Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

νημερια τι κανεις σημερα?????

Μάρτη μου όντως μπήκα στον τέταρτο!!!:lol: εσυ αυχενική πότε θα κάνεις με το καλό?

Εγω σήμερα πήγα εκτάκτως στη γιατρό μου γιατι την πήρα χθές και τις είπα για κάτι πονάκια που έχω χαμηλά και απο κάτω και μου είπε να πάω να με δει!

μου εκανε υπέρηχο , μου είπε οτι κάνει συσπάσεις η μήτρα και μου εδωσε να πάρω μαγνήσιο για κάποιες μέρες..ευτυχώς το μπεμπε μια χαρά...

Τώρα κορίτσια μου εγω έχω αρχίσει να σκέφτομαι το δεύτερο σημαντικό υπέρηχο , τον β-επιπέδου που θα τον κάνω κοντά στις 20/12!

αυτό που δεν εχω αποφασίσει ακόμα είναι το που να τον κάνω...:?:

σκέφτομαι μήπως πάω Αθήνα...γνωρίζεται κάποιον καλό γιατρό??

πονακια σημερα ολη μερα απο το πρωι και ταση για εμετο...... πανω που νομιζα οτι καθαρισα το πρωι οταν ενεργηθηκα παρε να εχεις πιγμα!!!! ομως ειχα και μια σουβλια δεξια πολυ εντονη 2 ωρες πριν παω τουαλεττα!!!

μαγνησιο περνεις πρωι βραδυ αρχισα κι εγω!!!!!

κοριτσια σημερα αγχωθηκα τι γινεται εκει κατω!!!!! εχτες τι ηρεμα ηταν ολα!!! σημερα χαλια το στομαχι!!!

Καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες!! Ειμαι νεα στο φορουμ...αν κ το διαβαχω αρκετα χρονια! Ειμαι μανουλα μιας 3χρονης μικρουλας..κ περιμενουμε κ το δευτερο μωρακι μας τον μαιο!! Ειμαι στην 12η βδομαδα....θα χαρω πολυ να λεμε τα νεα μας...κ να ανταλλαζουμε ιδεες κ ανησυχιες! Ευχομαι σε οοολες με το καλο!!!!

καλως ορισες μπαρμπι!!!! με το καλο το παιδακι σου το δευτερο και νασου ζησει η κουκλα σου!!!!!

Καλημερα σας ! Χαθηκα για λιγο αλλα i'm back! Πηγα κ εγω παλι γιατρο ολα καλα! Σημερα ειμαι 9 κ 2! Πητ εχω 14/6! Liaki κ εγω στο προγενεσις τα ειχα κανει ολα στο πρωτο κ επιση θα τα κανω κ σε αυτο με το καλο! Ορχιδεα αυτο θα σου προτεινα! Αυχενικη θα κανω 2/12. Γενικα αυτο τον καιρο εχω τρελη κοπωση.. Μονο αυτο ομως. Εσεις πως ειστε;

κοπωση???? με εχουν ξεζουμησει!!!!! νυστα!!!!!! αναγουλες!!!!!! τι αλλο θες εχω πιαστει στο κρεββατι!!!! πονοι στην πλατη..........

Καλημερα σε ολη την παρεα! Σε ευχαριστω πολυ latortura!!εγω κοριτσια για αυχενικη θα παω την αλλη παρασκευη...20/11...κ εχω τρελο αγχος! Οπως κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ετσι κ τωρα θα παω στο εμβρυο στον Μαλιγιαννη..ειχα μεινει αρκετα ευχαριστημενη!! Η κυστικη ινωση τι ειναι βρε κοριτσια...συγνωμη αλλα δεν ξερω...

πριν 16-17χρονια εκανα στον μαλιγιαννη με τον παπαπαναγιωτου!!!!!! εχουμε ακομα το dvd και το κοιταμε με την κορη μου!!!!!!

ενω δεν ειχα αγχος απο την αποκολληση και μετα...... ουφ!!!!!! ευτυχως με ριχνουν στον υπνο τα μωρα μου και δεν πολυσκεφτομαι!!!! αλλα οταν εχω πονακια που παει το μυαλο????? σας ρωταω????

η κυστικη ινωση ειναι μια ασθενεια που κληρονομειται...... ειναι οκ αν την κανει ο ενας απο το ζευγαρι!!!!!

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7

καλημέρα κοριτσακια ... ευχομαι όλες να ειστε καλα.

μαρτη μου καλα?οιο?? νημέρια?ζ'ετα?τα λοιπα κορίτσια?

