Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Kαλημερα! Συνεχιζω αντιβιωση η οποια τελειωνει αυριο και ομολογω πως ειμαι αρκετα καλυτερα αν και εχω καποια πονακια στη μερια που ειναι το αριστερο νεφρο ακομα..

Απο κιλα δεν εχω παρει ουτε μισο και χαιρομαι, ελπιζω να μην παρω ουτε ενα περιττο γιατι ηδη εχω 7-8 παραπανισια..

Χρησιμοποιει καμια ζωνη στηριξης? Σκεφτομαι να παρω μηπως με βοηθησει με το ινομυωμα γιατι με βαραινει πολυ και με πιεζει προς τα κατω.. Που να μεγαλωσει και το μωρο δηλαδη..

Qis2p3.png?t=1&WSfUV3qU

Μαρτη πολυ καλο το αρθρο...μιλα με το γιατρο σου παντως, καλο ειναι να το ξεκαθαρισεις...εγω βρηκα ενα προγραμμα αλλα ειναι δυσκολο στην τηρηση του καθως πρεπει να ελεγχω ποτε παιρνω οχι μονο τα συμπληρωματα αλλα και τα γαλακτοκομικα μου....οι υπολοιπες παιρνετε ασβεστιο???

invisible καλως μας ηρθες. Μην αγχωνεσαι με την αντιβιωση, σκεψου οτι και τα κοριτσια που κανουν αμνιο παιρνουν για τυχον μολυνσεις. Δεν εχεις παρει κιλα???μα ποσο προσεκτικη εισαι???μπραβο σου...και εισαι 18w?τι να πω...πες μου το μυστικο σου :D η ζωνη βοηθαει και στους πονους της μεσης?

Tι να σου πω δεν εχω κανενα μυστικο, ουτε κανω διαιτα, ουτε στερουμαι κατι. Τρωω ο,τι ακριβως και προ εγκυμοσυνης. Ελπιζω μονο μην τα παρω μαζεμενα στο τελος!:tongue: Η ζωνη στηριξης εχω διαβασει οτι ανακουφιζει και απο τους πονους της μεσης, δεν εχω δοκιμασει ομως για να ξερω..

Qis2p3.png?t=1&WSfUV3qU

Kαλημερα! Συνεχιζω αντιβιωση η οποια τελειωνει αυριο και ομολογω πως ειμαι αρκετα καλυτερα αν και εχω καποια πονακια στη μερια που ειναι το αριστερο νεφρο ακομα..

Απο κιλα δεν εχω παρει ουτε μισο και χαιρομαι, ελπιζω να μην παρω ουτε ενα περιττο γιατι ηδη εχω 7-8 παραπανισια..

Χρησιμοποιει καμια ζωνη στηριξης? Σκεφτομαι να παρω μηπως με βοηθησει με το ινομυωμα γιατι με βαραινει πολυ και με πιεζει προς τα κατω.. Που να μεγαλωσει και το μωρο δηλαδη..

αορατουλα μου καλημερα!! και καλη βδομαδα!!!!!

χαιρομαι που εισαι καλυτερα.... γιατι η ψυχολογιαμας ειναι το πιο σημαντικο!!!!!

μπραβο σου και για τα κιλα!!!!!!!!

τωρα οσο για την ζωνη στηριξης δεν το γνωριζω καθολου!!!!! εμεναμου ειε και αγορα ζωνη ετα την καισαρικη!!!! κατα την γνωμη μου πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου.... νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο....μηπως κοβει την κυκλοφορια της ροης του αιματος - λεω εγω τωρα με το απλο μου το μυαλο!!!!!

Μαρτη πολυ καλο το αρθρο...μιλα με το γιατρο σου παντως, καλο ειναι να το ξεκαθαρισεις...εγω βρηκα ενα προγραμμα αλλα ειναι δυσκολο στην τηρηση του καθως πρεπει να ελεγχω ποτε παιρνω οχι μονο τα συμπληρωματα αλλα και τα γαλακτοκομικα μου....οι υπολοιπες παιρνετε ασβεστιο???

invisible καλως μας ηρθες. Μην αγχωνεσαι με την αντιβιωση, σκεψου οτι και τα κοριτσια που κανουν αμνιο παιρνουν για τυχον μολυνσεις. Δεν εχεις παρει κιλα???μα ποσο προσεκτικη εισαι???μπραβο σου...και εισαι 18w?τι να πω...πες μου το μυστικο σου :D η ζωνη βοηθαει και στους πονους της μεσης?

