Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Αχαχα κοιτά βλέπω τηλεόραση πολυ υπολογιστή κ ίσως κανά βιβλίο αλλα και πολυυυυ ύπνο

Το τρίτο είναι και το καλύτερο!

Εγώ ετοιμάζομαι να φάω ομελετούλα που είχα πεθυμήσει και μετά στην μικρή που προσέχω.Γυρίζει μεσημέρι απο το σχολείο. Με πιάνει μια νύστα μέχρι να έρθει!!! Με το ζόρι κρατιέμαι! Ξέρεις τον λήθαργο τον γλυκό μετά το φαγητό... αχ...

Τι να κάνω όμως; με το που έρχεται η ζουζούνα θέλω δεν θέλω ξυπνάω! :tongue:

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πες κανα καλό βιβλίο!

Το τελευταίο που διάβασα το καλοκαίρι ήταν ''ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε.'' (ευφάνταστος τίτλος ε?:tongue:)

Προτιμώ περισσότερο ξένους συγγραφείς και τελευταία έχω φάει κόλλημα με τους Σκανδιναβούς. Αστυνομικά αισθηματικά περιπέτειες ιστορικά. Είμα καλός μύλος! Όλα τα αλέθω!

reading-baby-o.gif

Το Χριστινάκι έχει να μπει δυο μέρες!

Ρίχνει ξάπλες;Την Παρασκευή έχει υπέροχο υπέρηχο! :)

gHTSp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!γραφω και εδω μιας και ο γιατρος μου ειπε οτι θα γεννησω η 28 απριλη-18 μαη...μου ειπε επισης οτι ειμαι 6 εβδομαδων αλλα η συλληψη εγινε 28-29/8 και τελευταια περιοδος 16/8...εσεις τι λετε?ποσο ειμαι?

Μεχρι τωρα εχω κανει μια χοριακη (24.000) και ειδαμε σακο και μια κουκιδιτσα που ειναι το εμβρυακι.

εχω παααρα πολλη αγωνια και αγχος. Θελω να πανε ολα καλα!!!

ερωτηση για τις πιο εμπειρες

1)να κανω δευτερη χοριακη?ο γιατρος ειπε οτι δε χρειαζεται

2)να παρω ντεπον?εχω πονοκεφαλο ολη μερα....

3)τι να κανω για να σταματησει το αγχος?????

Γεια σου nimeria και καλώς μας ήρθες !!! Το πρωτο σου ?? αχ για το άγχος άστο αγιάτρευτο τα υπόλοιπα απαντώνται δεν χρειάζεσαι άλλη χοριακη σε είδε π γιατρος κ ειναι οκ αυτό .το ντεπόν επιτρέπεται αλλα ρωτά το γιατρο σου γιατι αν θα έχεις συχνά πονοκεφάλους τι θα κανεις ?? οπότε Μιλά μαζί του . Σου εύχομαι τα καλυτερα λοιπόν !!!!

Μελακι όντως τι τίτλος !!

Χριστινακι ????

NTTHp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!γραφω και εδω μιας και ο γιατρος μου ειπε οτι θα γεννησω η 28 απριλη-18 μαη...μου ειπε επισης οτι ειμαι 6 εβδομαδων αλλα η συλληψη εγινε 28-29/8 και τελευταια περιοδος 16/8...εσεις τι λετε?ποσο ειμαι?

Μεχρι τωρα εχω κανει μια χοριακη (24.000) και ειδαμε σακο και μια κουκιδιτσα που ειναι το εμβρυακι.

εχω παααρα πολλη αγωνια και αγχος. Θελω να πανε ολα καλα!!!

ερωτηση για τις πιο εμπειρες

1)να κανω δευτερη χοριακη?ο γιατρος ειπε οτι δε χρειαζεται

2)να παρω ντεπον?εχω πονοκεφαλο ολη μερα....

3)τι να κανω για να σταματησει το αγχος?????

Nymeria με το καλό κοπέλα μου! Να χαρείς το πρώτο σου μωράκι υγιή στην αγκαλίτσα σου!

