Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

Πρόβλημα με την κουμπάρα...


electronio

Recommended Posts

Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Αντιμετωπίζω σοβαρό θέμα με την κουμπάρα μου (νονά της κόρης μου) και χρειάζομαι επειγόντως την γνώμη σας. Από την αρχή όμως...

Είμαι παντρεμένη 3,5 χρόνια και έχω μια κόρη 2,5 χρόνων. Τον τελευταίο ένα χρόνο έχω καρκίνο και την Τρίτη ξεκινάω για τρίτη φορά θεραπείες. Τον νονό της μικρής δεν τον ήξερα. Ήταν φίλος του άντρα μου και γενικά δεν είχα κάποια αντίρρηση. Ωραία οικογένεια, έχουν και ένα κοριτσάκι στην ηλικία της μικρής. Μια χαρά!!!

ΟΜΩΣ... Ο κουμπάρος λείπει συνέχεια από το σπίτι του. Η κουμπάρα βαριέται μόνη της με δύο παιδιά (έκανε δεύτερο παιδί για να αναγκάσει τον άντρα της να κόψει το καφενείο) στο σπίτι. Μας καλεί σχεδόν κάθε μέρα. Παίρνει τηλέφωνο ότι ώρα να ναι και δεν το κλείνει με τίποτα. Ζητάει συνέχεια εξυπηρετήσεις από τον άντρα μου (κάηκε η λάμπα, βούλωσε ο νιπτήρας κλπ).

Καλεί να βγούμε όλοι μαζί και δεν έρχεται ο άντρας της και άλλα. Το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνει με τίποτα ότι δεν κάνει να κολλήσω κάποια ίωση.

Σήμερα μας είχε καλέσει και πάλι ενώ είχε πάει ο άντρας μου την μικρή χτες για να παίξει. Εγω είμαι ξαπλωμένη όλη μέρα γιατί χτες κουράστηκα πολύ και σήμερα πονούσα πολύ. Η μικρή είναι μαζί μου στο σπίτι και τον προσέχω όσο μπορώ. Ο άντρας μου έλειπε όλη μέρα για δουλειές. Γύρισε κατά τις έξι και βρήκε στο σπίτι τον αδερφό μου. Έφυγε σχεδόν αμέσως χωρίς να πει που πάει. Τον πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε η κουμπάρα. Όταν μίλησα μαζί του μου είπε ότι πήγε γιατί το είχε υποσχεθεί και ότι δεν είπε τίποτα γιατί θα αργούσα να ετοιμαστώ...

Επειδή και λόγω της ασθένειας το μυαλό μου παίζει, θα ήθελα σας παρακαλώ την γνώμη σας για το τι μπορεί να συμβαίνει και το τι να κάνω....


XKGjp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοπέλα μου περαστικά σου ελπίζω να γίνεις σύντομα καλά!!!! Είσαι σε δύσκολη κατάσταση. Να προσπαθείς να είσαι αισιόδοξη, να πιστεύεις ότι θα γίνεις καλά και να μην στεναχωριέσαι!!!! Δεν ξέρω πως είστε με τον άντρα σου, εγώ στη θέση σου πάντως θα του έλεγα ξεκάθαρα ότι δεν μου άρεσε που πήγε έτσι μόνος του και θα ήθελα να κόψουν τα πολλά πολλά. Πιθανόν δεν τρέχει τίποτα, αλλά στην κατάστασή σου δεν είναι να ανησυχείς και για αυτά. Στην τελική πες του ότι τον χρειάζεσαι εσύ στο σπίτι. Μπορεί βέβαια να στεναχωριέται με ότι συμβαίνει και να έφυγε για να ξεσκάσει ή να μην τον βλέπεις χάλια. Καμιά φορά δεν είναι αυτο που νομίζουμε. Μίλησε μαζί του. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις και να ξεμπερδέψεις με τον καρκίνο και να είσαι υγιείς!!!!


