Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

      Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

      Οχι οχι :( Μα δεν είναι δυνατόν.. τι να πω δεν έχω λόγια!!! Κοπέλα μου βάστα γερά, σίγουρα για κάποιο λόγο γίνεται, αλλά αυτό είναι που πρέπει να ψάξουν οι γιατροί!! Τον λόγο που έχεις βασανιστεί έτσι..!!  
      Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είναι αυτό που λέει η @Kate82 μια αιμοραγία και να μη το χάσεις το σποράκι.. :( 

        

Recommended Posts

Χαιρετω όλα τα κοριτσια

Εχω μια ερώτηση:

Ξερει κάποια κοπέλα ποια ειναι η διαδικασία για να κάνω στο Αρεταιειο Νοσοκομείο εξετάσεις θρομβοφιλίας και αντιπικτικής λειτουργίας??

Γράφονται αυτες οι εξετάεις και απο ποιον??? Τα ραντεβου κλέινονται γρήγορα και πόσο κάνουν οι εξετάσεις αυτες??Τι καλύπτουν τα ταμεία????

οι ερωτήσεις πολλές αλλα ευχαριστώ εκ των προτέρων όποια γνωριζει κάτι:wink::wink::wink:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Aγαπητά μέλη,

το www.parentscafe.gr δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη των γονέων για ψυχαγωγία και κοινωνική δικτύωση -

παρακαλούμε για θέματα που είναι ενημερωτικά και έχουν στόχο την πληροφόρηση των γονέων,

να χρησιμοποιείτε το http://parents.org.gr/

Οδηγίες εγγραφής για parents.org.gr μπορείτε να δείτε εδώ

http://parents.org.gr/news/a71

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...