Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

      • Χαχα 1

μαμαδες απο αλσουπολη-μαρουσι


jo-jo

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

γεια!!!

ναι ειναι υπεροχη γειτονια!

εγω εχω σχεδον τρια χρονια που μενω εδω... πριν εμενα στην αθηνα... το μονο που μου λειπει ειναι τα μαγαζια!!!!!κυριως τωρα με το μωρο που ο χρονος περιοριστηκε στο ελαχιστο!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Tι είναι η ΑΡΤΕΜΙΣ CARD

Η ARTEMIS CARD είναι μία πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας, αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα όρια της.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ένωση όλων των τοπικών δυνάμεων με επικεφαλής το Δήμο, για τη στήριξη τόσο των κατοίκων, όσο και των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής απασχόλησης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου παρέχει σε όλους τους δημότες και κατοίκους του Αμαρουσίου μια μοναδική κάρτα οικονομικών και όχι μόνον προνομίων, σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία, όπου τα εισοδήματα όλων των οικογενειών συρρικνώνονται, αλλά και οι τοπικές επιχειρήσεις βλέπουν τους τζίρους τους να συρρικνώνονται.

Κοινωνική παροχή και δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης

Ουσιαστικά είναι μία νέα κοινωνική παροχή, πρωτοποριακή για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που σχεδιάστηκε από το Δήμο σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τις επιχειρήσεις της πόλης.

Είναι ένα εγχείρημα που πέρα από την κοινωνική διάσταση που έχει, δημιουργεί παράλληλα ένα δέσιμο, μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των χιλιάδων πολιτών καταναλωτών του Αμαρουσίου με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Γιʼ αυτό καλούμε κάθε κάτοικο του Αμαρουσίου να έρθει να προμηθευτεί την κάρτα της πόλης μας, ενώ παράλληλα ζητάμε και από όσες επιχειρήσεις δεν συμμετέχουν ακόμη στο πρόγραμμα, να ενταχθούν σε αυτό.

Ποια είναι τα προνόμια του κατόχου της κάρτας

Οι κάτοχοι της ARTEMIS CARD διασφαλίζουν:

Δωρεάν είσοδο σε όλες τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου, όλο το χρόνο.

Σημαντική Έκπτωση στα προγράμματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Έκπτωση έως και 30% στα συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα του Iστορικού Εμπορικού Κέντρου

Ασφαλιστικά προγράμματα που συμφέρουν

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις καθημερινά, από τις 10 το βράδυ ως τις 7 το πρωί και τα Σαββατοκύριακα, καθώς και ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, στο Νοσηλευτήριο ΥΓΕΙΑ και την Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ

Μέριμνα και για τους εργαζόμενους του Δήμου

Την κάρτα την έχουν ήδη προμηθευτεί και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου, οι οποίοι πέραν των προνομίων που απολαμβάνουν όλοι οι άλλοι κάτοχοι, έχουν επιπλέον και δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχος υγείας.

Ο προληπτικός έλεγχος περιλαμβάνει αιματολογικές εξετάσεις, οφθαλμολογική εξέταση, σπιρομέτρηση, πνευμονολογική εκτίμηση, ενώ για τους εργαζόμενους στα εξωτερικά συνεργεία περιλαμβάνει επιπλέον ΩΡΛ εξέταση και ακουόγραμμα.

Πως μπορεί κάποιος να προμηθευτεί την κάρτα

Οι δημότες και κάτοικοι θα μπορούν πολύ εύκολα, με μια απλή αίτηση σε ένα από τα 5 παρακάτω σημεία, να προμηθευτούν αυτή τη μοναδική κάρτα.

Ποια είναι αυτά τα σημεία:

Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9)

Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85)

Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Αμαρουσίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα)

ΚΑΠΗ Δήμου Αμαρουσίου (Περικλέους 22)

ΚΕΠ (Χατζηαντωνίου 10)


C5lUp3.pngMWF6p2.png
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας! Μένω Νέα Φιλοθέη! Πάμε το καλοκαίρι κυρίως στο πάρκο μπροστά στην εκκλησία στη Νεαπόλεως... όσο για τα μαγαζιά έχετε δίκιο. Βέβαια έμαθα πως με την κάρτα που παρέθεσα πριν μπορεί κανεις δωρεαν να πάει στο κέντρο με το κόκκινο λεωφορείο. Με το αυτοκίνητο στην Ηρακλείου ή στο Χαλάνδρι (ή στο mall και στο golden, περιοχές είναι και αυτά :lol:) σε 5 λεπτά.


C5lUp3.pngMWF6p2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 months later...
  • 8 χρόνια μετά...

Καλησπέρα σας!!!! Μένω Μαρούσι και θα ήθελα να γνωριστούμε!!! Είμαι άπ άλλο μέρος της Ελλάδας και δεν εχω καμία φίλη για να μιλήσω να πιω εναν καφέ!! Εχω ενα κοριτσάκι 2 χρονών!!! Περιμένω απαντήσεις σας!!!!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...