Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 3 ώρες πρίν, Eflenew είπε:

      @Nima21 εκανες την εμβρυομεταφορα? Πως νιωθεις?@Bluee19 @DizzyツMommy ποτέ είναι οι εμβρυομεταφορες σας?  Όλα με το καλό και στις 3 σας!!! 🙏

      @Angot εύχομαι να ειστε καλα με τον τζαναμπετη!

      @η ζωή είναι όμορφη τώρα είδα στον 1ο  υπέρηχο που εκανα ότι και εμενα με βγάζει μια μέρα πιο πίσω. Δε με αγχώνει, αλλωστε τα υπολογίζουμε στο περίπου από το ίντερνετ, οι μετρήσεις θα δείξουν που ακριβως είμαστε.  Αύριο δεν έχετε τον υπέρηχο? 

      Ναι την έκανα χθες.. όλα καλα! Αναμεικτα συναισθήματα,συγκίνηση, φόβος, περιέργεια.. και φυσικά αγχος υποσυνείδητα.. αλλα θα χαλαρωσω τωρα στο σπιτακι μου, θα ξεκουραστω και θα περιμένω τη χοριακή!! 🙏♥️

Λογοτεχνικά Βιβλία


Recommended Posts

Πουλάω τα παρακάτω βιβλία:

1) Τζένη - Ντάγκλας Πρέστον - 5?

Ο καθηγητής Oύγκο Aρτσιμπαλντ θεωρεί πολύ φυσικό να φέρει στη Βοστόνη τον μικρό, ορφανό χιμπαντζή που βρίσκει στην Αφρική, για να ζήσει μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο μικρά παιδιά του.

Η Τζένη, ο χιμπαντζής, πολύ γρήγορα προσαρμόζεται στον αμερικάνικο τρόπο ζωής της δεκαετίας του '60 και απολαμβάνει τις χαρές και τα παιχνίδια, όπως ακριβώς θα έκανε κάθε παιδί, τυπικό παράδειγμα της γενιάς του: οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα το τρίκυκλο ποδήλατό της, παίζει με τον Mπούγκερ, το γατάκι, και την Mπάρμπι, την κούκλα, τσακώνεται με τ' αδέρφια της για το πρόγραμμα στην τηλεόραση και -έφηβη πια- μαθαίνει να πίνει, να καπνίζει και να βρίζει όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας της.

Ωστόσο με την εφηβεία η συμπεριφορά της Τζένης αρχίζει να γίνεται προβληματική, και αναγκάζονται να τη στείλουν σ' ένα Κέντρο αναπροσαρμογής στο φυσικό της περιβάλλον. Θα μπορέσει όμως η Τζένη να εγκλιματιστεί εκεί, με τους καινούργιους της συντρόφους;

2) ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΙΕΔΡΑ ΚΑΘΙΣΑ ΚΙ ΕΚΛΑΨΑ - Πάολο Κοίλο - 7?

Μια ερωτική ιστορία κλείνει μέσα της όλα τα μυστικά του κόσμου. Η Πιλάρ κι ο σύντροφός της, που γνωρίζονταν από παιδιά, αλλά χώρισαν στην εφηβεία, ξαναβρίσκονται ύστερα από έντεκα χρόνια. Εκείνη μια γυναίκα που η ζωή την έχει μάθει να μην παρασύρεται από τα συναισθήματά της. Εκείνος ένας άντρας που κατέχει το θείο χάρισμα να γιατρεύει τους άλλους και αναζητά μέσα στη θρησκεία μια λύση για τις εσωτερικές συγκρούσεις του. Τους ενώνει η επιθυμία ν' αλλάξουν και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Για να το πετύχουν, θα πρέπει να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια: το φόβο τού να δίνεσαι, την αίσθηση ότι λαθεύεις, τις προκαταλήψεις. Ο Πάουλου Κοέλο, που αναφέρεται με ποίηση και σύγχρονους διαλόγους σε μια ερωτική συνάντηση, μας βυθίζει, επίσης, και στα μυστήρια της θεότητας, γιατί, όπως μας θυμίζει, η «πνευματική δοκιμασία είναι, πρώτα απ' όλα, μια πρακτική δοκιμασία αγάπης». 'Ενα βιβλίο συγκινητικό, διαυγές, που στέλνει μηνύματα ζωής.

