Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Niki87 είπε:

Καλημέρα Κορίτσια.

Εγώ ήταν να ξεκινήσω Μάιο αλλά προέκυψε πρόβλημα υγείας και επειδή πήρα πολλά αντιφλεγμονώδη, αντιβίωση και παυσίπονα, ο γιατρός είπε να ξεκινήσουμε με το πρωτόκολλο τον επόμενο μήνα. Εχει τύχει σε καποια να είναι τα φάρμακα ανασταλτικός παράγοντας για να ξεκινήσεις; Απουσιάζει και η γιατρός μου της factional για ένα συνέδριο και δε θέλω να την ενοχλήσω.

Αντε τώρα να περιμένω άλλο έναν μήνα, άσε που αγχώθηκα και με τα φάρμακα, μηπως και και πάει άδικα η προσπάθεια.

Καλή επιτυχία σε όλες. 

Για διεργεση θα ξεκινήσεις? Τα φάρμακα όχι κ τόσο αλλά το πρόβλημα υγείας ναι επιρεαζει . Πιο πολύ πρέπει να έχει περάσει καιρός απτό πρόβλημα υγείας ώστε να αναρρώσει ο οργανισμός . Πχ αντιβίωση κτλ περνούν Κ προληπτικά στην εμβρυομεταφορα δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αν ήσουν όμως άρρωστη για οποιοδήποτε αρρώστια ο οργανισμός δεν θα αποδωσει

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι δεν δοκιμαζετε το στεγνωτηριο???

η ασπα που θα παει??καλο ταξιδι και καλα περασετε κοριτσι!!

Το σκέφτομαι κι αυτό....Οταν χαλάσει το πλυντήριο που έχω (γιατί σίγουρα θα τα παίξει με την παραγωγή μας, είναι κ χρόνων) να πάρω πλυντήριο στεγνωτήριο.

Η Άσπα πάει Γερμανία στην κουνιάδα της.

καλα δεν ειπαμε οτι ειμαι κι απο τις καλες μαγειρισσες!!!απλα μου αρεσει να ασχολουμαι!!!οταν εχω χρονο!!!αντε ελατε ολες πανω να σας κανω το τραπεζι..θα σας βαλω στην αυλη που ειναι κ μεγαλη!!!στο σπιτι δεν χωρατε!!

αχ κοριτσι !!!πολυ καλο!!!

Α γουστάρω αυλές, άνοιξη, κοψίδια κ μπεμπόνια να .....πίνουν νερό από γλάστρες κ.α.:D:D

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εμείς τα πήγαμε να φυτέψουμε την ελίτσα του μπέμπη (έχουμε φυτέψει από μια σε κάθε παιδί) κ να βάλουμε κ κάτι μαρούλια. Μετά κάναμε αγώνες δρόμου κ τα ξεθεώσαμε....αλλά πολύ μίρλα μετά ρε μαμώτο από την κούραση...

Οσο για το σίδερο το ιδιο κ εγώ...πρώτα ταβάνι...

Κ κουρέματα είχαμε κ εμείς...όλα ιδια ρε Ελενάκι!!

ατιμούτσικα!!!!

Ιδια δεν λες τπτ.....μαλλωσαμε πριν κοιμηθει γιατι λυσαξε απο την γκρινια.

γιατι δεν δοκιμαζετε το στεγνωτηριο???

η ασπα που θα παει??καλο ταξιδι και καλα περασετε κοριτσι!!

Η στοιβα που εχω ειναι αυτα που θελουν σιδερο και ειναι απο το στεγνωτηριο.....αν δεν ειχα και στεγνωτηριο ....βοήθα Παναγιά μου..:?

καλα δεν ειπαμε οτι ειμαι κι απο τις καλες μαγειρισσες!!!απλα μου αρεσει να ασχολουμαι!!!οταν εχω χρονο!!!αντε ελατε ολες πανω να σας κανω το τραπεζι..θα σας βαλω στην αυλη που ειναι κ μεγαλη!!!στο σπιτι δεν χωρατε!!

αχ κοριτσι !!!πολυ καλο!!!

Τι ωραια που εχεις μεγαλη αυλή!!!!Ολη μερα εξω θα ημουν, εχει και η πεθερα μου και το κατα ευχαριστιεται ο Γιαννακης οταν παμε.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ωραιες που ειναι η βόλτες Βικυ !!!!

