Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, όχι διαβάζει απλά φοβάμαι γμτ. που κατεβαίνει.

...Ωχ,

Αυτό ΌΝΤΩΣ θέλει εκπαίδευση... και δική σου (ασκήσεις ψυχραιμίας) και του παιδιού (να είναι σε ετοιμότητα, να μην ξεχνιέται/απομακρύνεται κλπ)... καλά κουράγια μάνα !:rolleyes:

Καλημερο-καλησπέρες κορίτσια!!!!

όλα καλά;

Ο Μαίος μας έφτασε και μας έπιασε!!!πολύ ζέστη...έχω λαλήσει..ποιός εγω που έμπαινε Ιούνης και το σκεφτόμουν να πλύνω το παπλωματάκι μου!!:D ο γιατρός μου είπε οτι για μπανιο θα πάω απο Ιούλη και μετά κι εγω ονειρεύομαι το ιερό τρίπτυχο:παραλία-ξαπλώστρα-βιβλίο...

Το μωρό μας έχει παιδοκαρδιολόγο τη Δευτέρα να μας πει αν υπάρχει κάτι πιο ανησυχητικό..τείνω να πιστεύω οτι αν όντως συνέβαινε κάτι εξαιρετικά σοβαρό θα μας έστελναν απο την αρχή ή στο Παίδων ή στο Ωνάσειο,ο δε Νικολάκης πιστεύει πως το κάνουν για τα λεφτά (150 euro η παιδοκαρδιολόγος,παρακαλώ) αλλά το ρίσκο το παίρνεις;Τελοσπάντων τη Δευτέρα θα ξέρω να σας πω...

Το Σάββατο είχαμε τα σαράντα του πεθερού,τα κάναμε στο νεκροταφείο..το μωρό ακουγόταν συνέχεια εκεί,μάλλον λόγω της δικής μου φόρτισης το οποίο βέβαια με έκανε να γελάω σαν ηλίθια ευτυχώς κανείς δε με πρόσεχε!Τι υπέροχη αίσθηση...ο μούλος έβαζε το χέρι στην κοιλιά αλλά ο Τσακ δε του έκανε τη χάρη!!Βέβαια δε μας ξεκαθάρισαν ακόμα αν είναι Τσακ ή Μπουμπουλίνα αλλά δεν πειράζει!

Κατά τ'αλλα περιμένω να περάσουν οι μήνες,όλες οι γκαστρωμένες είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ανυπόμονες ή μόνο εγω;;;;;;

τα φιλιά μου!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας, κορίτσια. :)

Μη με φτύσετε που έχω να γράψω κάτι αιώνες... :oops: Πάντως έχω ευχάριστα νέα. Πήγα τον μεγάλο στον οφθαλμίατρο χθες και μου είπε πως το μάτι του έχει βελτιωθεί κάπως, τώρα είναι στα 3/10. Άλλον ένα χρόνο θα συνεχίσουμε τις ασκήσεις και μετά, τέλος. Επιτέλους, τέλος! :D Επίσης, θα τον πάω για αξιολόγηση σε λογοθεραπεύτρια, γιατί μερικά σύμφωνα δεν τα λέει πολύ καθαρά.

Κατά τα άλλα, ήσυχα. Πρέπει οπωσδήποτε να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες που τις σβαρνίζω δώθε κείθε...να δούμε πότε!

Τι κάνετε, οι υπόλοιπες; Α ξέχασα, 3 κάρτες έμασα από δίπλα. Το γιατί μπαναρίστηκαν η ντάλια και η μισσιρλού κι όχι εγώ, δεν το γνωρίζω, αλλά έχει ο Θεός. :lol:

Ας πάω επιτέλους για ύπνο (τι τον ήθελα τον καφέ στις 8 το απόγευμα? :mad:)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!

Ρηνιώ, μην ανησυχείς.. Κι εγώ πριν 3χρόνια (στη 2η εγκυμοσύνη) είχα πάει σε παιδοκαρδιολόγο.. Για προληπτικούς λόγους, κυρίως!

χμμμμμ Τελικά, όλοι οι άντρες σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.... Ο δικός μου τα είχε πάρει με την αμνιοπαρακέντηση, τότε! Τεσπα, όλα καλά εύχομαι να είναι και μην ανησυχείς! Όσο για τα μπάνια, μια χαρά σε κόβω... Στις μεγάλες ζέστες θα σαι συνέχεια παραλία!