zZWsp2.png398Mp3.png

Link to comment
Share on other sites

κι εγω θα συμφωνησω...καταρχας περαστικα σου και συντομα γερη και σιδερενια διπλα στην οικογενεια σου.Αυτο που εγω θα εκανα θα ηταν να του μιλησω και να του πω ευθεως πως ειμαι σε μια εριεργη κατασταση λογω της υγεια μου και θα ηθελα την οικογενεια μου μαζι και ενωμενη να περναω οσο πιο πολυ χρονο μπορω...επισης θα τονιζα πως ειδικα τωρα τα πολλα πηγαινε ελα πρεπει να κοπουν γενικοτερα γιατι κυκλοφορουν ιωσεις κτλ και ειδικα σε σπιτια με παιδακια.τελος στο επομενο τηλεφωνημα της κουμπαρας θα της εξηγουσα με ευγενικο τροπο(μιας και ειναι ανιασθητη και δεν καταλαβαινει γιατι αν καταλαβαινε θα ενοχλουσε μονο για να παρεχει βοηθεια )πως θα προτειμουσα να καθισω με την οικογενεια μου στο σπιτι και πως επειδη περναω μια φαση μεχρι το τελος υτης χρειαζομαι το χρονο μου και την ηρεμια μου...το βασικο ειναι ομως να το κανεις σαφες στον αντρα σου..και δεν νομιζω πως ειναι κακο να του πεις και για τις ανασφαλειες σου...εγω θα το ελεγα στην τελικη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πρεπει να σεβαστει την ιδιαιτεροτητα της καταστασης...Οταν με το καλο περασει η μπορα η περνας(και θα περασει συντομα στο λεω και το πιστευω)και ανακτησεις πληρως δυναμεις και ελεγχο βαλε την κυρια αυτη στη θεση της...συγγνωμη που τα λεω εξω απο τα δοντια αλλα εμενα οταν η κουμπαρα μου περασε μια πολυ δυσκολη κατασταση υγειας παρομοια με τη δικη σου επαιρνα καθε μερα σε επιτρεπτες ωρες τηλ τον κουμπαρο τον επαιρνε ο αντρας μου και η βοηθεια που της παρειχα ηταν να περασω να παρω το πρωι το μικρο της παιδακι 1,5 χρονων για 4-5 ωρες ωατε να ξεκουραστει..της απλωνα κανα ρουχο κανα σιδερωμα μαγειρεμα κτλ...φυσικα της ελεγα να μου πει να βγουμε οταν εκεινη ενιωθε καλα...για να νιωσει καλυτερα...αυτα τα κουμπαροκολληματα μου τη δινουν στα νευρα..και γενικοτερα η ελειψη σεβασμου απεναντι σε τετοιες κατασεις οπως η υγεια...ευχομαι απο καρδιας να περασει το συντομοτερο δυνατο η κατασταση αυτη που περνας..να σαι καλα γερη διπλα στους δικους σου...υγ μη στεναχωριεσαι για συμπεριφορες αλλων..κανεις δεν θα νοιαστει για σενα περα απο σενα

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ και για την βοήθεια και για τις ευχές σας!

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο άντρας μου που τσιμπάει σαν χαζός και τρέχει γιατί η κακομοίρα είναι μόνη της όλη μέρα και θέλει παρέα..:evil:

Όπως καταλάβατε το πρόβλημα είναι η κουμπάρα που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Προς το παρόν λέω να της κόψω λίγο την φόρα. Όχι να μην σηκώνω το τηλέφωνο γιατί συνεχίζει να παίρνει στο σταθερό και στα κινητά μέχρι να το σηκώσουμε. Απλά θα της ξεκαθαρίσω ότι δεν μπορούμε να πηγαίνουμε επισκέψεις.