Δες εδώ. http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc1.html Σύμφωνα με την ημερομηνία που λες της τελευταίας σου περιόδου είσαι 5 εβδομάδων και 2 ημερών. Δηλαδή διανύεις την 6η εβδομάδα! ΠΗΤ σου βγάζει 22/5.

Χορειακή δεύτερη δεν χρειάζεται αφού σου το είπε και ο γιατρός.

Θα σου έλεγε να κάνεις αν έβλεπε κάτι ανησυχητικό στις μονάδες ή στο σποράκι σας. Άρα όλα καλά!

Ντεπόν κάνει αλλά με μέτρο. Γενικά εγώ είμαι κατά των φαρμάκων ακόμα κι αν τα επιτρέπουν οι γιατροί. Με την λογική να μη περνάνε στο έμβρυο τέτοιου είδους ουσίες.

Άγχος... Οκ. Σε καταλαβαίνω και δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποια που να μην έχει έστω και λίγο. Είσαι και πρωτομανούλα κι εσύ....

Αλλά ο κύριος άγχος Αυτός, είναι ο κακός μας φίλος!

Κλείσε του την πόρτα κατάμουτρα γιατί κάνεις κακό στο μικρό σου!

Κάνε πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη, που σε χαλαρώνουν που σε ξεκουράζουν. Δες βιντεάκια στο ίντερνετ με γκάφες! πήγαινε για περπάτημα! ασχολήσου με κάποιο χόμπι σου! Δεν ξέρω τι... αλλά χαλάρωσε και ευχαριστήσου το!

Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια! Εδώ θα είμαστε!

Πότε έχεις τον επόμενο υπέρηχο με το καλό? Καρδούλα είδατε? Σου είπε για αυχενική διαφάνεια ή όχι ακόμα?(πολύ πιθανό επειδή είναι νωρίς)

Σε δημόσιο είναι ο γιατρός σου ή ιδιωτικό?

gHTSp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!χάθηκα καλε γιατί δεν είχα δει ότι γράψατε. .Έχω και λίγο τρέξιμο...ξεκινήσαμε ταε κβο ντο τον μικρό μου σήμερα είχαμε πάει και τ ο πρωί να κοιτάξουμε για καινούργιο ψυγείο!

Summeraki μου γλυκό τι ήταν και αυτό τώρα. ..;;;ήρεμα ξάπλα και όλα θα πάνε τέλεια είμαι σίγουρη γιαυτό όσο μπορείς να εισαι ψύχραιμη έχεις και βοήθεια πολύ καλό αυτό! !+

Έκανα εχθές και τον προγεννητικό έλεγχο και την Πέμπτη θα τις πάρω όλες και Παρασκευή πάμε γιατροοοο φυσικά και έχω άγχος αλλά προσπαθώ να το ελέγξω πφφφφφ

0QA6p3.png

0RBop3.png

Nymeria με το καλό κοπέλα μου! Να χαρείς το πρώτο σου μωράκι υγιή στην αγκαλίτσα σου!

Δες εδώ. http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc1.html Σύμφωνα με την ημερομηνία που λες της τελευταίας σου περιόδου είσαι 5 εβδομάδων και 2 ημερών. Δηλαδή διανύεις την 6η εβδομάδα! ΠΗΤ σου βγάζει 22/5.

Χορειακή δεύτερη δεν χρειάζεται αφού σου το είπε και ο γιατρός.

Θα σου έλεγε να κάνεις αν έβλεπε κάτι ανησυχητικό στις μονάδες ή στο σποράκι σας. Άρα όλα καλά!

Ντεπόν κάνει αλλά με μέτρο. Γενικά εγώ είμαι κατά των φαρμάκων ακόμα κι αν τα επιτρέπουν οι γιατροί. Με την λογική να μη περνάνε στο έμβρυο τέτοιου είδους ουσίες.

