Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Anna μου χρονια πολλα και απο εμενα!!!!!με ενα γερο μωρακι!!!!!

barbie Περαστικα σου βρε κοριτσι...πωπω βλακεια η ωτίτιδα...να πινουμε πολλες πορτοκαλαδες κοριτσια...

Peply να σκεφτεσαι θετικα και να κανεις κουραγιο γιατι θα ανταμοιφθεις με ενα μικρουτσικο πλασματακι:):):)

Αχ βρε κοριτσια μου.....Ελπιζω να ηταν το μωρακι γιατι χαρηκα πολυ αλλα απο τοτε τιποτα...μηπως να κανονισω κανα ραντεβου σφηνα με το γιατρο?και πως θα ξερω οτι ολα ειναι καλα αν δεν το βλεπω? Αρχισαν παλι τα αγχη του Α τριμηνου....:oops:

νυμερια μου.... οταν στην αρχη τυχαινει να αισθανθουμε το μωρο η τα μωρα μας δεν τα καταλαβαινουμε καθε μερα!!!! ειναι λογω θεσεων η κλωτσιων η κινητικοτητας του μωρου και ποσο ησυχοι τυγχανει να ειμαστε εκεινη την ωρα!!!!!!!!!! το μωρο σου ηταν.... και θα το ξανακουσεις ωσπου σε κανενα μηνα θα το ακουςσχεδον καθε μερα καποιες στιγμες!!!! τις υπολοιπες τα μωρακια και μεσα στην κοιλια κοιμουνται!!!!!!

Καλημέρα, κορίτσια!!! Πώς είστε σήμερα;;;

Nymeria, συγχαρητήρια που ένιωσες το μωράκι σου! :-D:grin::-D Σίγουρα το μωρό είναι! Όσες φίλες μου έχω ρωτήσει, μου είπαν ότι το καταλαβαίνεις γιατί είναι κάτι που δεν το έχεις ξανάνιώσει.

Εγώ ακόμα περιμένω, αλλά προς το παρόν νιώθω μόνο το εντεράκι μου, το οποίο ευτυχώς έχει ηρεμήσει αυτές τις μέρες. Αν μπορεί να σε αναλάβει ο γιατρός που θέλεις στο δημόσιο νοσοκομείο, δεν έχεις λόγο να μην πας. Στο δημόσιο νοσοκομείο, στο φυσιολογικό τοκετό, κάνουν επισκληρίδιο; είχα ακούσει πριν χρόνια ότι δεν επιτρέπεται, αλλά δεν το επιβεβαίωσα ποτέ και ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα ή να έχουν αλλάξει τακτική.

που εισαι ιωαννα μου???? τι νεα εχεις????

Καλημέρα κορίτσια!!!! Αννα χρονια πολλα για τη γιορτη σου χαρουμενη κ ευτυχισμενη να εισαι κ με το καλο να ερθει το μωρο σου γερο κ καλοτυχο!

Μαρτη ευχαριστα τα νεα αντε τελειωσες με αυτά καιρος να χαλαρώσεις κ να απολαυσεις τα δυδιμακια σου!

Νυμερια σιγουρα είναι το μωρακι σου! μπραβο!!

σ'ευχαριστω σασα μου καλη!!!!!! σημερα μαζευω ουρα 24ωρου για το λευκωμα!!!!!! νιωθω πολυ καλυτερα!!!!! και εσυ οτι ποθεις για το κοριτσακι σου που ηδη χαιρεσαι και γιαοτι επιθυμεις μαζι με υγεια για το αγορακι που μεγαλωνει μεσα σου!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια..χαθηκα κ εγω λογω τρεχαματος στη δουλεια.ετοιμαζομαστε βλεπετε για τη χριστουγεννιατικη μας γιορτη!!

να ευχηθω εστω κ αργοπορημενα χρονια πολλα στην αννα μας!!κ του χρονου αγκαλια με το μωρακι σου κοριτσακι μου!!

ακουσατε τα μωρακια σας διαβαζω,τι ωραια!!εγω δν ξερω κοριτσια αν αυτο που νιωθω ειναι το μωρο η το εντερο..νιωθω λες κ με χτυπαει κατι ελαφρα απο μεσα..κ μερικες φορες σαν γουργουρισματα..σιγουρα θα το νιωσω πιο μετα!!

