Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

χαιντι μενεις βορεια ελλαδα?

ιωανναμου εσυ μενεις βορεια ελλαδα η εχω μπερδευτει?

με το καλο να σου στρωσουν και σενα τα χαλια!!!!! να προσεχεις να φορας ζεστα ρουχακαι καλτσες αννα μου!!! εσυ που μενεις αθηνα????

αννουλα μου γλυκεια εχε υπομονη τωρα και περιμενε να δεις τι θα γινει χωρις φοβο!!!!!! σε σκεφτομαι!!!!!

εγω κοριτσια μου...... σημερα το μεσημερακι ειδα αιματακι και ετρεξε και σαν γουλιτσα και στην λεκανη...... και οταν σκουπιζομαι εχει παλια μαλλον.... πηρα την μαια και μου ειπε οτι δημιουργειται ο πλακουντας αλλα αν ανησυχω να παω στο γαια..... βεβαια μου ειναι βουνο να ετοιμαστω και ναπαω στο αλλο ακρο της αθηνας..... ακομα κρατω την ψυχραιμια μου προσευχομενη οτι ο θεος θα στερεωσει αυτο που ευδοκησε σε μενα να συμβει!!!!! κλεινουν τα ματια μου απο νυστα και μολις ξυπναω... ξανακοιμαμαι... οπως τα νεογεννητα μωρα που ξυπνουν καθε δυο ωρες.... καπς ετσι!!!! ετσι για πρωτη φορα μετα τις πρωτες δυο τρεις μερες της ετ εφαγα παλι στο κρεββατι!!!!!!

Ναι, Μάρτη μου, βόρεια είμαι και χουχουλιάζω όλη μέρα. Ήρθε και η μαμά μου και μου έκανε δουλίτσες και με κακομαθαίνει.

Αλήθεια, πώς αντέχεις και δεν πας να δεις τα μωράκια σου; εγώ είμαι και λίγο αγχώδης θα είχα πάει ήδη. Σε θαυμάζω που είσαι τόσο ήρεμη! Καλή ξεκούραση!

Διαφημίσεις

εγω μαρτη μου μενω Αγια Παρασκευη.. Θελω να το προσέξεις λιγο αυτό με το αιμα ...δεν ξέρω τι κανεις αλλά να ξεκουράζεσαι

βορεια προαστια και εσυ αννα μου!!!!! τουλαχιστον εισαι αθηνα!!!!! σ' ευχαριστω πολυ!!!!!

Ναι, Μάρτη μου, βόρεια είμαι και χουχουλιάζω όλη μέρα. Ήρθε και η μαμά μου και μου έκανε δουλίτσες και με κακομαθαίνει.

Αλήθεια, πώς αντέχεις και δεν πας να δεις τα μωράκια σου; εγώ είμαι και λίγο αγχώδης θα είχα πάει ήδη. Σε θαυμάζω που είσαι τόσο ήρεμη! Καλή ξεκούραση!

βορειοελλαδιτισσα!!!!!! ιωαννα μου δεν εχουμε αμαξι και μου φαινεται οτι δεν εχω δυναμη να πλυθω και να ντυθω!!!!!

οι ωρες που θα φαμε στην καλυτερη περιπτωση ειναι τρεις γα πλακα!!!! πηγαινε-ελα και αναμονη και εξετασεις!!!!

απο την αλλη αν επιστρατευσω την μαμα μου.... δεν ειναι καθολου ψυχραιμη και μου σπαει τα νευρα με τον τροπο που κανει και αγωνια!!!!

μετα θα θελει να ερθει και η κορη μου και ηδη διαβαζει!!!!!

το σημαντικοτερο ειναι οτι ειχα απο το μεσημερι μονο στα σκουπισματα........και ελλατωνεται απο σκουπισμα σε σκουπισματα.....το αιμα σκουραινει..... πριν λιγο ειχα δεν ειχα χρωμα στο χαρτι!!!!!

αυριο εχω προγραμματισμενες εξετασεις!!!!!

λοιπον πηρα τηλ τον ενδομητρικης και μου ειπε να του τηλ και αργα την νυχτα αν εχω αιμα... αν εχω σταγονες καθρες παλι και οχι στα σκουπισματα

μου ειπε θα δουμε πως θα αω και εχει να εξετασει γυναικες αυριο πρωι και μηπως να τηλ να με δει...... αν το αιμα συνεχισει η αυξηθει θα πρεπει να βρω εφημερευον φαρμακειο για να παρω ενεση προγεστερονης!!!!!!!

θα δουμε πως θα παει..... προς το παρον απο τις 13,30 το μεσημερι που ειδα το αιμα..... παει καλυτερα!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

βορεια προαστια και εσυ αννα μου!!!!! τουλαχιστον εισαι αθηνα!!!!! σ' ευχαριστω πολυ!!!!!

