Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • τρέχα γύρευε! @linaa ο άντρας μου και κάθε ο αντρασ κάθε κοπέλας που είναι ναυτικός (πλέον γραφείου) το γνωρίζει  πως μέχρι  πριν μερικά χρόνια που ήταν η αλληλεγγύη επέδιδαν φορολογία 45% στο κράτος και πλέον 35% άρα γιατί να μην τα πάρουν; επισης εγώ πριν παντρευτώ δούλευα 12 χρόνια και πλήρωνα τον φόρο μ όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί να μην τα πάρω; ναι μεν δόξα το θεό δεν είναι ότι περιμενω αυτά τα χρήματα για να ζήσω αλλά δεν θεωρώ σωστο ενώ αποδίδεις φόρο να μην έχεις ισα δικαιώματα λόγω του μισθού! και άσε τον μισθό στην άκρη , τα 12 χρόνια που εγώ πλήρωνα τον φόρο μ τι τα διαγράφουμε; χωριά ότι εχω ψυχολογικά, νιώθω ανασφάλεια άμα δεν παίρνω τον μισθό μ 🤣 δεν ξέρω ίσως το βλέπω εγώ λάθος….  

Κλήρωση : 4 Βιβλία για 4 τυχερούς απο τις εκδόσεις Σταμούλη


Συντονιστής Org

Recommended Posts

Το www.parentscafe.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Σταμούλη (www.stamoulis.gr) προσφέρει σε 4 τυχερούς αναγνώστες 4 πανέμορφα βιβλία.

Τα βιβλία με λίγα λόγια

Το Δώρο της Αγάπης

14543_211748843185_205738803185_3050937_2775712_a.jpg

Η μικρή Μελένια παρέα με τα ζώα του δάσους ανακαλύπτει την ομορφιά τού να νοιάζεσαι για κάποιον και παράλληλα περνάει το μήνυμα της οικολογικής συνείδησης στους μικρούς μας φίλους. Με πρωτότυπη εικονογράφηση-κολάζ από την εξαιρετικά ταλαντούχα Πολυξένη Βάκου-Σαλωνίδου που έργα της πωλούνται και από το Μουσείο Μπενάκη (Σύγχρονης Τέχνης).

Μαγειρεύοντας την αλφαβήτα

393448.jpg

Η έκπληξη της φετινής χρονιάς. Μία νέα συγγραφέας και μία επίσης νέα εικονογράφος δημιούργησαν το πιο νόστιμο αλφαβηταρι της ελληνικής γλώσσας, που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Με μία πανέμορφη αφίσα για τη σχολική τάξη και πολύχρωμα αυτοκόλλητα – γραμματάκια.

Παίζουμε με τη Γραμματική

393462.jpg

Η Γραμματική, έχοντας παρέα τα μέρη του λόγου και τα σημεία της στίξης, είναι έτοιμη να μάθει σε όλους τους φίλους της πολλά καινούργια πράγματα πάντα με κέφι, ζωντάνια, ατέλειωτο παιχνίδι και ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι δώρο! Ένα αληθινά πρωτότυπο βιβλίο από την εμπνευσμένη πένα της Μυρσίνης Βιγγοπούλου και τη γεμάτη χρώματα εικονογράφηση της Τέτης Σώλου, που βοηθά τα παιδιά από 5 ετών και πάνω να μάθουν μʼ ένα χαρούμενο τρόπο τις πρώτες έννοιες της Γραμματικής.

Το μυστικό των χαμένων κοχυλιών

62546_437034663185_205738803185_5043604_8059291_a.jpg

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Γιατί; Η άλλη μισή πού είναι; Και τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους η καθαρότητα της καρδιάς, τα παιδιά της τάξης και μια χαμένη συλλογή από κοχύλια; Ανακαλύψτε το μαζί με τον Κωστή και την παρέα του! Πέρασε με τους φίλους σου όμορφες ώρες χαράς και παιχνιδιού! Μέσα στο φάκελο έχεις ό,τι θα χρειαστείς: το βιβλίο, την καρτέλα του παιχνιδιού, τις κάρτες με τις ερωτήσεις. Κατασκεύασε μόνος σου ακόμη και τα πιόνια και το ζάρι! Παίξε με την παρέα σου κι ανακάλυψε ένα μεγάλο μυστικό της ζωής που το μαθαίνουν μόνον όσοι έχουν καθαρή… καρδιά!

Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να στείλετε το όνομα, επώνυμο, e-mail, διεύθυνση, τηλέφωνο στο info(at)stamoulis.gr με την ένδειξη για το διαγωνισμό του www.parentscafe.gr

Όροι και προϋποθέσεις

1. ο Διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι 20/12/2010

2. η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 21/12/2010 στα γραφεία των Εκδόσεων Σταμούλη. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 21/12/2010 από το www.parentscafe.gr και το www.stamoulis.gr.

3. οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν και ενημερωτικό e-mail.

4. από το διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Σταμούλη, του parents.org.gr και του www.parentscafe.gr , καθώς επίσης και οι συγγενείς Α΄ βαθμού.

5. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία, όπως αναφέρεται πιο πάνω.

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org
Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Αγαπητοί αναγνώστες, όπως μας ενημέρωσαν απο τις Εκδόσεις Σταμούλη, www.stamoulis.gr

Οι τυχεροί νικητές είναι οι :

• Κουντουράκη Αγγελική κερδίζει το Δώρο της Αγάπης

• Δεδούσης Σάκης κερδίζει το Μαγειρεύοντας την Αλφαβήτα

• Σπυροπούλου Κατερίνα κερδίζει το παίζουμε με την Γραμματική

• Νικολαϊδου Χριστίνα κερδίζει το μυστικό των χαμένων κοχυλιών.

Οι νικητές που μένουν στην Αθήνα θα παραλάβουν το δώρο τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας από τα βιβλιοπωλεία μας στην Αθήνα και τον Πειραιά. Οι νικητές της επαρχίας θα παραλάβουν το δώρο του δωρεάν μέσω κουριερ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...