μαρτη μου τι ωραια νεα!!μπραβο κοπελα μου,ηρεμησε τωρα κ χαλαρωσε,ολα καλα θα πανε!!

εγω μαλλον την αρπαξα,ποναει ο λαιμος μου κ δν ξερω τι να παρω..δν θελω να αρρωστησω αλλα ολα τα μικρα στο σχολειο ειναι αρρωστα..εσεις εχετε παρει κατι για τον πονολαιμο??

ερη μου......σε καταλαβαινω!!!! πιεση για χειροτεχιες... για στολισμο ταξης..... προσεχε γλυκεια μου αργες κινησεις... σιγα σιγα..... και λιγη υπομονη ακομα να χουχουλιασεις 15 μερες....... αυτο δεν ισχυει????? σε δημοσιο νηπιαγωγειο δεν εισαι?????

ναι ηρεμησα απο τα πιγματα!!!!!!σ'ευχαριστω!!!!!! σημερα μαζευω ουρα 24ωρου για λευκωμα ουρων!!!!!!

ερη μου για τον πονολαιμο..... εγγυημενο αποτελεσματικο..... βραζεις νερο που εχεις βαλει ριγανη..... μια κουταλια κοφτη της σουπας... το αφηνεις να παρει θερμοκρασια δωματιου...το σουρωνεις και με αυτο κανεις τρεις φορες τουλαχιστον την μερα πρωι..μεσ...βρ... γαργαρες..... μετα τις γαργαρες ουτε νερο ουτε φαι ουτε τιποτα....... για καμια ωρα περιπου να δρασει.... ο πονος φευγει..... εγγυηση......!!!!!!!

οσο για τα εσωτερικα χτυπηματα που μοιαζουν με γουργουρητα..... σαν κατι ισως να φτερουγιζει... ναι.... ειναι το μωρο σου που φορα την φορα θα το καταλαβαινεις περισσοτερο!!!!!! χμ!!!! φιλακια πολλα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Πώς περάσατε το ΣΚ;

Μάρτη μου, καλά είμαι :) Ακόμα περιμένω να νιώσω το μωράκι μου, αλλά μου κρύβεται :tongue: Εσύ τα μικρά σου τα έχεις καταλάβει;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

INVISIBLE 2/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

ORXIDEA 3/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

17Μάρτη2015 10/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ + ΑΓΟΡΑΚΙ

IOIO 12/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

SASA 19/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

NYMERIA 19/5/2016

ZETA20 20/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

LIAKI 22/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

BARBIE 26/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

MARIA GRE 30/5/2015 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ANNAP 3/6/2016

ERI87 10/6/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

LATORTURA 14/6/2016

PEPLY 25/6/2015

Xaidi, τώρα παρατήρησα, ότι δεν είσαι στο πινακάκι μας, θέλεις να προστεθείς; αν ναι, πες μου την ΠΗΤ σου

Όποια κοπέλα θέλει να αλλάξει κάτι στο πινακάκι μπορεί είτε να μου το πει είτε απλά να το αλλάξει.

Είδα σε διπλανό καφέ ότι έγινε παρεξήγηση με αφορμή το πινακάκι και δεν θα ήθελα να συμβεί και σε μας. Έχετε υπόψη σας, ότι συχνά μπαίνω από το κινητό μου και από εκεί δεν μπορώ να επεξεργαστώ το πινακάκι. Αν έχω παραλείψει κπ κοπέλα ή κάποια αλλαγή και δεν σας είναι κόπος, απλά διορθώστε το :)

Γεια σας κορίτσια τι κανετε ; Βλεπω πως αρκετές νιώσατε τα μωράκια σας τι καλα!!! Εγω ακομα τιποτα παρόλο που λένε πως το δεύτερο το νιώθεις πιο νωρις. Είμασταν άρρωστοι οικογενειακός και ο μικρος μου κρατάει ακομα λιγο βήχα πρώτη φορα αρρώστησε ο καημενουλης μου Αλλα ειναι καλύτερα!!! Πολλές εχετε κλείσει για β επιπέδου εμένα ακομα άγνωστο θέλω να την δω την μπαμπούλα μου μιας και δεν την νιώθω κιόλας . Φιλια σε όλες σας!!!