Σελ. 270

3) Δεσποινίς ετών 29 και κάτι ψιλά - Θεοφανία Ανδρόνικου Βασιλάκη - 7?

Γιώτα

"Ο Αντωνάκης! Είπαμε το σεξ μαζί του είναι όπως το σιδέρωμα: γίνεται κάθε Σάββατο και είναι αδύνατο να το γλιτώσω. Η μόνη μας συζήτηση είναι για λεφτά, για τα παιδιά και το μενού της ημέρας, ό,τι ακριβώς δηλαδή αναφέρω και στην πεθερά μου. Ευτυχώς δεν είμαι αναγκασμένη να κάνω και σεξ μαζί της κάθε Σάββατο. Σ' αυτό τουλάχιστον τη γλίτωσα."

Τζένη

"Η μητέρα ήθελε από τότε που γεννήθηκα να με δει δικηγόρο, γιατρό, "διπλωμάτη βρε αδερφέ θα το αντέξω"! Το πρώτο ελαφρύ εγκεφαλικό το έπαθε όταν αρνήθηκα να δώσω στο Πανεπιστήμιο και αποφάσισα να γίνω αεροσυνοδός. Το δεύτερο το έπαθα εγώ, όταν δεν κατάφερα να μπω στο αεροδρόμιο ούτε για να κουβαλάω βαλίτσες."

Μυρτώ

"Πρέπει να διαλέξω: Για ποιον θα πάω φυλακή; Για τον αναίσθητο γλοιώδη προϊστάμενό μου ή για την επί τρία συνεχή χρόνια ταλαιπωρία μου, ονόματι Νίκος; Όχι, γιατί αν φτάσω στο σημείο να γίνω πανελλήνια είδηση και υπόδικος, σε μια από τις εξαιρετικά ομολογουμένως ευάερες και ευήλιες φυλακές αυτής της χώρας, να το έχω ευχαριστηθεί τουλάχιστον."

Ρούλης

"Ο Γιαννάκης! Που να μη σώσει, πάλι εξαφανισμένος είναι. Τι θα κάνω πια η έρημη; Τρία χρόνια μαζί και ακόμη να παραδεχτεί ότι του αρέσουν οι άντρες. Όχι, του αρέσει η Κλώντια Σίφερ και επειδή μένει μακριά βολεύεται με μένα. Λίγο φιλότιμο να είχε τώρα θα έψαχνα για νυφικό."

Μια παρέα, τέσσερα γενέθλια, τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι. Λίγο πριν τα 30 ανακαλύπτουν με τρόμο ότι, τίποτα απ' ό,τι ονειρεύτηκαν στα δεκαπέντε τους δεν έγινε πραγματικότητα και αποφασίζουν να κάνουν τη δική τους -ξεχωριστή για τον καθένα- επανάσταση, μια ανάσα πριν την οριστική τους είσοδο στον εφιαλτικό κόσμο των ενηλίκων...

Σελ. 340

4) Η φυλακισμένη - FITOUSSI MICHELE, OUFKIR MALIKA - 12? (Εξαντλημένο, αληθινή ιστορία)