βορειοελλαδιτισσα!!!!!! ιωαννα μου δεν εχουμε αμαξι και μου φαινεται οτι δεν εχω δυναμη να πλυθω και να ντυθω!!!!!

οι ωρες που θα φαμε στην καλυτερη περιπτωση ειναι τρεις γα πλακα!!!! πηγαινε-ελα και αναμονη και εξετασεις!!!!

απο την αλλη αν επιστρατευσω την μαμα μου.... δεν ειναι καθολου ψυχραιμη και μου σπαει τα νευρα με τον τροπο που κανει και αγωνια!!!!

μετα θα θελει να ερθει και η κορη μου και ηδη διαβαζει!!!!!

το σημαντικοτερο ειναι οτι ειχα απο το μεσημερι μονο στα σκουπισματα........και ελλατωνεται απο σκουπισμα σε σκουπισματα.....το αιμα σκουραινει..... πριν λιγο ειχα δεν ειχα χρωμα στο χαρτι!!!!!

αυριο εχω προγραμματισμενες εξετασεις!!!!!

λοιπον πηρα τηλ τον ενδομητρικης και μου ειπε να του τηλ και αργα την νυχτα αν εχω αιμα... αν εχω σταγονες καθρες παλι και οχι στα σκουπισματα

μου ειπε θα δουμε πως θα αω και εχει να εξετασει γυναικες αυριο πρωι και μηπως να τηλ να με δει...... αν το αιμα συνεχισει η αυξηθει θα πρεπει να βρω εφημερευον φαρμακειο για να παρω ενεση προγεστερονης!!!!!!!

θα δουμε πως θα παει..... προς το παρον απο τις 13,30 το μεσημερι που ειδα το αιμα..... παει καλυτερα!!!!!!

εσυ που μενεις Μαρτη?

xuFMp2.png

αννα μου αθηνα νοτια μεταξυ υμηττου και θαλασσας!!! κοντα μου ειναι το ρεα (10 λεπτα με αυτοκινητο)και πιο κοντα μου ο ενδομητρικης!!!!!!! στην πλατεια του δημου μου!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Μάρτη μου, οι αποστάσεις των Αθηνών για μας είναι αδιανόητες. στο Ρέα δεν μπορείς να πας; ή ο γιατρός σου συνεργάζεται μόνο με το γαία; Σε θαυμάζω για την ψυχραιμια σου, για την ένεση, θα είχα στείλει, σίγουρα τον άντρα μου, στη θέση σου. Βασικά, θα ήμουν ήδη στο μαιευτήριο και θα τους ζητούσα να με κρατήσουν. :oops::oops:

Διαφημίσεις

αννα μου αθηνα νοτια μεταξυ υμηττου και θαλασσας!!! κοντα μου ειναι το ρεα (10 λεπτα με αυτοκινητο)και πιο κοντα μου ο ενδομητρικης!!!!!!! στην πλατεια του δημου μου!!!!

εσυ ξέρεις καλύτερα μαρτη μου τι είναι καλύτερο για εσένα αλλα επειδή βλέπεις αρκετο καιρό αιματάκι , σκεφτομουν και εγω μηπως θα έπρεπε να πας στον γιατρο και να μην περιμένεις μεχρι την Τεταρτη..

xuFMp2.png

καλημερα φιλεναδες!!!!!! καλη μας βδομαδα με χαρουμενα νεα!!!!

ακους αννουλα μου!!!!!!!!

εγω περιμενω να ανοιξει το κινητο ο γιατρουλης για να παμε να με δει!!!!!!

θα σας εημερωσω!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

καλημερα φιλεναδες!!!!!! καλη μας βδομαδα με χαρουμενα νεα!!!!

ακους αννουλα μου!!!!!!!!

εγω περιμενω να ανοιξει το κινητο ο γιατρουλης για να παμε να με δει!!!!!!

θα σας εημερωσω!!!!!!

καλημέρα μαρτη μου ...Αντε με το καλό και να γραψεις να μας πεις!

βρε παιδια κρεμες προσώπου βάζεται??εγω θέλω να βάλω μια που ςιναι σκέτη αλοε βερα και δεν ξερω αν κανει..θα την πάρω βεβαια μαζί σστον γιατρό μου αυριο για να είμαι σίγουρη

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα!

Μάρτη, περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας!

Annap, και εμένα μου λέει μόνο φυτικά καλλυντικά, η μαία του μου έχει πει ότι με κορρέ και απιβίτα είμαι σίγουρη. Προς το παρόν, η εγκυμοσύνη με έχει βοηθήσει στο δέρμα και δεν χρησιμοποιώ καμία κρεμούλα.

