Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ πιστεύω σου ταιριάζει ο Μάστρομήνας. Δική μου άποψη γιατί νιώθω ότι σε ηρεμεί. Βέβαια εσύ θα τα βάλεις κάτω και θα αποφασίσεις. Θα μπορούσες ας πούμε να κάνεις αυτή την ωολληψια μαζί του. 

Πάντως για το prp το έχω ακούσει και από άλλους γιατρούς ότι δεν το πιστεύουν. 

Το θέμα δεν είναι ποιος με ηρεμεί μόνο αλλά με ποιον έχω αποτέλεσματα.. Τον Σφακ τον πιστεύω πάρα πολύ και ίσως παραπάνω από Μαστρ αλλά νομίζω πως είμαι επηρεασμένη με όσα λέγονται στο για Σφακ διότι μέχρι τώρα δεν είχα αποτέλεσμα και 6 ωοληψιες δε τις λες κ λίγες ..

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Ιοιο συγχαρητηρια!!! Καλη συνεχεια της εγκυμοσυνης σου!!

Μαρτη εχω μπεμπακο και μεχρι τον εκτο μηνα ηταν ολο μπρουμητα και δε βλεπαμε φυλο! Στη β επιπεδου με το που ανοιξε η εικονα ηταν το πρωτο πραγμα που μας εδειξε!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Ιοιο συγχαρητηρια!!! Καλη συνεχεια της εγκυμοσυνης σου!!

Μαρτη εχω μπεμπακο και μεχρι τον εκτο μηνα ηταν ολο μπρουμητα και δε βλεπαμε φυλο! Στη β επιπεδου με το που ανοιξε η εικονα ηταν το πρωτο πραγμα που μας εδειξε!!

Ευχαριστώ πολύ, Γεωργία! Ντρεπόταν ο γιος σου, μετά μεγάλωσε και τσουπ αποκαλύφθηκε :D Με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου!

καλημερα απο την υπναρου φιλενδα σας... εχτες γυρω στις 5,30 με πηρε ο υπνος και ξυπνησα 8,30 πεινασμενη πολυ!!!! εφαγα!!!!! και ξανα υπνο!!!!! που τον εβαλα τοοοοσο υπνο!!!! ξυπνησα πριν λιγο..... βεβαια το πρωι πειρα τα χαπια ο σιδηρο και το γκρειπφρουπ που μου εστειψε ο αντρουλης αλλα γυρισα πλευρο και τσουπ.... παλι υπνο!!!!!

πρωτα πρωτα συγχαρητηρια για την ομορφη αυχενικη της ιωαννας μας..... με την ομορφη κορη της!!!!!!!! αντε βρε αγαπη να ξεαγχωθεις λιγο!!!!! ποτε εκλεισες ραντεβου παλι? εβαλε κιαλλες εξετασεις τωρα?

γεωργια μου να σου ζησει ο γιοκαρινος ο ντροπαλος!!!!! με ενα πονο σε δυο μηνες περιπου??? ποτε σου ειπεοτι θα κανεις ντομπλερ????

νημερια μου... αννα μου....ερη μου.... και στις δικες μας αυχενικες!!!!!!

λιακι μου μην φοβασε...... ολα να πανε κατ'ευχην!!!!!! σε δεκα τεσσερις μερες θα ξανακανεις εξετασεις αιματος? σου εδωσε κατι να παιρνεις τωρα????? μηπως θα ερεπε να παρες κι αλλη μια γνωμη αλλου γιατρου????? η γνωμη αιματολογου? η ανοσιολογου??

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ομορφα γεια σας!!!! Εχω χαθει λιγακι! Ετοιμαζουμε 2 γαμους ( φιλη και κουνιαδα ) την αλλη εβδομαδα και τρεχουμε!! Πολυ χαιρομαι για τα νεα σας κοριτσια μου!!!! Εγω την δευτερα εχω την αυχενικη! Ανυπομονω!!!

Μαρτη μου κανω ενεσεις τωρα και εχω ρυθμισει το θεμα της θρομβοφιλιας! Ο γυναικολογος μου, μου δινει την θεραπεια και ετσι ευτυχως δεν χρειαζεται καθε μηνα να πηγαινω σε αιματολογο!

TlL6p3.png

Κοριτσια μου ομορφα γεια σας!!!! Εχω χαθει λιγακι! Ετοιμαζουμε 2 γαμους ( φιλη και κουνιαδα ) την αλλη εβδομαδα και τρεχουμε!! Πολυ χαιρομαι για τα νεα σας κοριτσια μου!!!! Εγω την δευτερα εχω την αυχενικη! Ανυπομονω!!!

Μαρτη μου κανω ενεσεις τωρα και εχω ρυθμισει το θεμα της θρομβοφιλιας! Ο γυναικολογος μου, μου δινει την θεραπεια και ετσι ευτυχως δεν χρειαζεται καθε μηνα να πηγαινω σε αιματολογο!

μπραβο λιακι μου!!!! χαιρομαι με τα νεα σου!!!!! ειχα λιγο τρομαξει οπως τα ειχες γραψει στο τελευταιο ποστ...... και περιμενα νεα σου!!!!

μην κουραζεσαι!!!!!!! προσεχε ακομα!!!!!!! τοσο κοπο εχεις κανει και αγωνα!!!!!

την δευτερα θα πας αργα?? θα μπεις να μας πεις νεα απ'την αυχενικη να ξεαγχωθουμε και εμεις?

