Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ που το συζήτησα με τον γυναικολόγο μου η άποψη του είναι πως αν θέλω να το δοκιμάσω ελεύθερα αρκεί να πάω σε σωστό επαγγελματία, μην κολλήσω τίποτα στην παρούσα φάση δεν είμαστε για τέτοια. Έχει δει σε άλλες κοπέλες να δουλεύει καλά, η γνώμη του είναι ότι ακόμα και τίποτα να μην κάνει μας βοηθάει στο να χαλαρώσουμε και να είμαστε ήρεμες, ακόμα και να αποβάλλουμε το άγχος κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό στην εξωσωματική. Εκ των υστέρων έμαθα πως έχει κι άλλη κοπέλα αυτή τη στιγμή σε διέγερση που κάνει βελονισμό (έτυχε να πάω στην ίδια επαγγελματία για βελονισμό) και μάλιστα είδε πολύ καλύτερη ανταπόκριση στην διέγερση. Και τώρα κάνει προετοιμασία για ετ, μακάρι να της πάνε όλα υπέρ τέλεια! 🤞

Εχω καταλήξει στο μόνο καλό θα σου κάνει έστω και αν είναι απλά η διαχείριση του άγχους. Οποτε καλή αρχή και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! 

Κι εγώ τα παίρνω είναι ελάχιστες δόσεις σε όλες τις βιταμίνες που περιέχουν δεν επηρεάζουν και τόσο σημαντικά τον κυκλο. Εγω μαζί με αυτά παίρνω κ όσα λείπουν από αυτά πχ q10 και ω3

Τις inofert καλό είναι να μην τις παίρνουμε χωρίς σύσταση γιατρού γιατί όντως επηρεάζουν τον κύκλο αφού επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Τις δίνουν και σαν θεραπεία κάποιες φορές στην αντίσταση στην ινσουλίνη αν δεν μπορεί να ανεχθεί η ασθενής την μετφορμινη. Και μπορεί να έχουν και τις ίδιες παρενέργειες γαστρεντερολόγικα. Τις παίρνω και αυτές σε αυτόν τον κύκλο 😂 με έχουν μπουκώσει στις βιταμίνες! 

Γιατί τι έχεις ακούσει για τον Σφακ; Εγώ μόνο θετικά έχω ακούσει σαν επαγγελματία, το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει είναι που είναι άφαντος και ψάχνεις να τον βρεις. Αν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό κατά τα άλλα είναι από τους κορυφαίους στον χώρο. Αυτά έχω ακούσει. Για τον Σφακ, για το κέντρο είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Μπράβο όμως ο Μαστρ σωστός επαγγελματίας, πολύ καλός.
      Απλά ακολουθούν διαφορετική μέθοδο. Αντικειμενικά δεν ξέρεις εσύ σαν ασθενής ποια θα πιάσει. Πας απλά με εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους και στα λεγόμενα τους. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή ποιον θα εμπιστευτείς από τους δύο, σε αυτό δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας. Μια προσωπική άποψη (εντελώς προσωπική, έτσι λειτουργώ εγώ και χωρίς παρεξήγηση) είναι αυτό που αποφασίζεις να κάνεις, το σχέδιο σου, το πλάνο σου, αυτό να είναι. Να μην επηρεάζεσαι, όσο γίνεται βέβαια, από τους άλλους. Το stick to the plan που λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι. 

ΥΓ Εγώ είμαι της άποψης του Μαστρομηνα, αυτό θα έκανα που λέει, πάνε βάλε δες και αν δεν ξανά από την αρχή. Το έχω ξαναπεί και καταντάω κουραστική, συγγνώμη. Αλλά εγώ αυτό θα έκανα και αυτό έκανα. Και αυτό ήθελε και ο γιατρός μου να κάνω και με έψησε σε αυτό δλδ δεν το αποφάσισα έτσι, το συζήτησα εκτενέστατα μαζί του. 

Μα ακριβώς επειδή για τον Σφακ έχω ακούσει τα καλύτερα και δεν έπιασε σε εμένα έχω προβληματιστεί ! Γιατί ως επαγγελματία εξακολουθώ να τον πιστεύω πάρα πολύ. Αλλά με κολλάνε τα νούμερα που δεν έχω αποτέλεσμα. Εκτός αν έχει χαλάσει δραματικά η ποιότητα από το Γενάρη και για αυτό πήρε τη κάτω βόλτα. Παίζει και αυτό. Αν το πας μόνο βάσει στατιστικών , με τον Μαστρ είχα τουλάχιστον έμβρυα. Πραγματικά δεν έχω κανένα ένστικτο, καμμία διαίσθηση. 
      Είμαι πολύ ψυχαναγκαστική με το πλάνο και θέλω όντως να κάνω stick to the plan αλλά σε αυτή τη φάση δε ξέρω τι είναι καλύτερο για εμένα.

