Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @dimi.tra μια ιδέα που έχω από προσωπική εμπειρία λόγω σοβαρής αζωοτερατοσπερμιας είναι ότι μετά τον χειμώνα υπάρχει μια βελτίωση γιατί οι όρχεις δεν έχουν θερμανθεί και έτσι δεν ταλαιπωρείται το σπερμα.. γενικά η ζέστη δεν βοηθάει και οι κύκλοι σπερματογέννεσης  είναι τρίμηνοι οπότε ίσως τώρα βλέπεις αποτελέσματα 3 μήνες πριν και αντίστοιχα τον Νοέμβρη ήταν η σπερματογένεση από το καλοκαίρι. Βελονισμό κάνω κι εγώ από τον Σεπτέμβριο που ήταν να ξεκινήσω τη διέγερση (εδώ γελάμε).. ο,τι θελεις σχετικά με αυτό μπορεις να με ρωτησεισ! Ελπίζω να βοήθησα! 

Μιας και έγραψα για να σου απαντήσω, ας πω και το δικό μου update.. 2μερα του κύκλου μου βρήκαν κύστη και οιστραδιολη 300 και ενώ πάντα αντίστοιχη μέρα είναι κάτω από 50. Επίσης έχω τους τελευταίους 2 μήνες καθυστέρηση πριν έρθει η περίοδος και αυτή τη φορά το αίμα είναι τρομερά ανοιχτόχρωμο.. Νομίζω ότι φταίει μια arvekap 3,75 που έκανα πριν 2 εβδομάδες περίπου και το αστείο είναι όταν ρώτησα γιατί την κάνω μου είπαν για να αποφύγουμε να εμφανιστούν κύστες!!! Θα με τρελάνουν.. έχω να δω κύστη πάνω από 8 χρονια σε υπέρηχο και 1 μέρα πριν την ένεση έκαναν υπέρηχο και ήταν όλα οκ. Αν έχει τύχει σε κάποια, πώς προχωρήσατε; Μου είπαν για παρακέντηση αλλά για αρχή θέλω να μου εξηγήσουν τι έγινε …

Καλο ΣΚ!   

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Τι κανετε ομορφα κοριτσάκια;;;

Εγω πήγα τη μικρη σε δερματολόγο για κάτι μικρά σπιρακια που μου εχει βγάλει στα πόδια.τελικα μου ειπε οτι μαλλον κατι την τσιμπάει.δεν μπορω να καταλάβω τι ομως.τωρα θα βγάλω να καθαρίσω στρώματα κρεβατιών κ καναπέ , να πλύνω κουβέρτες κ ριχτάρια στους 60 να της πάρω κ αλλο απορρυπαντικό ρούχων απο το φαρμακείο .ουφ δεν ξερω τι μπορει να φταίει .εν τω μεταξύ εγω κ ο άντρας μου δεν εχουμε ουτε ενα σημάδι....δλδ μονο τη μικρη τσιμπάνε;;;

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννουλα μου δεν μπορω να της παω το βιταμ, ντρεπομαι, θα με περασει για ντιπ βαρεμενη ( οχι πως δεν ειμαι)...μηπως να της παω ενα σουφλε μοελε να την κερασω απο αυτα που φτιαχνω καθε μερα για πλακα, ξερεις...

Πριμ ευχομαι το supermoon να εκανε το θαυμα του για σενα, αουουουου!

Γεωργια με εσωσες, τελος οι διαφημισεις στο κινητο

Γεια σου βρε Ευακι!

Να 'ναι καλα το Μελιτινακι και το Λουκουμαδακι που μας ανοιξαν τα ματια!!!

