Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ....... ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!!!!

με μια υπεροχη.... ηρεμη και ξενοιαστη εγκυμοσυνη.......και ενα υγειεστατο μωρακι.......αγκαλια σου στις αρχες ιουνη........

σ'ευχαριστω γλυκο μου κοριτσακι που χαιρεσαι μαζι μου!!!!!! ναι ιωαννα μου ειναι πραγματικα για χοροπηδητα και γιουουουουπιιιιι!!!!!!!!

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καλυτερη ψυχολογια εχω!!! που στο χαρτι δευτερη μερα βλεπω μονο ιχη απο τσισα.....

οι υπολοιπες τι κανετε!!!!!!

εγω εκτος οτι νομιζω οτι φουσκωνω......εχω πονοκεφαλους εστω και μικρης εντασης....... που μου κανουν παρεα.... αλλα δεν τους θελω..... ξου-ξου

κατα τ'αλλα καθαρη και σημερα.......

pioqp3.png

88BZp3.png

ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ....... ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!!!!

με μια υπεροχη.... ηρεμη και ξενοιαστη εγκυμοσυνη.......και ενα υγειεστατο μωρακι.......αγκαλια σου στις αρχες ιουνη........

σ'ευχαριστω γλυκο μου κοριτσακι που χαιρεσαι μαζι μου!!!!!! ναι ιωαννα μου ειναι πραγματικα για χοροπηδητα και γιουουουουπιιιιι!!!!!!!!

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καλυτερη ψυχολογια εχω!!! που στο χαρτι δευτερη μερα βλεπω μονο ιχη απο τσισα.....

οι υπολοιπες τι κανετε!!!!!!

εγω εκτος οτι νομιζω οτι φουσκωνω......εχω πονοκεφαλους εστω και μικρης εντασης....... που μου κανουν παρεα.... αλλα δεν τους θελω..... ξου-ξου

κατα τ'αλλα καθαρη και σημερα.......

σε ευχαριστώ Μαρτούλη μου πάρα πολύ!Την πιο σημαντική ευχή μου έδωσες!το ίδιο εύχομαι για όλες μας!να είμαστε καλά και να αγκαλιάσουμε με το καλό τα μωράκια μας!

xuFMp2.png

γεια σας κοριτσια!!!Μπραβο βρε Μαρτη που ησυχασες...αντε ολα καλα να πανε σε ολες μας!!!εγω καλα ησυχα, εχω και μια υποψια οτι ακουσα το μπεμπε...βεβαια μου φαινεται λιγο παραξενο απο τοσο νωρις αλλα τι να πω...οπως ημουν ξαπλωμενη αισθανθηκα κατι σαν απαλο γαργαλητο λιγο πιο κατω απο τον αφαλο. Παραξενευτηκα καθως δεν εχω ξανανιωσει κατι παρομοιο, το εντερο δεν το αισθανομαι ετσι...χαρηκα πολυ:D:D:D:D:D:D

κατα τα αλλα σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο. Να παω σε νοσοκομειο γιατι εχω ακουσει πολυ καλα πραγματα για ενα γιατρο εκει και μου λενε οτι ειναι πιο αξιοπιστο το νοσοκομειο. Ραντεβου εχω παλι με τη νεα χρονια και δεν ξερω τι να κανω...μου φαινεται παρα πολυ μακρια...δεν θα το δω τοσο καιρο?

εσεις τι λετε?θετικα αρνητικα νοσοκομειου?οι περισσοτερες υποθετω σε ιδιωτικο γεννατε σωστα?

σε ευχαριστώ Μαρτούλη μου πάρα πολύ!Την πιο σημαντική ευχή μου έδωσες!το ίδιο εύχομαι για όλες μας!να είμαστε καλά και να αγκαλιάσουμε με το καλό τα μωράκια μας!

ναι αννιω μου....να ειμαστε και εμεις καλα και τα μωρακια μας!!!!!

γεια σας κοριτσια!!!Μπραβο βρε Μαρτη που ησυχασες...αντε ολα καλα να πανε σε ολες μας!!!εγω καλα ησυχα, εχω και μια υποψια οτι ακουσα το μπεμπε...βεβαια μου φαινεται λιγο παραξενο απο τοσο νωρις αλλα τι να πω...οπως ημουν ξαπλωμενη αισθανθηκα κατι σαν απαλο γαργαλητο λιγο πιο κατω απο τον αφαλο. Παραξενευτηκα καθως δεν εχω ξανανιωσει κατι παρομοιο, το εντερο δεν το αισθανομαι ετσι...χαρηκα πολυ:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

κατα τα αλλα σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο. Να παω σε νοσοκομειο γιατι εχω ακουσει πολυ καλα πραγματα για ενα γιατρο εκει και μου λενε οτι ειναι πιο αξιοπιστο το νοσοκομειο. Ραντεβου εχω παλι με τη νεα χρονια και δεν ξερω τι να κανω...μου φαινεται παρα πολυ μακρια...δεν θα το δω τοσο καιρο?

