Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι ακόμα 

Πάρτε τον χρόνο που θέλετε και σίγουρα θ πάρετε την σωστή απόφαση 

Κορίτσια μια ερώτηση ,διάβαζα για βελονισμό ποια είναι η άποψη σας ??? Προλαβαίνω εγώ που ξεκίνησα σήμερα την προετοιμασία? Θα βοηθήσει ή θα πετάξω λεφτά ... Ναι έχω αγχωθεις λες και είμαι πρωτάρα ,θα μου περάσει κάποια στιγμή χαχαχα

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

ζετακι μου συγχαρητηρια δεν σου ειπα για την προσληψη σου!!!!!!!!!!!!

ευχομαι να πανε ολα ρολοι οσα εχεις αναγκη!!!!!

νυμερια μου γιατι αγχωνεσαι τοοοσο πολυ????

σε παρακαλω σκεψου το μωρακι σου και πριν αρχισεις διαιτα ζητα την γνωμη του ιατρου σου...... δεν κανουν ολες οι διαιτες στην εγκυμοσυνη!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Μαρτη μου δεν ανησυχω για θεμα εμφανισης (μονο) αλλα κυριως για θεματα υγειας οπως διαβητης κυησης κλπ. Οταν λεω διαιτα εννοω λιγοτερο φαγητο το βραδυ κυριως οχι καποια τυποποιημενη....ιδανικα θα ηθελα να παρω 10-12 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη

Nymeria, συμφωνώ με τη Μάρτη, μην αγχώνεσαι με τα κιλά πολύ. Απλά επειδή είμαστε πια στο β τρίμηνο που ανοίγει η όρεξη, πρόσεχε να μην τρως "χαζομαρούλες", γιατί και κατακράτηση δημιουργούν και θερμίδες έχουν. Κι εγώ τα + 12 έχω σαν στόχο, έχε υπόψη σου ότι και τα +16 φυσιολογικά θεωρούνται.

καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες της ομαδας!!!! χαθηκα για λιγο...γιατι μια βδομαδα ημουν χωρις ιντερνετ....!!!:(

τι κανετε μου ειστε καλα??? η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα νεα σας,,,ευχομαι λοιπον,,,ολα τα μωρακια στις κοιλιτσες να μεγαλωνουν γρηγορα γρηγορα!!!!

οσες κοπελες προβληματιζεστε για τα αποτελεσματα των ραρ α,,,,,πολλες γνωστες μου εχονστειλει αιμα στην αμερικη,,,κ εχουν γεννησει υγιεσατα μωρακια,,,,μην αγνωνεστε μανουλες...κ ολα θα πανε καλα...πιστη κ ηρεμια ναεχετε!!!!!

εμεις καναμε την αυχενικη μας την παρασκευη,,,η ραρ α δεν εχει βγει ακομα....ολα ηταν μια χαρα δοξα το θεο...γιατι ειχα πεθανει στο αγχος,,,,το μονο που με προβληματισε ειναι οτι λογω της προηγομενης εγκυμοσυνης με περιδεση,,,μου ειπε ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη,,,οτι γυρω στη 17η βδομαδα...πρεπει οπωσδηποτε να κανω μια μινι β επιπεδου να δουμε τον τραχηλο...γιατι παρχει κινδυνος να μικρινει ο τραχηλος νωριτερα αυτη τη φορα,,,,,αυτο η αληθεια ειναι με εχει φοβισει αρκετα,,,,κ περιμενω πως κ πως να περασουν οι μερες να δω τι θα γινει!! θα προσπαθω μεχρι τοτε να μην πολυκουραομαι,,,,κ ο θεος βοηθος....τι να πω!!!

επισης μας ειπε οτι κατα 90 τις εκατο.....περιμενομε κ παλι κοριτσακι!!!!!!! γενικα δεν εχω θεμα με τα φιλλα των παιδιων,,,,γερα να ειναι με νοιαζει κυριως!!!!!! αυτα τα νεα κοριτσακια μου!! πλον θα τα ξαναλεμε συχνα,,,,ευχομαι τα καλυτερα σε οοοολες τις εγκυουλες!!!!!!!!

OOv7p2.png

goq7p2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ORXIDEA 3/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

IOIO 12/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

SASA 19/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

NYMERIA 19/5/2016

ZETA20 20/5/2016

LIAKI 22/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

BARBIE 26/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

17Μάρτη2015 28/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ + ????

ANNAP 3/6/2016

LATORTURA 14/6/2016

ERI87 15/6/2016

Σάσα και Barbie, συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σας!!!

Barbie, όσο μπορείς μην αγχώνεσαι, καλύτερα να σε δει νωρίτερα, ώστε αν υπάρχει κπ θέμα να το εντοπίσετε νωρίς. Ο γιατρός που σε παρακολουθεί, τί γνώμη έχει;

Σήμερα, έχω απίστευτη καούρα και δεν ξέρω τί μου φταίει :(

κοριτσια μου συγχαρητηρια για τις αυχενικες σας!!!!!Τι καλααααα μαθατε κι εσεις φυλοοοοο!!!Να σας πω κατι?ζηλευω λιγουλακι...μα γιατι εγω δεν ξερω φυλοοοο????χαχα:tongue:

μακαρι να παρω 12...στο τελος απ οτι ξερω μπαινουν κι ουτε που τα καταλαβαινεις τα κιλα...

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες της ομαδας!!!! χαθηκα για λιγο...γιατι μια βδομαδα ημουν χωρις ιντερνετ....!!!:(

τι κανετε μου ειστε καλα??? η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα νεα σας,,,ευχομαι λοιπον,,,ολα τα μωρακια στις κοιλιτσες να μεγαλωνουν γρηγορα γρηγορα!!!!