τι λέτε;


XKGjp2.png
Link to comment
Share on other sites

για μενα δεν φταιει η κουμπαρα μονο..φταιει και το οτι ο συζυγος δεν κραταει σταθερη σταση με σενα..τι παει να πει ειναι μονη τησ;;;και εσεις τι ειστε υποκαταστατο του συζυγου της;;αν εχει θεματα με το γαμο της να τα λυσει μονη της...δεν φτανουν οσα εχετε ηδη θα επιφορτωθειτε και με τα δικα της;;συγγνωμη που τα λεω εξω απο τα δοντια αλλα προεχεις εσυ και σε προταιρεοτητα η υγεια απο τη μοναξια....ναι εγω θα της το ελεγα..αλλα πριν θα μιλουσα με τον αντρα μου..κι ο αντρας σου θα επρεπε πρωτα να σκυψει πανω στα δικα σας θεματα και μετα οταν με το καλο τα ξεπερασετε στης κουμπαρας....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και εγώ συμφωνώ οτι πρέπει να μιλήσεις πρώτα με τον άντρα σου και να του εξηγήσεις ότι τώρα εσύ τον χρειάζεσαι περισσότρερο και την επόμενη να φορά που θα ζητήσει βοήθεια να της το εξηγήσει. Για παράδειγμα θα μπορούσε να της πεί οτι είναι δύσκολη περίοδος για την γυναίκα μου και θα ήθελα όσο χρόνο έχουμε να τον περνάμε μαζί και οτι τώρα με τις ιώσεις να κοπούν τα πολλά πολλά μόλις συνέλθει η γυναίκα μου και βόλτες κάνουμε και επισκέψεις, ή κάθε φορά να της λέει μια δικαιολογία ότι δεν μπορεί να πάει κάποια στιγμή θα το πιάσει το νόημα;). Και αν σε παίρνει τηλ. ακατάλληλες ώρες πες της το καθαρά: είναι δύσκολη περίοδος για μένα και χρειάζομαι ξεκούραση και ηρεμία αν μπορείς να με παίρνεις μόνο απογεύματα ή πρωϊνά (όπως σε βολεύει εσένα). Άν δεν μπορεί να καταλάβει δώστης εσύ να καταλάβει. Να θέσεις τα όρια σου. Κάθε άνθρωπος επεμβαίνει στη ζωή μας όσο του επιτρέπουμε. Κόφτε της σιγά σιγά τον αέρα.


zZWsp2.png398Mp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν. Έβαλα κάτω τον άντρα μου και του εξήγησα ότι δεν θέλω να πηγαίνουμε συνέχεια στους κουμπάρους. Άλλωστε δεν συνεννοούνται μεταξύ τους και τις περισσότερες φορές που πάμε ο κουμπάρος λείπει στο καφενείο (το κ..το μου σε ποια δεκαετία ζούνε;;;;).

Βέβαια η κουμπάρα θα χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια. Σήμερα το πρωί πήρε τηλέφωνο για να πάει ο άντρας μου να αλλάξει την λάμπα στο μπάνιο τους γιατί δεν ήξερε τι ώρα θα γυρνούσε ο δικός της. Και είχε και το θράσος να μου πει ότι "την είδε ο ... Το πρωί και μου είπε να έρθει ο .. Να την αλλάξει". Της είπα"γιατί δεν ξέρετε να αλλάξετε μια λάμπα;;;"

Όπως και να έχει, εάν συνεχίσει θα τα ακούσει κανονικά γιατί προσπαθεί να μας επιβάλλει να καλύψουμε εμείς το κενό του άντρα της. Μέχρι και να πάει να κρατήσει ο άντρας μου το μωράκι της ζήτησε για να πάει να ψωνίσει ρούχα γιατί ο άντρας δεν το κρατάει.

