Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Κορίτσια καλησπέρα! Μετα την παλινδρομη που ειχα βγηκε το αποτελεσμα του καρυοτυπου του εμβρυου και δειχνει οτι χρωμόσωμικα δεν ειχε καποια ανωμαλια, ηταν υγιες και αγορι.. επειδη στειλαμε μονο εμβρυικα στοιχεια ο γιατρός μου υποστηριζει οτι μπορει να ειχε καποιο προβλημα αλλα να μην κατάφεραν να το δουν απο το δείγμα που στειλαμε.. δεν ειχα φυσικη αποβολη, ο σακος μου μεγαλωνε απλως δεν υπηρχε εμβρυακι απο ενα σημειο και μετα,πραγμα που εμενα με ανακουφιζε οτι οντως υπηρχε θεμα με το εμβρυο .. περα απο το βασικο πακετο εξετασεων για θρομβοφιλια που βγηκε καθαρο, τωρα πρεπει να κανω το πακετο "12 παραγοντων" μου ειπε και να μιλησω με αιματολογο που μου συστησε. Στεναχωρηθηκα πολυ.. υπαρχει περίπτωση να ηταν υγιες και απλως να ηταν τυχαιο γεγονος; Φοβαμαι ότι ξεκιναει νεα αγνωστη μαχη πριν τη δεύτερη εξωσωματικη! Και αν βρεθει κατι σε αυτές τις εξετασεις εχω ελπιδες να κρατησω μωρακι; Θα παιρνω απλως αντιπηκτικες;; Ή Είναι πιο περίπλοκο,; Συνεβη σε καμία, αλλα να τα καταφερε τελικα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

      • Δύναμη! 3

Νέοι Φυσικοί Χυμοί ΗΒΗ GO! με Σίδηρο


admin

Recommended Posts

logo_ivi.JPG

“Μπες στη δράση… για να αλλάξεις τον κόσμο!”

Νέοι Φυσικοί Χυμοί ΗΒΗ GO! με Σίδηρο

Οι αγαπημένοι μας παιδικοί χυμοί ΗΒΗ Go! επέστρεψαν πιο… δυνατοί από ποτέ, και παρουσιάζουν τους νέους, 100% φυσικούς χυμούς ΗΒΗ με Σίδηρο, που παρέα με δυο super ήρωες, σε προσκαλούν να «μπεις στη δράση» και να «αλλάξεις τον κόσμο».

Οι νέοι χυμοί ΗΒΗ με Σίδηρο αποτελούν την πιο υγιεινή απόλαυση κατάλληλη για παιδιά, αφού είναι παράλληλα γευστικοί, αλλά και θρεπτικοί. Ενισχύουν τον παιδικό οργανισμό, αφού είναι 100% φυσικοί χυμοί, με δυναμικό συνδυασμό Σιδήρου και βιταμίνης C και χωρίς την παραμικρή προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.

Ο Iron Μan & o Spider-Man συμφωνούν: Με το πολλαπλό διατροφικό πλεονέκτημα που προσφέρουν οι νέοι φυσικοί χυμοί ΗΒΗ GO!, ενέργεια + ενυδάτωση + βιταμίνες + σίδηρο, τα παιδιά μπορούν να παίζουν, να σκέφτονται και να δρουν, χωρίς να κουράζονται εύκολα.

Νέα διπλή απόλαυση… για σιδερένια υγεία!

Σχετικά με τους χυμούς ΗΒΗ Go!:

Οι παιδικοί χυμοί ΗΒΗ Go! ανήκουν στην εταιρεία PepsiCo-HBH και κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά από το 2004. Ανήκουν στην οικογένεια των χυμών ΗΒΗ και περιέχουν συνδυασμούς φρούτων, θρεπτικά συστατικά και πολλές βιταμίνες χωρίς συντηρητικά ή προσθήκη ζάχαρης. Διατίθενται σε 5 διαφορετικές γεύσεις, από ποικιλία φρούτων, οι οποίες διακρίνονται στις συσκευασίες τους από τα διαφορετικά τους χρώματα και τους χαρακτήρες Looney Tunes. Στην αγορά βρίσκονται σε μεγάλα και μεσαία σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...