Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Καλησπέρα Ερη μου!Το τριμηνο από όσο ξέρω το κλείνουμε την 14η εβδομαδα..Εχεις λιγάκι ακόμα αλλά θα περάσει γρήγορα ο καιρος..και μην ανυσηχεις για την αυχενικη όλα καλά θα πάνε καλα΄..Εγω πήγα σημερα στον γιατρό μου και ΄μου είπε ότι δεν είναι κακο το ποσοστό μου.. Να πάω σε 2 εβδομάδες να με δει και βλέπουμε αν κανω αμνιοκέντηση..

μπραβο κοριτσακι μου,να ηρεμησεις κ εσυ λιγο!!αρα περιμενεις,κανεις λιιιγο ακομη υπομονη κ συνεχιζεις με αισιοδοξια!!αφου στο λεει ο γιατρος σου,ηρεμησε κ χαλαρωσε..

αντε να τη κανω κ εγω την αυχενικη,να ηρεμησω γιατι σας ζηλευω που την,εχετε κανει ολες!!με τη καλη εννοια παντα η ζηλεια μου..

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες της ομαδας!!!! χαθηκα για λιγο...γιατι μια βδομαδα ημουν χωρις ιντερνετ....!!!:(

τι κανετε μου ειστε καλα??? η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα νεα σας,,,ευχομαι λοιπον,,,ολα τα μωρακια στις κοιλιτσες να μεγαλωνουν γρηγορα γρηγορα!!!!

οσες κοπελες προβληματιζεστε για τα αποτελεσματα των ραρ α,,,,,πολλες γνωστες μου εχονστειλει αιμα στην αμερικη,,,κ εχουν γεννησει υγιεσατα μωρακια,,,,μην αγνωνεστε μανουλες...κ ολα θα πανε καλα...πιστη κ ηρεμια ναεχετε!!!!!

εμεις καναμε την αυχενικη μας την παρασκευη,,,η ραρ α δεν εχει βγει ακομα....ολα ηταν μια χαρα δοξα το θεο...γιατι ειχα πεθανει στο αγχος,,,,το μονο που με προβληματισε ειναι οτι λογω της προηγομενης εγκυμοσυνης με περιδεση,,,μου ειπε ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη,,,οτι γυρω στη 17η βδομαδα...πρεπει οπωσδηποτε να κανω μια μινι β επιπεδου να δουμε τον τραχηλο...γιατι παρχει κινδυνος να μικρινει ο τραχηλος νωριτερα αυτη τη φορα,,,,,αυτο η αληθεια ειναι με εχει φοβισει αρκετα,,,,κ περιμενω πως κ πως να περασουν οι μερες να δω τι θα γινει!! θα προσπαθω μεχρι τοτε να μην πολυκουραομαι,,,,κ ο θεος βοηθος....τι να πω!!!

επισης μας ειπε οτι κατα 90 τις εκατο.....περιμενομε κ παλι κοριτσακι!!!!!!! γενικα δεν εχω θεμα με τα φιλλα των παιδιων,,,,γερα να ειναι με νοιαζει κυριως!!!!!! αυτα τα νεα κοριτσακια μου!! πλον θα τα ξαναλεμε συχνα,,,,ευχομαι τα καλυτερα σε οοοολες τις εγκυουλες!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την αυχενικη!!!!!

και μην στεναχωριεσαι μπαρμπι μου εκει θα κολλησουμε τωρα!!!!! οτι μας πουν οι γιατροι μας θα το κανουμε......ολα να πανε καλα!!!!!!

κορτισια πηρα τις απαντησεις είναι μια χαρα ολες! κ περιμενω αγορακι!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

Σάσα και Barbie, συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σας!!!