εσεις τι λετε?θετικα αρνητικα νοσοκομειου?οι περισσοτερες υποθετω σε ιδιωτικο γεννατε σωστα?

σ'ευχαριστω νυμερια μου..... ναι σημερα πεντακαθαρη!!!!

το μωρο σου ειναι καλε!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!

τωρα που τα λεμε μου φανηκε σημερα να ειχα και εγω δυο φτερουγισματα!!!!!!

τις επομενες μερες θα επιβεβαιωσουν την παρουσια τους!!!!

τωρα για νοσοκομειο ειναι καλο και το αλεξανρα και το ελενα..... στο ελενα μαλιστα εχει και τραπεζα φρεσκου αποστειρωμενυ ελεγμενου μητρικου γαλακτος!!!!!!!!

τωρα απο γιατρους δεν ξερω!!!! μια γνωστη μου δεν εχει σαραντησει και γεννησε στο αλεξανδρα..... ειχε δικη της γνωστη μαια και επειδη ογατρος της ζητησε πολλα τυπου φακελακι.... λιγες μερες πριν γεννησει αποφασισε και ξεγεννησε με την μαια και ειδικευομενους που εφημερευαν!!!!!!!

ειχα κολλητη φιλη μαια που την αποχωριστηκα απο καρκινο!!!! πριν δυομισυ χρονια!!!!! ολα οι μαιες τα κανουν οι γιατροι τσαμπα λεφτα....

ευχομαι να βρες την καλυτερη λυση γα σενα!!!!!!

οσον αφορα τον χρονο θα περασουν οι μερες σαν νερο .... γιατι εχουμε πολλα σεναρια λογω γιορτων..... και θα τσουλισουν οι μερες!!!!!!

τωρα φαινεται μακρια!!!!!! μην το σκεφτεσαι και θα δεις οτι θα ερθει γρηγορα η μερα που θα πας παλι να τα δεις!!!!!!! φιλακια πολλα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια!!! Πώς είστε σήμερα;;;

Nymeria, συγχαρητήρια που ένιωσες το μωράκι σου! :D:D:D Σίγουρα το μωρό είναι! Όσες φίλες μου έχω ρωτήσει, μου είπαν ότι το καταλαβαίνεις γιατί είναι κάτι που δεν το έχεις ξανάνιώσει.

Εγώ ακόμα περιμένω, αλλά προς το παρόν νιώθω μόνο το εντεράκι μου, το οποίο ευτυχώς έχει ηρεμήσει αυτές τις μέρες. Αν μπορεί να σε αναλάβει ο γιατρός που θέλεις στο δημόσιο νοσοκομείο, δεν έχεις λόγο να μην πας. Στο δημόσιο νοσοκομείο, στο φυσιολογικό τοκετό, κάνουν επισκληρίδιο; είχα ακούσει πριν χρόνια ότι δεν επιτρέπεται, αλλά δεν το επιβεβαίωσα ποτέ και ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα ή να έχουν αλλάξει τακτική.

Καλημέρα κορίτσια!!!! Αννα χρονια πολλα για τη γιορτη σου χαρουμενη κ ευτυχισμενη να εισαι κ με το καλο να ερθει το μωρο σου γερο κ καλοτυχο!

Μαρτη ευχαριστα τα νεα αντε τελειωσες με αυτά καιρος να χαλαρώσεις κ να απολαυσεις τα δυδιμακια σου!

Νυμερια σιγουρα είναι το μωρακι σου! μπραβο!!

Nv77p2.png

kyJep3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

INVISIBLE 2/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

ORXIDEA 3/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

17Μάρτη2015 10/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ + ΑΓΟΡΑΚΙ

IOIO 12/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

SASA 19/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

NYMERIA 19/5/2016

ZETA20 20/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

LIAKI 22/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

BARBIE 26/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

MARIA GRE 30/5/2015 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ANNAP 3/6/2016

ERI87 10/6/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

LATORTURA 14/6/2016

PEPLY 25/6/2015

καλησπερα κοριτσια..χαθηκα κ εγω λογω τρεχαματος στη δουλεια.ετοιμαζομαστε βλεπετε για τη χριστουγεννιατικη μας γιορτη!!

να ευχηθω εστω κ αργοπορημενα χρονια πολλα στην αννα μας!!κ του χρονου αγκαλια με το μωρακι σου κοριτσακι μου!!

ακουσατε τα μωρακια σας διαβαζω,τι ωραια!!εγω δν ξερω κοριτσια αν αυτο που νιωθω ειναι το μωρο η το εντερο..νιωθω λες κ με χτυπαει κατι ελαφρα απο μεσα..κ μερικες φορες σαν γουργουρισματα..σιγουρα θα το νιωσω πιο μετα!!