νυμερια καλημερα και καλη σου βδομαδα!!!!!

κοιτα με ειπε πρωι βραδυ... μαγνησιο και μονο τοσιδηρο το ρωι νηστικια και μετα δυο ωρες τα αλλα!!!!

αρα εγω εκανα λαθος!!!!! απο το αγχος μου να παρω τα πρωινα χαπια ολα μαζι και να μην τα ξεχασω μετα.... εκανα την βλακεια ενω για το σβεστιο και τα γαλακτοκομικα το θυμομουν....... ετσι απο σημερα απλα απομακρυνα το μαγνησιο και το παιρνω αντι το πρωι με τοσιδηρο και το φυλικο οξυ......στο δεκατιανο μου με τα γαλακτοκομικα μου!!!! ερχεται 10-11 το πρωι και 9-10 το βραδυ το μαγνησιο και ετσι ολα καλα!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Πώς τα περνάτε;

Invisible, συγχαρητήρια για τα κιλά! Ουάου! Είσαι σχεδόν στη μέση της εγκυμοσύνης!

Ζώνη στήριξης δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, το έχεις συζητήσει με το γιατρό σου; στο γυμναστήριο μας έλεγαν ότι με τις ζώνες αυτές χαλαρώνουν οι κοιλιακοί.

Nymeria, ακόμα δεν μου έχει δώσει ασβέστιο.

Μάρτη μου, πώς πας; φεύγουν τα καφέ;

γεια σας κοριτσια μου,τι κανετε??ακουω για μαγνησιο κ ασβεστιο,αλλα εμενα δν μου εχει δωσει ακομα τιποτα..μονο φυλικο κ τις βιταμινες μου!!μηπως θα μου τα δωσει μετα την αυχενικη??

κοριτσια τη τεταρτη πρωτα ο Θεος θα κανω αυχενικη στο ρεα!!περασαν οι μερες..πειτε μου κ εσεις τις εμπειριες σας,μπηκε μεσα ο συζηγος,ποση ωρα σας εκαναν?

οι υπολοιπες κοπελες που ειναι??

Μαρτη μου χαιρομαι που το δευκρινησες. Οταν ξαναδεις τον γιατρο σου διευκρινησε και το συνδυασμο μαγνησιο-γαλακτοκομικα...

invisible φτου φτου σκορδα!!!:P:p:p

ioio τα νεα σου!!!πως τα περνας?

ερη μην ανησυχεις. Εμενα μαγνησιο μου εδωσε γιατι ειχα κατι πονακια στην αρχη, σιδηρο πιστευω θα σου δωσει. Για το ασβεστιο ακομα δεν εχω ιδεα....απο βιταμινες τι παιρνεις?σου εχει πει ο γιατρος?γιατι αν παιρνεις πολυβιταμινη μπορει να σε καλυπτει αυτη. πχ ξερω οτι στο εξωτερικο παιρνουν ενα συμπληρωμα prenatal και καθαρισαν

Γεια σας κορίτσια !!! Σημερα μπαίνω και γω στο δεύτερο τρίμηνο !!!! Τέλεια !!! Σας διαβάζω συχνά άλλο που δεν γράφω ο γιος μου ειναι 5,5 μηνων και αρχίζει σιγα σιγα και ζωηρεύει !!!! Έρη μου εννοείτε να πάρεις και τον αντρα σου μαζι σου κατι τετοια πρεπει το ζευγάρι να τα μοιράζεται άλλο που θα θελει κι αυτός να βλέπει το σποράκι σας να κουνιέται!!!! Η αυχενική εξαρτάται απο την θέση του μωρού πάνω κατω πιστεύω να σε παρει 30 λεπτά αντε με το κσλο να δεις το μωράκι σου και θα περιμένουμε νεα σου! Φιλια σα όλες σας!

