Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι απο χθες! Πού είσαι, Ζούπυυυυυ????

(εγώ έχω όντως πολλά τρεξίματα)

Eσύ κυρά Αγγελίνα απάντα πρώτα στα μηνύματα που σου στέλνουν...:rolleyes::cool::tongue: Φιλάκια!! (τι έγινε με τις λογοθεραπείες τελικά?)

Παιδιά έχει κανένας νέα από Ζωπυρον ???

Εύχομαι να έχει τρεξίματα και να μην προλαβαίνει να μπεί...

Ντάλια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!! (γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξη για τις επιδόσεις του παιδιού?)

Κορίτσια μου, εκτός από το ότι συχνά-πυκνά, το ίντερνετ με πνίγει...:roll: και σταματάει από μόνος του ο οργανισμός μου να θέλει να γράφει...:roll:, είμαι και κάπως...:?

Πολύ δουλειά (χωρίς πολλά λεφτά...), πολύ ανησυχία για την οικονομικοπολιτική κατάσταση (είμαστε και οι δύο ελεύθεροι επαγγελματίες και μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει αυτό - τι βλέπουν τα μάτια μας και τι προβλέπουν...),

ο μικρός έχει ψιλοκουραστεί και με ψιλοπρήζει με τα διαβάσματα, ταυτόχρονα άνοιξε ο καιρός κι άρχισαν κάργα οι παιδικές χαρές/ποδηλατάδες κ.λ.π., μέσα σε όλα έχει και συνεχείς πρόβες για τις παραστάσεις με τα εξωσχολικά του, τρέχουμε και στις εκδηλώσεις παιδιών φίλων και συγγενών,

δεν κοιμάμαι και πολύ καλά (οι λίγες ώρες είναι δεδομένες αλλά και η ποιότητα δεν είναι καλή τελευταία) (ίσως να έχει μηδενιστεί ο σίδηρός μου πάλι) (ίσως να είναι εαρινή κόπωση) (ίσως και κρίση ηλικίας, είχα πρόσφατα γενέθλια) (και το βάρος όλων των εξελίξεων στην Ελλάδα). Πάντως είμαι πολύ κάπως... Ούτε διακοπές δεν έχω όρεξη να σχεδιάσω...:? κι αν εγώ δεν μιλάω για θάλασσα, τα πράγματα είναι ανησυχητικά.:|

Εντωμεταξύ, αυτές οι μέρες είναι και ιδιαιτέρως βαριές από μόνες τους... την Κυριακή είναι το ετήσιο μνημόσυνο της φιλενάδας μου... Πέρσι, τέτοιες μέρες μιλάγαμε ακόμη, σχεδιάζαμε τι θα κάνουμε μαζί αφού ξεπεράσει τα προβλήματά της, ήταν εδώ... Μου λείπει τόσο πολύ... Όμως...

Τέλος πάντων, συγνώμη που σας μαύρισα. Μετά από αυτό το ντελίριο κατάθλιψης:mrgreen:, υπόσχομαι να επανέλθω και με χαρούμενα γεγονότα!! Είπαμε, η ζωή είναι δύσκολη αλλά πανέμορφη...!!:D

Για πείτε τα νέα σας.

Φιλιά γλυκά!!!

υ.γ. Η γλυκοφλεβαρίτσα και το Στινάκι που είναι??:confused::confused: Νιτσάκι, πάρε κανά τηλ!;)

έντιτ : έμασα κι εγώ την καρτούλα μου από κει...:-P

Eσύ κυρά Αγγελίνα απάντα πρώτα στα μηνύματα που σου στέλνουν...:rolleyes::cool::tongue: Φιλάκια!! (τι έγινε με τις λογοθεραπείες τελικά?)

:oops::oops::oops:

Είδες τι παθαίνω; Άμα δεν απαντήσω την ίδια στιγμή, μετά το ξεχνάω τελείως! Σόρρυ φιλενάδα!

Κορίτσια μου, εκτός από το ότι συχνά-πυκνά, το ίντερνετ με πνίγει...:roll: και σταματάει από μόνος του ο οργανισμός μου να θέλει να γράφει...:roll:, είμαι και κάπως...:?

Same here.