Άγχος... Οκ. Σε καταλαβαίνω και δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποια που να μην έχει έστω και λίγο. Είσαι και πρωτομανούλα κι εσύ....

Αλλά ο κύριος άγχος Αυτός, είναι ο κακός μας φίλος!

Κλείσε του την πόρτα κατάμουτρα γιατί κάνεις κακό στο μικρό σου!

Κάνε πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη, που σε χαλαρώνουν που σε ξεκουράζουν. Δες βιντεάκια στο ίντερνετ με γκάφες! πήγαινε για περπάτημα! ασχολήσου με κάποιο χόμπι σου! Δεν ξέρω τι... αλλά χαλάρωσε και ευχαριστήσου το!

Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια! Εδώ θα είμαστε!

Πότε έχεις τον επόμενο υπέρηχο με το καλό? Καρδούλα είδατε? Σου είπε για αυχενική διαφάνεια ή όχι ακόμα?(πολύ πιθανό επειδή είναι νωρίς)

Σε δημόσιο είναι ο γιατρός σου ή ιδιωτικό?

Μελι μου εισαι πολυ γλυκεια!!!σε ευχαριστω πολυ για ολα...με ηρεμησες!!!Σε 10 μερες εχω ραντεβου για καρδουλα. Ο γιατρος μου ειναι σε ιδιωτικο αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει και κυριως δεν εχω ακουσει τιμες για να μπορω να αποφασισω...μια καλη μου φιλη που γεννησε σε νοσοκομειο ηταν πολυ ευχαριστημενη αλλα εκανε καισαρικες. Πρεπει να αρχισω να τα σκεπτομαο ολα αυτα, αλλα να...μας ηρθε ξαφνικο!:):):)

Μελι μου εισαι πολυ γλυκεια!!!σε ευχαριστω πολυ για ολα...με ηρεμησες!!!Σε 10 μερες εχω ραντεβου για καρδουλα. Ο γιατρος μου ειναι σε ιδιωτικο αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει και κυριως δεν εχω ακουσει τιμες για να μπορω να αποφασισω...μια καλη μου φιλη που γεννησε σε νοσοκομειο ηταν πολυ ευχαριστημενη αλλα εκανε καισαρικες. Πρεπει να αρχισω να τα σκεπτομαο ολα αυτα, αλλα να...μας ηρθε ξαφνικο!:):):)

Είναι μια νέα όμορφη περιπέτεια της ζωής σας και να την ζήσεις με τον καλό σου τρυφερά και ήρεμα όπως ακριβώς αξίζει και στους τρεις σας! ;)

Μόλις κατασταλάξεις και σε γιατρό και και γίνουν όλα τα διαδικαστικά και ενημερωτικά του θέματος θα χαλαρώσεις. :D

Μια συμβουλή. Να μην ντρέπεσαι να ρωτάς τους γιατρούς τα πάντα. Σημείωνε και ρώτα ότι σου έρθει.

Και κυρίως να νιώθεις καλά εσύ μαζί με τον γυναικολόγο σου και να τον εμπιστεύεσαι.

Όλα καλά και θα δείτε και καρδούλα και θα πάθετε κι εσείς! Άντε με το καλό!:D

gHTSp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!χάθηκα καλε γιατί δεν είχα δει ότι γράψατε. .Έχω και λίγο τρέξιμο...ξεκινήσαμε ταε κβο ντο τον μικρό μου σήμερα είχαμε πάει και τ ο πρωί να κοιτάξουμε για καινούργιο ψυγείο!

Summeraki μου γλυκό τι ήταν και αυτό τώρα. ..;;;ήρεμα ξάπλα και όλα θα πάνε τέλεια είμαι σίγουρη γιαυτό όσο μπορείς να εισαι ψύχραιμη έχεις και βοήθεια πολύ καλό αυτό! !+

Έκανα εχθές και τον προγεννητικό έλεγχο και την Πέμπτη θα τις πάρω όλες και Παρασκευή πάμε γιατροοοο φυσικά και έχω άγχος αλλά προσπαθώ να το ελέγξω πφφφφφ

Λίγο έλειψες και σε πεθυμήσαμε! Μπήκατε σε πρόγραμμα κανονικά τώρα ε?

