Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , depyfr είπε:

κοριτσια μολις πηρα αποτελεσματα της αυχενικης αιματος  τρισωμια 21 3.700  τρισωμια 18 8.900  τρισωμια 13 20.000.μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη.μου εφυγε ενα αγχος.πφφφφ

1 προς....

ουυυυυ τέλεια.. μπράβο!!! ωραία κ άλλο ευχάριστο.. άντε άντε  μόνο χαρές!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Μπραβο Δέσποινακι μια χαρα! Να σε ρωτησω σου αλλαξαν απο την αυχενική ;;;

τι εννοεις??ευχαριστω κοριτσαρες μου!!!

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

στην αυχενικη που ειχα παρει δεν μου αναφερονταν πουθενα ποσοστα.εγραφε κατω κατω οτι θα συνεκτιμηθει και θα βγουν αποτελεσματα με του αιματος.

πρίν από 37 λεπτά , irinikavala είπε:

μπράβο βρε κορίτσι μου.. τι ευχάριστα είναι αυτά.. καλύτερα δεν γίνεται.. άντε τώρα χαλαρώνεις.. κ Δευτέρα θα ξέρεις σίγουρα το φύλο!

μμμ αυτό με το άνοιγμα το βλέπω κ εγω.. κ κυρίως το βλέπουν οι άλλοι.. χαχαχα!! 

Πείτε μου κ μένα καλή επιτυχία και να καμαρώσω την μπουμπού αύριο..!! έχω πολύ αγωνία! 

Α κι εσύ αύριο? Αύριο είναι φαίνεται οι μέρα των κοριτσιών...Με το καλό, μην έχεις αγωνία, όλα τέλεια θα είναι!!

πρίν από 15 λεπτά , Μάντη είπε:

Δηλαδη εγω ποτε συμπληρώνω 40 εβδομάδες ;;; τα εχω μπερδεψει παλι...  

Ξέρεις πότε έγινε η σύλληψη? Νομίζω 31/1 είχες πει?από 28 έως 31?ο υπέρηχος τι δείχνει? Ποσών εβδομάδων είναι το μωρό?

πρίν από 20 λεπτά , depyfr είπε:

στην αυχενικη που ειχα παρει δεν μου αναφερονταν πουθενα ποσοστα.εγραφε κατω κατω οτι θα συνεκτιμηθει και θα βγουν αποτελεσματα με του αιματος.

Αααα εμενα στο χαρτι τις αυχενικης γραφει ποσοστά στιν πισω σελιδα και ποσοστο προεκλαμψιας για αυτο ρώτησα αν άλλαξε με το αιμα...

πρίν από 16 λεπτά , Ασία είπε:

Α κι εσύ αύριο? Αύριο είναι φαίνεται οι μέρα των κοριτσιών...Με το καλό, μην έχεις αγωνία, όλα τέλεια θα είναι!!

Ξέρεις πότε έγινε η σύλληψη? Νομίζω 31/1 είχες πει?από 28 έως 31?ο υπέρηχος τι δείχνει? Ποσών εβδομάδων είναι το μωρό?

Λοιπον τελευταια περίοδο 18/1 πιθανή σύλληψη 28-29/1 βαση περιοδου ειμαι 12+6 βαση αυχενικής ειμαι 13+3

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Αααα εμενα στο χαρτι τις αυχενικης γραφει ποσοστά στιν πισω σελιδα και ποσοστο προεκλαμψιας για αυτο ρώτησα αν άλλαξε με το αιμα...

Λοιπον τελευταια περίοδο 18/1 πιθανή σύλληψη 29/1 βαση περιοδου ειμαι 12+6 βαση αυχενικής ειμαι 13+3

α!!ναι??οχι εμενα δεν γραφει ποσοστα καπου.γραφουν θα βγουνε τα τελικα με την αιματος.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , ZiliHer είπε:

Από τη στιγμή που λέει ότι το τρίμηνο τελειώνει λίγο μετά την τελευταία μέρα της 13ης εβδομάδας και ξεκάθαρα η 13η εβδομάδα είναι αυτή που ξεκινάει αφού συμπληρωθεί η 12η, τότε η τελευταία μέρα της είναι η 12 και 6/7 εβδομάδα. Λάθος γράφει 13 και 6/7 εβδομάδα. Προφανώς και κάνει λάθος γιατί με αυτή τη λογική οι 7 πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης που είναι 0 και 4/7 εβδ. σε ποια εβδομάδα ανήκουν; στην εβδομάδα 0 και όχι στην 1η εβδομάδα; Μην ξεχάσουμε και τα βασικά.... 

