Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιδέες για αρραβώνα


anmoraki

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια και συγγνώμη αν δεν έχω ποστάρει το θέμα στο σωστό φόρουμ,

Με το σύντροφό μου αποφασίσαμε σε λίγους μήνες να αρραβωνιαστούμε, μάλλον λέμε για αρχές Σεπτέμβρη που θα έχει ακόμα καλό καιρό. Θα κάνουμε κλειστό αρραβώνα, 20 με 22 άτομα θα είμαστε όλα κι όλα. Δεν υπάρχει χώρος στο πατρικό μου οπότε θέλαμε να το κάνουμε κάπου έξω. Δεν υπάρχει μεγάλη οικονομική δυνατότητα οπότε θέλαμε κατά προτίμηση κάτι με περίπου 15-20 ευρώ το άτομο, ή αν το μενού μας έρχεται πιο ακριβό λέγαμε να μην κλείσουμε μενού αλλά να πάμε κάπου και να πληρώσουμε ό,τι πάρει ο καθένας.

Θα ήθελα τις ιδέες σας. Οτιδήποτε πρωτότυπο ή μη σκεφτείτε θα μου ήταν χρήσιμο. Αν γνωρίζετε μαγαζιά με καλές τιμές, χώρους για τέτοιες περιστάσεις που κάνουν καλές τιμές, ή ακόμα και κάτι εναλλακτικό (πχ κάποιο χώρο σε παραλία) θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε. Επίσης βέρες μάλλον θα αλλάξουμε στο πατρικό μου και μετά θα βγούμε, αλλά αν γνωρίζετε "απομονωμένα" μέρη που θα μπορούσαμε να στήσουμε εκεί τον αρραβώνα και να κάνουμε και την αλλαγή, παρακαλώ πείτε οτιδήποτε ιδέα έχετε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:tongue::tongue::tongue:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...