Πολύ δουλειά (χωρίς πολλά λεφτά...), πολύ ανησυχία για την οικονομικοπολιτική κατάσταση (είμαστε και οι δύο ελεύθεροι επαγγελματίες και μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει αυτό - τι βλέπουν τα μάτια μας και τι προβλέπουν...),

ο μικρός έχει ψιλοκουραστεί και με ψιλοπρήζει με τα διαβάσματα, ταυτόχρονα άνοιξε ο καιρός κι άρχισαν κάργα οι παιδικές χαρές/ποδηλατάδες κ.λ.π., μέσα σε όλα έχει και συνεχείς πρόβες για τις παραστάσεις με τα εξωσχολικά του, τρέχουμε και στις εκδηλώσεις παιδιών φίλων και συγγενών,

δεν κοιμάμαι και πολύ καλά (οι λίγες ώρες είναι δεδομένες αλλά και η ποιότητα δεν είναι καλή τελευταία) (ίσως να έχει μηδενιστεί ο σίδηρός μου πάλι) (ίσως να είναι εαρινή κόπωση) (ίσως και κρίση ηλικίας, είχα πρόσφατα γενέθλια) (και το βάρος όλων των εξελίξεων στην Ελλάδα). Πάντως είμαι πολύ κάπως... Ούτε διακοπές δεν έχω όρεξη να σχεδιάσω...:? κι αν εγώ δεν μιλάω για θάλασσα, τα πράγματα είναι ανησυχητικά.:|

Kαλά, άμα βάλουμε μαζί με τον άντρα μου, πόσα μας χρωστάνε, ηγαίνουμε διακοπές στον Άγιο Μαυρίκιο για ένα μήνα!

Όσο για τις διακοπές, εγώ πριν λίγο καιρό είχα μια φούντωση μια φλόγα, αλλά τώρα, με αυτήν την κατάσταση, κάπως δε μου βγαίνει να πετάω στα σύννεφα...ας περάσει και η 17/6, να δούμε τι θα απογίνει, κι ύστερα, βλέποντας και κάνοντας.

Εντωμεταξύ, αυτές οι μέρες είναι και ιδιαιτέρως βαριές από μόνες τους... την Κυριακή είναι το ετήσιο μνημόσυνο της φιλενάδας μου... Πέρσι, τέτοιες μέρες μιλάγαμε ακόμη, σχεδιάζαμε τι θα κάνουμε μαζί αφού ξεπεράσει τα προβλήματά της, ήταν εδώ... Μου λείπει τόσο πολύ... Όμως...

:(:(:(

Τέλος πάντων, συγνώμη που σας μαύρισα. Μετά από αυτό το ντελίριο κατάθλιψης:mrgreen:, υπόσχομαι να επανέλθω και με χαρούμενα γεγονότα!! Είπαμε, η ζωή είναι δύσκολη αλλά πανέμορφη...!!:D

Για πείτε τα νέα σας.

Φιλιά γλυκά!!!

υ.γ. Η γλυκοφλεβαρίτσα και το Στινάκι που είναι??:confused::confused: Νιτσάκι, πάρε κανά τηλ!;)

έντιτ : έμασα κι εγώ την καρτούλα μου από κει...:-P

Ε τι, εσένα παραπονεμένη θα σε αφήνανε; :P

Νέα...τι νέα; Α, πήγα στο ραντεβού για τη λογοθεραπεία στο κέντρο ψυχικής υγείας, μόνη μου, μου πήρανε ιστορικό του παιδιού και τώρα περιμένω να με καλέσουν για να πάμε και μαζί με το γιο μου.

Στη δουλειά, έχω και κάποιες προσωπικές υποθέσεις, κληρονομικά κλπ, με το θάνατο της μαμάς μου, που τόσον καιρό δε μου έκανε καρδιά να ασχοληθώ και τώρα που το ξεκίνησα, οι εμπλεκόμενοι συγγενείς αλλάζουν συνεχώς γνώμες και έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας...:? Πάντως, ως το τέλος της άλλης εβδομάδας, θα τα έχω τελειώσει, θέλουν δε θέλουν, γιατί τρέχουν και προθεσμίες.