Αγγελίνα, χαίρομαι με τα νέα σου! Πρέπει να πάω κι εγώ τη μικρή τον Ιούνιο για επαναληπτικές. Σκέφτομαι μήπως πάω στο Οφθαλμολογικό Κέντρο να ησυχάσω, πια! Θα δούμε..

Φαιάκο, δεν σε ξέχασα... Είμαι στο τρέξιμο! Τι να λέμε..Στο σπίτι γίνεται χαμός. Κατέβασα καλοκαιρινά, καθάρισα ντουλάπες και έχω μπόλικες χοντρές δουλειές ακόμη, για γυναίκα ούτε λόγος!!! Στο γραφείο ξεκινάμε σήμερα τη μετακόμιση, ευελπιστώ πως μέχρι το τέλος της επόμενης θα έχουμε τελειώσει... Βοηθάω τη δασκάλα του Π. για την οργάνωση της καλοκαιρινής τους γιορτούλας... Πρέπει να βρω ποντιακή στολή/λύρα για το γιό μου.

Θα αναπαραστήσουν ποντιακό γάμο και ο γιός μου θα κάνει την ορχήστρα!!!!!!! Κι εμείς έχουμε κατουρηθεί πάνω μας, όπως καταλαβαίνετε!

Τι άλλο? Αααααα ναι... Παντρεύεται σε 2βδομάδες πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο και η κουμπάρα είναι μέσα από την οικογένεια του Γ. οπότε έχουμε κι εκεί τρέξιμο! Μετά θα αρχίσουμε το τρέξιμο με τις εγγραφές στα σχολεία/σταθμούς!!!

Δίλημμα μεγάλο διότι δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη που θα γράψουμε τον Π. σχολείο... Θα δούμε...

Ζωπ, θέλω ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ να βρω βιβλία στοκάκια αλλά δεν έχω χρόνο να τρέξω... Προς το παρόν είμαι καλυμμένη όμως επειδή μου φέρανε δώρο 3βιβλία!

Dalia και Ζούπυ για πείτε εντυπώσεις από τα πρωτάκια σας μιας και ο δικός μου ξεκινά το Σεπτέμβρη!!!! (Παναγία μου! τρέχω που τρέχω όλη μέρα...από Σεπ. φυλακιζόμαστε)

..........Τι υπέροχη αίσθηση...ο μούλος έβαζε το χέρι στην κοιλιά αλλά ο Τσακ δε του έκανε τη χάρη!!Βέβαια δε μας ξεκαθάρισαν ακόμα αν είναι Τσακ ή Μπουμπουλίνα αλλά δεν πειράζει!

Κατά τ'αλλα περιμένω να περάσουν οι μήνες,όλες οι γκαστρωμένες είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ανυπόμονες ή μόνο εγω;;;;;;

τα φιλιά μου!

Ναι ναι Ρηνιώ, έτσι είναι όλες οι εγκυούλες !!!!!!!!!!!!!

Άντε να δείτε και το φύλο με το καλό !

Γεια σας, κορίτσια. :)

Μη με φτύσετε που έχω να γράψω κάτι αιώνες... :oops: Πάντως έχω ευχάριστα νέα. Πήγα τον μεγάλο στον οφθαλμίατρο χθες και μου είπε πως το μάτι του έχει βελτιωθεί κάπως, τώρα είναι στα 3/10. Άλλον ένα χρόνο θα συνεχίσουμε τις ασκήσεις και μετά, τέλος. Επιτέλους, τέλος! :D Επίσης, θα τον πάω για αξιολόγηση σε λογοθεραπεύτρια, γιατί μερικά σύμφωνα δεν τα λέει πολύ καθαρά.

Μπράβο Αγγελίνα... βλέπετε την κορυφή του παγόβουνου !

Για την λογοθεραπεύτρια δεν χάνεις και κάτι να πάρεις γνώμη. Νομίζω πως το ρο και το σίγμα μέχρι τα έξι τα κατακτούν εντελώς !

Κατά τα άλλα, ήσυχα. Πρέπει οπωσδήποτε να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες που τις σβαρνίζω δώθε κείθε...να δούμε πότε!