οσες κοπελες προβληματιζεστε για τα αποτελεσματα των ραρ α,,,,,πολλες γνωστες μου εχονστειλει αιμα στην αμερικη,,,κ εχουν γεννησει υγιεσατα μωρακια,,,,μην αγνωνεστε μανουλες...κ ολα θα πανε καλα...πιστη κ ηρεμια ναεχετε!!!!!

εμεις καναμε την αυχενικη μας την παρασκευη,,,η ραρ α δεν εχει βγει ακομα....ολα ηταν μια χαρα δοξα το θεο...γιατι ειχα πεθανει στο αγχος,,,,το μονο που με προβληματισε ειναι οτι λογω της προηγομενης εγκυμοσυνης με περιδεση,,,μου ειπε ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη,,,οτι γυρω στη 17η βδομαδα...πρεπει οπωσδηποτε να κανω μια μινι β επιπεδου να δουμε τον τραχηλο...γιατι παρχει κινδυνος να μικρινει ο τραχηλος νωριτερα αυτη τη φορα,,,,,αυτο η αληθεια ειναι με εχει φοβισει αρκετα,,,,κ περιμενω πως κ πως να περασουν οι μερες να δω τι θα γινει!! θα προσπαθω μεχρι τοτε να μην πολυκουραομαι,,,,κ ο θεος βοηθος....τι να πω!!!

επισης μας ειπε οτι κατα 90 τις εκατο.....περιμενομε κ παλι κοριτσακι!!!!!!! γενικα δεν εχω θεμα με τα φιλλα των παιδιων,,,,γερα να ειναι με νοιαζει κυριως!!!!!! αυτα τα νεα κοριτσακια μου!! πλον θα τα ξαναλεμε συχνα,,,,ευχομαι τα καλυτερα σε οοοολες τις εγκυουλες!!!!!!!!

μπραβο Barbie μου συγχαρητηρια...Πολύ καλα τα νεα και πάντα τέτοια να εχεις...

xuFMp2.png

καλημέρα Νυμερια μου..Σε ευχαριστώ πολύ ...Εχω αγχωθεί πολύ αλλα πιστευω να πανε όλα καλα...το βγάζω από το μυαλό μου προς το παρον και κανω υπομονη και ελπίζω για το καλύτερο..Καλημερα σε όλα τα κοριτσάκια

annap μου τωρα διαβασα τα νεα σου...ειμαι σιγουρη οτι οοοολα μα οοολα θα πανε καλα,μην ανησυχεις καθολου!!δν μας αφηνει ετσι η Παναγιτσα!!κανε λογη υπομονη,ξερω ειναι δυσκολο πολυ,κ θα δεις που ολα θα πανε κατε ευχην..εχεις απο εμας ολη μας τη θετικη ενεργεια κ σκεψη

Κορίτσια με πήραν σε σχολείο!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D

Δεν ξέρω σε ποιό αλλά κάπου στην Αθήνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα συνεχίσω να έχω ασφάλεια (ικα)!!!!!!!!! Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου και να μπορέσω να κρατήσω την δουλειά (Δεν δικαιούμαι άδεια άνω των 15 ημερών επειδή θα είμαι αναπληρώτρια)

μπραβο κοριτσακι μου!!!συγχαρητηρια!!!ολα καλα να σπυ πανε !!τι ωραια νεα!!

κοριτσελια καλησπερα κ καλη εβδομαδα!!τι κανετε!!νομιζω οι περισσοτερες εχετε χαλαρωσει λιγο που μπηκατε στον τεταρτο,τυχερουλες!!το ανακοινωσατε σε φιλους??εχω αρκετες αποριες κοριτσια κ θα ηθελα τη βοηθεια σας..ποτε κλεινει το πρωτο τριμηνο,στη 12 η στη 13 εβδομαδα??εγω τη παρασκευη κλεινω την 11 κ ξεκιναω τη 12η..θα κλεισω το τριμηνο δηλαδη τη παρασκευη??κ επισης,δν μπορω να περιμενω μεχρι την αλλη τεταρτη που θα κανω αυχενικη!!!τι να κανω??ειμαι ανυπομονη!!για να σιγουρευτω οτι ολα πανε καλα..κ μονο εσεις με καταλαβαινετε!!

κοριτσελια καλησπερα κ καλη εβδομαδα!!τι κανετε!!νομιζω οι περισσοτερες εχετε χαλαρωσει λιγο που μπηκατε στον τεταρτο,τυχερουλες!!το ανακοινωσατε σε φιλους??εχω αρκετες αποριες κοριτσια κ θα ηθελα τη βοηθεια σας..ποτε κλεινει το πρωτο τριμηνο,στη 12 η στη 13 εβδομαδα??εγω τη παρασκευη κλεινω την 11 κ ξεκιναω τη 12η..θα κλεισω το τριμηνο δηλαδη τη παρασκευη??κ επισης,δν μπορω να περιμενω μεχρι την αλλη τεταρτη που θα κανω αυχενικη!!!τι να κανω??ειμαι ανυπομονη!!για να σιγουρευτω οτι ολα πανε καλα..κ μονο εσεις με καταλαβαινετε!!

Καλησπέρα Ερη μου!Το τριμηνο από όσο ξέρω το κλείνουμε την 14η εβδομαδα..Εχεις λιγάκι ακόμα αλλά θα περάσει γρήγορα ο καιρος..και μην ανυσηχεις για την αυχενικη όλα καλά θα πάνε καλα΄..Εγω πήγα σημερα στον γιατρό μου και ΄μου είπε ότι δεν είναι κακο το ποσοστό μου.. Να πάω σε 2 εβδομάδες να με δει και βλέπουμε αν κανω αμνιοκέντηση..

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...