.. τωρα τι να πω κι εγω!

και παλι σας ευχαριστω πολυ!!


thpmp3.png

jyeHp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...