ΥΓ:Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω τα 2 τελευταία έμβρυα που δεν είναι και καλής ποιότητας χωρίς να έχω καβάντζα γιατί μετά θα πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Τώρα είμαι με ψυχολογία «ωοληψιας mode». Μου ήταν πολύ δύσκολο μετά την αρνητική χοριακη να ξαναμπώ σε αυτό το τρυπακι του φτου και από την αρχή. Δε θέλω να το ξαναπεράσω.

11 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ εγώ θα σου έλεγα να ξαναγυρίσεις στον μαστρομηνα γιατί αλλιώς θα σου μείνει Κ η απορία Κ θα το έχεις στο μυαλό σου. Συμφωνώ Κ εγώ με αυτα  που σου είπε Κ για το prp συμφωνώ . Στο μόνο που δεν συμφωνώ είναι με τα φάρμακα γιατί δεν πιστεύω ότι κάνουν την διαφορά στην περίπτωση σου. Αλλά οκ ότι δοκιμάζεις καλό είναι. Τώρα για το αν θα κάνεις εμβρυομεταφορα Κ εγώ δεν θα έκανα με δύο βλαστοκυστες Κ όχι κ τόσο καλές  μικρο το ποσοστό να έχουν καλή κατάληξη Κ θα πέσει πολύ η ψυχολογία . 

Τα φάρμακα τα προτείνει μόνο για τη Β φάση όχι γενικά γιατί πιστεύει πως αν θες να πάρεις κ στη Β φάση ωάριο κάνε καλύτερα stimulation να το ωριμάσεις αλλιώς θα είναι ανώριμο. Στη πρώτη φάση αν συνεργαστούμε ξανά θα πηγαίνω πάλι ή με χάπια ή με τπτ.

Για την εμβρυομεταφορα συμφωνώ. Κοιτα κακά τα ψέματα, ποτέ δε θα κάνω τις τέλειες βλαστοκυστες αλλά τουλάχιστον να δούμε μήπως κάνω παρόμοιες με τις πρώτες που έβαλα που ήταν ΒΒ και ΑΒ.

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ??(Συνέχεια)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ζήσουν όλα τα νεογέννητα και με το καλό στις υπόλοιπες!!!

καλημερα...ελπιζω να εισαι καλα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημερα,επιστροφη στο σπιτι...!!

Ευχαρισω για τις ευχες σας

Πηγαν ολα καλα και εχω ενα μπεμπη αγκαλια 3520 και υψος 54 εκ

Με το καλο και στις υπολοιπες!!!

Να μας ζησουν τα καμαρια μας:P

Καλησπέρα σε όλες! Ηλιάννα μου αυτός δεν είναι μπέμπης, είναι μπέμπαρος!!! και πάλι να σου ζήσει! theolvas το μωράκι μας είναι καλά, όλες οι εξετάσεις μέχρι στιγμής είναι πεντακάθαρες και έπεται συνέχεια. Όσο για μένα πιστεύω πραγματικά πως αυτή τη φορά είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης ή απλά μελανχολίας, τι να πω? Εσύ όλα καλά? Εξακολουθείς να ζεσταίνεσαι όπως πριν?

Νεφέλη : 1-1-08

Άλκηστις: 1-4-09

Μπεμπούλα: 17-6-10

καλησπερα...ετσι,να περνατε να σας βλεπουμε...

οχι επειδη γεννησατε δλδ να χαθουμε...

εγω νιωθω απιστευτη δυσφορια κ βαρος χαμηλα,εχω κ συσπασεις,αλλα κρατιεμαι...

προσπαθω να περιορισω τις ταρζανιες κ βλεπουμε....

η πλακα ειναι οτι τωρα φοβαμαι μη γεννησω προωρα κ οταν θα μπω στο μηνα μου,θα θελω να βγει κ δεν θα βγαινει.....

χαιρομαι που ειστε καλα δ+β κ ηλιαννα..να μου φιλησετε τα μπεμπακια....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες σας και ευχαριστώ για τις ευχές σας!! Μετά από ένα δύσκολο τοκετό γεννήθηκε η μικρούλα μου 3160kg και 50cm.Σήμερα επιστρέψαμε στο σπίτι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε... Καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες...καλό κουράγιο!!

