Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Blue Velvet said:

      Εχω πόνους και τραβήγματα,αλλά μου είπε πως αυτό ειναι απ' τα φάρμακα..Ο  κύριος λόγος που πάω αύριο απ' όσο κατάλαβα,είναι για να δούμε αν πέφτει η χοριακη,γιατί τώρα δεν έχει πέσει σχεδόν καθόλου..Πολύ ψυχοφθόρο ☹️

      Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Μέχρι στιγμής μετράω μια μηδενική χοριακη,μια παλινδρομη,μια εγκυμοσύνη που γέννησα την κορούλα μου και αυτό τώρα που μάλλον είναι βιοχημική.Ε φτάνει δε θέλω άλλο☹️ Και εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν είναι εξωμητριο,δλδ και ο γιατρός απλά να θέλει να το αποκλείσει.

      Εσύ όταν είχες βιοχημική,πως το πέρασες?

      9η μέρα είχα χοριακη 29. Μετά από 4 μέρες είχε πέσει στο 7. Ο γιατρός μου είπε να σταματήσω τα φάρμακα κ αν θέλω να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά τον επόμενο κύκλο όπως και έκανα. Περασα κ εγώ παλλινδρομη στις 20 βδομάδες, μετά είχα την βιοχημικη κ μετά επιτέλους όλα πήγαν καλά. Είναι θέμα πιθανοτήτων περισσότερο, μέχρι να πετύχεις το υγιές έμβρυο. 

      Αν κ κάθε αποτυχία πονάει πολύ, σίγουρα καλύτερα να σταματήσει από τόσο νωρίς παρά να σταματήσει μετά. Εύχομαι σύντομα να τελειώσει το δύσκολο κομμάτι, κ όλα θα πάνε καλά!

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Πωλείται ολόσωμη φόρμα του σκι, ύψος 110-116, χρώμα κόκκινο και λίγο άσπρο και μαύρο σε κάποια σημεία,με ζωνάκι στη μέση. Φορεμένη μόνο 1 φορά Για αγόρια και κορίτσια. Δώρο γάντια χοντρά. Τιμή 10 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...