Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Niki87 είπε:

Καλημέρα Κορίτσια.

Εγώ ήταν να ξεκινήσω Μάιο αλλά προέκυψε πρόβλημα υγείας και επειδή πήρα πολλά αντιφλεγμονώδη, αντιβίωση και παυσίπονα, ο γιατρός είπε να ξεκινήσουμε με το πρωτόκολλο τον επόμενο μήνα. Εχει τύχει σε καποια να είναι τα φάρμακα ανασταλτικός παράγοντας για να ξεκινήσεις; Απουσιάζει και η γιατρός μου της factional για ένα συνέδριο και δε θέλω να την ενοχλήσω.

Αντε τώρα να περιμένω άλλο έναν μήνα, άσε που αγχώθηκα και με τα φάρμακα, μηπως και και πάει άδικα η προσπάθεια.

Καλή επιτυχία σε όλες. 

Για διεργεση θα ξεκινήσεις? Τα φάρμακα όχι κ τόσο αλλά το πρόβλημα υγείας ναι επιρεαζει . Πιο πολύ πρέπει να έχει περάσει καιρός απτό πρόβλημα υγείας ώστε να αναρρώσει ο οργανισμός . Πχ αντιβίωση κτλ περνούν Κ προληπτικά στην εμβρυομεταφορα δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αν ήσουν όμως άρρωστη για οποιοδήποτε αρρώστια ο οργανισμός δεν θα αποδωσει

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτο μου ειπαν εμενα.....

ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ GROUP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FB ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ". ΑΥΤΟ ΤΟ GROUP ΔHΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ...... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

απο την αλλη όμως με διαβεβαιωσαν ότι αν στα σετιγκς εχεις επιλεξει να βλεπουν φωτο μονο φιλοι...τοτε δε μπορουν αλλοι να δουν φωτο...και ας ειναι απο καποιο γκρουπ.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Eλένη δες τη βρήκα για τον Γιαννάκη-για να μην του ξαναπέσει το κακό του κάτω. Έχει και θήκη για μωρομάντηλα να αυτοεξυπηρετείται ο παίχτης!

http://www.trikiklo.com/In_Home/Food_and_Bath/Boon_Potty_Bench.html

byXKp2.png

Να 'μαι κι εγω. Φαγαμε, πλυθηκαμε και τωρα κοιμόμαστε. Η μπέμπα στο καρότσι απο την πρωινη βόλτα, ο συζυγος πήρε τα όρη και τα βουνα με το ποδήλατο όπως συνηθίζει τελευταία. Το πρωι ο Μαρκελλος πήγε απο τις 8.30 στη λαική με τον μπαμπά του, και όταν γύρισε άρχισε μόνος του να τακτοποιεί τα ψώνια. Ακούτε κοριτσομάνες!!!!! για τις κόρες σας δουλευω.....

Το πρωι αφού πρωτα κάναμε τις δουλειές μας, πήγαμε βολτιτσα με το καρότσι, ήπιαμε καφε, πήγαμε κούνιες τον Μαρκ, και ξαν απίσω καροτσαδα.

Το βραδυ μας προέκυψε αναπάντεχο baby sitting, το πρότειναν οι γονεις μου, και λέμε να πάμε σινεμαδάκι.

Ασπα καλό ταξίδι!!! Πιες και καμια μπυριτσα στην υγεια μας.

Ελένη από σιδερο πάμε καλα, 3 πλυντηρια ως τωρα και εχω βάλει το 4ο!

Διαφημίσεις

Eλένη δες τη βρήκα για τον Γιαννάκη-για να μην του ξαναπέσει το κακό του κάτω. Έχει και θήκη για μωρομάντηλα να αυτοεξυπηρετείται ο παίχτης!

http://www.trikiklo.com/In_Home/Food_and_Bath/Boon_Potty_Bench.html

Τζια ψωνίζει ςαπό το Τρίκυκλο? Εχει πρωτοτυπα πραγματα.

Παρεπιπτόντως σαλιάρες δεν χρησιμοποιω για τη μπέμπα, με βολεύουν κατι πετσετενια πανάκια - λαβέτες?.

Οσο για την τουαλέτα, ακόμα το παλεύουμε. Τα τσίσα εντάξει αλλά στα κακα ζηταει πάνα!!!