26hcp3?r=1283343699

Καλησπέρα σε όλες σας και ευχαριστώ για τις ευχές σας!! Μετά από ένα δύσκολο τοκετό γεννήθηκε η μικρούλα μου 3160kg και 50cm.Σήμερα επιστρέψαμε στο σπίτι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε... Καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες...καλό κουράγιο!!

να σας ζησει το μωρακι κ καλη ανατροφη.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!!!!!

Μετα απο παυση λιγων ημερων μπηκα σημερα να σας πω οτι γεννησα στις 06/07 ενα παιδαρο 3400 kg με προκληση μπηκα αλλα καταληξαμε καισαρικη.Την προηγουμενη βδομαδα του τοκετου που ειχα ολο πονους ηταν για να γινει τοκετος αλλα οπως σας ειχα πει ειχα προβλημα με τραχηλο.Ετσι μπηκα με προκληση και παρα τους τεχνιτους πονους ο τραχηλος οχι απλα δεν εκανε διαστολη εφαγα και ποσες ωρες με τεχνητους μπας και δουμε καποια εξελιξη(ο γιατρος μου ηθελε σωνει και καλα φυσιολογικο)που δεν υπήρχε και ετσι καταληξαμε καισαρικη να τελειωνουμε!!!!

Τελος καλο ολα καλα τον εχω σπιτι και δεν χορταινω να τον βλέπω!:D:D:D:D

Μετα απο παυση λιγων ημερων μπηκα σημερα να σας πω οτι γεννησα στις 06/07 ενα παιδαρο 3400 kg με προκληση μπηκα αλλα καταληξαμε καισαρικη.Την προηγουμενη βδομαδα του τοκετου που ειχα ολο πονους ηταν για να γινει τοκετος αλλα οπως σας ειχα πει ειχα προβλημα με τραχηλο.Ετσι μπηκα με προκληση και παρα τους τεχνιτους πονους ο τραχηλος οχι απλα δεν εκανε διαστολη εφαγα και ποσες ωρες με τεχνητους μπας και δουμε καποια εξελιξη(ο γιατρος μου ηθελε σωνει και καλα φυσιολογικο)που δεν υπήρχε και ετσι καταληξαμε καισαρικη να τελειωνουμε!!!!

να σου ζησει κι εσενα...

κ τωρα που γεννησατε ολες,θα μπαινω να τα λεω μονημου.........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Theolva είσαι μέσα;;;;;;'Εχω ένα θέμα με την καμπύλη ζακχάρου,μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω;Μου βγήκε στις 2 ώρες 160.....Πολύ δεν είναι; Πρέπει να τηλεφωνήσω άμεσα στο γιατρό ή να περιμένω μέχρι Δευτέρα απόγευμα;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Να σου ζήσει Μαίρη μου!!!'Ιδια μέρα γεννήσαμε τελικά αλλά εγώ με φυσιολογικό τοκετό!!! Ήταν δύσκολα αλλά τέλος καλό όλα καλά!!! Φιλάκια!!

26hcp3?r=1283343699

Να σου ζήσει Μαίρη μου!!!'Ιδια μέρα γεννήσαμε τελικά αλλά εγώ με φυσιολογικό τοκετό!!! Ήταν δύσκολα αλλά τέλος καλό όλα καλά!!! Φιλάκια!!

Επίσης κουκλιτσα μου και να τα χαιρομαστε!!!!!!!!!!:-D

Theolvas υπομονη!!!!!!!:-D

Το ασχημο με την καισαρικη ηταν οτι την επομενη μερα μου βγαλαν τον καθετηρα(χαλια) και ειχα ορο και την μεθεπομενη μερα!!!!Ασε το φαι μεχρι να βγαλω τον ορο ολο σουπιτσα(φιδε-χαλια)!!!!Και πονος-τραβηγμα απο τα ραμματα.ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΑ 100% ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!!!:-D

Το καλο τωρα μετα απο 12 μερες ζυγιστηκα και εχασα 10 κιλα(ειχα βαλει 6)και ολα μια χαρα!:mrgreen::mrgreen:

Τωρα ΞΕΝΥΧΤΙ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Να σας ζήσουν οι κούκλες και οι κούκλοι... Ξεκίνησαν τα όργανα!!!

Εμείς πριν δυό μέρες μπήκαμε στον 9ο αλλά δεν το βλέπω να μένει για πολύ μέσα... ελπίζω σε 2 βδομάδες το πολύ να μας κάνει την τιμή και να βγεί γιατι με τη ζέστη και τις ορμόνες αρχίζω και ζυγώνω τη γκρίνια και τη τρέλα σε σοβαρό βαθμό..

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...