Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα σας και καλή χρονιά σε όλες.. Είμαι νέα στο φόρουμ..Πριν ένα χρόνο έμεινα έγκυος και εκεί που πέταξα από τη χαρά μου, μου παλινδρόμησε χωρίς να προλάβει καν να εμφανιστεί το έμβρυο ή να ακούσω  την καρδούλα του. Έκανα απόξεση και καθώς είπε ο γιατρός πως πρόκειται για τυχαίο γεγονός, προσπάθησα να το ξεχάσω και να το αφήσω πίσω μου. Τον Οκτώβριο που μας πέρασε ξαναξεκινήσαμε τις προσπάθειες γεμάτοι αισιοδοξία και το Δεκέμβριο έμεινα έγκυος. Από την πρώτη κιόλας μέρα καθυστέρησης έτρεξα και έκανα χοριακή. Όταν άκουσα ότι ήταν θετική από τη χαρά μου έκλαιγα και άρχισα να ελπίζω ξανά. Μάταια όμως.. Μία εβδομάδα μετά είδα καφέ και πολύ αίμα σαν περίοδο. Ο γιατρός μου σύστησε αμέσως προγεστερόνη και ακινησία. Η επόμενη χοριακή ήταν ήδη μικρότερη από την πρώτη. Δεν τα είχα καταφέρει και πάλι.. Βιοχημική αποβολή.. Έκανα ένα σωρό εξετάσεις μόλις προχτές για θρομβοφιλία, καρυότυπο, κλπ και ο σύζυγος θα κάνει σπερμοδιάγραμμα τη δευτέρα, ο οποίος πάσχει από κιρσοκήλη. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα σε 10 μέρες νομίζω πως θα έχω τρελαθεί από την αγωνία μου. Γιατί δε με αξιώνει ο Θεός να ζήσω κ γω το θαύμα της ζωής; Έχω στενοχωρηθεί αφάνταστα.. Ο γιατρός είπε πως αν δεν είναι και πάλι τυχαίο, κατά 70% φταίω εγώ και κατά 30% ο σύζυγος παρά την κιρσοκήλη, γτ ένα προβληματικό σπερματοζωάριο είναι πολύ δύσκολο να γονιμοποιήσει. Υπάρχει κάποια με παρόμοια εμπειρία;;

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσι μου αυτά τυχαίνουν εγώ με 2 παιδάκια και είχα στο καπάκι 2 αποβολές μια τώρα τον Σεπτέμβρη άλλη μία τον Νοέμβριο στην πρώτη έφυγε μόνο του στην δεύτερη έκανα απόξεση. Εγώ θα σου έλεγα να πάρετε και δεύτερη γνώμη μην απελπίζεσαι εγώ στην δεύτερη αποβολή έστειλα το έμβρυο για καρύοτυπο να δω τι είχε γτ με 2 απανωτές αποβολές φοβάμαι να ξαναμείνω έγκυος. Να σκέφτεσαι ότι αφού πιάνεις παιδί θα κρατήσεις σύντομα το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου. Κι εγώ μετά την απόξεση ήμουν χώμα κοπανιόμουν αλλά με βοήθησαν και τα κορίτσια στο φόρουμ τώρα νιώθω πιο σίγουρη ξέρουν πόσο το θέλουμε και θα έρθουν τα μωράκια μας. Αθήνα μένεις ή επαρχία; 


Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...
Link to comment
Share on other sites

Καλη χρονια σου ευχομαι..Μου θυμισες εμενα..και εγω περυσι τετοια μερα ακριβως εμαθα οτι ειμαι εγκυος..μολις ακουσαμε καρδια ομως μετα απο μια βδομαδα παλινδρομησε..μας ειπε τοτε ο γιατρος τυχαιο γεγονος..εμεινα ξανα εγκυος τον οκτωβρη του 17 και παλι αυτη τη φορα δεν ειδαμε καν εμβρυο..συνδρομο κενου σακου..παλι αποξεση..Ηδη καναμε εξετασεις καρυοτυπου και θρομβοφιλιας και ο αντρας μου θα κανει σπερμοδιαγραμμα...ο καρυοτυπος βγηκε και ειναι ολα καλα..τα αλλα περιμενουμε..αρχιζω και πιστευω οτι οντως ειναι τυχαια γεγονοτα..απλα δυστυχως θελει πολλη υπομονη και επιμονη η μητροτητα για καποιες..

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...