Ερώτηση: είναι τελικά απαραίτητο το γραφείο για τα πρωτάκια, από την εμπειρία σας; Γιατί βλέπω τον δικό μου να βολεύεται μια χαρά στο τραπεζακι και καρεκλάκι του ΙΚΕΑ...μήπως να αφήσω την αγορά για αργότερα; Βασικά, έχουμε γραφείο στο δωμάτιό του, αλλά είναι ψηλό κι αν του πάρω την αναλογη καρέκλα, θα κρέμονται τα πόδια του. Τι λέτε;

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλώς τα κορίτσια τα καλά !

Δεν πολυγράφω κι εγώ γιατί δεν διάγω (η αλήθεια είναι) και τις ομορφότερες μερές της ζωής μου...

Εν τάχει τα νέα μας (όχι και τόσο καλά/ευχάριστα κλπ κλπ)

1ο χαστούκι :

Από την δουλειά μου μας είπαν ότι το κλείνουν το μαγαζί... πότε ακριβώς άγνωστο μάλλον Σεπτέμβρη με Οκτώβρη , θα δείξει. Έχει παίξει ήδη μείωση μισθού σε ανώτερο από εμάς... και περιμένουμε - πολύ απλά !-

2ο χαστούκι (στα καπάκια):

Μείωση μισθού (τραγική όμως τί να λέμε) παίζει και για τον χάμπυ... κάτι ακούστηκε να πάει ο μισθός στα 700 μικτά χα χα καλό ! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ή να σας το πώ ???

3ο χαστούκι (το πιο δυνατό από όλα)

Σάββατο 19/05 η εκταφή του πατέρα μου... αυτό το ήξερα θα μου πείτε ...

ναι, το ήξερα... αλλά έλα μου ντε που δεν χωνεύεται όσο πλησιάζουν οι μέρες ...

να βρω μόνο την δύναμη να αντέξω.... πού θα την βρω ???

δενξερωδενξερωδενξερωδενξερωδενξερω:|:-|:|:-|:|:-|:|:-|:|:-|

Κατά τα λοιπά τα παιδιά καλά από υγεία. ίσως αυτό να μετράει πιο πολύ από όλα !

Φιλιά σε όλες ! και σόρρυ

Διαφημίσεις

ζουπι δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς με τον μικρό...η αλήθεια είναι ότι σήμερα που μίλησα με τη δασκάλα μου είπε ότι όλα έτσι είναι...τώρα δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με καθησυχάζει...

αγγελίνα μου εμείς διαβάζουμε στο τραπεζάκι του ικεα που το έχω στην κουζίνα. Δίπλα υπάρχει σχετικό θέμα με τα υπερ και τα κατά. Οι περισσότερες κοπέλες λένε ότι χρειάζεται...

love4four γμτ...είναι νόμος τελικά ρε παιδιά...όταν έρχεται ένα στραβό, έρχονται όλα μαζί...

έχω μία γνωστή που συζητάμε 2 φορές από μια ωρίτσα την εβδομάδα ( πάνε τα παιδιά μας μαζί στην μπάλα ) η οποία είναι ψυχίατρος και μου είπε ότι έχω κάποια σημάδια κατάθλιψης...να το πάρω σοβαρά...?

εγώ κορίτσια στο σπίτι δεν έχω ιντερνετ...αν χρειάζομαι κάτι μπαίνω λίγο από το κινητό.Είχα το έβγαλα διότι μας είναι άχρηστο στο σπίτι, μας απομακρύνει και ο μικρός θα κολλούσε πολύ πολύ...

Κάντυ, ξεροκατάπια με αυτά που διάβασα...:( Πόσον καιρό έχει που έχασες τον μπαμπά σου; Εμάς εδώ δεν μας υποχρεώνουν να κάνουμε εκταφή, εκτός αν το θέλουμε οι ίδιοι. Απλά πρέπει να πληρώνεις κάθε χρόνο τον τάφο. Κουράγιο, καλή μου.