4OQ2p3.png

οοο κοντα ειστε κ εσεις να δειτε τον μπεμπουκο κ ποσο μεγαλωσε :):):) πως κ πως το περιμενω το αυριο νατασα μου να ακουσουμε επιτελους καρδουλα...:):):) ευχαριστω για τα περαστικα αγαπη δεν με εχει ριξρι κατω ευτυχως αλλα ο χαζοπυρετουλης με ανησυχησε χθες κ τωρα ξανα ανεβαινει παλι:(

αυριο δεσποινακι μου αυριο..:):):) αμ δεν κρυωσα προσεχα πολυ κ δεν πολυ εβγαινα απο το σπιτι αλλα με κολλησαν κατι πιτσιρικια την κυριακη που ειχαμε παει επισκεψη..:(

Ο πυρετούλης θέλει προσοχή.

Να το πείς στον γιατρό αύριο. Οκκκκ;;;;;;;;

Qshbp2.png

Τι κανετε ομορφα κοριτσάκια;;;

Εγω πήγα τη μικρη σε δερματολόγο για κάτι μικρά σπιρακια που μου εχει βγάλει στα πόδια.τελικα μου ειπε οτι μαλλον κατι την τσιμπάει.δεν μπορω να καταλάβω τι ομως.τωρα θα βγάλω να καθαρίσω στρώματα κρεβατιών κ καναπέ , να πλύνω κουβέρτες κ ριχτάρια στους 60 να της πάρω κ αλλο απορρυπαντικό ρούχων απο το φαρμακείο .ουφ δεν ξερω τι μπορει να φταίει .εν τω μεταξύ εγω κ ο άντρας μου δεν εχουμε ουτε ενα σημάδι....δλδ μονο τη μικρη τσιμπάνε;;;

Ωχχχχ;;;;;

Τύπου ψύλλο ή κοριό;;; είναι μικρούλια κ κόκκινα;;;;

Ωρε κορίτσι....στα καλά καθούμενα;α;

Qshbp2.png

Ωχχχχ;;;;;

Τύπου ψύλλο ή κοριό;;; είναι μικρούλια κ κόκκινα;;;;

Ωρε κορίτσι....στα καλά καθούμενα;α;

Όχι τέτοια μου είπε.ειναι σαν τσίμπημα απο κουνούπι...τέτοιο μέγεθος κ όψη η κοκκινίλα κ καποια κανουν μια πολυ ψιλή μυτούλα με πύον που την άλλη μετα σβήνουν.ουτε σταφυλόκοκκος μου ειπε ειναι.... Μου έδωσε ενα σιρόπι κ μια αλοιφή κ θα την ξαναπάω τεταρτη.

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Ο πυρετούλης θέλει προσοχή.

Να το πείς στον γιατρό αύριο. Οκκκκ;;;;;;;;

το διαβασα οτι θελει προσοχη κ για αυτο φρικαρα... εννοειται οτι θα το πω αυριο στην γιατρο μου να μου πει κ τι να παρω αν συνεχιστει .. προς το παρον σουπιτσες ,φρουτα κ ζεστα..

QtRMp3.png 

Καλησπερα κοριτσια!

Βρε λουκουμαδακι, δεν σου εβγαλε μια ακτινογραφια; Η γνωμη μου ειναι να πας κι αλλου για μια δευτερη γνωμη. Εαν δεν ειναι φλεγμονη, να εξετασεις μηπως ειναι αρχη περιοδοντιτιδας. Να δεις επισης μηπως σφιγγεις τα δοντια σου στον υπνο σου απο αγχος και χρειαζεσαι ναρθηκα (εγω φοράω).

φφφφφ μου έβγαλε αλλά τοπική! στο δόντι που υποτίθεται συγκεντρωνόταν ο πολύς πόνος! τον πήρα το πρωί μου ζήτησε μια πανοραμική όπως γράψατε να δούμε και το κόκκαλο! για περιοδοντίτιδα δε νομίζω γεωργία μου! έχω λόξα με τα δόντια μου πάω κάνω καθαρισμούς τα πλένω πρωί βράδυ ουλίτιδα δεν έχω δεν ματώνουν πρησμένα ούλα δεν έχω είναι μια χαρά! είναι περίεργος πόνος έρχεται και φεύγει κατα κύμματα πιάνει μια ένταση και εξαφανίζεται! συνήθως στην κάτω γνάθο αλλά χτυπάει και πάνω καμιά φορά! του ζουρλού και ο πόνος και εγώ! τεσπα.. βλέπουμε! έκλεισα στον πλάτων την τρίτη το πρωί άντε πάλι ακτινοβολίες πάει δε θα μου μείνει κύτταρο στο κεφάλι :tongue: καινούριες ιστορίες μην ανοίξουμε μόνο δεν είμαι σε φάση να ανταποκριθώ και σε αυτό!