Μια χαρά!

Αποτελέσματα προγεννητικού τόσο γρήγορα ε?

Αυτά είναι τα καλά του ιδιωτικού!

Εγώ τα δικά μου για να τα πάρω την Πέμπτη που έχω ραντεβού να με δει ο ντόκτορ τις έχω κάνει πριν 10 ημέρες σχεδόν. (βέβαια δεν πλήρωσα μία:oops:)

Θα κάνει ή έχει κάνει καμία σας την εξέταση αίματος NIPD? (η καινούρια εξέταση αίματος που αναλύει DNA και που στην ουσία αντικαθιστά την αμνιοπαρακέντηση?) Ρωτάω γιατί γίνεται από την 10η εβδομάδα και το σκέφτομαι...

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Nymeria καλώς μας ήρθες κορίτσι! !συγχαρητήρια με το καλό να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη κσι να πάρεις ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου σε λίγους μήνες! !!

Όλα καλά θα πάνε απόλαυσε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου...έίΝαι το πιο όμορφο ταξίδι! !!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Κανονικά οι πιο πολλές εξετάσεις μου εχθές το απόγευμα έβγαιναν μόνο δυο ριναι που αργούν και θα βγουν Πέμπτη οπότε θα τς πάρω όλες μαζί την Πέμπτη!

25 ευρώ πλήρωσα συμμετοχή

Δένα κατάλαβα ποια εξέταση λες...Εγώ το μόνο καινουργιο που είδα και έχουν βάλει είναι εξέταση για κυστική ίωση στον άγγελο δεν την κανανε τότε!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Να σου πω δεν ξέρω λίγο που κοίταξα τώρα στο νετ γράφει πριν την 20ή εβδομάδα άλλοι λένε πριν μείνεις έγκυος και άλλοι όσο το νωρίτερο καλύτερα...Οπότε ρώτα και εσύ τον γιατρό σου να είσαι σίγουρη και θα ρωτήσω κι εγώ!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Κανονικά οι πιο πολλές εξετάσεις μου εχθές το απόγευμα έβγαιναν μόνο δυο ριναι που αργούν και θα βγουν Πέμπτη οπότε θα τς πάρω όλες μαζί την Πέμπτη!

25 ευρώ πλήρωσα συμμετοχή

Δένα κατάλαβα ποια εξέταση λες...Εγώ το μόνο καινουργιο που είδα και έχουν βάλει είναι εξέταση για κυστική ίωση στον άγγελο δεν την κανανε τότε!

Κυστικής ίνωσης την κάνουνε χρόνια τώρα... απλά κάποιοι γιατροί ... δεν ξέρω γιατί δεν την γράφανε και δεν ενημέρωναν τις εγκύους. Είναι πολύ σοβαρή εξέταση. Το έχω αναλύσει σε παλαιότερο ποστ. Εγώ είμαι φορέας φαντάσου κι έλεγα να μην την κάνω γιατί είναι ακριβή.

Τώρα αυτή που λέω (NIPD) όντως ξεκίνησε στην Ελλάδα από πέρσι. Κάνει ότι και η αμνιοπαρακέντηση απλά με μηδέν πιθανότητα να τραυματιστεί το έμβρυο γιατί δεν παίρνουν δείγμα από τον αμνιακό σάκο. 45119763515fa7231dbb2221b4456c9df17b3a32d4ae5672072ed22934266fd6edad3eb7.jpg

Αυτό και λέω να το κάνω λόγω ηλικίας και του προηγούμενου ιστορικού με το έμβρυο που είχε σύνδρομο...

Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου σχετικά απλά έλεγα μήπως έτυχε κάποια να το κάνει ή να ξέρει κάτι σχετικά από γνωστή της ας πούμε, να με ενημερώσει κι εμένα.

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...