Barbie, όσο μπορείς μην αγχώνεσαι, καλύτερα να σε δει νωρίτερα, ώστε αν υπάρχει κπ θέμα να το εντοπίσετε νωρίς. Ο γιατρός που σε παρακολουθεί, τί γνώμη έχει;

Σήμερα, έχω απίστευτη καούρα και δεν ξέρω τί μου φταίει :(

για καουρα ζεστο νερο σε ενα φλιτζανι και διαλυεις ενακουταλακι τριμμανο φρεσκο τζιντζερ αν δεν εχεις προβλημα προσθετεις και μια φετα λεμονι η ριχνεις 2 σταγονες μεσα. ειναι απο το περιοδικο i-mommy θεματα εγκυμοσυνης!!!!!!!

κοριτσελια καλησπερα κ καλη εβδομαδα!!τι κανετε!!νομιζω οι περισσοτερες εχετε χαλαρωσει λιγο που μπηκατε στον τεταρτο,τυχερουλες!!το ανακοινωσατε σε φιλους??εχω αρκετες αποριες κοριτσια κ θα ηθελα τη βοηθεια σας..ποτε κλεινει το πρωτο τριμηνο,στη 12 η στη 13 εβδομαδα??εγω τη παρασκευη κλεινω την 11 κ ξεκιναω τη 12η..θα κλεισω το τριμηνο δηλαδη τη παρασκευη??κ επισης,δν μπορω να περιμενω μεχρι την αλλη τεταρτη που θα κανω αυχενικη!!!τι να κανω??ειμαι ανυπομονη!!για να σιγουρευτω οτι ολα πανε καλα..κ μονο εσεις με καταλαβαινετε!!

ερακι μου ανυπομονο!!!!!!!

νομιζω 14η εβδομαδα κλεινει το τριμηνο!!!!!

οκτω και αυριο και τσουπ εφτασε η αυχενικη σου!!!!!!!

Καλησπέρα Ερη μου!Το τριμηνο από όσο ξέρω το κλείνουμε την 14η εβδομαδα..Εχεις λιγάκι ακόμα αλλά θα περάσει γρήγορα ο καιρος..και μην ανυσηχεις για την αυχενικη όλα καλά θα πάνε καλα΄..Εγω πήγα σημερα στον γιατρό μου και ΄μου είπε ότι δεν είναι κακο το ποσοστό μου.. Να πάω σε 2 εβδομάδες να με δει και βλέπουμε αν κανω αμνιοκέντηση..

εμπιστσυνη αννακι πρωτα στον Θεο και μετα στον γατρο σου!!!!!!!!

εγω κοριτσια σημερα δεν μπηκα γιατι ειχα τροερη ημικρανια σαν ψυξη.... και σε δυο θεση του κεφαλιου εβρισκα ηρεμια μονο!!!!!!

ευτυχως γυρω στις 8,30 μου περασε!!!!

σημερα ειχα ελαχιστα καφε!!!! και σαν τα μωρα να εφυγαν απο πολυ χαμηλα!!!!

αυριο επιτελους η σειρα μου για αυχενικη!!!!!

σας φιλω μια προς μια

pioqp3.png

88BZp3.png

Κορίτσια χίλια συγνώμη που εχω τοσο καιρό να γράψω αλλα πέρναγα τον δικό μου γολγοθά 😔 Αλλα παλι καλα καλα ολα οκ!!!! Εγω και ο άντρας μου ειμαστε φορείς της καυστικής ίωσης εγω το γνώριζα απο μικρή να ο άντρας μου οχι....κάναμε την εξέταση οταν ημουν έγκυος στον μπεμπουκο μου και τοτε το μάθαμε οπτε η επόμενη επιλογή μας ηταν να κανουμε την cvs εξέταση που ειναι παρόμοια με την αμνιοπαρακέντηση μονο που γίνεται πιο νωρις . Ειμαστε τοσο τυχερή γιατι ο γιος μου ειναι φορέας οπως εγω και ο μπαμπάς του και τωρα έμαθα πως περιμένω την κοράκλα μου και ευτυχώς δεν εχει τιποτα!!!!! Ειμαστε τοσο τυχερή και χαρούμενοι που τα παιδιά μας ειναι γερά και δυνατά !!!! Κορίτσια να ξέρετε πως για το ποιος ειναι φορέας της μυστικής και ποιος οχι δεν φαινεται ουτε εχεις συμπτώματα ουτε τιποτα αρκετοί δεν την γνωρίζουν καν και ειναι τοσο σοβαροί δυστυχώς διάβασα πως αρκετές απο εσάς την κάνατε και μπράβο σας ειμαι τοσο χαρούμενη τωρα που ξερω οτι ολα ειναι μια χαρα και ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας !!!! Σε λίγες μέρες θα αρχίσω να το ανακοινώνω !!!!! Καλές εγκυμοσύνες όλες σας και απ οτι ειδα οι πιο πολλές περιμένουμε κοριτσάκια τέλεια !!!!