εγω καλα είμαι ..ξεκουραζομαι... εχει ερθει η μητερα μου και απολαμβάνω περιποιήση!!

Αναρωτιομουν γιατι τις αυχενικες τις κανετε στο μητερα ή σε άλλα κεντρα?Εγω στον γιατρο μου θα την κανω..δεν μου ειπε να πάω καπου..

κοιτα κατω κατω στο αρθρο και εχει λιστες με τους πιστοποιημενους εξειδικευμενους γιατρους για αυτες τις 3 σημαντικες εξετασεις (αυχενικη διαφανεια, β-επιπεδου, ντομπλερ) καποιοι ειδικευονται και στις τρεις αυτες σημαντικες εξετασες

http://emvrio.gr/about-us/certifications

Και μένα το πρώτο, γέρα όλα τα παιδάκια να είναι...18/1/16 μάλλον θα εννοείς το β-επιπέδου, γιατι το doppler δεν είναι ο υπέρηχος που γίνεται στο τριτο τρίμηνο? Στο προγεννεσις εκει έχεις κάποιο συγκεκριμένο γιατρό?

Χθές το πήρα πρώτη φορά...η αλήθεια είναι οτι ακόμα δεν έχω καταλάβει διαφορά , ισως φταίει οτι έκανα αρκετές δουλείες χθές και κουράστηκα....ασε που πρέπει να πάρω απόφαση να σταματήσω να οδηγάω το μηχανάκι γτ δεν βλέπω να περνάνε αλλιώς!:?

Καλώς ήρθες κι εσυ barbie...καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι...:-P

να χαίρεσαι και τη κορούλα σου..

πότε έχεις Π.Η.Τ? δεν έχεις κάνει αυχενική ακόμα εε?:wink:

αρχιδεα μου γλυκεια προσεχε κουκλα μου!!!! αστο το μηχανακι

Καλώς ήρθες barbie σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη :-D !!!!!!!

Μάρτη όλα καλά ;;;;;;;;;;

Εγώ κρεβάτι και πάλι κρεβάτι...

τοσο κρεββατι........ μπουκωσα..... βεβαια σηκωνομαι καθε μια δυο ωρες για τουαλεττα!!!!!!!!! βαλε.... σηκω κατσε 15 φορες την μερα και λιγες λεω...... παλι πονοι...... παλι πιγματα....ειμαι καπως κοριτσια μου......

εχτες σας ελειψα γιατι πεθανε ενας φιλος και ημουν κρεμασμενη στο τηλ με κοινους γνωστους μας..... και ειχα και πονοκεφαλο που συνεχιζεται ακομα σημερα.... και ηρθε και ο ασφαλιστης το βραδακι να μας εξηγησει τι δικαιουμαστε και τι οχι......εννοειται εγω ξαπλωμενη στον καναπε τον τριθεσιο....

εχω και το στομαχι μου σημερα...... καουρα... δυσπεψια..... βαρος... ολα μαζι.......

μονο υπομονη!!!!!!!!!!!!

ιωαννιτσα μου...... σου ελειψα!!!!!!!!!!!

φιλιακια σε ολες μια μια!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Sasa μου έκανα την αυχενική την προηγούμενη Πέμπτη και όλα ήταν καλά απλά δεν μάθαμε το φύλο του μωρού. Σε ρώτησα για την κάρτα υγείας γιατί το Λητώ και το Μητέρα ανήκουν στον ίδιο όμιλο οπότε δεν αποκλείεται η κάρτα που έχεις να κάνει και για το Λητώ. Αν κάνεις κι άλλη εξέταση στο Λητώ ρώτησέ τους, δεν χάνεις τίποτα ;)

εσυ τελικα εδωσες αιμα για την εξεταση? στο μητερα κανω τις εξετασεις μου γτ μου είναι πιο κοντα στο σπιτι, εκει γεννησα κ τη κορη μου κ πρωτα ο θεος εκει θα γεννησω κ τωρα. από αυριο μετραω 10 μερες για τα αποτελέσματα τωρα με εχει πιασει λιγο αγχος.

Nv77p2.png

kyJep3.png

τοσο κρεββατι........ μπουκωσα..... βεβαια σηκωνομαι καθε μια δυο ωρες για τουαλεττα!!!!!!!!! βαλε.... σηκω κατσε 15 φορες την μερα και λιγες λεω...... παλι πονοι...... παλι πιγματα....ειμαι καπως κοριτσια μου......