Γεια σας κορίτσια τι κανετε ; Βλεπω πως αρκετές νιώσατε τα μωράκια σας τι καλα!!! Εγω ακομα τιποτα παρόλο που λένε πως το δεύτερο το νιώθεις πιο νωρις. Είμασταν άρρωστοι οικογενειακός και ο μικρος μου κρατάει ακομα λιγο βήχα πρώτη φορα αρρώστησε ο καημενουλης μου �� Αλλα ειναι καλύτερα!!! Πολλές εχετε κλείσει για β επιπέδου εμένα ακομα άγνωστο θέλω να την δω την μπαμπούλα μου μιας και δεν την νιώθω κιόλας . Φιλια σε όλες σας!!!

Καλησπέρα! Περαστικά σας οικογενειακά! Με το καλό να κλείσεις και τη β επιπέδου. Φαντάζομαι την προσμονή σου! Κάθε μήνα ακούς μόνο καρδούλα, έτσι δεν είναι; Θα σου φανεί πολύ μεγάλη η διαφορά!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια τι κανετε ; Βλεπω πως αρκετές νιώσατε τα μωράκια σας τι καλα!!! Εγω ακομα τιποτα παρόλο που λένε πως το δεύτερο το νιώθεις πιο νωρις. Είμασταν άρρωστοι οικογενειακός και ο μικρος μου κρατάει ακομα λιγο βήχα πρώτη φορα αρρώστησε ο καημενουλης μου �� Αλλα ειναι καλύτερα!!! Πολλές εχετε κλείσει για β επιπέδου εμένα ακομα άγνωστο θέλω να την δω την μπαμπούλα μου μιας και δεν την νιώθω κιόλας . Φιλια σε όλες σας!!!

μαρακι θα τ'ακουσεις το μωρουλι σου!!!!!!!!

περαστικα και στους τρεις σας..... εσυ τι εχεις.... τι περνεις για να σου περασει?????

εμενα δεν μου εχει πει ποτε.... ισως μου πει αυριο που θα με δει το βραδακι!!!!!!

ιωαννα μου τι κανες???????

τι φαγατε σημερα??????

εγω φασολακια λαδερο.... με ανθοτυρο και μαυρο ψωμι!!!!!!!!

οι υπολοιπες τι κανετε????? πως ειστε?????

γλυφιτζουρακι μου γιατι δεν μπαινες... να μας γραψεις??????

νυμερια????? αννιω???? ερη????? invisible? ορχιδεα? σασα????

λατορτουρα και πεπλυ??????

πως ειστε?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστω! Μαρτη μου πηρα μονο 2 depon εχω προμηθευτεί απο Ελλαδα !!!! Ειχα πολυ πονοκέφαλο και μπούκωμα παλι καλα πέρασε. Ιοιο το μωρο μου το εχω δει 2 φορές την πρώτη ηταν οταν ήθελαν να δουν ποσο ακριβώς έγκυος ημουν και την δεύτερη οταν εκανα την cvs αλλα και τοτε ημουν μες στο άγχος για το τι θα γινει .

Καλημέρα, κορίτσια!

Λίγο υποτονικά ξεκίνησε αυτή η βδομάδα για το καφέ μας! Πού είστε κορίτσια;;;;; Τί θα κάνετε τις γιορτές;

Μάρτη μου, εμείς θα φάμε ψαράκι σήμερα. Συνοδευτικό δεν ξέρω αν θα κάνω. Θα βράσω και μπρόκολο για σαλάτα, εσύ;

Καλημέρα κορίτσια! Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι κι εγώ μια μανούλα του Μαϊου! ΠΗΤ έχω στις 09/05 και περιμένω κοριτσάκι!! Χθες σας ανακάλυψα και ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας! Μέχρι τώρα όλα καλά αν κι εγώ όπως και η annap είχα καλή αυχενική και άσχημο papp a. Καλή συνέχεια σε όλες σας!!!

Dj4pp3.png

y7uDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι κι εγώ μια μανούλα του Μαϊου! ΠΗΤ έχω στις 09/05 και περιμένω κοριτσάκι!! Χθες σας ανακάλυψα και ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας! Μέχρι τώρα όλα καλά αν κι εγώ όπως και η annap είχα καλή αυχενική και άσχημο papp a. Καλή συνέχεια σε όλες σας!!!

