Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! πουλάω το καρότσι του μωρού μου,το οποίο αγοράστηκε τέλος Δεκεμβρίου.Αποτελείται από πορτ μπεμπέ,κάθισμα αυτοκινήτου και το κάθισμα του καροτσιού.Έχει και ποδόσακο.Άρχισα να το χρησιμοποιώ γύρω στις αρχές Μαρτίου,καθότι αφενός ο μπέμπης μου ήταν στο παίδων λόγω προωρότητας και αφετέρου δεν μπορούσα να πάω πουθενά και λόγω καιρού αλλά και λόγω προβλημάτων υγείας μου.Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε,είναι σε κατάσταση καινούριου.Μπορείτε να διαβάσετε για το καρότσι εδώ :

http://www.prenatal.gr/content/prenatal/el/services/katalogoi/puericulture-guide-16.html

Αρχική τιμή στην prenatal είναι 450 ευρώ.Το δίνω 350 ευρώ.Παρακαλώ η τιμή δεν είναι συζητήσιμη.Ο λόγος που το δίνω είναι γιατί το πορτ μπεμπέ δεν μου χρειάζεται πια,αλλά ούτε και το κάθισμα αυτοκινήτου και γιατί από την αρχή ήθελα ένα πιο off road καρότσι.Αυτό που έχω ήταν η δεύτερη επιλογή μου.Ήρθε όμως ο καιρός να αποκτήσω την πρώτη μου επιλογή.

Έχω αυτό με το γκρι χρώμα.Όποια μανούλα ενδιαφέρεται για φωτογραφίες του δικού μου καροτσιού,παρακαλώ να μου στείλει το e-mail της.

Επίσης οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε είμαι στην διάθεσή σας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...