Όσο για τα άλλα...τι να πω...θέλω να δω από πόσες μεριές ακόμα θα το ακούσω. Αααααχχχχ...τα παιδιά πάνε τουλάχιστον σε δημόσιο παιδικό; Εσείς πληρώνετε ενοίκιο;

Ντάλια, εγώ θα έλεγα, ναι, να το πάρεις πολύ στα σοβαρά (όχι βέβαια πως δεν έχουμε μια δόση πλέον όλοι μας, με όλα αυτά). Εσύ πώς το αντιλαμβάνεσαι; Στη θέση σου θα το συζητούσα και με τον άντρα μου, κάποιο μέλος της οικογένειας ή και κάποια καλή φίλη, που να με γνωρίζει και να εκτιμώ τη γνώμη της. Στη συνέχεια, θα έπαιρνα και δεύτερη γνώμη από ειδικό και μετά θα έπραττα αναλόγως. Νομίζω, γενικά, πως είναι μία φάση από την οποία, λίγο πολύ, έχουν περάσει όλοι και ειδικά οι γυναίκες. Εγώ τουλάχιστον έχω νιώσει έτσι, πάνω από μία φορές στη ζωή μου, αλλά έχω πολύ δυνατό ένστικτο αυτοσυντήρησης, τα καμπανάκια μου χτυπάνε έγκαιρα και δυνατά, οπότε δεν κρατησε, ή, πιο σωστά, δεν το άφησα να κρατήσει πολύ. Ως τώρα τουλάχιστον.

Όσο για το παιδί, αν δεν ανησυχεί η δασκάλα, θα έδινα λίγο χρόνο. Και για το ίντερνετ έχεις απόλυτο δίκιο, εγώ έδωσα μάχη για να φύγει ο υπολογιστής από το σπίτι. Τώρα έχω μόνο ένα μικρό λαπτοπ και μπαίνω όταν κοιμούνται τα παιδιά ή όταν είναι κάτω, στην πεθερά μου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

......

έχω μία γνωστή που συζητάμε 2 φορές από μια ωρίτσα την εβδομάδα ( πάνε τα παιδιά μας μαζί στην μπάλα ) η οποία είναι ψυχίατρος και μου είπε ότι έχω κάποια σημάδια κατάθλιψης...να το πάρω σοβαρά...?

εγώ κορίτσια στο σπίτι δεν έχω ιντερνετ...αν χρειάζομαι κάτι μπαίνω λίγο από το κινητό.Είχα το έβγαλα διότι μας είναι άχρηστο στο σπίτι, μας απομακρύνει και ο μικρός θα κολλούσε πολύ πολύ...

Ναι βρε Ντάλια μου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ότι πρέπει να διασταυρώσεις άποψη και να κινηθείς ανολόγως.... υπάρχει νομίζω και γραμμή τηλεφωνική όπου θα μπορούσες να μιλήσεις ανώνυμα, να δεις πώς θα σε κατευθύνουν και από εκεί...

Είναι ύπουλη η κατάθλιψη ... εγώ δεν θα το άφηνα να περάσει απαρατήρητο ... :confused:

Εμείς λάπτοπ έχουμε αλλά το ανοίγω μόνο όταν και εφόσον κοιμούνται τα παιδιά σε συνδυασμό με το να μην έχω άλλη δουλειά πχ σιδέρωμα, κι αυτό για πολύ λίγο τύπου μπαίνω, τσεκάρω μνμ και βγαίνω...

γιατί έχω καταλάβει πως μου κλέβει πολύτιμο χρόνο από τον άντρα μου κυρίως κι από τον εαυτό μου... οπότε... φρένο !:cool:

Στα παιδιά θα το ανοίξω σπάνια σε εξάρσεις μεγάλης γκρίνιας να δουν κανένα τραγουδάκι, αυτά !

Κάντυ, ξεροκατάπια με αυτά που διάβασα...:( Πόσον καιρό έχει που έχασες τον μπαμπά σου; Εμάς εδώ δεν μας υποχρεώνουν να κάνουμε εκταφή, εκτός αν το θέλουμε οι ίδιοι. Απλά πρέπει να πληρώνεις κάθε χρόνο τον τάφο. Κουράγιο, καλή μου.

Λίγο αγάπη, 3 χρόνια είναι αλλά έχει φαγωθεί η μαμά μου ότι να "φύγει" από εκεί... άσ' τα βράσ' τα !

Όσο για τα άλλα...τι να πω...θέλω να δω από πόσες μεριές ακόμα θα το ακούσω. Αααααχχχχ...τα παιδιά πάνε τουλάχιστον σε δημόσιο παιδικό; Εσείς πληρώνετε ενοίκιο;

.............

Δημόσιος παιδικός δεν παίζει. Θα κάνω αίτηση στην εεταα αν τρέξει το πρόγραμμα και για του χρόνου, αίτηση σε προνήπιο για τον μεγάλο (εάν περάσει) και ανάλογα θα πράξουμε.