Διαφημίσεις

Μαρία μου, καλώς ήρθες και πάλι! Αναρωτιόμουν τί απέγινες. Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά! Αργότερα θα σε προσθέσω και στο πινακάκι μας!

Μάρτη μου, καλή επιτυχία με την αυχενική διαφάνεια σήμερα! Όλα να πάνε τέλεια! Πώς είναι το κεφάλι σου σήμερα; από καφέ πώς είσαι;

Ευτυχώς σήμερα δεν με έπιασε ξανά καούρα. Μάρτη μου, τη συμβουλή σου θα τη χρησιμοποιήσω την επόμενη φορά. :)

καλημερα κοριτσια!!μαρτη μου,καλη επιτυχια σου ευχομαι,εφτασε κ η σειρα σου,τι καλα!!!

κοριτσια εγω ειμαι μαλλον υπερβολικη κ φοβιτσιαρα..ακουστε τι εγινε κ μη με μαλωσετε πολυ..το βραδυ που κοιμομουν ωραια κ καλα ξυπνησα οπως καθε βραδυ για να επισκεφτω τη τουαλετα μου κ μετα δν μπορουσα να κοιμηθω κ καθομουν κ σκεφτομουν οτι θα πρεπει να θυμηθω να ρωτησω το γιατρο μου αυριο που εχω ραντεβου αν μπορω να παω οδοντιατρο να φτιαξω λιγο τα δοντια μου...τι το θελα??με πηρε ο υπνος τελικα κ ειδα στον υπνο μου οτι μου πεσανε ολα μου τα δοντια!!σηκωνομαι εγω αναστατωμενη,μπαινω στον ονειροκριτη διαβαζω τα χειροτερα κ αγχωθηκα για το νινι τωρα..ξερω οτι ηταν το υποσυνειδητο μου,αλλα ξερω κ ποσο αγχωδης ανθρωπος ειμαι..να μη δωσω σημασια ε??σας τρελανα πρωινιατικα..

Κορίτσια χίλια συγνώμη που εχω τοσο καιρό να γράψω αλλα πέρναγα τον δικό μου γολγοθά 😔 Αλλα παλι καλα καλα ολα οκ!!!! Εγω και ο άντρας μου ειμαστε φορείς της καυστικής ίωσης εγω το γνώριζα απο μικρή να ο άντρας μου οχι....κάναμε την εξέταση οταν ημουν έγκυος στον μπεμπουκο μου και τοτε το μάθαμε οπτε η επόμενη επιλογή μας ηταν να κανουμε την cvs εξέταση που ειναι παρόμοια με την αμνιοπαρακέντηση μονο που γίνεται πιο νωρις . Ειμαστε τοσο τυχερή γιατι ο γιος μου ειναι φορέας οπως εγω και ο μπαμπάς του και τωρα έμαθα πως περιμένω την κοράκλα μου και ευτυχώς δεν εχει τιποτα!!!!! Ειμαστε τοσο τυχερή και χαρούμενοι που τα παιδιά μας ειναι γερά και δυνατά !!!! Κορίτσια να ξέρετε πως για το ποιος ειναι φορέας της μυστικής και ποιος οχι δεν φαινεται ουτε εχεις συμπτώματα ουτε τιποτα αρκετοί δεν την γνωρίζουν καν και ειναι τοσο σοβαροί δυστυχώς διάβασα πως αρκετές απο εσάς την κάνατε και μπράβο σας ειμαι τοσο χαρούμενη τωρα που ξερω οτι ολα ειναι μια χαρα και ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας !!!! Σε λίγες μέρες θα αρχίσω να το ανακοινώνω !!!!! Καλές εγκυμοσύνες όλες σας και απ οτι ειδα οι πιο πολλές περιμένουμε κοριτσάκια τέλεια !!!!