Σιδερο εγω ακομα δεν επιασα ,αυριο λεω η πιο μετα.....η πότε αν γίνετε.:mrgreen:

Τα ιδια και ο Γιαννης ,ολα καλα ,αλλα στα κακα μεγαλη άρνηση μεχρι που δεν κανει καθολου...:(

Ασε να δω πως θα τους τις κόψω. Ειναι και δυσκοιλιος και τον φοβαμαι. Αυτα τα Pumers χρυσα τα πληρωνουμε πια

Dalida από τις 7 ξυπνησε ο μεγαλο το καμαρι μου και φωναζε, κατα τις 7.40 σηκωθηκαμε μεχρι τις 11 τα ειχαμε τελειωσε όλα και βγηκαμε.

Ωραία η ιδέα της ελιας!!!

Διαφημίσεις

αλεκουκο ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με αυτο που εγραψα...εγω μετραω τη γνωμη σου γιατι ειναι αυθεντικη κ ηλικρινης παντα οσο καιρο μιλαμε εδω...κ γι αυτο τη ζηταω κ ενοειται πως για μια ακομη φορα εχεις δικιο απλα σου εξηγησα γιατι το γραφω...σε ποιον μωρε να τα πω κι εγω η αχρηστη???? εε?εε? φανταστικη αλεκα....σλουρπ...σλουρπ...κουκλαρα...σλουρπ...σλουρπ...πενταμορφη....σλουρπ...σλουρπ...κ και οσονουπο...κορμαρα....σλουοουουουρπππ!!!

και στο πιο σοβαρο θεμα που θα με αφορα, και καποιος θα διαφωνησει, με τιποτα δεν προκειται να παρεξηγηθω. Θα στεναχωριομουν μονο αν με προσβαλλει καποιος για αυτο και εγω προσπαθω να μην προσβαλλω.

Με στεναχωρει απλως που δυσκολευεις τη ζωη σου. Καλα δεν κλαιω κι όλας...θα ηθελα πολυ να εισαι και εσυ ευτυχισμενη, και εγω και όλες. Αν δεν ειχες μωρακι δεν θα με πολυενοιαζε....δεν θα σου απαντουσα καν για κατι που οι αποψεις μας ειναι εκ διαμετρου αντιθετες. Η καλη σου όμως ψυχολογια ειναι κατι που θα χρειαστει το μπεμπε. Και ειδικα η ισορροπια σου, που δεν βλεπω να την εχεις. Αλλα ας μην συνεχισουμε...θα βαρεθουν και τα αλλα κοριτσακια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

[

Η στοιβα που εχω ειναι αυτα που θελουν σιδερο και ειναι απο το στεγνωτηριο.....αν δεν ειχα και στεγνωτηριο ....βοήθα Παναγιά μου..:?

Εγω δεν εχω στεγνωτηριο και το χειροτερο απλώνω σε απλώστρα γιατι δεν έχω πίσω βεραντα!! Αντε να στεγνωσουν μετα. Τωρα θελω να απλώσω σεντονια και παπλωματωθηκη... τα προηγούμενα τα σιδερωσα!!

Εμείς προσπαθούσαμε να τα ταισουμε κ ο μεγάλος είχε το πηρούνι στα χερια κ σκόνταψε στο χαλί κ προσγειωθηκε διπλα ακριβως από μπεμπόνι στο ρηλάξ. Ο συζυγος με την γνωστή ψυχραιμία, άρχισε να του φωνάζει, τον έβαλε κ τιμωρία (για το όπλο-κουτάλι) αλλά χωρις να του εξηγήσει. Αυτός παρεξηγήθηκε γιατί είναι πολύ περήφανος - ατσαλάκωτος κ δεν ηρεμούσε μετά με τίποτα. Κλάμα με αναφιλητά για καμμιά ώρα...Είδαμε κι παθαμε να τον ηρεμήσουμε....είχε κ την νύστα του...

Μετανιώνεις ώρες ωρες κ την μικρή βολτίτσα που πάς...αστα

Τι ωραια που εχεις μεγαλη αυλή!!!!Ολη μερα εξω θα ημουν, εχει και η πεθερα μου και το κατα ευχαριστιεται ο Γιαννακης οταν παμε.

Εμείς προσπαθούσαμε να τα ταισουμε κ ο μεγάλος είχε το πηρούνι στα χερια κ σκόνταψε στο χαλί κ προσγειωθηκε διπλα ακριβως από μπεμπόνι στο ρηλάξ. Ο συζυγος με την γνωστή ψυχραιμία, άρχισε να του φωνάζει, τον έβαλε κ τιμωρία (για το όπλο-κουτάλι) αλλά χωρις να του εξηγήσει. Αυτός παρεξηγήθηκε γιατί είναι πολύ περήφανος - ατσαλάκωτος κ δεν ηρεμούσε μετά με τίποτα. Κλάμα με αναφιλητά για καμμιά ώρα...Είδαμε κι παθαμε να τον ηρεμήσουμε....είχε κ την νύστα του...