εσύ πως είσαι; είδα τι έγραψες για το στολισμό είναι στεναχώρια όταν συνδέονται άλλοτε ευτυχισμένες γιορτές με γεγονότα που μας στεναχώρησαν μπορώ να σε καταλάβω..

εβάκι πως πάει; ντεπονάκι επιτρέπεται έτσι δεν είναι; πάρε κουκουλώσου πιες και χαμόμελα και μη βγαίνεις να αναπνέεις κρύο αέρα! αυτό το απότομο κάνει ζημιά! περαστικά!

ζωίτσα μια χαρά η χοριακή ε; μεθαύριο έχεις υπέρηχο;

άννα μου κάνω μια πρόβλεψη ότι θέλει να σε δει για δίδυμα και αφήνει να ανέβει να πιάσει τα 4 χιλιάρικα! :D

άννιε μου μέρες έχουμε να μιλήσουμε μπαίνω βγαίνεις βγαίνω μπαίνεις :tongue:

πως είσαι; η μπέμπα;

πριμ σε τι μέρα του κύκλου είσαι; πως πάνε οι επαφές; :D έπρεπε να μας πεις για τον ομπάμα! όλες θα ερχόμασταν για ένα τσάι! :D

η σούγκαρ παιδιά γράφτηκε εδώ; έχω πάθει ένα μπλακ άουτ τις τελευταίες μέρες ξεχνάω και ξεχνιέμαι πολύ! (βρε μπας και είμαι για εγκεφαλικό; :P )

δεσποινάκι ο μπέμπης; τραβάει το λόρο να φάει και άλλο; :D:D:D

άντζι μου αυτό με τα δάνεια είναι μανίκι τέτοιες εποχές! μη σου πω ότι πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις το ποσό που ζητάς δάνειο για να στο δώσουν! τόσο περίεργα τα πράγματα! δεν ήταν αυτό το σπίτι σας! θα έρθει και αυτό!

μελιτινάκι καρπετάκι τα μωράκια σας; κολυμπάνε; :D

στρολ βγάλε μια φωτογραφία το βιτάμ μέσα στο ψυγείο σου και πήγαινέ το στην ελένη! πες ξέρω θα με πεις τρελή αλλά σε ικετεύω ακούμπα το στις ενέσεις μου! :D:D:D

κορίτσια αύριο επιτροπή! πήγα σήμερα έβγαλα φωτοτυπίες τα χαρτιά να τα έχω τα κοιτούσε ο φωτοτυπατζής ένα ένα τα διάβαζε ο περίεργος! μου τα μάτιασε ο μούλος! :lol:

έκανα και τις ορμονολογικές μου και είμαι ready to go!

Κράτα το

κάντυ και ρενάκι τώρα στα κοντά δεν έχουν μεταφορά; άντε κορίτσια με το καλό!

μπλου να πας να κάνεις ότι εξέταση νομίζεις θα σε ηρεμήσει θα δεις και ότι όλα είναι καλά! θα δεις και το μπεμπέ ξανά! :D

εσ που είσαιιι! είχαμε καμιά ενημέρωση για μεταφορά και την έχασα; μαζί θα πάμε; :D

Κράτα το

Όχι τέτοια μου είπε.ειναι σαν τσίμπημα απο κουνούπι...τέτοιο μέγεθος κ όψη η κοκκινίλα κ καποια κανουν μια πολυ ψιλή μυτούλα με πύον που την άλλη μετα σβήνουν.ουτε σταφυλόκοκκος μου ειπε ειναι.... Μου έδωσε ενα σιρόπι κ μια αλοιφή κ θα την ξαναπάω τεταρτη.

