Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Τώρα περιμένω τηλέφωνο από το κέντρο μήπως τ αλλάξουν 

Μου τ άλλαξαν σε ουτροτζεσταν ,αυτά είναι καλά ή θα χτυπάω το κεφάλι μου

Ναι καλέ απλά τα utrogestan einai 200 το cyclogest είναι 400. Εμένα απλα δε Μ αρέσουν σαν υφή τα utrogestan.

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μάρκο, ο συγχρονισμός νομίζω ότι είναι μέρος της φιλοσοφίας αυτής.

όλοι οι γονείς δεν είναι το ίδιο, δεν έχουμε το ίδιο ωράριο ύπνου, διατροφής, δεν έχουμε τις ίδιες προτιμήσεις. έτσι τα παιδιά μεγαλώνουν ανάλογα.

σε αυτή την περίπτωση συγχρονίζονται οι ανάγκες του παιδιού με τον τρόπο ζωής της οικογένειας.

δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια, γιατί δεν είναι όλοι οι γονείς το ίδιο. αυτή είναι η ομορφιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σεβούλα, αν σε εκφράζει το attachment parenting, σου προτεινω το Discipline Book του Sears, το βρίσκεις στο αμαζον. Επειδή θα προκύψουν κι άλλα θέματα στο μέλλον σχετικά με τα όρια κλπ, και δεν λύνονται όλα έτσι. Βασικά ούτε αυτό λύνεται έτσι κατά την γνώμη μου

Διαφημίσεις

Σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!! Εγω σε ανεφερα δυο τρεις φορες και περιμενα να εμφανιστεις αλλα που??? Που εβοσκες καλε????

Σεβη το θεμα ειναι ποσοι απο εμας ειναι τοσο συγκροτημενοι για να αφουγκραζονται τις πραγματικες αναγκες των παιδιων και οχι απλα να τις ταυτιζουν με τις δικες τους???

Μεγαλη κουβεντα ολο αυτο.

Μιας και βρήκα χρόνο...

Απλά για να ακούσετε και αυτή τη πλευρά...

Στην αρχή οι παόψεις μου με την ιτσμέ ταυτίζονταν (κάτι που το ξέρει, Παλλαντιν μη με μισήσεις...)

Ημουν βέβαια πολύ αποφασισμένη να θηλάσω και πολύ διαβασμένη οπότε δεν έφευγα απο τον στόχο μου. Ειχα ένα παιδιατρο που εβρισκε χίλιους 2 τρόπους να με αποπροσανατολίσει. Δεν το καταλάβαινα στην αρχή δεν με επιρέαζε τπτ. Οτι δεν είχε να κάνει με την υγεία του παιδιού μπαινάκις βγαινάκις.

Κάποια στιγμή άρχισε να μου λέει οτι δεν παίρνει βάρος οτι έχει μέινει πίσω κτλ (Παλλαντιν ίσως θυμάται είχα γράψει). Εγω ποτέ δεν κοίταγα καμπύλες γιατί το παιδί το έβλεπα με τα μπουτάκια του, τα μαγουλά, να μεγαλώνει να αλλάζει γρήγορα νούμερα..αλλά με έιχε βάλει να μετράω βάρος κάθε εβδομάδα μέχρι να γίνει 3 μήνών..και λογικά κάποια στιγμή ο ρυθμός πέφτει.

Οταν τον έβαλα να συμπληρώσει την καμπύλη (γιατί δεν το είχε κάνει) με έκλπληξη διαπίστωσα οτι το παιδί είναι πάνω απο τις καμπύλες :shock:

Εκει βρήκε πραγματικά πολυ φτηνές δικαιολογίες. Μετά ήρθε το αίμα στα κακά και η αλλεργία, οπου μετά υπήρχε θέμα υγείας. Με σταύρωσε να κόψω το γάλα και να αρχίσω υποαλλεργικό. Τι τουέλεγα οτι εχω διαβάσει οτι η μαμά μπορέι με διατροφή να συνεχίσει τπτ..ήταν κάθετος και κατηγορηματικός.

Αρχισε να μου λέει για αναιμίες, για διάφορα..

Το αποτέλεσμα απο την τρομάρα μου μια μέρα με αρκετό αίμα νοσοκομείο...

