Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Μαζί θα οδεψουμε λογικά και εγώ αδιαθετισα Σάββατο μόλις μίλησα με κέντρο θα πάω για ορμονικές και αύριο που θα έχω τ αποτέλεσματα θα με πουν πως προχωράω ,καλή μας επιτυχία εύχομαι 

Καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά! Ποιο είναι το πλάνο σας, εμένα δε μου έδωσε εξετάσεις θα κάνουμε υπέρηχο και ξεκινάω λογικά με cyclacur.. 

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια !!! Εγω πήγα Παρασκευή στο γιατρο έκτακτως γιατί λογω του τρελού βήχα που είχα απο την λοίμωξη φοβήθηκε ο γιατρος μην πάθω καμία αποκόλληση ! Το είδα οτι μεγαλώνει κ ειναι καλα . Τωρα 30/10 β επιπεδου μου ειπε ο γιατρος δεν χρειάζεται να ξανάοαω κ τον τράχηλο θα μου τον μετρήσουν στην β επιπεδου έτσι μου ειπε . Χθες κάτι νομίζω οτι ένιωσα αλλα κ πάλι δεν ειμαι σίγουρη . Εγω πήγα για δουλεια πριν λίγες μερες που η μπέμπα μου μπήκε στον ένατο , το καλο ειναι οτι πέρασα το πρωτο τρίμηνο εγκυμοσυνης κ σπιτι κ ήμουν κ με το μωρό !! 10 Γενάρη θα ξανά σταματήσω πάλι !!! Εμένα τα μικρά μου θα έχουν 14 μήνες διαφορά!!! Κ εγω θελω κ τρίτο αργότερα για αυτό πήρα κ τόσο γρήγορα την απόφαση για δευτερο γιατί ειμαι κ 34 . Εμένα τωρα την μικρη κ το φαγητο μας τα εχει αναλάβει η μαμά μου !!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, τι κάνετε; Εγω πίσω στην βάση μου μετά από ένα ταξιδάκι αστραπή στον Έβρο (βάπτιζε η αδερφη μου το μωρό της) προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου γιατί αν και έλειψα μόνο μια μέρα βγήκα από το πρόγραμμα!!!

Εμένα αργεί ακόμα το ραντεβού με τον γιατρό μου και θέλω να τη δω τη μικρούλα μου, να μου πει και πότε θα κάνουμε β επιπέδου!! Πάντως είναι ζωηρούλα και μόλις κάθομαι ή ξαπλώνω αρχίζει τους χορούς!!! Χα χα χα!!! Ανυπομονώ να την δω και αυτή τη φάτσα αλλά δεν θέλω να περάσει γρήγορα και η περίοδος της εγκυμοσύνης για μάλλον (μην λέω και μεγάλα λόγια) θα είναι η τελευταία!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

καλημερα!

σημερα το πρωι οταν ημουν ακομη ξαπλωμενη,το ενιωσα και εγω το μπεμπακι, εκανε βολτες, ηταν πλεον ξεκαθαρο οτι ηταν αυτο! επιτελους! βεβαια απο τοτε δεν εχω νιωσει κατι :|

Filiopi εισαι απο την βορειο ελλαδα? εγω ειμαι απο την ομορφη Ξανθη!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Μπράβο Ζαχαρούλα!!! Κι εμένα ξαπλωμένη, μόλις πάω για ύπνο ειδικά, με τρελαίνει!!! Η καταγωγή είναι εν μέρει από τον Έβρο, από ένα χωριό είναι ο πατέρας μου και το πατρικό μου είναι στην Αλεξ/πολη!!! Στην πανεμορφη Ξάνθη πέρασαμε 7 χρόνια τέλεια φοιτητική ζωή με τον άντρα μου!!!! Αγαπημένη πόλη!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Μπράβο Ζαχαρούλα!!! Κι εμένα ξαπλωμένη, μόλις πάω για ύπνο ειδικά, με τρελαίνει!!! Η καταγωγή είναι εν μέρει από τον Έβρο, από ένα χωριό είναι ο πατέρας μου και το πατρικό μου είναι στην Αλεξ/πολη!!! Στην πανεμορφη Ξάνθη πέρασαμε 7 χρόνια τέλεια φοιτητική ζωή με τον άντρα μου!!!! Αγαπημένη πόλη!!!