Κουνούπι;;; ελα βρέ....μακάρι να περάσουν γρήγορα στο μπουκλάκι όλα!!!!!

Περαστικά του!!!!

Qshbp2.png

φφφφφ μου έβγαλε αλλά τοπική! στο δόντι που υποτίθεται συγκεντρωνόταν ο πολύς πόνος! τον πήρα το πρωί μου ζήτησε μια πανοραμική όπως γράψατε να δούμε και το κόκκαλο! για περιοδοντίτιδα δε νομίζω γεωργία μου! έχω λόξα με τα δόντια μου πάω κάνω καθαρισμούς τα πλένω πρωί βράδυ ουλίτιδα δεν έχω δεν ματώνουν πρησμένα ούλα δεν έχω είναι μια χαρά! είναι περίεργος πόνος έρχεται και φεύγει κατα κύμματα πιάνει μια ένταση και εξαφανίζεται! συνήθως στην κάτω γνάθο αλλά χτυπάει και πάνω καμιά φορά! του ζουρλού και ο πόνος και εγώ! τεσπα.. βλέπουμε! έκλεισα στον πλάτων την τρίτη το πρωί άντε πάλι ακτινοβολίες πάει δε θα μου μείνει κύτταρο στο κεφάλι :tongue: καινούριες ιστορίες μην ανοίξουμε μόνο δεν είμαι σε φάση να ανταποκριθώ και σε αυτό!

εσύ πως είσαι; είδα τι έγραψες για το στολισμό είναι στεναχώρια όταν συνδέονται άλλοτε ευτυχισμένες γιορτές με γεγονότα που μας στεναχώρησαν μπορώ να σε καταλάβω..

εβάκι πως πάει; ντεπονάκι επιτρέπεται έτσι δεν είναι; πάρε κουκουλώσου πιες και χαμόμελα και μη βγαίνεις να αναπνέεις κρύο αέρα! αυτό το απότομο κάνει ζημιά! περαστικά!

ζωίτσα μια χαρά η χοριακή ε; μεθαύριο έχεις υπέρηχο;

άννα μου κάνω μια πρόβλεψη ότι θέλει να σε δει για δίδυμα και αφήνει να ανέβει να πιάσει τα 4 χιλιάρικα! :D

άννιε μου μέρες έχουμε να μιλήσουμε μπαίνω βγαίνεις βγαίνω μπαίνεις :tongue:

πως είσαι; η μπέμπα;

πριμ σε τι μέρα του κύκλου είσαι; πως πάνε οι επαφές; :D έπρεπε να μας πεις για τον ομπάμα! όλες θα ερχόμασταν για ένα τσάι! :D

η σούγκαρ παιδιά γράφτηκε εδώ; έχω πάθει ένα μπλακ άουτ τις τελευταίες μέρες ξεχνάω και ξεχνιέμαι πολύ! (βρε μπας και είμαι για εγκεφαλικό; :P )

δεσποινάκι ο μπέμπης; τραβάει το λόρο να φάει και άλλο; :D:D:D

άντζι μου αυτό με τα δάνεια είναι μανίκι τέτοιες εποχές! μη σου πω ότι πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις το ποσό που ζητάς δάνειο για να στο δώσουν! τόσο περίεργα τα πράγματα! δεν ήταν αυτό το σπίτι σας! θα έρθει και αυτό!

μελιτινάκι καρπετάκι τα μωράκια σας; κολυμπάνε; :D

στρολ βγάλε μια φωτογραφία το βιτάμ μέσα στο ψυγείο σου και πήγαινέ το στην ελένη! πες ξέρω θα με πεις τρελή αλλά σε ικετεύω ακούμπα το στις ενέσεις μου! :D:D:D

κορίτσια αύριο επιτροπή! πήγα σήμερα έβγαλα φωτοτυπίες τα χαρτιά να τα έχω τα κοιτούσε ο φωτοτυπατζής ένα ένα τα διάβαζε ο περίεργος! μου τα μάτιασε ο μούλος! :lol:

έκανα και τις ορμονολογικές μου και είμαι ready to go!