τι ενεσεις ειναι? πως λεγονται? ειδικες για θρομβοφιλια η αντιθρομβοτικες?

pioqp3.png

88BZp3.png

Liaki, να σας ζήσουν τα δύο ζευγάρια! Με το καλό να κάνεις την αυχενική και όλα να πάνε τέλεια!

Μάρτη μου, μεγαλώνουν τα μικρά, είναι και δύο! Θύμισε μου για αυχενική έχεις κλείσει;

Γεωργία, καλή επιτυχία στο doppler! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μείνει αρκετές βδομάδες ακόμα ο μπέμπης στην κοιλιτσα σου!

Εμείς πήραμε και τα αποτελέσματα του τεστ αίματος, επιβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά και περιμένουμε μπέμπα!

Liaki, να σας ζήσουν τα δύο ζευγάρια! Με το καλό να κάνεις την αυχενική και όλα να πάνε τέλεια!

Μάρτη μου, μεγαλώνουν τα μικρά, είναι και δύο! Θύμισε μου για αυχενική έχεις κλείσει;

Γεωργία, καλή επιτυχία στο doppler! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μείνει αρκετές βδομάδες ακόμα ο μπέμπης στην κοιλιτσα σου!

Εμείς πήραμε και τα αποτελέσματα του τεστ αίματος, επιβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά και περιμένουμε μπέμπα!

μπραβο!!!!!!! με το καλο η μπεμπουλα σας!!!! ε τωρα πρεπει να ηρεμησες τελειως!!!!!!!!

εμενα μου ειπε σε τρεις βδομαδες απο την τεταρτη!!!! οταν θα του σκαναρω να του στειλω τις εξετασεις που μου εβαλε...να κανω απο δευτερα.......τοτε θα κλεισουμε ραντεβου!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

ioio να την χαιρεσαι την μπεμπουλα σου ..Με το καλο!Θα ήθελα να σε ρωτησω την εξεταση αίματος που την στέλνεις στην Αμερική που την κανεις?εγω που μπορω να απευθυνθώ?

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα απο την υπναρου φιλενδα σας... εχτες γυρω στις 5,30 με πηρε ο υπνος και ξυπνησα 8,30 πεινασμενη πολυ!!!! εφαγα!!!!! και ξανα υπνο!!!!! που τον εβαλα τοοοοσο υπνο!!!! ξυπνησα πριν λιγο..... βεβαια το πρωι πειρα τα χαπια ο σιδηρο και το γκρειπφρουπ που μου εστειψε ο αντρουλης αλλα γυρισα πλευρο και τσουπ.... παλι υπνο!!!!!

πρωτα πρωτα συγχαρητηρια για την ομορφη αυχενικη της ιωαννας μας..... με την ομορφη κορη της!!!!!!!! αντε βρε αγαπη να ξεαγχωθεις λιγο!!!!! ποτε εκλεισες ραντεβου παλι? εβαλε κιαλλες εξετασεις τωρα?

γεωργια μου να σου ζησει ο γιοκαρινος ο ντροπαλος!!!!! με ενα πονο σε δυο μηνες περιπου??? ποτε σου ειπεοτι θα κανεις ντομπλερ????

νημερια μου... αννα μου....ερη μου.... και στις δικες μας αυχενικες!!!!!!

λιακι μου μην φοβασε...... ολα να πανε κατ'ευχην!!!!!! σε δεκα τεσσερις μερες θα ξανακανεις εξετασεις αιματος? σου εδωσε κατι να παιρνεις τωρα????? μηπως θα ερεπε να παρες κι αλλη μια γνωμη αλλου γιατρου????? η γνωμη αιματολογου? η ανοσιολογου??

μαρτη μου πολύ σε χαιρομαι που κοιμάσαι ..εγω δεν μπορω να πω ότι εχω υπνηλία!

xuFMp2.png

ioio να την χαιρεσαι την μπεμπουλα σου ..Με το καλο!Θα ήθελα να σε ρωτησω την εξεταση αίματος που την στέλνεις στην Αμερική που την κανεις?εγω που μπορω να απευθυνθώ?

Ευχαριστώ πολύ, Annap,! Με το καλό και στη δική σου αυχενική! Το τεστ του αίματος γίνεται μέσω μικροβιολογικου εργαστήριο. Αν θυμάμαι καλά, μένεις στην Αθήνα. Ρώτησε το γιατρό σου, ποιο θεωρεί καλύτερο.

Κορίτσια, ηρέμησα πια. Ελπίζω να μην έχω άγχος, ούτε στη β επιπέδου.

μαρτη μου πολύ σε χαιρομαι που κοιμάσαι ..εγω δεν μπορω να πω ότι εχω υπνηλία!

ειαι και δυο ομως και μου παιρνουν ολη την ενεργεια!!!! ειναι και η πιεση μου χαμηλη λογω ελλειψης αλατιου......

σημερα χασμουριεμαι ολη μερα....... νυσταζω.... αλλα δεν εχω κοιμηθει απο τις 11,30 που ξυπνησα!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Ευχαριστώ πολύ, Annap,! Με το καλό και στη δική σου αυχενική! Το τεστ του αίματος γίνεται μέσω μικροβιολογικου εργαστήριο. Αν θυμάμαι καλά, μένεις στην Αθήνα. Ρώτησε το γιατρό σου, ποιο θεωρεί καλύτερο.

Κορίτσια, ηρέμησα πια. Ελπίζω να μην έχω άγχος, ούτε στη β επιπέδου.

επιτελους!!!!!!!! απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!!! ειναι μοναδικηαυτη η περιοδος της ζωης σου!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...