Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

Νέοι Φυσικοί Χυμοί ΗΒΗ GO! με Σίδηρο


admin

Recommended Posts

logo_ivi.JPG

“Μπες στη δράση… για να αλλάξεις τον κόσμο!”

Νέοι Φυσικοί Χυμοί ΗΒΗ GO! με Σίδηρο

Οι αγαπημένοι μας παιδικοί χυμοί ΗΒΗ Go! επέστρεψαν πιο… δυνατοί από ποτέ, και παρουσιάζουν τους νέους, 100% φυσικούς χυμούς ΗΒΗ με Σίδηρο, που παρέα με δυο super ήρωες, σε προσκαλούν να «μπεις στη δράση» και να «αλλάξεις τον κόσμο».

Οι νέοι χυμοί ΗΒΗ με Σίδηρο αποτελούν την πιο υγιεινή απόλαυση κατάλληλη για παιδιά, αφού είναι παράλληλα γευστικοί, αλλά και θρεπτικοί. Ενισχύουν τον παιδικό οργανισμό, αφού είναι 100% φυσικοί χυμοί, με δυναμικό συνδυασμό Σιδήρου και βιταμίνης C και χωρίς την παραμικρή προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.

Ο Iron Μan & o Spider-Man συμφωνούν: Με το πολλαπλό διατροφικό πλεονέκτημα που προσφέρουν οι νέοι φυσικοί χυμοί ΗΒΗ GO!, ενέργεια + ενυδάτωση + βιταμίνες + σίδηρο, τα παιδιά μπορούν να παίζουν, να σκέφτονται και να δρουν, χωρίς να κουράζονται εύκολα.

Νέα διπλή απόλαυση… για σιδερένια υγεία!

Σχετικά με τους χυμούς ΗΒΗ Go!:

Οι παιδικοί χυμοί ΗΒΗ Go! ανήκουν στην εταιρεία PepsiCo-HBH και κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά από το 2004. Ανήκουν στην οικογένεια των χυμών ΗΒΗ και περιέχουν συνδυασμούς φρούτων, θρεπτικά συστατικά και πολλές βιταμίνες χωρίς συντηρητικά ή προσθήκη ζάχαρης. Διατίθενται σε 5 διαφορετικές γεύσεις, από ποικιλία φρούτων, οι οποίες διακρίνονται στις συσκευασίες τους από τα διαφορετικά τους χρώματα και τους χαρακτήρες Looney Tunes. Στην αγορά βρίσκονται σε μεγάλα και μεσαία σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...