Εμενα η γιαγια μου ειναι στη Ξανθη, περνουσα ολα τα καλοκαιρια, διακοπες πασχα εκει, τοσο αγαπημενο μερος! σε ενα χωριο εξω απο τη Ξανθη μενουμε. Και το καλοκαιρι με τον μικρο 10 μερες εκει ημασταν! τρελα η προγιαγια με τον εγγονο!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Χθες πηγα και εγω στο γιατρο!!! Ζωηροτατο το ζουζουνι δεν καταλαβενα τιποτα ομως... Μονο καθιστη τη νιωθω!!! Ααα ναι σας το πα??? Κοριτσακι μας ειπε ο γιατρος!!! Αν και για αγορακι πηγεναμε τωρα... Ο Θεος ειχε αλλα σχεδια!!! Και γω θελω τριτο με το καλο και συντομα αν γινετε αλλα ο μπαμπας μας εχει αλλη αποψη!!!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕΛΛΟΥΣΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015!

Μανούλα - ΠΗΤ - Μαιευτήριο - Φύλο μωρού

Vasoula29 - 07/03/2016 - Ολύμπιον Πάτρα - αγοράκι

Giouli16 - 07/03/2016 - Ιάσω - αγοράκι

Dudu - 07/03/2016 - - κοριτσάκι

FilioPi - 09/03/2016 - PEA - κοριτσάκι

MELA88 - 09-03-2016 - Λητώ - κοριτσάκι

zacharoula1982 - 11/03/2016 - Ιασω - αγορακι

Kiki v - 23/3/2016 - Έλενα - ?

eleni2010 - 30/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι (μάλλον)

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Νικολία πολύ ωραία τα νέα σου!!! Με το καλό η ζουζού!!!! Βάλε και τα στοιχεία σου στο πινακάκι να σε έχουμε!!!

Ζαχαρούλα εμένα η μαμά μου είναι από τα Χανιά. Εκεί μένει η γιαγιά μου ακόμα η οποία όπως λες τρελαίνεται για τα παιδιά!!! Έχει ήδη 3 δισέγγονα!!! Η καινουρια μπέμπα θα είναι το 4ο!!! Ζωή να έχουν να τα χαίρονται!!! Η κόρη μου ειδικά της έχει μεγάλη αδυναμία της προγιαγιάς της!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και από εμένα.Είμαι και εγώ νέα μέλλουσα μανούλα με ΠΗΤ 22/3/2016. Άργησα να γραφτώ στην παρέα σας μιας και εδώ και τρία χρόνια που προσπαθούσαμε για παιδάκι είχα 3 αποτυχίες και ήμουν ιδιαιτέρως φοβισμένη για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, αλλά τώρα που πέρασε το δύσκολο τρίμηνο και όλα πάνε καλά ήρθε ο καιρός να χαλαρώσω και να το απολαύσω. Πριν 5 μέρες μάθαμε πως έχουμε αγοράκι και αναπτύσσεται τέλεια. έχω ραντεβού για τη β-επιπέδου στις 4/11. Εύχομαι σε όλες μας μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όσες είναι ήδη μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και από εμένα.Είμαι και εγώ νέα μέλλουσα μανούλα με ΠΗΤ 22/3/2016. Άργησα να γραφτώ στην παρέα σας μιας και εδώ και τρία χρόνια που προσπαθούσαμε για παιδάκι είχα 3 αποτυχίες και ήμουν ιδιαιτέρως φοβισμένη για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, αλλά τώρα που πέρασε το δύσκολο τρίμηνο και όλα πάνε καλά ήρθε ο καιρός να χαλαρώσω και να το απολαύσω. Πριν 5 μέρες μάθαμε πως έχουμε αγοράκι και αναπτύσσεται τέλεια. έχω ραντεβού για τη β-επιπέδου στις 4/11. Εύχομαι σε όλες μας μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όσες είναι ήδη μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Καλησπέρα Μάνια !!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας !!! Ολα να πανε καλα εύχομαι τωρα . Αφού πέρασε το δύσκολο τριμηνο ολα καλα θα πανε ! Που θα γεννήσεις με το καλό;

