Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Ρώτησα αν θέλει ακινησία μου είπε όχι απλά μια καθημερινότητα χωρίς υπερβολές. Εν τω μεταξύ πρέπει να γυρίσω και στη δουλειά κάποια στιγμή  κ έλεγα Δευτέρα να παω. Λέτε να μην κάνει; Δουλειά γραφείου είναι.
      Επίσης τους λέω για τα (λίγα) καφέ που βλέπω και μου λέει απλά αύξησε την prolutex. Τα utrogestan γιατί δεν μου τα αυξάνουν; 

ηθελε κλωνο της πρωην?


e-mama

Recommended Posts

1) Μια φορα κ εναν καιρο η πρωτη ατακα που ειπε ο Δ. στο τηλεφωνο ηταν "α, ωραια εχεις πολυ ωραια φωνη" (εχει πολυ ωραια φωνη η Β.)

2) Οταν τα φτιαξαμε το πρωτο του δωρο ηταν ενα αμανικο τζακετ που φοριεται πανω απο μπλουζα σε συνδιασμο με τζην και μποτες εξω απο το γονατο (μαντεψτε ποια φορα παντα τετοια) .

3) Ειχε τρελα με τα τζην ακομα και τωρα που μετα τη γεννα δεν εμπαινα στα νουμερα που εμπαινα (παντα φορα τζην η Β.).

4) Εχει φωτο απο την πρωην που τις εχει ακομα στη ντουλαπα μας αλλα τοξερα γιατι ειναι σε στιλ "μεγαλης παρεας" οχι στιλ "ζευγαρακι".

5) Εχει τρελα με τα ματια μου οταν τα βαφω εντονα. (η Β το κανει).

6) Φερνει στο σπιτι τα παιδια της γειτονισσας του πατρικου σπιτιου του επειδη μοιαζουν στη μανα τους(?).Ετσι μια μερα ειπε μες τη χαρα..ειχε να τα δει απο μηνων!!!

Ναι ναι η πρωην ονοματι Β. ειναι η γειτονισσα του πατρικου του.

7) Καθε φορα που βγαζει βολτα το παιδι στη γειτονια των γονιων ντυνεται σαν να παει σε γαμο ακομα και 9 το πρωι!

:cool: Μια φορα συνοδεψε το παιδι στα καλαντα και ημουν σιγουρη οτι θα παει απο εκει στη γειτονισσα. πηρε βεβαια και αλλα4-5 γειτονοπουλα και ολοι μαζι μπηκαν στο σπιτι και φυσικα αυτος και το παιδι μου εμειναν εκει ενω οι αλλοι εφυγαν!!!

9) Μια φορα με ρωτησε ο μεγαλος γιος της Β "η μαμα μου τι συγγενεια εχει με τον αντρα σας?" Παγοκολωνα εγω.

10) Μια φορα που επισκεφτηκε η μανα της Β το σπιτι μας μονο χαλι που δε την εστρωσε.

11) Μια φορα που βγηκαμε εγω ,ο Π, η Β, και η κουνιαδα μου για καφε περασε και ο συζυγος της Β για ενα γεια και ακουσα να λεει στο αφτι της γυναικας του "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ?"

Να πω εδω πως η Β ειναι παρα πολυ ομορφη αλλα και εγω ειμαι το ιδιο και ολοι λενε το κλασσικο τι του βρηκα ακομα και οι κολλητοι του φιλοι. Ακομα και τωρα 10χρ μετα! Επισης ο αντρας της Β την κακομεταχειριζεται .Μεχρι και το100 εχει ερθει πολλες φορες. Επισης πολλες φορες η Β με τη κουνιαδα μου τον εχουν παρΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ και τον επιαναν να την κερατωνει στο αμαΞι της.

ΑΠΟ ΤΟ 1 ως 5 και το 11 εγιναν πριν παντρευτουμε και ηξερα οτι η Β και ο αντρας μου ειχαν σχεση στην εφηβεια και αυτη τον παρατησε για εναν οχι τοσο "καλο παιδι". Τα 6,7,8,9,10,τα διαπιστωνω τελευταιως και μαλιστα προβλεπω και τις κινησεις του πριν τις κανει!!!

Ξυπνησα απο τον υπνο μου. Το θεμα ειναι οτι αν με κερατωνε θα ειχα λογω να παρω το αιμα πισω αλλα δεν τοχει σκοπο,απλα ευωδιαζεται απο τον αερα καθως περνα αυτη.

ειμαι πολυ θυμωμενη, υπερβολικα θα ελεγα πολυ καιρο τωρα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ωπ! να σημειωσω πως ειναι κοπια το κειμενο. ο τιλος με εκφραζει απολυτα με καποιες μικρες λεπτομερειες διαφορετικες. πιστευω πως ο αντρας μου τοσα και τοσα χρονια ηθελε κλωνο να θαυμαζει. εξωτερικα και εσωτερικα. επισης χρησιμοποιει και το παιδι. τοσο πολυ με αγγιξε το περιεχομενο που ηταν σαν να εβλεπα μια αλλη εγω. Ειμαι δυστυχισμενη κυριως γιατι αποτι καταλαβα δε νοιαζομαστε για το σεξ μεταξυ μας αλλα μενουμε ανεραστοι στο ιδιο το γαμο

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...