μαρτη μου τι ωραια νεα!!μπραβο κοπελα μου,ηρεμησε τωρα κ χαλαρωσε,ολα καλα θα πανε!!

εγω μαλλον την αρπαξα,ποναει ο λαιμος μου κ δν ξερω τι να παρω..δν θελω να αρρωστησω αλλα ολα τα μικρα στο σχολειο ειναι αρρωστα..εσεις εχετε παρει κατι για τον πονολαιμο??

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..χαθηκα κ εγω λογω τρεχαματος στη δουλεια.ετοιμαζομαστε βλεπετε για τη χριστουγεννιατικη μας γιορτη!!

να ευχηθω εστω κ αργοπορημενα χρονια πολλα στην αννα μας!!κ του χρονου αγκαλια με το μωρακι σου κοριτσακι μου!!

ακουσατε τα μωρακια σας διαβαζω,τι ωραια!!εγω δν ξερω κοριτσια αν αυτο που νιωθω ειναι το μωρο η το εντερο..νιωθω λες κ με χτυπαει κατι ελαφρα απο μεσα..κ μερικες φορες σαν γουργουρισματα..σιγουρα θα το νιωσω πιο μετα!!

μαρτη μου τι ωραια νεα!!μπραβο κοπελα μου,ηρεμησε τωρα κ χαλαρωσε,ολα καλα θα πανε!!

εγω μαλλον την αρπαξα,ποναει ο λαιμος μου κ δν ξερω τι να παρω..δν θελω να αρρωστησω αλλα ολα τα μικρα στο σχολειο ειναι αρρωστα..εσεις εχετε παρει κατι για τον πονολαιμο??

ερουλα μου σε ευχαριστω πολύ κορίτσι μου ...Να σαι καλα.. Ευχομαι όλα να πάνε τέλεια για όλες εμάς και τα μωράκια μας! Το μωράκι σου θ α ηταν που το άκουσες , το γλυκούλι μου ..θα βόλταρε εκείνη την ώρα!

xuFMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Αννα χρονια πολλα για τη γιορτη σου χαρουμενη κ ευτυχισμενη να εισαι κ με το καλο να ερθει το μωρο σου γερο κ καλοτυχο!

Μαρτη ευχαριστα τα νεα αντε τελειωσες με αυτά καιρος να χαλαρώσεις κ να απολαυσεις τα δυδιμακια σου!

Νυμερια σιγουρα είναι το μωρακι σου! μπραβο!!

Σασουλίνι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!ολη την ευτυχία του κόσμου να έχουμε , εμείς και τα μωράκια μας!

xuFMp2.png

Anna μου χρονια πολλα και απο εμενα!!!!!με ενα γερο μωρακι!!!!!

barbie Περαστικα σου βρε κοριτσι...πωπω βλακεια η ωτίτιδα...να πινουμε πολλες πορτοκαλαδες κοριτσια...

Peply να σκεφτεσαι θετικα και να κανεις κουραγιο γιατι θα ανταμοιφθεις με ενα μικρουτσικο πλασματακι:):):)

Αχ βρε κοριτσια μου.....Ελπιζω να ηταν το μωρακι γιατι χαρηκα πολυ αλλα απο τοτε τιποτα...μηπως να κανονισω κανα ραντεβου σφηνα με το γιατρο?και πως θα ξερω οτι ολα ειναι καλα αν δεν το βλεπω? Αρχισαν παλι τα αγχη του Α τριμηνου....:oops:

barbie Περαστικα σου βρε κοριτσι...πωπω βλακεια η ωτίτιδα...να πινουμε πολλες πορτοκαλαδες κοριτσια...

Peply να σκεφτεσαι θετικα και να κανεις κουραγιο γιατι θα ανταμοιφθεις με ενα μικρουτσικο πλασματακι:):):)

Αχ βρε κοριτσια μου.....Ελπιζω να ηταν το μωρακι γιατι χαρηκα πολυ αλλα απο τοτε τιποτα...μηπως να κανονισω κανα ραντεβου σφηνα με το γιατρο?και πως θα ξερω οτι ολα ειναι καλα αν δεν το βλεπω? Αρχισαν παλι τα αγχη του Α τριμηνου....:oops:

Καλησπέρα, Nymeria! Νομίζω ότι άδικα αγχώνεσαι. Από όσο ξέρω στην πρώτη κύηση το πιο συνηθισμένο είναι να καταλάβουμε το μωράκι από την 21-24. Βέβαια, κάποιες τυχερές το νιώθουν νωρίτερα. Από το να αγχώνεσαι, καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου. Προγραμματισμένο ραντεβού πότε έχεις;

σε ευχαριστώ πολύ νυμερια μου,,Ευχομαι με το καλό και εσύ το μωρακί σου να το εχεις στην αγκαλιά σου..Μην αγχώνεσαι θα το ακούσεις το μωράκι σου.. σύντομα..

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...