Διαφημίσεις

Μαρτη μου χαιρομαι που το δευκρινησες. Οταν ξαναδεις τον γιατρο σου διευκρινησε και το συνδυασμο μαγνησιο-γαλακτοκομικα...

invisible φτου φτου σκορδα!!!:P:p:p

ioio τα νεα σου!!!πως τα περνας?

ερη μην ανησυχεις. Εμενα μαγνησιο μου εδωσε γιατι ειχα κατι πονακια στην αρχη, σιδηρο πιστευω θα σου δωσει. Για το ασβεστιο ακομα δεν εχω ιδεα....απο βιταμινες τι παιρνεις?σου εχει πει ο γιατρος?γιατι αν παιρνεις πολυβιταμινη μπορει να σε καλυπτει αυτη. πχ ξερω οτι στο εξωτερικο παιρνουν ενα συμπληρωμα prenatal και καθαρισαν

παιρνω το folidex που ειναι το φυλλικο κ τις βιταμινες μου ioforen νομιζω λεγονται που τα εχουν ολα μεσα!!παντως ολες που ξερω,πηραν κ σιδηρο κ ασβεστιο!!

Γεια σας κορίτσια !!! Σημερα μπαίνω και γω στο δεύτερο τρίμηνο !!!! Τέλεια !!! Σας διαβάζω συχνά άλλο που δεν γράφω ο γιος μου ειναι 5,5 μηνων και αρχίζει σιγα σιγα και ζωηρεύει !!!! Έρη μου εννοείτε να πάρεις και τον αντρα σου μαζι σου κατι τετοια πρεπει το ζευγάρι να τα μοιράζεται άλλο που θα θελει κι αυτός να βλέπει το σποράκι σας να κουνιέται!!!! Η αυχενική εξαρτάται απο την θέση του μωρού πάνω κατω πιστεύω να σε παρει 30 λεπτά αντε με το κσλο να δεις το μωράκι σου και θα περιμένουμε νεα σου! Φιλια σα όλες σας!

καλε αυτος πεταει τη σκουφια του να δει το νινι φυσικα,αλλα δν ξερω αν επιτρεπεται να μπει μεαα κατα τη διαρκεια της εξετασης!θα μπω κ θα σας πω τα νεα μου!!

5,5 μηνων ο γιος???πω πω πω να σου ζησει!!!δν θα εχουν μεγαλη διαφορα!!εγω εχω μπερδευτει λιγο με τα τριμηνα.ο γιατρος μου μου ειπε οτι μπηκα στο δευτερο τριμηνο τη προηγουμενη παρασκευη που ημουν 12 εβδομαδων..ομως βλεπω σε πολλα sites πως υπολογιζουν κ τη 13 εβδομαδα!!!μπηκα τελικα η δν μπηκα??

Κορίτσια μου τι μου κάνετε;;;

Εγω είμαι πολυ χαρούμενη γιατι νομίζω οτι ένιωσα το μωράκι μου...ενα φτερουγισματακι, ενα περίεργο διαφορετικό απο τα εντερικά:):)

Καμία άλλη έχει νιώσει τπτ???

Υ.Γ καλα για τα συμπληρώματα δεν το συζητώ νομιζω οτι λίγο πολύ όλες τα μπερδεύουμε...εμενα η γιατρός μου ας πούμε μου είπε να μην το παίρνω το σίδηρο νηστική, ενω ο φαρμακοποιος μου είχε γράψει νηστικη το πρωί. Φυσικά τωρα ακούω τη γιατρό μου γιατι η αλήθεια είναι οτι οταν το έπαιρνα νηστική μου χαλούσε το στομάχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυστηρα μαθηματικα μπηκες!

αλλα απ οτι ξερω το πρωτο τριμηνο παιρνει και την 13η ακομα και την 14η εβδομαδα...εγω παντως με το που εκλεισα την 14η εβδομαδα ειπα οτι μπηκα...καλα στον εαυτο μου το ειπα οχι οτι το φωναξα στα μπαλκονια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...