Τι κάνετε, οι υπόλοιπες; Α ξέχασα, 3 κάρτες έμασα από δίπλα. Το γιατί μπαναρίστηκαν η ντάλια και η μισσιρλού κι όχι εγώ, δεν το γνωρίζω, αλλά έχει ο Θεός. :lol:

Ας πάω επιτέλους για ύπνο (τι τον ήθελα τον καφέ στις 8 το απόγευμα? :mad:)

Με γειές με γειές.... πού πάτε (και τί) γράφετε και δεν σας παίρνω χαμπάρι ... περίεργο !:tongue:

Καλημέρα!!!!!!!!!

...............

Φαιάκο, δεν σε ξέχασα... Είμαι στο τρέξιμο! Τι να λέμε..Στο σπίτι γίνεται χαμός. Κατέβασα καλοκαιρινά, καθάρισα ντουλάπες και έχω μπόλικες χοντρές δουλειές ακόμη, για γυναίκα ούτε λόγος!!! Στο γραφείο ξεκινάμε σήμερα τη μετακόμιση, ευελπιστώ πως μέχρι το τέλος της επόμενης θα έχουμε τελειώσει... Βοηθάω τη δασκάλα του Π. για την οργάνωση της καλοκαιρινής τους γιορτούλας... Πρέπει να βρω ποντιακή στολή/λύρα για το γιό μου.

Ω ρε μάνα μου ! Σε όλα τα σπίτια είναι η περίοδος του χαμού... εσύ έχεις και την μετακόμιση στην δουλειά και... και ... και.... κουράγιο !

.........

Τι άλλο? Αααααα ναι... Παντρεύεται σε 2βδομάδες πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο (με το καλό !!!!) και η κουμπάρα είναι μέσα από την οικογένεια του Γ. οπότε έχουμε κι εκεί τρέξιμο! Μετά θα αρχίσουμε το τρέξιμο με τις εγγραφές στα σχολεία/σταθμούς!!!

Δίλημμα μεγάλο διότι δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη που θα γράψουμε τον Π. σχολείο... Θα δούμε...

Ζωπ, θέλω ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ να βρω βιβλία στοκάκια αλλά δεν έχω χρόνο να τρέξω... Προς το παρόν είμαι καλυμμένη όμως επειδή μου φέρανε δώρο 3βιβλία!

Dalia και Ζούπυ για πείτε εντυπώσεις από τα πρωτάκια σας μιας και ο δικός μου ξεκινά το Σεπτέμβρη!!!! (Παναγία μου! τρέχω που τρέχω όλη μέρα...από Σεπ. φυλακιζόμαστε)

...έεεελα τώρα, τα παραλές ! όλα μια συνήθεια είναι... να , κάτσε να σου πουν και η ντάλια με την ζωπ να δεις ! Ο πρώτος καιρός φαντάζομαι θα είναι πιο ζόρικος μέχρι το παιδί να μπει στην "λογική" του σχολείου-διαβάσματος !!!!!

Περνάει γρήγορα ο καιρός ε ????

Κι εμείς ας τα λέμε "καλά" σε γενικές γραμμές ... η Σ είναι με πυρετούλη από εχθές. Δεν πιστεύω ότι θα είναι κάτι ανησυχητικό ... δουλειά-σπίτι-τρέξιμο-κούραση-άγχος .... προβληματισμός... γενικά, νομίζω, όλος ο κόσμος (λίγο/πολύ) κάπως έτσι είναι... γμτ....:?

Επίσης, θα τον πάω για αξιολόγηση σε λογοθεραπεύτρια, γιατί μερικά σύμφωνα δεν τα λέει πολύ καθαρά.

Ταπεινή μου άποψη να πάτε σε δημόσιο φορέα για αξιολόγηση.Θεωρώ ότι είναι πιο αντικειμενικοί..

Κατά τα άλλα, ήσυχα. Πρέπει οπωσδήποτε να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες που τις σβαρνίζω δώθε κείθε...να δούμε πότε!.

όσο αναφορά εκκρεμότητες απλά το έχω πάρει απόφαση ότι ΘΑ γίνουν..

Τι κάνετε, οι υπόλοιπες; Α ξέχασα, 3 κάρτες έμασα από δίπλα. Το γιατί μπαναρίστηκαν η ντάλια και η μισσιρλού κι όχι εγώ, δεν το γνωρίζω, αλλά έχει ο Θεός. :lol:.

