Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

Ξέρετε κανένα καλό γιατρό?


Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.

Απευθύνομαι σε εσάς γιατί χρειάζομαι βοήθεια. Γέννησα 20 Νοέμβρη σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθηνας και 8 μέρες μετά είχα αιμοραγία από την τομή. Μεγάλη αιμοραγία. Πολλά λίτρα σκοτωμένου αίματος έχασα. Πήγα στο γιατρό που με ξεγέννησε, με σκάλισε στην πληγή η οποία έβγαλε κι άλλο αίμα και με την οδηγία να την πλένω με πολύ νερό και σαπούνι, έφυγα. Δεν μου είπε γιατί το έπαθα αυτό. Μόνο ότι θα έχω λίγο αίμα ακόμα. Αυτό έγινε Δευτέρα 28 Νοέμβρη. Η αιμοραγία ήταν πολύ μεγάλη. Για να καταλάβετε, έβαζα πάνω στην τομή σερβιέτες νύχτας και τις άλλαζα κάθε 2 ώρες. Την Παρασκευή δεν άντεξα και κλαίγοντας τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώταγα γιατί έγινε αυτό. Μου είπε ότι είμαι άτυχη. Τον ρώτησα μήπως έφταιγε η κοπέλα που με έραψε (εκείνος είχε φύγει απο το χειρουργείο). Τίποτα. όλα είχαν γίνει άψογα κατά τα λεγόμενά του. Στην αρχή της 3ης εβδομάδας μετά την αιμοραγία πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο να με δουν γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ. Είχα τόσες μέρες ανοιχτή πληγή στο σώμα μου και δεν έπαιρνα αντιβίωση. Φοβόμουν μόλυνση. Εκεί μου δώσανε αντιβίωση και μου είπανε ότι αυτό που έχω είναι ένα αγγείο που κατά τη διάρκεια της καισαρικής έσπασε και δεν το κατάλαβαν και με ράψανε χωρίς να το σταματήσουν και ότι ο οργανισμός μου αντέδρασε καλά και έδωσε διέξοδο στο αίμα που μαζευότανε. Μετά από μερικές μέρες ξαναπήγα σε άλλο γιατρό, σε δημόσιο νοσοκομείο πάλι, γιατί το αίμα δεν μειωνότανε. Πάλι τα ίδια μου είπανε. Και με τη συμβουλή να βρώ ένα γιατρό να με παρακολουθεί γιατί πρέπει να ελέγχω τον αιματοκρίτη μου και την πληγή.

Βρήκα μια γιατρίνα η οποία, όμως, δεν μπορεί να με δει γιατί είναι με άδεια λοχείας. Για αυτό ρε παιδιά, μήπως μπορείτε εσείς να μου συστήσετε κάποιο καλό γιατρό? Είναι λίγο επε'ιγον γιατί κοντεύει μήνας από την ημέρα που ξεκίνησε η αιμοραγία και δεν αντέχω άλλο.

Περιττό να σας πω ότι ο γιατρός που με ξεγεννησε δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να δει τι κάνω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...