Μαρόκο 1958. Η μικρή Μαλίκα Ουφκίρ, κόρη στρατιωτικού εξαιρετικά αφοσιωμένου στον βασιλιά Μουχάμαντ Ε΄, πηγαίνει να ζήσει στο βασιλικό παλάτι. Για έντεκα χρόνια μεγαλώνει σαν πριγκίπισσα μαζί με την μικρή κόρη του βασιλιά και μαθαίνει όλα όσα πρέπει να ξέρει μια αριστοκράτισσα και πλούσια κληρονόμος. Μέσα στην μεθυστική ατμόσφαιρα του χαρεμιού, ανάμεσα στις γυναίκες και τις παλλακίδες του βασιλιά, αυτή η περήφανη απόγονος των Βερβέρων νοιώθει να πνίγεται. Δεν της λείπει τίποτα παρά μόνο η ελευθερία της. Και ξαφνικά όλα αλλάζουν. Βασιλιάς τώρα είναι ο Χασάν ο Βʼ. Το 1972 ένα πραξικόπημα εκδηλώνεται. Οι υποψίες στρέφονται στον πατέρα της, στρατηγό πλέον, ο οποίος θα το πληρώσει με τη ζωή του. Όμως οι συνέπειες θα είναι τρομερές και για την οικογένειά του. Η γυναίκα του και τα έξι παιδιά του, το μικρότερο μόλις δυόμισι ετών, ρίχνονται στις ανήλιαγες μαροκινές φυλακές. Θα μείνουν εκεί για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι μία αληθινή ιστορία. Είναι μια μαρτυρία συνταρακτική όπως τη διηγήθηκε η ίδια η Μαλίκα. Σαν μια μοντέρνα Σεχραζάτ, η Μαλίκα δεν ξέχασε τίποτε. Ούτε τις αγωνίες, ούτε τις μοναχικές της νύχτες, ούτε την πείνα, τη δίψα, το βιασμό της αξιοπρέπειας. Σήμερα, με όπλο το χιούμορ και τη δύναμή της, που ποτέ δεν της έλειψαν, προσπαθεί να αναπληρώσει το χαμένο καιρό και να απαλύνει τα σημάδια που δεν θα σβήσουν ποτέ. Να γίνει αυτό που πάντα λαχταρούσε. Γυναίκα ελεύθερη!

Σελ. 416

5) ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΕΞ Η ΤΟ ΜΩΡΟ - ΚΟΡΜΑΝ ΜΑΡΤΕ - 7?

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Καριέρα

σημαίνει χρήμα,αναγνώριση, δύναμη, και δυνατότητα

επιβίωσης κόντρα στο πλάσμα που...κατά λάθος

δημιούργησε πρώτο ο Θεός

Σεξ σημαίνει ικανοποίηση,ελευθερία κινήσεων και, γιατί όχι,

εργαλείο για μια πετυχημένη καριέρα.

Μωρό

όμως, τι σημαίνει σήμερα ένα μωρό;

Και μάλιστα όταν σου 'ρχεται ουρανοκατέβατο και...

σε συσκευασία δώρο;Σήμερα το βιβλίο διασκευάζεται σε σενάριο για να γίνει ταινία.

ΣΕλ. 288

6) ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ - Βίκυ ΣΤούφη - 8?

Η Μυρώ, γνωστή συγγραφέας, αντιμετωπίζει τρία πολύ σοβαρά προβλήματα: τη μακροχρόνια εξωσυζυγική σχέση του άντρα της, την πληθωρική πάμπλουτη μαμά της, που αρέσκεται να χώνεται στα οικογενειακά της, και την ολική απώλεια της όρασής της. Η μεταμόσχευση δίνει λύση στο τελευταίο πρόβλημα, ταυτόχρονα, όμως, σηματοδοτεί την έναρξη μιας αλληλουχίας ονείρων, όπου τα πάντα περιβάλλονται από ένα πυκνό πέπλο ομίχλης. Η Μυρώ ακολουθεί στα όνειρά της την Ελίνα, μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα, και όταν πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας, με απώτερο σκοπό τη δολοφονία της, αρχίζει να πιστεύει πως η κοπέλα εμφανίζεται στον ύπνο της για να την προειδοποιήσει για το θανάσιμο κίνδυνο που την απειλεί. Πού τελειώνει η φαντασία και πού αρχίζει η πραγματικότητα; Η Μυρώ δεν αργεί να ανακαλύψει πόσο απελπιστικά λεπτή είναι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσά τους, όμως ποτέ δε φαντάστηκε τις ολέθριες συνέπειες και πόσο βαρύ ήταν το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει μαθαίνοντας την αλήθεια και βγαίνοντας από την ψευδαίσθηση που ζούσε τόσα χρόνια...

Σελ. 632

7. Το νησί - Victoria Hislop - 10?