ΘΑΥΜΑ κοριτσακι μου!!!!!!!!!! Δοξασε τον Θεο με ολο σου το ειναι γιατι ειναι ποοολυ καλος!!!! και οποιος Τον επικαλειται θα σωθει!!!!

καλημερα κοριτσια!!μαρτη μου,καλη επιτυχια σου ευχομαι,εφτασε κ η σειρα σου,τι καλα!!!

κοριτσια εγω ειμαι μαλλον υπερβολικη κ φοβιτσιαρα..ακουστε τι εγινε κ μη με μαλωσετε πολυ..το βραδυ που κοιμομουν ωραια κ καλα ξυπνησα οπως καθε βραδυ για να επισκεφτω τη τουαλετα μου κ μετα δν μπορουσα να κοιμηθω κ καθομουν κ σκεφτομουν οτι θα πρεπει να θυμηθω να ρωτησω το γιατρο μου αυριο που εχω ραντεβου αν μπορω να παω οδοντιατρο να φτιαξω λιγο τα δοντια μου...τι το θελα??με πηρε ο υπνος τελικα κ ειδα στον υπνο μου οτι μου πεσανε ολα μου τα δοντια!!σηκωνομαι εγω αναστατωμενη,μπαινω στον ονειροκριτη διαβαζω τα χειροτερα κ αγχωθηκα για το νινι τωρα..ξερω οτι ηταν το υποσυνειδητο μου,αλλα ξερω κ ποσο αγχωδης ανθρωπος ειμαι..να μη δωσω σημασια ε??σας τρελανα πρωινιατικα..

ερη μου σ'ευχαριστω για την αυχενικη!!!!!

παμε στο ονειρο και στις φοβιες.......

ολους μας περιτριγυρναει ο φοβος... αλλοτε ο πανικος κι αλλοτε τοοοοσο δα αν αφησουμε τον εαυτο μας γινομαστε εμμονικοι στην η στις φοβιες!!!!!

Γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις με ολη την δυναμη σου να αρνηθεις τον φοβο..... να πας στον οδοντιατρο οποτε σου πει ο γυναικολογος και να το συζητησει και με τους δυο χαλαρα!!!!!!

Δεν ζουμε ενα αιωνα πισω για να σου πεσουν τα δοντια!!!!!!

Αυτα δεν γινονται με τοσες βιταμινες που περνουμε!!!!! εσυ θα βουρτιζεις τα δοντια σου θα επισκεφτεις και τον οδοντιατρο και ολα μια χαρα θα ειναι!!!!!!

Ζητα στην προσευχη σου να σε προσταυεις απο φοβους -φοβιες και ανησυχητικα ονειρα ο Θεος ο ζωντανος..... ο αναστημενος..... εμεις δεν εχουμε μια θρησκεια σαν ολους τους αλλους!!!!!!! εχουμε ενα θεο που οταν τον επικαλεστουμε ακουει και απαντα!!!!! ειναι παρον παντα!!!!!

Έρη, καλημέρα! Κάτι έχουμε καταλάβει :tongue:

Τα παράξενα όνειρα είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης, μην αγχώνεσαι! Προσωπικά δεν πιστεύω στα όνειρα κλπ.