εχτες σας ελειψα γιατι πεθανε ενας φιλος και ημουν κρεμασμενη στο τηλ με κοινους γνωστους μας..... και ειχα και πονοκεφαλο που συνεχιζεται ακομα σημερα.... και ηρθε και ο ασφαλιστης το βραδακι να μας εξηγησει τι δικαιουμαστε και τι οχι......εννοειται εγω ξαπλωμενη στον καναπε τον τριθεσιο....

εχω και το στομαχι μου σημερα...... καουρα... δυσπεψια..... βαρος... ολα μαζι.......

μονο υπομονη!!!!!!!!!!!!

ιωαννιτσα μου...... σου ελειψα!!!!!!!!!!!

φιλιακια σε ολες μια μια!!!!!!!

Μαρτη μου ζωη σ σας πολύ λυπάμαι για το χαμο σας αυτά είναι δυσαρεστα όταν φευγουν νεοι ανθρωποι. Υπομονη κανε κ εσυ τι άλλο μπορεις να κανεις.

Nv77p2.png

kyJep3.png

καλησπέρα κορίτσια χαθηκα λιγο ετοιμάζομαι για το παρτυ της κορης μου το Σαββατο! διαβασα τα νεα σας όλα καλα βλεπω κ χαιρομαι. κ εγω παιρνω 2 μαγνησια τη μερα.

αχ τι ωραια!!!! να την χαιρεσαι!!!!! ευτυχισμενα γενεθλια λοιπον!!!!

εσυ τελικα εδωσες αιμα για την εξεταση? στο μητερα κανω τις εξετασεις μου γτ μου είναι πιο κοντα στο σπιτι, εκει γεννησα κ τη κορη μου κ πρωτα ο θεος εκει θα γεννησω κ τωρα. από αυριο μετραω 10 μερες για τα αποτελέσματα τωρα με εχει πιασει λιγο αγχος.

ολα οκ θα ειναι!! μην αγχωνεσαι και να προσεχεις να ξεκουραζεσαι λιγο!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!! τι κανετε??????? ρωτησα για το αν νοιωσατε τα μωρακια σας γιατι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου 3,5 μηνων την ειχα νοιωσει ξεκαθαρα τη μικρη,,,τωρα σε αυτη θα δειξει!!!!ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!! οντωσ για τον πλακουντα αν ειναι προσθιος το εχω ξανακουσει κ εγω,,,,αλλα δεν πειραζει κοριτσακι μου...σε λιγο που θα μεγαλωσουν κ δεν θα σταματουν τισ κολοτουμπες.....δεν θα το χορταινεις!!!!!!! οσο για την κυστικη ινωση δεν την γνωριζα καθολου κ ευχαριστω για την ενημερωση,,,,

σασα χρονια πολλα στην κορουλα σου,,,κ σενα σκορπινα εε? εμεισ ειχαμε τα δικα μασ 1/11!!

μαρτη μου εσυ δεν εχω πολυκαταλαβει...αν επιτρεπεται γιατι εισαι στο κρεβατι??? εχω ειχα μεινει αρκετους μηνεσ στην πρωτη εγκυμοσυνη λογω περιδεσης....

ελιζω ολες να ειστε καλα!:P

OOv7p2.png

goq7p2.png

Barbie, να χαίρεσαι το παιδάκι σου, με το καλό να έρθει και το δεύτερο!

Πώς κατάλαβες ότι είναι το μωρό; ποια είναι η αίσθηση. Από την αρχή της εγκυμοσύνης το στομάχι και το έντερο μου, είναι κάπως δραστήρια. Αναρωτιέμαι όταν θα έρθει η ώρα, αν θα ξεχωρίσω την αίσθηση.

Μάρτη, υπομονή και κουράγιο!

Εγώ πήγα χθες στο γιατρούλη, είδε όλες τις εξετάσεις, όλα καλά και η μικρή μεγαλώνει! Το μόνο που δεν μου άρεσε, είναι ότι δεν με αφήνει να βαψω τα μαλλιά μου μέχρι και τον πέμπτο. Εσάς; σας έχουν πει κάτι;

Υ.Γ. από σήμερα είμαι στο β' τρίμηνο :cool::cool::cool:

Πώς κατάλαβες ότι είναι το μωρό; ποια είναι η αίσθηση. Από την αρχή της εγκυμοσύνης το στομάχι και το έντερο μου, είναι κάπως δραστήρια. Αναρωτιέμαι όταν θα έρθει η ώρα, αν θα ξεχωρίσω την αίσθηση.

