Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

17 ωοληψιες έκανα ως τώρα. Τις 11 στον Μαστρ. στο Υγ**α και τις 5 στον Σφακ στο Γεν***ις. 
      Κοιτα, δε παίζει ρόλο η ηλικία όλες τις φορές. Στο λέω γιατί είμαι κάτω από 35 αλλά παρόλα αυτα οι ωοθήκες μου δε συμφωνούν με αυτό 🤣 
      Δε ξέρω ποιος σε αποτρέπει και γιατί. Κάνε τη προσπάθεια σου αν το νιώθεις κ έχεις τα κουράγια. Αυτο κάνω κ εγώ κ μετά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου εναλλακτικές για να τις εξετάσω σε δεύτερο χρόνο. 

μπραβο σου.... κι εγω αυτο ακριβως θα ηθελα να κανω τωρα...οτι διαθεσιμο ωαριο υπαρχει να το κραταω... αλλά η ηλικία μου δεν το επιτρέπει...εσύ έχεις χρόνο μπροστά σου...είσαι κάτω από 35 κ η ποιότητα είναι όπως κ να έχει καλύτερη... σ ευχαριστω για τις συμβουλές σου... συνέχισε δυναμικά ... 

Μια υδροσαλπιγγα

Shera

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Ειμαι 30 χρονων κ προσπαθώ με τον άντρα μου εδώ κ 2 χρόνια για παιδάκι αλλά τίποτα ακόμα. Στον 1,5 χρόνο περίπου πήγα στο γυναικολόγο κ με έστειλε για υστεροσαλπιγγογραφία κ για εξετάσεις ορμονών .Οι ορμόνες σούπερ ....στην υστεροσαλπιγγογραφία βρέθηκε η μία υδροσαλπιγγα κ η αλλη ήταν βουλωμένη αλλά στο τέλος από την πίεση ξεβουλωσε. Οπότε ο γιατρός μου ειπε ότι προσπαθώ κανονικά για παιδί με μια σαλπιγγα για 6 μήνες. Μετά ο μόνος δρόμος είναι η εξωσωματικη. Μου έμειναν άλλοι 2 μήνες προσπάθειας. Έχω απελπιστεί. Υπάρχει καμία σας που έμεινε έγκυος φυσιολογικα με μια υδροσαλπιγγα;Ρωτάω τον γιατρό αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από την εξωσωματική κ μου λέει όχι. Λεφτά δεν υπαρχουν κορίτσια.

Διαφημίσεις

καλησπέρα Shera εμένα μεσω απλού υπέρηχου μου βρήκε την υδροσάλπιγγα μου είπε προσπάθησε εσυ και τα λέμε σε ένα χρόνο αν δεν τα καταφέρεις...τα έβαψα μαύρα έχω να σου πώ και μετα απο 1 μήνα απο το ραντεβού μας και δεύτερος μήνας προσπαθειών κράταγα ένα θετικό τέστ και τώρα έχω στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μου.καλη επιτυχία σου εύχομαι και με την κοιλίτσα φουσκωμένη σύντομα!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ lila23 για την πολύ ευχάριστη απάντηση σου.Μου έδωσες ελπίδα γιατί δε σου κρύβω ότι με πήρε από κάτω όσο κ να προσπαθώ να μη σκέφτομαι αρνητικά.

Γειά σας κορίτσια. Ειμαι 30 χρονων κ προσπαθώ με τον άντρα μου εδώ κ 2 χρόνια για παιδάκι αλλά τίποτα ακόμα. Στον 1,5 χρόνο περίπου πήγα στο γυναικολόγο κ με έστειλε για υστεροσαλπιγγογραφία κ για εξετάσεις ορμονών .Οι ορμόνες σούπερ ....στην υστεροσαλπιγγογραφία βρέθηκε η μία υδροσαλπιγγα κ η αλλη ήταν βουλωμένη αλλά στο τέλος από την πίεση ξεβουλωσε. Οπότε ο γιατρός μου ειπε ότι προσπαθώ κανονικά για παιδί με μια σαλπιγγα για 6 μήνες. Μετά ο μόνος δρόμος είναι η εξωσωματικη. Μου έμειναν άλλοι 2 μήνες προσπάθειας. Έχω απελπιστεί. Υπάρχει καμία σας που έμεινε έγκυος φυσιολογικα με μια υδροσαλπιγγα;Ρωτάω τον γιατρό αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από την εξωσωματική κ μου λέει όχι. Λεφτά δεν υπαρχουν κορίτσια.

Shera,αρχικα καλως ηρθες στο φορουμ:)

Μεσα απο εδω εχω γνωρισει αρκετες κοπελες μου εχουν μεινει εγκυες φυσιολογικα με μια σαλπιγγα!!!Ναι!!σου το λεω να περνεις δυναμη!!

Θα σου προτεινα να πας να παρεις και αλλη μια γνωμη.(δεν ξερω αν το εχεις κανει ηδη..)και κατι ακομη,ο συζυγος σου εχει εξεταστει??ειναι ολα οκ απο τη μερια του?