:lol::lol:

ειπα την υπέρτατη βρισιά...υπεραποψάρα

Το κλου ξέρετε πιο είναι...ότι αυτή τη φορά με κλειδώσανε τα πμ:evil:

Καλημέρα!!!!!!!!!

Να πω ότι είναι εύκολη κατάσταση...προσωπικά ψέμματα θα πω.:confused:

riniw με το καλό το μπεμπέ...

πείτε γνώμες ρε κορίτσια....

έχω πάρει απόφαση ότι Θ. δεν είναι καλός μαθήτης και λογικά δεν θα γίνει...είμαστε στο μέτριο και προς τα κάτω...

τι θα κάνατε ?

πως το αντιμετοπίζουμε ?

+ το ότι τα γράμματα μας εξακολουθούν να είναι σε επίπεδο νηπιαγωγείου:?

-νευριάζω πάρα πολύ όταν καθόμαστε να διαβάσουμε αλλά φυσικά δεν του το δείχνω...με αποτέλεσμα το βράδυ που κοιμάται τα νευρα μου να είναι στο κόκκινο....

υ.γ. η δασκάλα είναι πάρα πάρα πολύ καλή...( θεωρώ ότι αν δεν είχαμε τη συγκεκριμένη το επίπεδο του θα ήταν κάτω του 0 )

έχω πάρει απόφαση ότι Θ. δεν είναι καλός μαθήτης και λογικά δεν θα γίνει...είμαστε στο μέτριο και προς τα κάτω...

τι θα κάνατε ?

πως το αντιμετοπίζουμε ?

-νευριάζω πάρα πολύ όταν καθόμαστε να διαβάσουμε αλλά φυσικά δεν του το δείχνω...με αποτέλεσμα το βράδυ που κοιμάται τα νευρα μου να είναι στο κόκκινο....

υ.γ. η δασκάλα είναι πάρα πάρα πολύ καλή...( θεωρώ ότι αν δεν είχαμε τη συγκεκριμένη το επίπεδο του θα ήταν κάτω του 0 )

Δεν είμαι ειδήμων να σου απαντήσω στο θέμα της αντιμετώπισης αλλά για το γραφικό χαρακτήρα θεωρώ ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό (δική μου άποψη). Αν προσέξεις και οι γιατροί έχουν άθλια γραφή!

Σε ποιά μαθήματα παρουσιάζει αδυναμία?

Αν δεν κάνω λάθος, μιλάς για το πρωτάκι σου?

Μεταξία, περαστικά στο παιδί!!! Δυστυχώς, είναι τέτοιες οι συνθήκες ζωής που δεν έχεις πολλά περιθώρια χαλάρωσης!

Γι' αυτό λέω ρε γμτ και με κοροϊδεύουν θα πάω να μείνω στο χωριό, να είναι ο άντρας ο κουβαλητής κι εγώ η νοικοκυρούλα!!!

Άσχημα??????? Καθόλου:D:D:D

Διαφημίσεις

Ταπεινή μου άποψη να πάτε σε δημόσιο φορέα για αξιολόγηση.Θεωρώ ότι είναι πιο αντικειμενικοί..

Σε δημόσιο θα πάμε έτσι κι αλλιώς, γιατί πρέπει να μου δικαιολογήσουν το κόστος των λογοθεραπειών για το ταμείο. Πήγα σήμερα μόνη μου και έδωσα το ιστορικό και στην επόμενη συνάντηση, θα πάω με το παιδί, για να γίνει και η εκτίμηση. Δεν έχω και κανέναν ιδιαίτερο καημό, αν μου πούνε, οτι δεν είναι απαραίτητες, δε θα του τις κάνω. Απλά, είναι λογοθεραπεύτρια η ξαδελφούλα μου και όταν πήγαμε να της δώσω το δώρο για τα καλορίζικα του γραφείου, της ζήτησα να μιλήσει λίγο μαζί του, να μου πει τη γνώμη της. Μου είπε πως, επειδή θα πάει φέτος πρώτη δημοτικού, καλά θα είναι να εξαλειφθούν τα όποια θεματάκια. Παρεμπιπτόντως, ο δικός μου είναι 6 χρονών και 3 μηνών - με το παλιό το σύστημα, θα είχε πάει πρώτη τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

τι θα κάνατε ?

πως το αντιμετοπίζουμε ?