Τι άλλο θα ακούσουμε;;;;


XKGjp2.png
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον έχει βρεί ανθρώπους να εκμεταλλεύεται μου φαίνεται.... Ας της λέτε λοιπόν σιγά σιγά δικαιολογίες του τύπου έχουμε άλλη δουλειά ή ότι δεν νιώθεις καλά ή ότι ναι θα πάει και μετά ότι κάτι συνέβη αν ξαναπάρει να δεί ή ότι ήταν κουρασμένος ο άντρας σου ή κάνει μπάνιο κ.λ.π. και θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να βασίζεται πια σε εσάς και θα σας αφήσει ήσυχους χωρίς να χαλάσετε τις καρδιές σας. Μάλλον ο άντρας της την γράφει, αλλά εσείς έχετε την οικογένειά σας και δεν γίνεται να ασχολήστε συνέχεια μαζί της. Περαστικά για την υγεία σου και μην σκάς με την κουμπάρα σου, ξέρεις πόσοι άνθρωποι υπάρχουν που έχουν μόνο απαιτήσεις από τους άλλους και δεν νιώθουν κάν ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που τους αφιερώνεις;


zZWsp2.png398Mp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ουφ μπερδεμα βρε κοριτσαρα μου.Εγω ξερεις τι θα εκανα;θα με επερνε τηλ και με συγχωρεις καλη μου αλλα αυτη τη στιγμη ειμαστε σε αγαπουλες.την δευτερη φορα τωρα ε;ντριν ντριν -ναι; -μπλα μπλα μπλα αυτη . Εγω- αχ καλη μου ξερω οτι χαλασε η λαμπα σου αλλα ο αντρας μου μου αλλαζει το μπουζι Αλλη φορα ντριν ντριν -ναι; - μπλα μπλα - εγω - αχ δε φανταζεσαι κοριτσακι μου τι επαθα με επιασε η μεση μου και κραταει το παιδι ο αντρας μου .

Θες και αλλα εχω να σου πωωω.εεεεε αμα πια η καΘε μια.Ειμαι και ζηλιαρα εγω το λεω δε μου αρεσουν αυτα.Ας φωναξει τον καφετζη γνωστος του αντρας της ειναι και αυτος αφου ολη μερα εκει ειναι.

Link to comment
Share on other sites

κοπέλα μου γλυκιά, καταρχάς εύχομαι να γίνεις καλά σύντομα!

Έτσι όπως τα λες, για μένα είναι ξεκάθαρο οτι το θέμα βρίσκεται με τον άντρα σου, και όχι με την κουμπάρα. Η κουμπάρα μπορεί να κάνει ο,τι γουστάρει, κι αυτό δε σε αφορά. Σε αφορά όμως το πως αντιδράει ο άντρας σου και τί επιπτώσεις έχει αυτό σε σένα και στην οικογένεια που έχετε μαζί. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον άντρα σου και να του εξηγήσεις τις ανάγκες σου στην παρούσα στιγμή!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Και στην κουμπάρα σου που παίρνει συνέχεια τηλέφωνο μπορείς πολύ απλά να πεις οτι δε νιώθεις καλά αυτή τη στιγμή και ότι δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις μαζί της. Στο κάτω κάτω αλήθεια είναι. Αν δεν μπορεί να καταλάβει, πρόβλημά της. Σόρρυ που τα λέω έτσι χύμα, αλλά μου φαίνονται πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα!

Link to comment
Share on other sites

Και στην κουμπάρα σου που παίρνει συνέχεια τηλέφωνο μπορείς πολύ απλά να πεις οτι δε νιώθεις καλά αυτή τη στιγμή και ότι δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις μαζί της. Στο κάτω κάτω αλήθεια είναι. Αν δεν μπορεί να καταλάβει, πρόβλημά της. Σόρρυ που τα λέω έτσι χύμα, αλλά μου φαίνονται πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα!

με βρισκεις απολυτα συμφωνη...βρε θα της ειχα αλλαξει τα φωτα...εγω σ αυτην οχι τα δικα της ο αντρας μου

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια καλησπέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Το πρόβλημα λύθηκε τελικά πολύ εύκολα.

Συμφωνήσαμε με τον άντρα μου να μην δεχόμαστε καμία πρόσκληση εκτός εάν είναι και ο κουμπάρος μαζί.

Μετά σταμάτησα της απαντάω στο τηλέφωνο σε ώρες ξεκούρασης.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά αλλιώς θα πρέπει να πω στον κουμπάρο να μαζέψει την γυναίκα του και δεν θέλω...


XKGjp2.png
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...