Καλη επιτυχια σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

Γειά σου zamia. Καλώς σας βρήκα. Έπρεπε να έχω γραφτεί στο Forum εδώ κ καιρό.... Ο άντρας μου έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις που μας υπέδειξε ο γιατρός κ είναι όλα σούπερ ευτυχώς. Δεν έχω πάρει άλλη γνώμη κ η αλήθεια είναι ότι θέλω να πάρω επειγόντως .Θεσσαλονικη ξέρουμε κανένα γιατρό αστέρι σε τέτοια θέματα; Τα καλύτερα μέχρι τώρα τα διαβάζω στα Forum για γιατρούς στην Αθήνα.

Διαφημίσεις

Γειά σου zamia. Καλώς σας βρήκα. Έπρεπε να έχω γραφτεί στο Forum εδώ κ καιρό.... Ο άντρας μου έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις που μας υπέδειξε ο γιατρός κ είναι όλα σούπερ ευτυχώς. Δεν έχω πάρει άλλη γνώμη κ η αλήθεια είναι ότι θέλω να πάρω επειγόντως .Θεσσαλονικη ξέρουμε κανένα γιατρό αστέρι σε τέτοια θέματα; Τα καλύτερα μέχρι τώρα τα διαβάζω στα Forum για γιατρούς στην Αθήνα.

Aρχικα τελεια που ειναι ολα σουπερ με τον αντρα σου!!!!:D

Εγω θα σου ελεγα να μην καθυστερεις.....δεν εχεις να χασεις τιποτα με μια 2 γνωμη;)

Εγω δεν γνωριζω κατι για εκει πανω....ισως να μπορεσει να σε βοηθησει καποια αλλη κοπελα..:rolleyes:

shera μου καλησπέρα!!

καλώς ήρθες!!!

θα σου πω ότι εγώ με μια σάλπιγγα έχω μείνει έγκυος αρκετες φορές..

ασχετα αν απέτυχα μετά, έγκυος έμεινα!!

Καλή Τύχη!!!

κ όπως σου είπανε μια δεύτερη γνωμη δεν είναι κακή...

3BElp3.png

JcrJp3.png

shera μου καλησπέρα!!

καλώς ήρθες!!!

θα σου πω ότι εγώ με μια σάλπιγγα έχω μείνει έγκυος αρκετες φορές..

ασχετα αν απέτυχα μετά, έγκυος έμεινα!!

Καλή Τύχη!!!

κ όπως σου είπανε μια δεύτερη γνωμη δεν είναι κακή...

mara87 τι έφταιγε βρήκες; Η άλλη σου σαλπιγγα ειναι υδροσαλπιγγα;οπωσδήποτε θα χρειαστώ δεύτερη γνώμη απλά δε ξέρω σε ποιο γιατρό να απευθυνθώ. Καμία γνωστή μου δεν είχε πρόβλημα στο να συλλάβει οπότε δεν έχω ιδιαίτερες συστάσεις για κάποιο γυναικολόγο εξωσωματικο. :|

Σερα μου,καλως ηρθες!!!!!!

Δεν ξερω να σε βοηθησω κατι σχετικα με την περιπτωση σου ,ηθελα να σε καλωσορισω και να ευχηθω συντομα να μας ανακοινωνεις ευχαριστα!!!!!!!!:D

Σαν οπλο κρατα γερααααα το χαμογελο σου !!!!!!!!:D

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Διαφημίσεις

Σερα μου,καλως ηρθες!!!!!!

Δεν ξερω να σε βοηθησω κατι σχετικα με την περιπτωση σου ,ηθελα να σε καλωσορισω και να ευχηθω συντομα να μας ανακοινωνεις ευχαριστα!!!!!!!!:D

Σαν οπλο κρατα γερααααα το χαμογελο σου !!!!!!!!:D

Σε ευχαριστώ πολύ annoula043. Κ μόνο που μου απαντάτε παίρνω κουράγιο:)

Σε ευχαριστώ πολύ annoula043. Κ μόνο που μου απαντάτε παίρνω κουράγιο:)

Μεινε στον αγωνα-και εμενα εκει με βρισκεις-καμμια δεν εχασε οσο συνεχισε να αγωνιζεται!!!!!!!!;):D

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Μεινε στον αγωνα-και εμενα εκει με βρισκεις-καμμια δεν εχασε οσο συνεχισε να αγωνιζεται!!!!!!!!;):D

Πόσο καιρό αγωνίζεσαι εσύ annoula043 μου;Αυτή η υδροσαλπιγγα μου στο λαιμό μου έχει κάτσει. Βέβαια πάλι καλά που ξεβουλωσε η άλλη μου σαλπιγγα στην υστεροσαλπιγγογραφία γιατί αλλιώς δε θα είχα πιθανότητα.

shera μου καλημέρα...

δεν έχω υδροσαλπιγγα για να μπορώ να σου πω σε αυτο το θέμα..

δεν έχω καθόλου σάλπιγγα απο εξωμητριο..

το μόνο σίγουρο είναι ότι με μια μπορείς...

αυτο που έκανα εγώ πήγαινα κάθε μήνα στις 10 μέρες του κύκλου μου κ παρακολουθούσα απο ποια μεριά κάνω ωορρηξία...

η δεύτερη γνωμη είναι πάντα καλή!

3BElp3.png

JcrJp3.png

Κορίτσια μου πείτε μου σας παρακαλώ γιατί δεν το γνωρίζω ...Η βουλωμένη σάλπιγγα που άνοιξε μετά την υστεροσαλπιγγογραφία μπορεί να ξαναβουλώσει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...