ιωαννα μου... ολοι εχουμε φοβους αλλα η θεση οπως ειπα που θα παρουμε στο μυαλο μας καθοριζει πως θα το αντιμετωπισουμε!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

μαλλον δν καταλαβατε καλα...

το ειδα στον,υπνο μου,σαν ονειρο οτι μου πεφτανς τα δοντια..οχι οτι θα μου πεσουνε αν δν παω οδοντιατρο..αλιμονο αν εννουσα κατι τετοιο..

απλα φοβηθηκα ηιατι λενε πως αν δεις δοντια στον υπνο σου δν ειναι καλο..καταλαβετε???

Διαφημίσεις

Θελετε αλλη μια μανουλα Μαιου στην παρεα σας? Λιγο καθυστερημενα θυμηθηκα οτι εχω εδω κωδικο :P

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας! Εγω ειμαι στην 17η εβδομαδα και περιμενω ενα υγιεστατο (οπως ολα δειχνουν) αντρακι :D

Το κακο ειναι οτι ειμαι στο κρεβατι λογω ενος μεγαλου ινομυωματος που εχω (10 εκ.) και τραβαω πολυ πονο :-(

Το καλο ειναι οτι εχω σταματησει τη δουλεια σχεδον μολις ανακαλυψα την εγκυμοσυνη, λογω μικρης αποκολλησης, μετα μεγαλωσε και το ινομυωμα και ηρθε κ εδεσε :roll:

Qis2p3.png?t=1&WSfUV3qU

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε? Ήρθα κι εγώ να προστεθώ στην παρέα σας, Θεού θέλοντος...... Ειμαι η peply, περιμένω το 1ο μο παιδάκι μέχρι τις 25/06 (νομίζω ότι θα είμαι η τελευταία του θέματος:tongue:). Είμαι στην 9η εβδομάδα.

Το στομάχι χάλια, δεν τρώω τίποτα σχεδόν και κάνω κι έναν εμετό ημερησίως. Έχω χάσει 2 κιλά, αλλά προς το παρόν δεν ανησυχούμε μου είπε ο γιατρός μου..... Θα χαρώ να τα λέμε!!

Θελετε αλλη μια μανουλα Μαιου στην παρεα σας? Λιγο καθυστερημενα θυμηθηκα οτι εχω εδω κωδικο :P

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας! Εγω ειμαι στην 17η εβδομαδα και περιμενω ενα υγιεστατο (οπως ολα δειχνουν) αντρακι :D

Το κακο ειναι οτι ειμαι στο κρεβατι λογω ενος μεγαλου ινομυωματος που εχω (10 εκ.) και τραβαω πολυ πονο :-(

Το καλο ειναι οτι εχω σταματησει τη δουλεια σχεδον μολις ανακαλυψα την εγκυμοσυνη, λογω μικρης αποκολλησης, μετα μεγαλωσε και το ινομυωμα και ηρθε κ εδεσε :roll:

καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!! να σου ζησει το αγορακι σου!!!!!

μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα γερο παιδακι αγκαλια!!!!

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε? Ήρθα κι εγώ να προστεθώ στην παρέα σας, Θεού θέλοντος...... Ειμαι η peply, περιμένω το 1ο μο παιδάκι μέχρι τις 25/06 (νομίζω ότι θα είμαι η τελευταία του θέματος:tongue:). Είμαι στην 9η εβδομάδα.

Το στομάχι χάλια, δεν τρώω τίποτα σχεδόν και κάνω κι έναν εμετό ημερησίως. Έχω χάσει 2 κιλά, αλλά προς το παρόν δεν ανησυχούμε μου είπε ο γιατρός μου..... Θα χαρώ να τα λέμε!!

πεπλακι παλια αγαπημενη!!!!!! καλως σε βρηκα!!!!!!!!