Εγώ πήγα χθες στο γιατρούλη, είδε όλες τις εξετάσεις, όλα καλά και η μικρή μεγαλώνει! Το μόνο που δεν μου άρεσε, είναι ότι δεν με αφήνει να βαψω τα μαλλιά μου μέχρι και τον πέμπτο. Εσάς; σας έχουν πει κάτι;

Εγω κανω ανταυγειες που αφηνουν! Ioio σιγουρα οταν ερθει η ωρα θα το νοιωσεις. Ειναι σαν φτερουγισμα αρχικα ... Παντως 3,5 μηνων κατι αλλο θα μπερδεψε οπως πολλα που νοιωθουμε μεσα μας.. Εγω αρχες πεμπτου το καταλαβα....

com]uiFTp2.png[/url]

Καλημερουδια!! Σε ευχαριστω κοπελα μου..να εισαι καλα!! Κ εσενα με το καλο η.μπουμπου σου...!!! Νυχια κ μαλλια..κ εμενα η αληθεια ειναι δεν με αφηνει...ειδικα στο πρωτο τριμηνο!!

Τωρα οσο για το μπεμπε στην πρωτη εγκυμοσυνη....κοιτα...αναστατωση...κ πολυ ενταση υπαρχουν ετσι κ αλλιως...γιατι γινονται πολλες αλλαγες...ωστοσο τοτε ημουν πολυ τυχερη...κ ηταν ξεκαθαρο σκουντιγμα....καθομουν αρκετη ωρα με λιγισμενα τα ποδια στον καναπε...κ ενοιωσα ξαφνικα ενα σαν σκουντιγμα....δεν ηταν.κατι αλλο...ολα τα αλλα...κινηση των εντερων...η ολα τα αλλα που συμβαινουν...ειχαν τελειως αλλη αισθηση....αυτο ηταν τελειως ξεκαθαρο....κ μαλιστα ειχα ρωτησει κ το γιατρο...μου ειχε πει οτι ειναι λιγο σπανιο απο τοσο νωρις...αλλα συμβαινει!! Μαλλον ημουν τυχερη....! Σε αυτο τωρα θα δειξει......το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν σου συμβει....θα το καταλαβεις κοριτσακι μου....!!!

OOv7p2.png

goq7p2.png

Διαφημίσεις

Και εγω αυτό σκέφτομαι αν θα το καταλάβω γιατι όλες οι φίλες μου εγκυμονούσες στην αρχή η πρώτη αίσθηση μου λένε πως είναι κάτι σαν φτερούγισμα...τώρα θα δείξει...πάντως κι εγω ανυπομονω!!:P

Εγω δεν έχω ρωτήσει για τα μαλλιά γιατι δεν με απασχολέι και ιδιαίτερα λόγω οτι τα έχω σκούρα...

οοοο καλώς ήρθες και εσυ λοιπόν στο β'τρίμηνο!! απο κοιλίτσα πως πάμε???:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω αυτό σκέφτομαι αν θα το καταλάβω γιατι όλες οι φίλες μου εγκυμονούσες στην αρχή η πρώτη αίσθηση μου λένε πως είναι κάτι σαν φτερούγισμα...τώρα θα δείξει...πάντως κι εγω ανυπομονω!!:P

Εγω δεν έχω ρωτήσει για τα μαλλιά γιατι δεν με απασχολέι και ιδιαίτερα λόγω οτι τα έχω σκούρα...

Κοιτα κ εγω μια στιγμη το ενοιωσα αυτο...μετα ειναι οντως σαν φτερουγισμα....

Εγω στο β μπαινω 23/11.....

OOv7p2.png

goq7p2.png

καλησπερα κοριτσακια!!! τι κανετε??????? ρωτησα για το αν νοιωσατε τα μωρακια σας γιατι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου 3,5 μηνων την ειχα νοιωσει ξεκαθαρα τη μικρη,,,τωρα σε αυτη θα δειξει!!!!ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!! οντωσ για τον πλακουντα αν ειναι προσθιος το εχω ξανακουσει κ εγω,,,,αλλα δεν πειραζει κοριτσακι μου...σε λιγο που θα μεγαλωσουν κ δεν θα σταματουν τισ κολοτουμπες.....δεν θα το χορταινεις!!!!!!! οσο για την κυστικη ινωση δεν την γνωριζα καθολου κ ευχαριστω για την ενημερωση,,,,

σασα χρονια πολλα στην κορουλα σου,,,κ σενα σκορπινα εε? εμεισ ειχαμε τα δικα μασ 1/11!!