Καλησπέρα και από μένα!

Μάρτη, περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας!

Annap, και εμένα μου λέει μόνο φυτικά καλλυντικά, η μαία του μου έχει πει ότι με κορρέ και απιβίτα είμαι σίγουρη. Προς το παρόν, η εγκυμοσύνη με έχει βοηθήσει στο δέρμα και δεν χρησιμοποιώ καμία κρεμούλα.

και αυτή που εχω ιοιο μου φυτικη είναι αλλα καλυτερα να ρωτησω..εμενα ουτε εχει φτοιαξει ουτε λεχει χαλασει...Ισως να εχει γινει λιγι πιο ξηρο και θελω να βάλω μια κρεμουλα.. Αντε να μας πει νεα και η Μαρτη !!

xuFMp2.png

κοριτσια εχω μερικη αποκολληση στο ενα εμβρυακι μου.... καρδουλες ακουγονται κανονικοτατα!!!!! μου ειπε τελειως ξαπλα..... και το φαι στο κρεββατι.... μονο για την αναγκη μου θα σηκωνομαι........ για δυο βδομαδες.... επισης ενεσεις προγεστερονης δυο φορες την βδομαδα!!!! για ενα μηνα!!!!! επισης μου ειπε τα ουτρωτζεσταν να τα περνω αποτοστομα και τα δυο αφου μου βγαινει το ενα το πρωι οταν ενεργουμε!!!!

μου εδωσε και μαγνησιο πρωι-βραδυ....

πιστευει οτι θα παει καλα!!!!!

την τεταρτη το βραδυ θα με ξαναδει!!!!! το κανονικο ραντεβου μας!!!!!!

λεφτα δεν μου πηρε!!!!!

μου κλεινει απο μπαταρια το ταμπλετ... οταν θα εχω κπ κοντα μου(η κορη κανει μαθημα και ο αντρουλης δεν εχει γυρισει απο την δουλεια!!!!) θα το φορτησω και θαμπω να τα πουμε και α σας διαβασω αργοτερα!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!

ακουστε τι επαθα..... πηγα στις 1,10 στον γιατρο... πουθενα ο γιατρος!!!! εβαλα ολες τα χαρτια των εξετασεων στα σκαλοπατια και περιμενα!!!!!

κατα τις 2 η ωρα ερχεται το επομενο ραντεβου... μετα το δευτερο..... μετα το τριτο..... μετα το τεταρτο.... και κατα τις 2,40 ερχεται και ο γιατρος!!!!!!

τελος παντων με πηρε τριτη σε σειρα.... και μου λεει συγνωμη που σε μαλωσα πριν οταν ηρθα!!! εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι!!!! σε περιμενα στο ρεα καλε στις 13,15!!!!!!

τι????? δεν θυμαμαι κατι τετοιο η δεν το ακουσα...... τελος παντων ζητησα συγνωμη δυο τρεις φορες ωσπου να φυγω.....

pioqp3.png

88BZp3.png

Μάρτη μου, περαστικά! Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά! Τα μωράκια σου φροντίζουν να ξεκουραστείς τώρα, ώστε να σε τρέχουν όταν γεννηθούν και να έχεις αντοχές. ;)

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο. Έχει δοκιμάσει κπ τη φυτική βαφή μαλλιών του κορρε ή της απιβίτα; καλύπτουν καλά τα λευκά; θέλω να τα βάψω καστανά για να είναι κοντά στο φυσικό μου χρώμα.

καλησπερα κοριτσακια μου,τι κανετε??

μαρτη μου κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος κ οολα καλα θα πανε θα δεις..εχουμε τη παναγιτσα διπλα μας να μας προσεχει..αν εχεις κ λιγο λαδακι απο την εκκλησια βαλτο στη κοιλιτσα σου..εγω με το που εμαθα πως ειμαι εγκυος,εδεσα στη κοιλια μου τη Ζωνη τηςΠαναγιας απο το Αγιο Ορος για να μας φυλαει.

ιοιο ποτε θα πας για αυχενικη??

εμεις κοριτσια ειμαστε καλα,λιγα τραβηγματα εχω μονο δεξια κ αριστερα,αλλα μεγαλωνει η μητρα μου για το σπορακι μου..

οσον αφορα τις κρεμες,εμενα δν μου ανεφερε κατι σχετικο.εγω φτιαχνω στο φαρμακειο κρεμα με ελαστινη,βιταμινη ε,υαλουρονικο,γαλα γαιδουρας,pepantol κ ειναι πολυ καλη.για ρωτηστε κ εσεις αν μπορειτε να φτιαξετε στο φαρμακειο..εγω αναρωτιεμαι για τις κρεμες σωματος,εσεις τι βαζετε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...