Η Αλέξις λαχταρά να μάθει για το παρελθόν της μητέρας της, Σοφίας, που εκείνη τόσα χρόνια έκρυβε. Ξέρει μόνο ότι η μητέρα της μεγάλωσε σ' ένα μικρό χωριό της Κρήτης προτού φύγει οριστικά για το Λονδίνο. Όταν η Αλέξις αποφασίζει να επισκεφθεί την Κρήτη, η Σοφία της δίνει ένα γράμμα για μια παλιά της φίλη και της υπόσχεται πως απ' αυτήν θα μάθει την αλήθεια.

Έκπληκτη η Αλέξις, ανακαλύπτει πως η ζωή της οικογένειάς της συνδέεται άμεσα με το μικρό και εγκαταλελειμμένο νησί της Σπιναλόγκα - την πρώην αποικία των λεπρών. Μαθαίνει την ιστορία της γιαγιάς της και της μητέρας της, όπως και τη διάλυση της οικογένειάς της από την τραγωδία, τον πόλεμο και τα πάθη...

Σελ: 512

:cool: "Αύριο θα είναι όλα καλύτερα - Κάθυ Κέλυ - 5?

Ξαφνικά ξυπνάς και αντιλαμβάνεσαι ότι ο αγαπημένος σου δεν είναι ο πρίγκιπας που ονειρεύτηκες. Ότι η ζωή που έχτιζες μαζί του ήταν απλώς ένας χάρτινος πύργος. Ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η δική του καλοπέραση. Κι όταν έρχονται τα δύσκολα, αυτός σηκώνεται και φεύγει! Τώρα πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνη σου! Να συγκεντρώσεις όλες σου τις δυνάμεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Να γίνεις μία νέα γυναίκα που δε φοβάται να δοκιμάσει από την αρχή, να δουλέψει, να αλλάξει την εμφάνισή της, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση... Αύριο θα είναι όλα καλύτερα! Η αγάπη έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, φτάνει λίγο αισιοδοξία!

Σελ. 368

9) Οι στάχτες της Άντζελα - Μακ Κορτ Φρανκ - 10?

Οι Στάχτες της 'Αντζελα, που κάθε σελίδα τους είναι ποτισμένη από το εκπληκτικό χιούμορ και τη συμπόνια του Μακ Κορτ, είναι ένα εξαίσιο βιβλίο, που φέρει όλα τα γνωρίσματα του κλασικού. Είναι βαθιά συγκινητικό, γιατί η σπαρακτική ιστορία του είναι πέρα για πέρα αληθινή. Κανείς δεν έχει γράψει όπως αυτός για τη φτώχεια και την παιδική ηλικία. Το ότι ο Φρανκ Μακ Κορτ τελικά επέζησε για να διηγηθεί την ιστορία του είναι εκπληκτικό. 'Ομως, το ότι μέσα από τέτοια αθλιότητα και δυστυχία κατάφερε να φτιάξει ένα τόσο αψεγάδιαστο αριστούργημα είναι πραγματικό θαύμα.

Το βιβλίο περιλαμβάνει την εξιστόρηση των αναμνήσεων του Φρανκ Μακ Κορτ, που γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της εποχής της Μεγάλης Κρίσης από γονείς που είχαν πρόσφατα μεταναστεύσει από την Ιρλανδία και μεγάλωσε στις φτωχογειτονιές του Λίμερικ της Ιρλανδίας. Η μητέρα του Φρανκ, η 'Αντζελα, δεν είχε χρήματα να θρέψει τα παιδιά της, μια που ο πατέρας του Φρανκ, ο Μάλαχι, σπάνια είχε δουλειά και, όταν έβρισκε, ξόδευε το μισθό του στο ποτό. Φορώντας κουρελόπανα αντί για πάνες, εκλιπαρώντας αργότερα για ένα χοιρινό κεφάλι για το χριστουγενιάτικο τραπέζι και μαζεύοντας κάρβουνο από το δρόμο για να κρατήσει αναμμένη τη φωτιά στο τζάκι του σπιτιού του, ο Φρανκ αντέχει τη φτώχεια, την αδιαφορία και τη σκληρότητα των συγγενών και των γειτόνων, καταφέρνει να επιβιώσει για να διηγηθεί τελικά την ιστορία του με ευγλωττία, ζωντάνια και μια αξιοσημείωτη αίσθηση συγχώρεσης.