2 μέρες μου το τρυπούσαν το μωρό 3 μηνών πλασματάκι. Ηθελαν να βάλουν την πεταλούδα και δεν έβρισκαν φλέβα και σπάραζε 20 λεπτά και εγώ να κρέμομαι έξω απο την πόρτα και να φονάζω (το σκέφτομαι και κλαίω). Την τρυπησαν απο όλες τις φλέβες για εξετάσεις. Εκει μου είπαν οτι πρέπει να την παρακολουθήσει γαστρεντερολόγος και όχι παιδίατρος πια και ήρθε να μας δει. Εγώ σε κακό χάλι να πίνω μόνο νερό και βραστή πατάτα απο τον φόβο μου μην κάνω κακό στο παιδί.

Ηρθε η γαστρεντερολόγος και μου είπε: Μην τολμήσεις να σταματήσεις να θηλάζεις, θα κάνουμε ειδική διατροφή. Είναι ότι καλύτερο έχεις κάνει στο παιδί σου και δεν πρέπει να σταματήσεις τώρα. Ο μόνος λόγος να σταματήσεις για μένα είναι η μικρή να κάνει σοβαρη αναιμία ή να χάνει βάρος. Ο γιατρός που θα σου πει για την αλλεργία να σταματήσεις το θηλασμό θέλει να σε ξεφορτωθεί.

Δεν εμεινα εκέι πήρα και άλλες γνώμες καί ήταν οι ίδιες με της γιατρού. Οι εξετάσεις του παιδιού όλες καλές.

Τελικά...έπρεπε να το ταλαιπορήσω έτσι? Δεν μπορούσε να με παραπέμψει σε ειδικό γιατρό? Γιατί ισχυριζόταν το βάρος του παιδιού που έιναι ένα θρεφτάρι πραγματικά?

Εκει λοιπόν και μετά απο 5 μήνες αποκλιστικού θηλασμόυ έχω να πω οτι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, και πραγματικά αυτό που λένε οι κοπέλες οτι αν δεν γνωρίζεις, δεν έχεις διαβάσει, δεν θα θηλάσεις για πολύ καιρό γιατι σε αποπροσανατολίζουν είναι αλήθεια. Και σε μια κοπέλα που έιχε απαντήσει στην ιτσμέ και μετά εγώ της την είπα της ζήτησα συγνώμη γιατι έιχε δίκιο.

Επιμένω στην δεύτερη γνώμη και ναι υπάρχουν γιατροί που για λόγο που δεν μπορώ να τον καταλάβω ακόμη προσπαθούν να σε αποσπάσουν απο το θηλασμό.

Και με την γαστρεντερολόγο δεν τα βρίσκουμε 100% αλλά θα τα βρούμε τελικά κάπου στη μέση. Ποτέ όμως δεν με έκανε να νοιώσω οτι είμαι κακια μάνα και οτι κάνω κακό στο παιδί μου που δεν του δίνω υποαλλεργικό, με στήριξε και με βοήθησε και εμένα και το παιδί μου.

Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ απλά ήθελα να ακούσετε και αυτή την πλευρά..

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλημέρα!

Λοιπόν, η αντιπάθεια με την itsme ξεκίνησε από εδώ, http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=76580

Παλλατινακι μου δεν εχω διαβασει καμια αλλη απαντηση αλλα διαβαζοντας το θεμα να σου πω οτι συμφωνω με την itsme εδω 1000%. Σωστη απαντηση σε αυτο το thread ειναι δεν γνωριζω.....ρωτα τον γιατρο σου. Εμενα μου εκαναν ετσι οταν το επαθα αλλα μην ακους εμενα. Ακου τι σου λεει ο γιατρος.....αλλα βασικα εγω διαφωνω καθετα σε οτιδηποτε δεν περιεχει την κλασσικη ιατρικη μεσα (πλεον)....με ολα αυτα που διαβασα κολλησα στα κλασσικα ακομα περισσοτερο. Επισης η itsme εχει μια ταση να γραφει ετσι. Ειναι το στυλ της. Ξερω τον γραπτο της λογο αρκετα καλα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

ΟΧΙ 8Α ΣΑΣ ΤΑ ΞΕΚΑΝΩ! ΚΑΙ 8Α ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑ ΞΕΚΑΝΩ! ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΑΑΑΑΑΣ!

Ποιάς κλίκας μαρή???

Σιγά μην είμαστε και συνομωσία...:tongue::tongue::tongue:

CO-SLEEPING!!!!!

Attachment Parenting Σεβη και κιουλτακι λεγεται και θα διαβασετε πολλα για αυτο απο τον DR. Sears......ενα search google......:D το co-sleeping ειναι μερος του AP......

Edit......Παλλατινακι.....γραψαμε το ιδιο....δεν ειχα διαβασει παρακατω.....απανταω οπως προχωραω......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...