τον Μαρκ, και ξαν απίσω καροτσαδα.

Το βραδυ μας προέκυψε αναπάντεχο baby sitting, το πρότειναν οι γονεις μου, και λέμε να πάμε σινεμαδάκι.

!

:tongue::tongue::tongue: αλιμονο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

yuuuuuhuuuu!!πως παει πως παει??σημερα σηκωθηκαμε πηγαμε με το μωρο μας βολτα με το αμαξι κ καναμε τα ψωνια μας αλλα ΙΡΚΑ δεν σας προλαβαμε γυρισαμε στη μια κ επρεπε να τον ταισουμε καλη μου χιλια συγνωμη αν κ θελαμε να ερθουμε!!

ναι κοτοπουλο εμεις......τα σουργελα...ο Θανος εμαθε στο Χρηστο το θεικοτερο κομματι απο ολα τα ξενα για μας το november rain κ ο ταλιμπαν το τραγουδαει με ενα μπουκαλι κοκα σαν μαστουρωμενος.....κ το μπεμπονι να κοιταει μουγκα στη στρουγκα
απιθανο τραγουδι Α Π Ι Θ Α Ν Ο μπραβο Κιμι κ δεν σου φαινοτανε:tongue::tongue:
saς προλαβα??

ευχαριστουμε μιτσακι!!γιατι κλαις?τι εγινε?δεν διαβασα τα πιο πριν...

αχχχ εχτες παιδι μου αφησα για λιγο το μωρο στο καναπε ξερεις στη γωνια με μαξιλαρι κ μεχρι να πιασω το μπιμπερο το μωρο ειχε κανει μπατζινγκ τζαμπινγκ απο τον καναπε στο πατωμα...φυσικα καταλαβαινεις τι επαθα...ευτυχως το μωρο δεν επαθε απολυτως τιποτα!
κοιμαστε ολες ε>?εγω μαζεψα πραγματα καθαρισα σπιτι σιδερωσα!εβαλα πλυντηρια!ειμαι πτωμα.....τωρα βγαζω ενα πληντυριο0!απλωνω και πεφτω ξερη!αυριο μεσημερι ανεβαινω αθηνα και κυριακη 6:30 το πρωι πεταμε!θα μπω οταν φτασω να πω ενα παγωμενο γεια!!!!!καληνυχτα κοριτσαρες!!

γεια σου αλεκακΙ!!!!!!σε περιπτωση που μπεις!!!!φιλια!

ΑΣΠΟΥΛΑ μου κ παλι να περασετε τελεια!!!
καλημέρα, ξεσαλώσατε εχθές ε;

μπήκα για λίγο να ευχηθώ στην Ασπούλα ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!

ετοιμαζόμαστε κι εμείς για το χωριό και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναμπω...αν όχι τα λέμε τη Δευτέρα...

Άντε καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

αχ ρε Αννουλα ποσες φορες σκεφτομαι να ημουνα Ροδο:rolleyes::rolleyes:καλα να περασειε κ συ!

Re κορίτσια σαλιάρες πόσες έχετε?

Εχω καμια δεκαρια και δε φτανουν ούτε για ζήτω

αμετρητες!!
ακουω τα κομματια σας!!!μιτσακι τι σου εχω κανει καλη μου κ με εκανες χωμα?????????????????????????????????
κ αμα μπορουσα θα εκανα τρελο προγραμμα λεμε...:tongue:
καλημερα καλημερα!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα και ολα τα μωρακια

Εν συντομια ,να ευχηθω καλοταξιδο το νεο τουτου της Ευης!!!

Και στο πολυαγαπημενο μου Μιτσακιον να μην στεναχωριετε,αφου το ζουζουνζκι ειναι καλα.

ευχαριστω Θεανουλι μου ναι ειναι καλα το μωρουλι μου!