Σελ. 597

10) Το χάδι της μητέρας - ΛΥΔΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - 5?

Μια αληθινή ιστορία που θα προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα αλλά.. Πρέπει να ακουστεί.

Το θέμα του ευαίσθητο και σκληρό...

Παιδική κακοποίηση από την ίδια τη μητέρα......

Συμβαίνει συχνά αλλά λίγοι τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά...

Η συγγραφέας Λυδία Γιαννακοπούλου, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να βοηθήσει, μιλάει για όσα βίωσε η "Μελίνα" επί 15 χρόνια από "εκείνη"...!!!!

11) Μετά την καταιγίδα - Ευαγγελία Ευσταθίου - 7?

Η άσημη ηθοποιός Ρέα Γαλάνη καλείται να παίξει το δυσκολότερο ρόλο της καριέρας της υποδυόμενη για ένα διάστημα κάποια που της μοιάζει εκπληκτικά. Μέσα σε λίγες μέρες μετατρέπεται σε πανέμορφη Μάγδα Κέλερ και καταφθάνει στην Ύδρα με σκοπό να γοητεύσει και να οδηγήσει σε γάμο τον πρώην σύζυγο της σωσία της, προκειμένου να της εξασφαλίσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και στη μητρότητα.

Εκτός όμως από τον Άρη Στασινό, ο οποίος φαίνεται εύκολος στόχος εξαιτίας της αδυναμίας που τρέφει ακόμα για την πρώην σύζυγό του, η Ρέα αναπάντεχα βρίσκεται αντιμέτωπη και με τον Μαρτίνο Λιβέρη, πρώην εραστή της Μάγδας, ο οποίος δεν ξέχασε ποτέ τη φρικτή προδοσία της ερωμένης του δέκα χρόνια πριν.

Βίαιες συναισθηματικές συγκρούσεις, ανάμεικτες με τραγελαφικές καταστάσεις που προκαλεί αυτή η απάτη, φέρνουν τη νεαρή ηθοποιό στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Η τραγωδία μοιάζει βέβαιη, όταν άθελά της η Ρέα γίνεται ο καταλύτης για την ανεύρεση ενός μικρού στόλου βυθισμένου εδώ και αιώνες ανοιχτά των Οινουσσών και συνδεδεμένου με μια βαριά κατάρα.

Τέσσερα πρόσωπα που παλεύουν να χτίσουν απόρθητα οχυρά για την καρδιά τους...

Ένας θανάσιμος εχθρός που περιμένει το λάθος βήμα...

Ένας σκοτεινός βυθός, αιώνιος δεσμοφύλακας δυο ψυχών που μισήθηκαν από όλους επειδή δεν έπρεπε να αγαπηθούν...

Μια καταιγίδα που δεν ξέρει κανείς αν στο πέρασμά της θα αφήσει ανεμοδαρμένα βράχια ή ένα λαμπερό ουράνιο τόξο...

Θα μπορούσε ένας λάθος έρωτας να οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι, ή μήπως το λάθος μονοπάτι αυτή τη φορά είναι ο μόνος δρόμος για την αληθινή αγάπη;

Σελ. 656

12) Μερσέντες Χιλ - Δημουλίδου Χρησηίδα - 9?