Έχω κάνει έρευνα αγοράς - βρήκα 2 σταθμούς κοντά μας πιο φθηνούς από αυτόν που πηγαίνουν τώρα τα παιδιά- να έχω εναλλακτικές...

Λέμε τώρα ότι, εάν εξακολουθήσω να εργάζομαι από Σεπτέμβρη κι έπειτα, θα θέλω γυναίκα οπωσδήποτε επειδή θα σχολάω στις 18.00 άρα θα είμαι σπίτι τουλάχιστον στις 18.30.

Δεν ξέρω τί θα κάνουμε είναι νωρίς.

Ενοίκιο δικό μας δεν έχουμε , αλλά πληρώνουμε αλλουνού ενοίκιο (:rolleyes:) συν το πάρκινγκ {που μάλλον αυτό το τελευταίο θα το φάει η μαρμάγκα} που μας κάνει μια 500αρα / μηνα !

Κοίτα, από την μία - την καταθλιψούλα μας (ή την καταθλιψάρα μας...) όλοι την έχουμε, από την άλλη - αυτοί οι ψυχοτέτοιοι είναι κάποιες φορές υπερβολικοί (έχω πολλούς από δαύτους στο ευρύτερο περιβάλλον μου και τους έχει βαρεθεί η ψυχή μου). Αλλά, αν νοιώθεις κι εσύ πως κάτι δεν πάει καλά, πως κάπου έχεις σκαλώσεις... επισκέψου έναν ειδικό, δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα το αντίθετο. Μόνο πρόσεξε μην πέσεις σε κανέναν αλμπάνη ή ακόμα χειρότερα, σε κανέναν ψυχάκια...

Όσο για το παιδί, αν δεν ανησυχεί η δασκάλα, θα έδινα λίγο χρόνο. Και για το ίντερνετ έχεις απόλυτο δίκιο, εγώ έδωσα μάχη για να φύγει ο υπολογιστής από το σπίτι. Τώρα έχω μόνο ένα μικρό λαπτοπ και μπαίνω όταν κοιμούνται τα παιδιά ή όταν είναι κάτω, στην πεθερά μου.

Για την πρόοδο του παιδιού, θα συμφωνήσω με Αγγελίνα. Όμως Ντάλια, δεν πρέπει να μείνει πίσω στην ύλη γιατί με αυτό το κωλοσύστημα το εκπαιδευτικό, θα τα βρει μπαστούνια παρακάτω.

Εντωμεταξύ, ο γιος μου υποτίθεται ότι διαβάζει ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ κι ακόμα ΔΕΝ έχει τελειώσει. Είμαι στο τσακ να πάθω νευρικό κλονισμό ή να τον πετάξω από το παράθυρο.:evil:

Για το γραφείο που λέγατε... ο κανακάρης μου διαβάζει είτε στο τραπέζι της κουζίνας είτε στου σαλονιού.:roll:

Όσο για το ίντερνετ, έχουμε στο σπίτι. Αλλά είναι ελεγχόμενο, απ' όλους μας.

Ενοίκιο δικό μας δεν έχουμε , αλλά πληρώνουμε αλλουνού ενοίκιο (:rolleyes:) συν το πάρκινγκ {που μάλλον αυτό το τελευταίο θα το φάει η μαρμάγκα} που μας κάνει μια 500αρα / μηνα !

Μάλιστα...

Κοίτα, από την μία - την καταθλιψούλα μας (ή την καταθλιψάρα μας...) όλοι την έχουμε, από την άλλη - αυτοί οι ψυχοτέτοιοι είναι κάποιες φορές υπερβολικοί (έχω πολλούς από δαύτους στο ευρύτερο περιβάλλον μου και τους έχει βαρεθεί η ψυχή μου). Αλλά, αν νοιώθεις κι εσύ πως κάτι δεν πάει καλά, πως κάπου έχεις σκαλώσεις... επισκέψου έναν ειδικό, δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα το αντίθετο. Μόνο πρόσεξε μην πέσεις σε κανέναν αλμπάνη ή ακόμα χειρότερα, σε κανέναν ψυχάκια...