Καλώς όρισες, dobby! Με το καλό να έρθει η κόρη σου! Είναι το πρώτο σου παιδάκι; β' επιπέδου έχεις κλείσει; Πώς ήταν η εγκυμοσύνη σου μέχρι σήμερα;

Καλημέρα, κορίτσια!

Λίγο υποτονικά ξεκίνησε αυτή η βδομάδα για το καφέ μας! Πού είστε κορίτσια;;;;; Τί θα κάνετε τις γιορτές;

Μάρτη μου, εμείς θα φάμε ψαράκι σήμερα. Συνοδευτικό δεν ξέρω αν θα κάνω. Θα βράσω και μπρόκολο για σαλάτα, εσύ;

εγω σημερα μπιφτεκια κοτοπουλου απο τα χερακια της μαμας!!!!! γιανα δουμε αν θα τα πετυχει..... με σαλατα μπολικη πρασινη και μαυρο ψωμι.....

καλως ηρθες στην παρεα μας ντομπυ!!!!!

καλη συνεχεια και μια τελεα εγκυμοσυνη με γερα μωρακια να εχουε κοριτσι μου!!!!! πες λγα παραπανω για σενα να σε γνωρισουμε........

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλώς σας βρήκα Ioio και Μάρτη! Λοιπόν είναι το πρώτο μου παιδάκι το οποίο ήρθε χωρίς να μας ταλαιπωρήσει καθόλου, μια βδομάδα πριν το γάμο έμαθα ότι ήμουν έγκυος! Η εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα είναι εύκολη μόνο λίγες αναγούλες στην αρχή αλλά ελεγχόμενες και πολύ πρήξιμο στο έντερο!! Β επιπέδου δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά μου είχε πει ο γιατρός ότι κάπου στα Χριστούγεννα θα την κάνουμε μόλις μπορέσει και ο εμβρυολόγος. Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρό οπότε θα το μάθω και αυτό! Εσύ Ιοιο έχεις κλείσει για β επιπέδου; Μάρτη μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!

Dj4pp3.png

y7uDp3.png

Καλώς σας βρήκα Ioio και Μάρτη! Λοιπόν είναι το πρώτο μου παιδάκι το οποίο ήρθε χωρίς να μας ταλαιπωρήσει καθόλου, μια βδομάδα πριν το γάμο έμαθα ότι ήμουν έγκυος! Η εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα είναι εύκολη μόνο λίγες αναγούλες στην αρχή αλλά ελεγχόμενες και πολύ πρήξιμο στο έντερο!! Β επιπέδου δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά μου είχε πει ο γιατρός ότι κάπου στα Χριστούγεννα θα την κάνουμε μόλις μπορέσει και ο εμβρυολόγος. Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρό οπότε θα το μάθω και αυτό! Εσύ Ιοιο έχεις κλείσει για β επιπέδου; Μάρτη μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!

Κι εμείς νιόπαντροι είμαστε! Και είναι το πρώτο μας μωράκι! Εγώ θα πάω αμέσως μετά τις γιορτές για β επιπέδου. Βέβαια, το κοριτσάκι μου θα το δω και πριν τις γιορτές!

Κι εμείς νιόπαντροι είμαστε! Και είναι το πρώτο μας μωράκι! Εγώ θα πάω αμέσως μετά τις γιορτές για β επιπέδου. Βέβαια, το κοριτσάκι μου θα το δω και πριν τις γιορτές!

Κι εγώ περιμένω πως και πως, έχω να τη δω απο τελη Νοεμβρίου. Περιμένω και τα αποτελέσματα του Α τεστ λόγω της χαμηλής papp a για να δούμε πως θα πορευθούμε και γενικώς περιμένω! Κανένα περίεργο σύμπτωμα έχετε εσέις βρε κορίτσια; Δεν ξέρω αν την έχω νιώσει ακομα (νιώθω κάποια χτυπηματάκια αλλά δεν είμαι και σίγουρη) και δεν ξέρω τι κάνει εκεί μέσα!!

Dj4pp3.png

y7uDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...