απο τον Δεκεμβρη καποια κοριτσια ειπαν παλι για παιδοφιλια στο φεις. Όσες εχετε, τσεκαρετε απο τα σετιγκς ότι τα αλμπουμ τα βλεπουν μονο φιλοι. Επισης εγω βγηκα και απο τα γκρουπ. Μονο στα δικα μας εμεινα...Για παν ενδεχομενο,.
αει σιχτιρ τελοσπαντων...βγαλτε τις φωτο των παιδιων σας να ξενοιασετε...σετινγκς ξεσετινγκς αμα θελουν αυτοι ολα τα βλεπουν...
απο την αλλη όμως με διαβεβαιωσαν ότι αν στα σετιγκς εχεις επιλεξει να βλεπουν φωτο μονο φιλοι...τοτε δε μπορουν αλλοι να δουν φωτο...και ας ειναι απο καποιο γκρουπ.

ετσι ειναι αλλα αμα ξερεις κολπα ολα τα βλεπεις...

Αυτο μου ειπαν εμενα.....

ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ GROUP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FB ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ". ΑΥΤΟ ΤΟ GROUP ΔHΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ...... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

εγω μπορει να γινομαι γραφικη αλλα γενικα το διαδυκτιο δεν το εμπιστευομαι για φωτο παιδιων...τωρα θα μου πειτε εδω γιατι εβαλες?η αληθεια ειναι οτι ο παιδοφιλος πρωτα εδω θα κοιταξει κ μετα στο φατσοβιβλιο...μς ξελογιασετε βρωμοπαιδα!!

PlbZp2.png

Να 'μαι πάλι. Σιδερωσα 2 πλυντηρια, του Μαρκελλου και πουκαμισα!! Τωρα διαλειμμα, περιμένω την σουσουραδα να ξυπνήσει. Ειμαι stand by

Mitsaki ωραία περασατε ε? Κι εμεις πηγαμε για καφεδακι το πρωι και ειχαμε τη μπέμπα στο καροτσι ξερη στον υπνο!

γεια σας κι απο μενα....

πηγαμε δοσαμε ουρα επιασα και την μικροβιολογο και της εξηγησα το ιστορικο και ειπε θα δοσει ιδιαιτερη σημασια γιατι παιδια τελικα εβγαζε πρωτεα σε ολες τις εξετασεις και θα το κοιταξει κ τωρα μηπως τελικα εκτος απο το κωλοβακτιριδιο εχει και αυτο ευτυχως που δινουμε για συντηρηση το ζιναντολ μας ειπε αυτη...παντως η μπεμπου ειναι καλα...

ΜΕΦΗ ειδες τι μου κανανε χθες με τα τραγουδια εκλαιγα με μαυρο δακρυ καποια στιγμη

ΑΣΠΑ gute reisen (καλο ταξιδι στα γερμανικα) φερε κανα λουκανικο γιατι εγω ειμαι του αλμυρου!!

βαριεμαι τρελα εχει πει μια φιλη να παμε κατα τις 6 για καφεδακι αλλα θελω να παρω κ τη μπουμπου μαζι να την παρω λετε?

οσο για τις σαλιαρες ουτε κ ξερω ποσες εχουμε απο ολα τα μεγεθη συν τα πανακια πααααρα πολλα!!!! εμενα εκανε κ τους εμμετουλιδες...εντομεταξυ τωρα τελευταια της βγαινουν τα κακακια απο το πλαι απο τα pampers μηπως δε τα βαζω σωστα??? μηπως ειναι μεγαλα? παιρνω τα new baby pampers (τα κιτρινα) το Νο 3 (4-7 kg & 9-15lb)!!

Επεξεργάστηκαν by zouzou78

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

ΕΥΑΚΙ καλη βολτουλα με το νεο τουτου!!

μαρκελακι εγω την εχω γλιτωσει με το σιδερο ερχεται καθε βδομαδα μια κοπελα στη μανα κ την βοηθαει στο σπιτι κ τα μαζευω και μου σιδερωνει εγω απλα σιδερωνω καποια αμεσης αναγκης οπως σαλιαρες πανακια πετσετες κλπ δοξα το θεο απο ρουχα η μπουμπου να ντυσω αλλα 2 παιδια εχει!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Τζια ψωνίζει ςαπό το Τρίκυκλο? Εχει πρωτοτυπα πραγματα.

Παρεπιπτόντως σαλιάρες δεν χρησιμοποιω για τη μπέμπα, με βολεύουν κατι πετσετενια πανάκια - λαβέτες?.

έχω πάρει μερικά πραγματάκια από εκεί.