Ντάλια, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να απογοητεύεσαι. Ούτε κι εγώ ξεκίνησα τέλεια το δημοτικό, κάθε άλλο μάλιστα, από την 3η και μετά όμως, εξελίχθηκα και σε άριστη μαθήτρια και σε καλλιγράφο! Με τα αγόρια βέβαια, είναι κάπως πιο ζόρικά τα πράγματα - αχ, τι με περιμένει κι εμένα! :shock: Καλά κάνεις, πάντως, που δεν τον ζορίζεις. Με τη δασκάλα του, το έχεις συζητήσει; Ο ίδιος τι λέει, γενικά;

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

τι θα κάνατε ?

πως το αντιμετοπίζουμε ?

.....

Ντάλια, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να απογοητεύεσαι. Ούτε κι εγώ ξεκίνησα τέλεια το δημοτικό, κάθε άλλο μάλιστα, από την 3η και μετά όμως, εξελίχθηκα και σε άριστη μαθήτρια και σε καλλιγράφο! Με τα αγόρια βέβαια, είναι κάπως πιο ζόρικά τα πράγματα - αχ, τι με περιμένει κι εμένα! :shock: Καλά κάνεις, πάντως, που δεν τον ζορίζεις. Με τη δασκάλα του, το έχεις συζητήσει; Ο ίδιος τι λέει, γενικά;

Ντάλια μας,

Πολύ σωστά σου λένε και τα κορίτσια : είναι πολύ μικρούλης για να προεξοφλήσεις από τώρα μια κατάσταση. Αν μπορούσες να μιλήσεις με την μάνα μου, θα σου έλεγε ότι στην πρώτη Δημοτικού σταυροκοπιότανε κι έλεγε πως ούτε... μοδίστρα (άνευ παρεξηγήσεως έτσι ? καταλαβαίνετε πώς το εννοούσε φαντάζομαι) δεν θα γίνω !

Και τελικά, από την 2α κι έπειτα ξεκίνησα όχι μόνο να μελετάω αλλά και να αγαπάω γενικά το σχολείο... και το έκανα αυτό μέχρι και που τελείωσα το Λύκειο κλπ μόνη μου !

Το τί πιστεύεις/φοβάσαι εσύ αντανακλάται, θες δεν θες, ασυνείδητα ή συνειδητά στο παιδί. Άρα, πρώτον, ηρέμησε, δέσ' το αλλιώς, πιο "χαλαρά" τύπου πως εσύ ως μάνα οφείλεις να είσαι δίπλα του και να το βοηθάς, να το καθοδηγείς και να τους εξηγείς χωρίς να πιέζεις πάρα πολύ.

Θεωρητικά τα λέω αυτά. Μην ξεχάσεις ποτέ πως κάθε παιδί έχει την κλίση του. Μπορεί πχ να υστερεί στα θεωρητικά και σε πιο πρακτικά ή στον μουσικό πχ τομέα να πετάει !

Βρες τί τον συγκινεί ώστε να περιμένει από εκεί επιβραβεύσεις (βασικό για τον ψυχισμό και την αυτοεκτίμησή του) και στήριξέ τον όσο μπορείς.

Μην το προεξοφλείς όμως !

Μίλα και με την δασκάλα του ή αν αισθανθείς ότι σε πνίγει το συναίσθημά σου με κάποιον ειδικό ακόμη να πάρεις γνώμη.

Νίτσα μου,

Ευχαριστώ για τα περαστικά. Δεν είναι από το εμβόλιο. Μίλησα με την παιδίατρο. Άρα ελπίζω σε ελαφριάς μορφής ίωση ...

Αγγελίνα,

Βέβαια και να κάνει θεραπείες εάν θέλει να δουλέψει κάποια πράγματα. Μην άγχεσαι !

Καλησπέρα κορίτσια!

χτες πήγαμε στην παιδοκαρδιολόγο και ευτυχώς μας είπε όλα καλά...οι τρυπούλες που είχε αντιληφθεί η εμβρυολόγος ,μου είπε οτι ή είναι τόσο μικρές που δεν τις πιάνει το μηχάνημα ή έκλεισαν..και πως στην περίπτωση που είναι πολύ μικρές ο παιδιατρος ενδέχεται ν'αντιλαμβάνεται φύσημα κατά την ακρόαση..

ΑΥΤΑ!!;)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...