Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 27 λεπτά , Blue Velvet είπε:

      Να ανησυχήσεις εάν έχεις φριχτους πόνους,αν περάσουν κάποιες ώρες χωρίς να νιώσεις το μωρό,αν έχεις αίμα,αν έχεις πολλά υγρά σαν ούρα και αν κάνεις πολλές συσπάσεις.Το να σου "πέσει" το μωρό δεν γίνεται έτσι απλά.Αν σε κάνει να είσαι πιο ήρεμη,να τον πάρεις τηλ να σε καθησυχάσει 

      υγρά κιτρινωπά στο σερβιετακι εχω καιρό τώρα αλλά οκ με έχει δει! πόνους δεν εχω , το μωράκι το νιώθω όλη μέρα ! συσπάσεις -σφιξιματα εχω έτσι κ αλλιώς όποτε δεν μου κάνει εντυπωση! απλώς αυτό το βάρος μ κάνει εντυπωση , κάθε μέρα το χω! 

Πρωτη φορα στον βρεφονηπιακό.


Recommended Posts

Καληπερα σας και συγνωμη εαν γραφω καπου λαθος αυτο που θελω.

Ειμαι μητερα ενος αγοριου 2,5 ετων (τον οκτωμβριου κλεινουμε τα 3) με το καλο τις καινουργιας σεζον θα τον στειλω σε δημοσιο βρεφονηπιακό.. και εχω αρχίσει να αγχωνομαι απο τωρα.. πρεπει αυτο το καλοκαιρι να καθαρισει απο πανα για να μας παρουν.. αναρωτιεμαι θα κατσει αραγε.. η δασκαλα του μου είπε  θα παμε στην αρχη σταδιακα 1,2,3 ωρες σιγα σιγά θα ξεκινησει να καθετε περισσότερο.. τον πηρα μαζι μου προχθες που πηγα να ρωτησω για την εγραφη τα παιδάκια ηταν στην αυλη βγηκε εξω επαιξε μαζι του,αλλα μολις του ειπα να φυγουμε με επιασε απ το χερι κ οταν ειδε την αιθουσα του παιδικου αδεια ξεκινησε να κλαιει..  δεν μιλαει ακομα πολυ καλα και δεν τρωει φαγητό.. θελω να τον στειλω γιατι θα ειναι καλυτερα για εκεινον θα μαθει ενα σωρο πραγματα.. και θέλω να πιστευω οτι βλεποντας τα αλλα παιδια να τρωνε θα ξεκινησει κ ο δικος μου..  μπορει να αγχωνομαι αδικα.. αλλα σκεφτομαι διαφορα.. π.χ εαν κοψουμε την πανα θα λεει οτι θελει να παει τουαλετα αραγε? Θα δω τοση διαφορα μεσα σε 3-4 μηνες ετσι ωστε ο μικρος μου να μιλησει καλυτερα πριν παει στον παιδικο για να μπορει να συνεννοιθει με τους υπολοιπος εκει??   Θα τον αφηνω θα γυρναω στο σπιτι και θα σκεφτομαι εκεινον συνέχεια  το τι κανει..

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Διαφημίσεις

Γεια σου Αναστασία, το να στέλνει μια μαμά το παιδάκι της για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό νομίζω είναι το ίδιο δύσκολο για τη μαμά όσο κ για το παιδί! Το ξέρω γιατί το πέρασα το Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Ο δικός μου ήταν τότε 2,7 ετών κ δεν ήθελε με τίποτα, σπάραζε, ούρλιαζε που με έβλεπε να φεύγω. Εγώ έφευγα την πρώτη βδομάδα κ έμενα απ' έξω κ ακόμα τον άκουγα κ μου ράγιζε η καρδιά. Έχω να σου πω μάλιστα ότι δεν μίλαγε ακόμα κ αναρωτιόμουν όπως κ εσύ πώς θα συννενοείται.

Ο παιδικός είναι ο πρώτος αποχωρισμός της μαμάς από το παιδί κ όπως όλοι οι αποχωρισμοί είναι δύσκολοι αλλά απαραίτητα στάδια για να ωριμάσουμε κ να προχωρήσουμε. Ο δικός μου τώρα 9 μήνες μετά  ανυπομονεί να πηγαίνει στον παιδικό κάθε πρωί, μαθαίνει καινούρια πράγματα, κοινονικοποιείται κ αναπτύσσεται. Άρχισε να μιλάει περισσότερο, αλλά κ πριν μιλήσει έπαιζε με τα άλλα παιδάκια γιατί σε αυτές τις ηλικίες μια χαρά συνενοούνται κ χωρίς το λόγο. Απλά δώστους μερικά παιχνίδια ή άστα να παίξουν στην αυλή κ αυτό ήταν.

Ο παιδικός, αφού το έχεις ψάξει κ έχεις καταλείξει σε κάποιον που να σε ικανοποιεί, είναι σίγουρα μια σωστή επιλογή. Κάνε την καρδιά σου πέτρα λοιπόν κ βούτα στα βαθυά κ ο,τι πρόβλημα προκύψει (αν προκύψει) θα το λύνεις στην πορεία. Όπως κάνεις δηλαδή με όλα τα υπόλοιπα. Καλή τύχη! :)

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...