Φανταζομαι τη σκηνη και με έχει πιασει γελιο νευρικό. Το καημένο, σκόνταψε...με το όπλο-πιρούνι!!! Τι χαριτωμένο;)

Dalida από τις 7 ξυπνησε ο μεγαλο το καμαρι μου και φωναζε, κατα τις 7.40 σηκωθηκαμε μεχρι τις 11 τα ειχαμε τελειωσε όλα και βγηκαμε.

Πολύ πρωι βρε παιδί μου για Σάββατο!

Η ελιά μου ήρθε σαν ιδέα όταν άκουσα πως κάθε παιδί στην ζωή του χαλάει περίπου 15 δέντρα σε πάνες, κ λέω τι στο καλό τόσο δύσκολο είναι να φυτέψεις κ εσύ έστω ένα;;

Κ να δεις πως μεγαλώνουν κι αυτά τα άτιμα παρέα με τα παιδάκια μας!!!!

[

Εγω δεν εχω στεγνωτηριο και το χειροτερο απλώνω σε απλώστρα γιατι δεν έχω πίσω βεραντα!! Αντε να στεγνωσουν μετα. Τωρα θελω να απλώσω σεντονια και παπλωματωθηκη... τα προηγούμενα τα σιδερωσα!!

Κι εγώ σε απλώστρα κ τώρα τον χειμώνα κ στα καλοριφέρ....σε ένα μισαωράκι έτοιμα τα ψιλά!!

Διαφημίσεις

Α! κοιταχτε τι βρηκα! Δεν είναι αστείο?

http:/katelovegreg.blogspot.com/

πανεξυπνο!

Τα παλιά τα χρόνια στις κόρες φυτεύαν κυπαρίσσι. Με το σκεπτικό οταν μεγαλώσουν το ξύλο να είναι για την προίκα τους!

byXKp2.png

Και αυτοι οι αντρες μας.....αμαν βρε παιδακι μου λες και δεν καταλαβαινουν τι ''αναβει'' τα αίματα,οσο για να εξηγησουν ουτε λόγος.:|

Το πρωι, στο σπιτι της μαμάς μου, ο Μαρκελλος επαιζε με κατι γραμματα - μαγνητες. (ΣΗΜ: ξερει αλφαβήτα και αριθμούς)

Μας εφερνε γραμματα και εμεις τον ρωταγαμε ποια λέξη αρχίζει από το κέθε γραμμα.

Μ: Αυτό είναι το Κ

Εμεις: Τι αρχιζει από Κ?

Μ: Κοτα, κοτετσι....

Μ: Το Π

Εμεις: Τι αρχίζει από Π?

Μ: Πουλάκι, παπούτσι κλπ

.....

καποια στιγμή φερνει και το 2 και μας λεει

Μ; αυτό ειναι το 2 και με το 2 αρχίζει ο Δρομος!?!?!?!?

Το πρωι, στο σπιτι της μαμάς μου, ο Μαρκελλος επαιζε με κατι γραμματα - μαγνητες. (ΣΗΜ: ξερει αλφαβήτα και αριθμούς)

Μας εφερνε γραμματα και εμεις τον ρωταγαμε ποια λέξη αρχίζει από το κέθε γραμμα.

Μ: Αυτό είναι το Κ

Εμεις: Τι αρχιζει από Κ?

Μ: Κοτα, κοτετσι....

Μ: Το Π

Εμεις: Τι αρχίζει από Π?

Μ: Πουλάκι, παπούτσι κλπ

.....

καποια στιγμή φερνει και το 2 και μας λεει

Μ; αυτό ειναι το 2 και με το 2 αρχίζει ο Δρομος!?!?!?!?

χαχαχαχααχα!!!!!!

φοβερος.............

Πολύ πρωι βρε παιδί μου για Σάββατο!

Η ελιά μου ήρθε σαν ιδέα όταν άκουσα πως κάθε παιδί στην ζωή του χαλάει περίπου 15 δέντρα σε πάνες, κ λέω τι στο καλό τόσο δύσκολο είναι να φυτέψεις κ εσύ έστω ένα;;

Κ να δεις πως μεγαλώνουν κι αυτά τα άτιμα παρέα με τα παιδάκια μας!!!!

Μπραβο βρε Δαλιδα!!! Πολυ ωραία σκέψη!!! Επικροτώ

Τζια, δεν το ήξερα αυτό. Ειδες οι Γεωπόνοι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...