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Πήγα σήμερα στο γιατρο άρον άρον με έπιασε πάλι το νεφρό στα αριστερά. Έλεος.. Μιλάμε για πολυ πόνο. Ευτυχώς το μωρουδακι είναι καλά. Μεγάλωσε στα γραμμάρια. Τώρα 4 Νοέμβρη πάμε για Β επιπεδου. Γιούλη πως είσαι εσύ? Συνηλθες??

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Πήγα σήμερα στο γιατρο άρον άρον με έπιασε πάλι το νεφρό στα αριστερά. Έλεος.. Μιλάμε για πολυ πόνο. Ευτυχώς το μωρουδακι είναι καλά. Μεγάλωσε στα γραμμάρια. Τώρα 4 Νοέμβρη πάμε για Β επιπεδου. Γιούλη πως είσαι εσύ? Συνηλθες??

Αχ βρε Βασούλα ! Τι περνάς κ εσυ με τους κολικούς σου ! Ο πονος ο συγκεκριμένος δεν αντέχεται . Εγω συνήλθα συνεχίζω βέβαια τις εισπνοές κ παω κ δουλεια κανονικά . Κ εγω πήγα έκτακτως γιατρο Παρασκευή για να δούμε το μωρό κ τωρα μου ειπε μια κ καλη στην Β επιπεδου θα δούμε κ μωρό θα μετρήσουμε κ τραχήλο , να μην ξαναπάμε μεχρι τοτε ! Ποιος περιμένει μεχρι 30 Οκτωβρίου ;;; :) εσυ ένιωσες καμία κίνηση του μωρου ;; Εγω κάτι σαν γουργουρητό ένιωσα την Κυριακή κ απο τοτε τίποτα . Με αγχώνει αυτό το παιδι!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Νικολία πολύ ωραία τα νέα σου!!! Με το καλό η ζουζού!!!! Βάλε και τα στοιχεία σου στο πινακάκι να σε έχουμε!!!

Ζαχαρούλα εμένα η μαμά μου είναι από τα Χανιά. Εκεί μένει η γιαγιά μου ακόμα η οποία όπως λες τρελαίνεται για τα παιδιά!!! Έχει ήδη 3 δισέγγονα!!! Η καινουρια μπέμπα θα είναι το 4ο!!! Ζωή να έχουν να τα χαίρονται!!! Η κόρη μου ειδικά της έχει μεγάλη αδυναμία της προγιαγιάς της!!!

Καλημερα!!! Καλε πως μπενω στο πινακακι ?? Να σου πω τα στοιχεια να με βαλεις??

Καλημέρα κορίτσια μου και κοιλίτσες!!

Καλώς την! Με το καλό το μωράκι σου!!! Πες μας τα στοιχεία σου να σε βάλουμε στο πινακάκι μας!!!!

Περαστικά Βασούλα!!! Παίρνεις κάτι για τον πόνο; Πως περνάει; Το μωρό στο προκαλεί ή είναι άσχετο εγκυμοσύνης;

Καλημερα!!! Καλε πως μπενω στο πινακακι ?? Να σου πω τα στοιχεια να με βαλεις??

Ναι, στείλε τα να σε βάλω!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕΛΛΟΥΣΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015!

Μανούλα - ΠΗΤ - Μαιευτήριο - Φύλο μωρού

Vasoula29 - 07/03/2016 - Ολύμπιον Πάτρα - αγοράκι

Giouli16 - 07/03/2016 - Ιάσω - αγοράκι

Dudu - 07/03/2016 - - κοριτσάκι

FilioPi - 09/03/2016 - PEA - κοριτσάκι

MELA88 - 09-03-2016 - Λητώ - κοριτσάκι

zacharoula1982 - 11/03/2016 - Ιασω - αγορακι

Kiki v - 23/3/2016 - Έλενα - ?

eleni2010 - 30/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι (μάλλον)

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...