Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Angot είπε:

είναι λογικό από 23 ωάρια 3 βλαστοκυστες; τι σ είπε ο  γιατρός ; εμένα μ είπε υπολογίζω περίπου 9 ωάρια να κανείς και να πάρουμε σίγουρα 2-4 βλαστοκυστες ! αλλά τόσο απόκλιση ; εσυ 23 ωάρια και γω 9; μέχρι 5 εχω κάνει μόνο με κλομιφενη , με ενεση τόσα λίγα να κάνω; εκτος αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά 

Όχι δεν είναι καθόλου λογικό που είχαμε μόνο τόσο βλαστοκυστες, ακόμα ψάχνουμε το γιατί....Εγώ έχω πολυκυστικες οωθηκες γι'αυτό και κάνω τόσα πολλά. Πιστεύω το 9 που σου έχει πει ο γιατρός σού είναι νορμάλ.εγω απλός ήθελα να σου πω πως και τα δύο πρωτόκολλα κάνουν την ίδια δουλειά( τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) και ότι δεν έχει σημασία πόσα ωάρια θα μαζέψεις αλλά τα ποσά θα γονιμοποίηθουν τελικά. 

Συνάντηση στα Χανιά

Lena Verikaki

Recommended Posts

Ανοιχτή πρόσκληση για όλους τους φίλους της ομάδας "Infertility - Fertility Stories Ιστορίες Υπογονιμότητας" αλλά και για τους φίλους που συσχετίζονται με το θέμα της ομάδας.

Η συνάντηση θα γίνει στα Χανιά την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Όποιος-α επιθυμεί να παραβρεθεί παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα ώστε να τον-ην ενημερώσω για το μέρος.

Περιμένω να τα πούμε και από κοντα στην όμορφη πόλη μου !!!

Με εκτίμηση Lena Verikaki

https://www.facebook.com/events/445207875664439/

Διαφημίσεις

Ανοιχτή πρόσκληση για όλους τους φίλους της ομάδας "Infertility - Fertility Stories Ιστορίες Υπογονιμότητας" αλλά και για τους φίλους που συσχετίζονται με το θέμα της ομάδας.

Η συνάντηση θα γίνει στα Χανιά την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Όποιος-α επιθυμεί να παραβρεθεί παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα ώστε να τον-ην ενημερώσω για το μέρος.

Περιμένω να τα πούμε και από κοντα στην όμορφη πόλη μου !!!

Με εκτίμηση Lena Verikaki

https://www.facebook.com/events/445207875664439/

Καλημέρα! Είμαι χανιωτάκι κι εγώ!!!

Πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω στην παρέα σας.

Φιλικά Τόνια!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

• Δημιουργία νέου...