Αλήθεια τι είναι οι λαβέτες?

γεια σας κι απο μενα....

πηγαμε δοσαμε ουρα επιασα και την μικροβιολογο και της εξηγησα το ιστορικο και ειπε θα δοσει ιδιαιτερη σημασια γιατι παιδια τελικα εβγαζε πρωτεα σε ολες τις εξετασεις και θα το κοιταξει κ τωρα μηπως τελικα εκτος απο το κωλοβακτιριδιο εχει και αυτο ευτυχως που δινουμε για συντηρηση το ζιναντολ μας ειπε αυτη...παντως η μπεμπου ειναι καλα...

βαριεμαι τρελα εχει πει μια φιλη να παμε κατα τις 6 για καφεδακι αλλα θελω να παρω κ τη μπουμπου μαζι να την παρω λετε?

Καλά αποτελέσματα Ζωή μου και καλή βολτίτσα με το μωράκι!

byXKp2.png

γεια σας κι απο μενα....

ΜΕΦΗ ειδες τι μου κανανε χθες με τα τραγουδια εκλαιγα με μαυρο δακρυ καποια στιγμη

ΑΣΠΑ gute reisen (καλο ταξιδι στα γερμανικα) φερε κανα λουκανικο γιατι εγω ειμαι του αλμυρου!!

οσο για τις σαλιαρες ουτε κ ξερω ποσες εχουμε απο ολα τα μεγεθη συν τα πανακια πααααρα πολλα!!!! εμενα εκανε κ τους εμμετουλιδες...εντομεταξυ τωρα τελευταια της βγαινουν τα κακακια απο το πλαι απο τα pampers μηπως δε τα βαζω σωστα??? μηπως ειναι μεγαλα? παιρνω τα new baby pampers (τα κιτρινα) το Νο 3 (4-7 kg & 9-15lb)!!

Καλά αποτελέσματα με τις εξετασεις!!!:P

Να την πάρεις τη μπέμπα μαζι σου μόνο αν αείναι σε χώρο που δεν θα εχει καπνους. Και εμεις σημερα την πήραμε αλλά ήταν μικρή η καφετερια και δεν καπνιζαν. Μην ανησυχεις για τις πάνες σε όλους τυχαινει να βγαινουν λιγο εξω τα κακακια. Κι εμεις τις ίδιες χρησιμοποιούμε!

καλησπερα!

δεν εχω διαβασει τιποτα ακομα...αλλαααααα....

ΑΚΟΥΥΥΥΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΥΥΥΥΣΑΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!

ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ LIBERO ΝΟ.3 ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!

ναι, ναι καλα ακουσατε!

πηγε ο αντρας μου στο σκλαβενιτη κ παραπονιοταν γιατι δε φερνουν τις οικονομικες συσκευασιες no.3 κ ειχε κρατησει σημειωση ο διευθυντης κ τον πηρε σημερα τηλ. κ πηγε απο εκει κ του ειχε 2 κουτες (4 η καθεμια) με libero no3!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!

εμεις δε παιζει να τις χρησιμοποιησουμε ολες οποτε οποια θελει ας μου πει. ειτε ερχεται σπιτι μου ειτε απο το γραφειο στον πειραια (αλεκα-ελενη πρεπει να σας βολευει).

παω να διαβασω τωρα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

έχω πάρει μερικά πραγματάκια από εκεί.

Αλήθεια τι είναι οι λαβέτες?

Καλά αποτελέσματα Ζωή μου και καλή βολτίτσα με το μωράκι!

Κατι μικρά πετσετανια πανακια που χρησιμοποιούνται συνηθως όταν ρευεται το μωρό - να μην λερωνει με γαλατα.

Παντως τον επόμενο μήνα που θα αρχίσουμε σιγα σιγα το φαγητό θα της βαζω σαλιάρες. Σημερα της εδωσα μια μπανανα να πιπιλισει και μάλλον την άρεσε! Και μετα της εδωσα να γλειψει λίγο από τη φρουτοκρεμα του Μαρκελλου -αχλάδι, μπανανα, ακτινιδιο- και ξινισε τα μούτρα!!! Χι, χι...

Την έχω κάνει λιγο πειραματόζωο τη μπουμπου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...