Η Μερσέντες Χιλ, μια νεαρή και πάμφτωχη κοπέλα, γίνεται η διασημότερη ηθοποιός του βωβού κινηματογράφου στην Αμερική του 1930. Η απαράμιλλη ομορφιά και το ταλέντο της αφήνουν άναυδο όποιον την αντικρίζει. Κι εκείνη, σαν βασίλισσα, απολαμβάνει απ' το θρόνο της όλα όσα της προσφέρουν τα νιάτα της. Οι άνδρες την ερωτεύονται με πάθος, απλώνοντας την καρδιά τους και τις περιουσίες τους στα πόδια της. Η δική της καρδιά όμως είναι δοσμένη μόνο στην καριέρα της. Μέχρι που ένας άνδρας ξυπνάει για πρώτη φορά μέσα της έναν πρωτόγνωρο έρωτα... Και μια μέρα η Μερσέντες, διαπιστώνοντας ότι η ανελέητη φθορά του χρόνου στραγγίζει όχι μόνο την ομορφιά αλλά και την υγεία της, εξαφανίζεται χωρίς το παραμικρό ίχνος, αφήνοντας πίσω της τον άνδρα της, παραγωγό κινηματογράφου, και τη μικρή της κόρη. Οι περισσότεροι τη θεωρούν νεκρή. Χρόνια μετά, γερασμένη και ξεχασμένη, δεν ελπίζει πια σε τίποτε και σε κανέναν. Ώσπου μια παράξενη γυναίκα της υπόσχεται αυτό που δεν μπορεί να κάνει κανείς· ακόμη και ο Θεός. Και η Μερσέντες δέχεται να παίξει το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι της μοίρας. Θέλει να πάψει να πονά, θέλει να ερωτευτεί, να ξαναγίνει βασίλισσα στον παλιό θρόνο της. Θέλει μια δεύτερη ευκαιρία.

Σελ 498

13) Ονειροπαγίδες - ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - 7?

Μια νεαρή κοπέλα, η Άννα, μετά από δέκα χρόνια επιστρέφει στο νησί της, για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας της, που δολοφονήθηκε. Το γεγονός αυτό θα σταθεί η αφορμή να μάθει η ηρωίδα όλη την αλήθεια για το παρελθόν τόσο το δικό της όσο και της μητέρας της, αλλά και για να γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά πολύ μεγαλύτερού της Μηνά.

Θα καταφέρει τελικά η Άννα να αντιμετωπίσει τις αλλεπάλληλες δολοφονικές απόπειρες εναντίον της, να συμφιλιωθεί με τα ένοχα μυστικά του σκοτεινού παρελθόντος, να αντιταχθεί στους αγγέλους-τιμωρούς του νησιού και να αγαπήσει; Το μέλλον είναι μπροστά της, αρκεί να νικήσει τους δαίμονες που στοίχειωσαν την οικογένειά της.

Ένα καλοστημένο ψυχολογικό θρίλερ με μελετημένη, υπαινικτική ατμόσφαιρα, γεμάτο μυστήριο και προσμονή, σωστές δόσεις σασπένς και πλοκή κινηματογραφική.

«Η ησυχία που ακολουθεί είναι πιο εκκωφαντική και από θόρυβο τουρμπίνας αεροπλάνου. Νιώθει να μην ακούει πια τη μακρινή βουή της Χώρας ούτε το πλάσμα από πάνω της, δεν ακούει καν το σταθερό βόμβο από την πίεση του νερού στο τύμπανο του αφτιού που είναι βυθισμένο. Δεν ακούει ούτε την καρδιά της. Και τότε νιώθει τα χέρια. Το ένα αρπάζει τον ώμο της και το άλλο τυλίγεται γύρω από το πρόσωπό της. Και τα δύο μαζί τη σπρώχνουν προς τα κάτω με μια δύναμη που της φαίνεται παράξενα μεγάλη, σαν να μην ανήκει σε άνθρωπο, σαν τη δύναμη μιας μηχανής».

Σελ. 518

14) Αν αγαπάς στραβώνεσαι - Εύα Χέλερ - 7?

Μετά τη Γυναικεία Εκδίκηση

η Εύα επιστρέφει και προειδοποιεί:

«Αν αγαπάς στραβώνεσαι!»

Αν πιστεύεις

πως είσαι τυχερή που έχεις τέτοιον

άντρα δίπλα σου

Αν το εμπιστεύεσαι

με κλειστά μάτια

Αν ανέχεσαι

τις προσβολές της μάνας του

και της αδερφής του για χάρη του

Αν τα λεφτά σου

είναι δικά σας

και τα δικά του μόνο δικά του

Αν είσαι ερωτευμένη τρελά μαζί του

ενώ αυτός είναι ερωτευμένος μόνο

με τον εαυτό του

ΤΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΕΣ

........................................................................................

Έξοδα αποστολής: 1,50? με ΕΛΤΑ

Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης από κοντά, κατά προτίμηση σε σταθμό μετρό.


cexFp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...