μαρτη μου εσυ δεν εχω πολυκαταλαβει...αν επιτρεπεται γιατι εισαι στο κρεβατι??? εχω ειχα μεινει αρκετους μηνεσ στην πρωτη εγκυμοσυνη λογω περιδεσης....

ελιζω ολες να ειστε καλα!:P

και εγω αν θυμαμαι καλα το ενιωσα τρισιμυσι προς 4 την κορη μου... στην αρχη σαν ενα πουλακι που χτυπαει τα φτερα του..... εβαζα το χερι μου και αισθανομουν και κατι!!!!! ε και να αμφιβαλεις ερχονται οι επομενες μερες και επιβεβαιωνεται!!!χιχι!!!!!

μπαρμπι μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου ποσο χρονων ειναι(σορυ αν το εχεις πει δεν το θυμαμαι) και με το καλο και το δευτερο τελειομηνο στην αγκαλα σου!!!!!!

λοιπον εγω εν συντομια εχω ενα νεφρο απο 6 μηνων που πρεπει να το προσεχω σαν τα αυγα!!!!!!

δευτερον εχω διδυμα!!!!!! (και ειμαι και κοντουλα γενικα μικροσωμη)

τριτον με εβαλε στο κρεββατι τ'ανασκελαμονο τουαλεττα γιατι επαθα αποκολληση στο ενα!!!!!!

μια ερωτηση βρε κοριτσακια μου...εχετε καμια ιδεα γιατι δεν μου βγαζει τα σχεδιακια που θα επρεπε στην υπογραφη,,,,κ μου βγαζει τις διευθυνσεις??? ξερει καποια??

λοιπον μπαρμπι μου οταν φτασεις και ολοκληρωσεις το κικερακι δεν λεει add? ε εκει απο κατω ας και διαλεγεις το forum signature που λεει και το BB Code το επιλεγεις και αυτην την διευθυνση την κανεις αντιγραφη και την επικολλας οχι στην προεπισκοπηση στο πρωτο παραθυρο αλλα στο δευτερο παραθυρο με επικεφαλιδα επεξεργασια υπογραφης μολις σου ερθει η διευθυνση πας πιο κατω και πατας αποθυκευση.... μπαινεις στο thread που γραφεις και βλεπεις αν μπηκε!!!! καλη επιτυχια!!!!

μπραβο κοριτσακι μου που ειναι ολες οι εξετασεις σου φινα!!!!

επισης συγχαρητηριαπου μπηκες δευτερο τριμηνο!!!!!!!!!

ε τωρα....... δεν πειραζει για τα μαλλακια θα βρεις τρικ απο το ιντερνετ!!!!! μαντηλια... κορδελες... πιασιματα περιεργα... αλλιως ειναι μοδα τα διχρωμα ευτυχως για τις εγκυουλες!!!!!

ορχιδεα μου να σου πω εγω περι κοιλιτσας.....αν και δεν ρωτησες εμενα ελπιζω να μην πειραζει.... αρχιζει να σχηματιζεται και τα ψωμακια στην περιφερεια της λεκανης φουσκωσαν..... εχει πολυ πλακα!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Με το καλό, όλα τα κορίτσια να μπείτε στο β΄ τρίμηνο! Φεύγουν και όλα τα συμπτώματα, μόνο η υπνηλία μου έχει μείνει.

Η κοιλίτσα μου προς το παρόν οριακά φαίνεται, ανάλογα και με τα ρούχα. Προς το παρόν φοράω παντελόνια εγκυμοσύνης ή φόρμες, αλλά τις δικές μου μπλούζες, όσες ήταν πιο φαρδιές και δεν φαίνεται η κοιλίτσα μου, σαν να έχω φουσκώσει από το φαγητό περισσότερο. Πήρα μια μπλούζα εγκυμοσύνης, με τη μπλούζα αυτή φαίνεται η κοιλίτσα :)

Ρούχα εγκυμοσύνης, από που έχετε πάρει; από παντελόνια, έχω βολευτεί από τα h&m, αλλά από τις μπλούζες μόνο μία μου άρεσε, τα χρώματα ήταν λίγο μουντά, τα περισσότερα γκρι. Γενικά, ψάχνω χαρούμενα και οικονομικά ρούχα.

καλησπέρα κοριτσακια!

ευχομαι να είστε όλα καλα!εγω εχω κατι μερες κατι πονακια χαμηλα΄αλλα όταν καθομαι είμαι οκ... περιμενω να περασουν οι μερούλες να άω την Τετάρτη να δω το μωρακι μου που εχω 2 εβδομάδες ν ατο δω και να πανε όλα καλα με την αυχενικη

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...