Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Κορίτσια μου όμορφα! Εδώ είμαι κ εγωωωωωω. Να καλοσωρίσω κ εγώ τις καινούριες εγκυουλες! Έκανα κ εγώ την αυχενική σήμερα κ όλα καλά! Αναμένουμε αύριο κ τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικές. Α παλι αγοράκι έχουμε. ΠΗΤ μας είπαν 23 Σεπτεμβρίου αλλα θα παμε νωρίτερα λόγω καισαρικης. Καλά αποτελεσματα κ στις υπόλοιπες! Φιλιαααααα

c5ecfae8b2.png

tt1cf75d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου όμορφα! Εδώ είμαι κ εγωωωωωω. Να καλοσωρίσω κ εγώ τις καινούριες εγκυουλες! Έκανα κ εγώ την αυχενική σήμερα κ όλα καλά! Αναμένουμε αύριο κ τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικές. Α παλι αγοράκι έχουμε. ΠΗΤ μας είπαν 23 Σεπτεμβρίου αλλα θα παμε νωρίτερα λόγω καισαρικης. Καλά αποτελεσματα κ στις υπόλοιπες! Φιλιαααααα

Κατερινα μου ποσο εβδομαδων εκανες αυχενικη?

Κορίτσια ήρθαν τα αποτελέσματα της Αμερικής!Ολα καλά η πιθανότητα που μας δίνει για σύνδρομο down είναι μεγαλύτερη από 1 /10.000 η καλύτερη που θα μπορούσε...επίσης κατά 99,3% είναι κοριτσάκι!!Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος.....ολη αυτη την βδομάδα ήμουν στα κάβουνα...
Μπραβο Μαρια30... τι ωραια νεαααααα.!!!! Τωρα χαλαρωσε κ απολαυσε την υπολοιπη εγκυμοσηνη

Katerinamou.. Τέλεια, συγχαρητήρια..! Είμαστε πολύ κοντά βλέπω στις ημερομηνίες..

Λοιπόν έκανα κι εγώ την Αυχενική πριν λίγο.. Όλα τέλεια.. Περιμένω τις αιματολογικές την Τετάρτη!

Αχ κορίτσια..! Έμαθα και φύλο.. Τόσο καιρό έβλεπα στον ύπνο μου αγοράκια.. Η διαίσθησή έλεγε αγόρι.. Όλοι οι γνωστοί και φίλοι έλεγαν αγόρι.. Αφού ήμουν σχεδόν σίγουρη! Και μου λέει ο γιατρός θες να μάθεις φύλο? Λέω Ναι! Και λέει έχεις.....

Και ήμουν σίγουρη θα ακούσω αγοράκι.. Και ακούω κοριτσάκι! Χαχαχα! Ξετρελαθηκαν Όλοι! Κι εγώ μαζί.. Ότι και να ήταν θα το λάτρευα .! Αλλά μου άρεσε που μας εξέπληξε!

yuvZp3.png

rKnup2.png

Διαφημίσεις

γεια σας, κοριτσια!!! κ εμεις καναμε αυχενικη σημερα, ολα τελεια!!! βεβαια ειναι μεγαλο το μωρο κ το υπολογισαν με αλλη ημερομηνια! παμε για 20/9 κ εχουμε αγορι αυτη την φορα!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου μόλις τελείωσα και εγώ πριν μια ώρα την αυχενική !!! Ευτυχώς αυτή τη φορά πήγαν ολα καλα!!! Μάλιστα το μωρό ήταν τόσο δραστήριο που μας παίδεψε λιγάκι κ κάτσαμε σχεδόν 1 ώρα μέσα, αλλά χαλάλι του!!! Φύλο δεν μάθαμε όμως ... Δεν με πείραξε καθόλου όμως γιατί ειναι υγιέστατο !!! Κορίτσια είστε τα γούρια μου!!! Τελικά πήραμε όλες πολυ καλα αποτελέσματα σήμερα !!! Καλό βράδυ !!!

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια για τις τέλειες εξετάσεις! :)

Apple pie μόλις δεις το μωράκι σου στον υπέρηχο θα τα ξεχάσεις όλα! Καλή επιτυχία!:)

Εγώ περιμένω πως και πως να περάσουν 2-3 μήνες να τελειώσει το σπίτι μας και να αρχίσω να φτιάχνω το παιδικό δωμάτιο...

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Εγώ πάλι ανυπομονώ να βρω ένα σπίτι να ετοιμάσω γιατί αυτό που μένουμε τώρα δεν χωράει ούτε εμάς :(

Apple pie όλα καλά θα πάνε! Εγώ σήμερα ξύπνησα με άλλη διάθεση! Ροζ διάθεση.....!!

Κορίτσια μου.. Ήθελα να ρωτήσω.. Βάζετε τίποτα λαδάκια στην κοιλίτσα για να αποφύγετε τις ραγάδες? Γενικά είμαι ευάλωτη και σαν έφηβη έκανα μερικές στους μηρούς ψηλά..... Σκέφτομαι να χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο και ροδέλαιο έτσι ή και σε κεραλοιφή!

Κι επίσης! Πήγαινα δυόμιση χρόνια γυμναστήριο (pilates και zumba) και το σταμάτησα, αλλά σιγά σιγά πρέπει λέει να κάνουμε γυμναστική. Εσείς κάνετε κάτι? Υπάρχουν στο internet τίποτα καλά προγράμματα για εγκύους??

:D:)

yuvZp3.png

rKnup2.png

Apple ολα θα πανε καλαααα...!!! Εγω βαζω λαδακι bio oil πρωι βραδυ!! Οσο για το δωματιο ειναι ολο ροζ και αφου μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι αγορακι θα πρεπει να το αλλαξουμε, αλλα προς το τελος καλοκαιριου θα γινει!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...