Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 14 minutes ago, Blue Velvet said:

      Συγχαρητήρια ❤️🥰Με το καλό μια γλυκιά εγκυμοσύνη και να γεμίσει η αγκαλιά σου μωράκια 🥰🥰🥰

      Ευχαριστω πολύ κοπέλα  μου αμήν !!! Εύχομαι και σε σενα γρήγορη εμβρυομεταφορα με θετικά αποτελέσματα !!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου !

      • Ευχαριστώ 1

Ολοκαίνουργιο αχρησιμοποίητο στρωμα


Recommended Posts

Πουλάω ΣΤΡΩΜΑ καινουριο εντελως αχρησιμοποιητο, υπερδιπλο Memory Foam στρωμα 180 x200 , Memory Extra της Perdormire. Πωλείται λόγω μετακόμισης ενώ έχει αγοραστεί πριν λίγες μέρες και ακόμα δεν έχει κοιμηθεί κανείς πάνω! Η τιμή είναι 500? που είναι καλή ευκαιρία δεδομένου ότι στο κατάστημα Έχει πάνω απο 1000?. Δυστυχώς τέτοιες ήταν οι συνθήκες που πρεπε να δοθεί πριν κάνει χρησιμοποιηθεί αρα όποιος πάρει αγοράζει ολοκαίνουργιο στρώμα.

Ειναι πολύ αναπαυτικό και ανατομικό, μέτριας προς σκληρής αίσθησης που αγκαλιάζει το σώμα. Δίνεται με την εγγυηση.

Περιγραφή απο κατάστημα

Στρώμα με αφαιρούμενο ύφασμα Medic+Area? το οποίο χάρη στη φυσική συστασή του δρα κατά της μούχλας και των βακτηρίων. Επίσης είναι υποαλλεργικό διότι δεν χρησιμοποιεί τεχνητές χημικές ουσίες αλλά μόνο φυσικά συστατικά για έναν υγιεινό και απολαυστικό ύπνο. Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από δυο υλικά : το waterfoam cfc free και το visco mind. Το waterfoam cfc free είναι ένα υλικό με ισχυρές εργονομικές ιδιότητες για τη σωστή στήριξη του ανθρώπινου κορμού. Ενώ το visco mind είναι ένα υλικό το οποίο αντιγράφει πλήρως τις καμπύλες του σώματος, δίνοντας την αίσθηση έλλειψης βαρύτητας με αποτέλεσμα την απόλυτη χαλάρωση των μυών και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Τεχνικά χαρακτηριστικά Εσωτερικός πυρήνας 20 cm αποτελείται από 4 cm visco mind και 16 cm waterfoam cfc free Ορθοπεδικό-Ανατομικό Υποαλλεργικό Αντιμικροβιακό ύφασμα Medic+Area Πλένεται στους 40 ο C Ύψος στρώματος 22 cm.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ειμαι Αθήνα.

Citron, το στρώμα έχει παραδοθεί απο το κατάστημα πριν λίγες ημέρες και επειδή είναι στο δωμάτιο που έχουμε για να φιλοξενούμε, δεν έχει κοιμηθεί ποτέ κανείς. Είναι ολοκαίνουργιο.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...