Θα συμφωνήσω με τα χίλια. Έχω γνωρίσει κι εγώ κάτι μπουμπούκια ( με αποκορύφωμα εκείνη την παιδοψυχιατρο που σας είχα αναφέρει) και δεν ξέρω πώς κρατήθηκα να μην τους πω "εσύ, ρε φίλε, θα κάνεις τους άλλους καλά;Νύχτα το πήρες το δίπλωμα;"

Για την πρόοδο του παιδιού, θα συμφωνήσω με Αγγελίνα. Όμως Ντάλια, δεν πρέπει να μείνει πίσω στην ύλη γιατί με αυτό το κωλοσύστημα το εκπαιδευτικό, θα τα βρει μπαστούνια παρακάτω.

Εντωμεταξύ, ο γιος μου υποτίθεται ότι διαβάζει ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ κι ακόμα ΔΕΝ έχει τελειώσει. Είμαι στο τσακ να πάθω νευρικό κλονισμό ή να τον πετάξω από το παράθυρο.:evil:

Τόσα πολλά είχε ή βαριέται και τα σούρνει;

Για το γραφείο που λέγατε... ο κανακάρης μου διαβάζει είτε στο τραπέζι της κουζίνας είτε στου σαλονιού.:roll:

Όσο για το ίντερνετ, έχουμε στο σπίτι. Αλλά είναι ελεγχόμενο, απ' όλους μας.

Άσχετο: ωραίο το κοντό μαλλί, αλλά έχει σιχαθεί η ψυχή μου το πιστολάκι!

Ρε Κάντυ, είναι καιροί αυτοί που ζούμε για γαλαντομιές; Δεν γίνεται να περικοπεί η εν λόγω επιχορήγηση ενοικίου;

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες.

Επειδή στο απο κει κάνω μπανάκι δεν πρόλαβα να το γράψω.

Το χαράτσι που δεν το πλήρωσα η ΔΕΗ το΄στειλε στην εφορία χωρίς να μου κόψει το ρεύμα.... προς το παρόν.

Υποθέτω ότι δεν θα στείλει κα'να συνεργείο στο ξαφνικό.

Άσχετο: ωραίο το κοντό μαλλί, αλλά έχει σιχαθεί η ψυχή μου το πιστολάκι!

Η λύση είναι... ακόμα πιο κοντό!:cool:

Επειδή στο απο κει κάνω μπανάκι δεν πρόλαβα να το γράψω.

Το χαράτσι που δεν το πλήρωσα η ΔΕΗ το΄στειλε στην εφορία χωρίς να μου κόψει το ρεύμα.... προς το παρόν.

Υποθέτω ότι δεν θα στείλει κα'να συνεργείο στο ξαφνικό.

Για τη ΔΕΗ δεν ξέρω να σου πω αλλά για το μπανάκι... πας κι εσύ ρε παιδί μου και τρως κάτι χαζές κάρτες...

Έχουμε εορτάζοντες εδώ? Κάτι γίνεται, ε? Χρόνια πολλά και καλά. Με υγεία.

Καλό βράδυ.

έντιτ : Αγγελίνα, η αλήθεια είναι πως η ύλη είναι αρκετά φορτωμένη αλλά ο κανακάρης μου τα καταφέρνει - αρκεί ν' αποφασίσει να βάλει τον πισινό του κάτω και να μην τον... σούρνει από δω κι από κει... Άσε και ξέφυγα (τελικά) το Σάββατο... Να μην τα θυμάμαι καλύτερα...

Kαλημέρα...

Ωραίο και στυλάτο το κοντό μαλί αλλά εγώ παιδιά λόγω του ότι το μαλί μου είναι πολύ σγουρό και μπόλικο δεν μπορώ να το κόψω κοντό διότι θα είμαι σαν τον αφάνα...

Δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα ότι όταν πήραμε το φορτηγό δίναμε 1500? το μήνα στο leasing για 5 χρόννια΄, δεν μας φαινόταν καν, κάναμε ένα σωρό πράγματα, τώρα μας έμεινε να χρωστάμε 470? το μήνα σε δάνειο,ενοίκιο δεν έχουμε,πιστωτικές δεν έχουμε, μείωση δεν μου κάνανε ούτε ? και έχουμε ένα σωρό λογαριασμούς απλήρωτους,συν ταμειου συζήγου απλήρωτο :cry: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Μικρός...πονεμένη ιστορία. Ύστερα από 6,5 χρόνια "τσίριξα":cry: δεν ξέρω από που να πρωταρχίσω...το ότι δεν στρώνει τον πισινό ? το ότι αντιγράφει λάθος ? το ότι σε αυτά που διαβάζει προσθέτει δικές του λέξεις ? το ότι κάθε 2 δευτερόλεπτα πρέπει να του θυμίζω να βάζει τόνους ? το ότι κάθε μέρα έρχεται με άδεια κασετίνα ? και τέλος χθες τους έβαλε να κλείνουν το ρήμα εγώ χαρίζω στον ενεστώτα και στον αόριστο....ε αυτός έκλεισε το ρήμα εγώ ανταλάζω..Μαθηματικά δεν έχω παράπονο.

πας κι εσύ ρε παιδί μου και τρως κάτι χαζές κάρτες...

Άσε ρε ζούπι με το κάθε τσόκαρο που μπαίνει και λέει οτι άρπαξε το ξένο παιδί και του ούρλιαζε................τι να σου κάνω που δεν πρόλαβα να την γαμωσταυρίσω καταλλήλως με την απάντηση που έγραψε μετά.

Είχα φάει ήδη το μπαν, αλλιώς θα άνοιγα το βρωμόστομά μου και χέστηκα για τους κανόνες.

Της της φυλάω για την επόμενη.......το επόμενο μπαν πόσο θα είναι....μήνα?

Μικρός...πονεμένη ιστορία. Ύστερα από 6,5 χρόνια "τσίριξα":cry: δεν ξέρω από που να πρωταρχίσω...το ότι δεν στρώνει τον πισινό ? το ότι αντιγράφει λάθος ? το ότι σε αυτά που διαβάζει προσθέτει δικές του λέξεις ? το ότι κάθε 2 δευτερόλεπτα πρέπει να του θυμίζω να βάζει τόνους ? το ότι κάθε μέρα έρχεται με άδεια κασετίνα ? και τέλος χθες τους έβαλε να κλείνουν το ρήμα εγώ χαρίζω στον ενεστώτα και στον αόριστο....ε αυτός έκλεισε το ρήμα εγώ ανταλάζω..Μαθηματικά δεν έχω παράπονο.

Welcome to the club DALIA.

Μαθηματικά δεν μπορεί να κάνει τίποτε χωρίς να βλέπει την αριθμογραμμή.

Και η δασκάλα της μου λέει ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να ξέρει να προσθέτει και να αφαιρεί μέχρι το 20.........!!!!

τι λες μαντάμ? ( τι φταίει και η κοπέλα δηλαδή?)

τι λές αγαπητό υπουργείο που βάζεις παιδιά με διαφορά ενός ολόκληρου χρόνου στην ίδια τάξη?

Άσε ρε ζούπι με το κάθε τσόκαρο που μπαίνει και λέει οτι άρπαξε το ξένο παιδί και του ούρλιαζε................τι να σου κάνω που δεν πρόλαβα να την γαμωσταυρίσω καταλλήλως με την απάντηση που έγραψε μετά.

Είχα φάει ήδη το μπαν, αλλιώς θα άνοιγα το βρωμόστομά μου και χέστηκα για τους κανόνες.

Της της φυλάω για την επόμενη.......το επόμενο μπαν πόσο θα είναι....μήνα?

xa xa xa xa xa xa

vαι όοοοολες οι επόμεvες από εδώ και στο εξής θα είvαι μήvas

μιλάει η πείρα ;)

Welcome to the club DALIA.

Μαθηματικά δεν μπορεί να κάνει τίποτε χωρίς να βλέπει την αριθμογραμμή.

Και η δασκάλα της μου λέει ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να ξέρει να προσθέτει και να αφαιρεί μέχρι το 20.........!!!!

τι λες μαντάμ? ( τι φταίει και η κοπέλα δηλαδή?)

τι λές αγαπητό υπουργείο που βάζεις παιδιά με διαφορά ενός ολόκληρου χρόνου στην ίδια τάξη?

Μέχρι το 20 ? εμάς κάvουv μέχρι το 100 και χωρίζου δεκάδες με μοvάδες για vα το κάvουv...

Kαι ο δικός μου vοέμβριο είvαι...αλλά πως αλλιώς vα γιvόταv ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...