ποσα με κανεις να θυμαμαι!!!!! γελια χαρες κλαματα στεναχωριες..... ομως ο Θεος δινει την δυναμη Του και οποιος θελει παιρνει απεριοριστη δυναμη απο Αυτον!!!!!!

μια φιλη που ξερναγε εως την 14 βδομαδα αλλα πολλες φορες... δεν μπορουσε ουτε νερο.... ουτε φρυγανια τα εβγαζε... μου ειπε οτι ενα ποτηρι χυμο μηλου η πρασινου μηλου στο μπλεντερ την εσωσε!!!!! ετσι δεν επαθε αφυδατωση και σταματησε σταδιακα τους πολλους εμετους!!!!!

και......

ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ..... ολα τελεια!!!!!!! ολα σουπερ ειπε ο γιατρος!!!!! πολυ αναλυτικος στις μετρησεις.... μας τα εξηγουσε ολααναλυτικα και μας εδωσε και cd!!! (αρχεια με εικονες για να το βαλουμε στον υπολογιστη!!!!) και διομισυ σελιδες γραμενες τις μετρησεις!!!!

μουειπε οτι μεγαλωνουν ταχυτατα τα εμβρυα μεγαλωνει η μητρα μου αποτομακαι γι αυτο εχω αποκολληση η οποια δεν μικρυνε μαλιστα ειναι περιφερειακα λιγο πιανει το ενα και λιγο πιανει το αλλο.... εγινε 20% και θελει ξεπα μεχρι τουλαχιστον και την 16 εβδομαδα!!!!!! δηλ. ενα μηνα ακομα!!!!

μου ειπε οτι επειδη με ζουλαγε πολυ ωρα μπορει να δω αιμα η πιγματα.... αλλα ειναι φυσιολογικο!!!!!

με ειχεβσυνολο στις οθονες και στις μετρησεις 3/4 της ωρας!!!! ειπε οτι το ενα ειναι σιγουρα αγορακι και μας το εδειξε και μας το εξηγησε!!! αλλα για το ενα δεν ειναι σιγουρος!!!!! το δευτερο υερκινητικο..... πιο ντελικατο και πιο ομορφουλι γι αυτο ειπε οτι μπορει να ειναι κοριτσι αλλα δεν ειναι σιγουρος!!!!!!!!

το papp-a ειπε οτι θα βγει την παρασκευη!!!!!

επισης μου ειπε για το σαλοσπιρ και την ενεση ιννοχεπ να παμε σε εναν αιμοτολογο για εξετασεις γιατι ισως χρειαζεται να μου τα κοψει επειδη αν δεν εχω θρομβοφιλια ειναι δικοπο μαχαιρι να τα συνεχισω.....δλδ δεν βοηθουν την αποκολληση!!!!!

αυτα τα νεα μου τελεια ε???? αλλα εξουθενωμενη γιατι ωσπου να κανω πλυσιμο λουσιμο αφρο στεγνωμα και να φαω τα επαιξα!!!!! τωρα ξαπλα χαχα τι ειχα γιαννη... τι ειχα παντα!!!!!

ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!! ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Τέλεια Αννα μου οπότε όλα καλά :D. Ο γιατρός όπως και να το κάνουμε...ξέρει καλύτερα ;) !!!!! Χάρηκα πααααααρα πααααααρα πολύ !!!!!!!!!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ORXIDEA 3/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

IOIO 12/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

SASA 19/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

NYMERIA 19/5/2016

ZETA20 20/5/2016

LIAKI 22/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

BARBIE 26/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

17Μάρτη2015 28/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ + ΑΓΟΡΑΚΙ

MARIA GRE 30/5/2015 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ANNAP 3/6/2016

LATORTURA 14/6/2016

ERI87 15/6/2016

PEPLY 25/6/2015

Peply και invisible,καλώς ήρθατε! ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

INVISIBLE αν θέλεις πες μου την ΠΗΤ σου για να σε προσθέσω στο πινακάκι μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...