Χαχαχαχαχα ....

Ρε τον κουτσομπόλη!!!!!

Η σούγκαρ δεν νομίζω να μπήκε εκτός κ αν δεν θυμάμαι ούτε κ εγώ....🤔🤔🤔🤔

Αύριο ντύσου στολίσου ,και θα περιμένουμε την επιστροφή με την ΕΓΚΡΙΣΗ!!!!

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα ....

Ρε τον κουτσομπόλη!!!!!

Η σούγκαρ δεν νομίζω να μπήκε εκτός κ αν δεν θυμάμαι ούτε κ εγώ....🤔🤔🤔🤔

Αύριο ντύσου στολίσου ,και θα περιμένουμε την επιστροφή με την ΕΓΚΡΙΣΗ!!!!

θα βάλω τα μεταξωτά και θα φυσάει! :tongue:

άντε ποιός τη χάρη μου! από βδομάδα που θα τα πάρω μη ξεχάσω το βιτάμ! την κιμπάρικη έκδοση!

28140801.jpg?itok=qnY3Jn-U

Κράτα το

θα βάλω τα μεταξωτά και θα φυσάει! :tongue:

άντε ποιός τη χάρη μου! από βδομάδα που θα τα πάρω μη ξεχάσω το βιτάμ! την κιμπάρικη έκδοση!

28140801.jpg?itok=qnY3Jn-U

Έτσι σε θέλωωωω τρέλανε τους!!!!!🎉🎉🎉🎉

Σιγά που θα το ξεχάσεις κάθε μέρα θα σου στέλνω φώτο απο το ψυγείο μου 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Qshbp2.png

κοριτσαρες ναμαι κ εγω!

λουκουμαδακι μου 16η μερα, οι επαφες μπορω να πω μετα από καιρο σουπερ τελεια αυτό το μηνα, ημασταν κ οι δυο πολύ καλα ψυχολογικα, ισως βοηθησε και η πανσέληνος αχχαχααχ ισως εφερε κ γουρι ο ομπαμα...τωρα στην αναμονηηηη!!!αν δεν ερθει η......30 του μηνα θα κανω τεστ

τι ΒΙΤΑΑΑΜΑΡΑ είναι αυτηηηη σουπερ μαγικη γουρλιδικη!!!

Αngie μου περαστικουλια για την μικρουλα σου!καλα κανεις και επλυνες τα παντα ισως κ ενας καθαρισμος ειδικος στρωματος να ηταν καλη επιλογή για παν ενδεχομενο.

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!! Περαστικά σε όσες είναι αρρωστούλες. Τι κρύο που έκανε σήμερα... Εχω πεθάνει! Λουκουμαδάκι με το καλό αύριο η επιτροπή!!!!! Άντε ένα βήμα πιο κοντά στο/στα μωράκια σου!

Αυτό τον καιρό έχουμε πάρα πολύ πίεση στη δουλειά κι έχω χαθεί από όλους και από όλα...Αύριο έχουμε και πρώτο ραντεβού στο κέντρο εξωσωματικής να δούμε τι θα κάνουμε και όσο να ναι μια αγωνία την έχω.... :-/

wVRPp2.pngwTonp3.png

Ευχαριστω κοριτσια μου...το σαββατο θα καθαρισω με ειδικη σκουπα τα στρωματα κ τον καναπε ολααααα....κ θα τα πλυνω ολα στους 60 βαθμους...θα τα εξουδετερωσω ολα.ξερω εγω να ειναι σκνιπα;;; δεν ξερω πια.αυριο ξεκιναμε αεριους σιροπι κ μια κρεμα τοπικα κ βλεπουμε αν θα ηρεμησει...

Λουκουμαδακι καλη επιτυχια για αυριο...

Τα φιλια μου στις εγκυουλες μας κ σε οσες προσπαθουν...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...