κοιταξε κ σε εφαρμογη που εχω για το κινητο μου η μια συμφωνει με αυτο που λες εσυ κ η αλλη με το κειμενο . κ επισης αυτα ειναι γραμμενα απο επιστημονικα αρθρα οποτε δν μπορεις να εισαι απολυτη και να λες οτι κανει λαθος.. κ εγω εχω μπερδευτει οποτε θα ρωτησω τον γιατρο. παντως εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι αλλαζω μηνα καθε 12 του μηνος επειδη εχω ΠΗΤ 12/10. εγω στις 12/4 ημουν 13+6 οποτε μαλλον καλα τα λεει κειμενο..!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

κοιταξε κ σε εφαρμογη που εχω για το κινητο μου η μια συμφωνει με αυτο που λες εσυ κ η αλλη με το κειμενο . κ επισης αυτα ειναι γραμμενα απο επιστημονικα αρθρα οποτε δν μπορεις να εισαι απολυτη και να λες οτι κανει λαθος.. κ εγω εχω μπερδευτει οποτε θα ρωτησω τον γιατρο. παντως εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι αλλαζω μηνα καθε 12 του μηνος επειδη εχω ΠΗΤ 12/10. εγω στις 12/4 ημουν 13+6 οποτε μαλλον καλα τα λεει κειμενο..!!

Και εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι αλλαζω μηνα βαση πητ καθε 21 του μηνα δηλαδη. Οποτε στον 4ο μπαίνω πρωτα Θεός το Σάββατο 21 Απριλίου και θα ειμαι βαση υπερήχου 13+6

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι αλλαζω μηνα βαση πητ καθε 21 του μηνα δηλαδη. Οποτε στον 4ο μπαίνω πρωτα Θεός το Σάββατο 21 Απριλίου και θα ειμαι βαση υπερήχου 13+6

αρα καλα τα λεει αυτο που βρηκα.. γτ κ εγω ειχα μπερδευτει πολυ με τις εβδομαδες..πως εισαι εσυ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

αρα καλα τα λεει αυτο που βρηκα.. γτ κ εγω ειχα μπερδευτει πολυ με τις εβδομαδες..πως εισαι εσυ?

Μια χαρα τα λέει ! Ρωτησα 10 φορες το γιατρο γτ και εγω τα ειχα μπερδέψει ! Σημερα καλύτερα προς το παρών. ! Χθες χαλια θυμήθηκα τις πρωτες εβδομάδες.... Εσυ;;; 

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Μια χαρα τα λέει ! Ρωτησα 10 φορες το γιατρο γτ και εγω τα ειχα μπερδέψει ! Σημερα καλύτερα προς το παρών. ! Χθες χαλια θυμήθηκα τις πρωτες εβδομάδες.... Εσυ;;; 

κ εμενα ετσι με παει .. 2-3 μερες καλουτσικα κ μετα χαλια.. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αν φαω κατι κ δεν αφησω το στομαχι μου για πολλες ωρες ειμαι καλυτερα .. αλλα εγω γενικως βαριεμαι να φαω κ μετα χειροτερευει κ κανω εμετους.. καλα το πρωι ειναι στανταρ αλλα εχω βελτιωθει λιγο την υπολοιπη μερα. κ νερο δεν μπορω ναπιω ακομα. :( kanoyme υπομονη μεχρι να τελειωσουν ...

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , ada32 είπε:

κ εμενα ετσι με παει .. 2-3 μερες καλουτσικα κ μετα χαλια.. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αν φαω κατι κ δεν αφησω το στομαχι μου για πολλες ωρες ειμαι καλυτερα .. αλλα εγω γενικως βαριεμαι να φαω κ μετα χειροτερευει κ κανω εμετους.. καλα το πρωι ειναι στανταρ αλλα εχω βελτιωθει λιγο την υπολοιπη μερα. κ νερο δεν μπορω ναπιω ακομα. :( kanoyme υπομονη μεχρι να τελειωσουν ...

Πωπω ρε κορίτσια πως ταλαιπωρείστε έτσι! Σας δίνουν δύναμη τα μπεμπακια σας... χαλάλι τους...Αυτό να σκέφτεστε!

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Λοιπον τελευταια περίοδο 18/1 πιθανή σύλληψη 28-29/1 βαση περιοδου ειμαι 12+6 βαση αυχενικής ειμαι 13+3

Άρα 25/10 ολοκληρώνεις 40 εβδομάδες (μετράμε από την ΤΕΡ).

Και σένα όπως κι εμένα η σύλληψη έγινε πριν την 14η μέρα του κύκλου, γι αυτό μας βγαίνουν τα μωράκια λίγες μέρες πιο μεγάλα στον υπέρηχο.

πρίν από 9 λεπτά , Ασία είπε:

Πωπω ρε κορίτσια πως ταλαιπωρείστε έτσι! Σας δίνουν δύναμη τα μπεμπακια σας... χαλάλι τους...Αυτό να σκέφτεστε!

Και σένα όπως κι εμένα η σύλληψη έγινε πριν την 14η μέρα του κύκλου, γι αυτό μας βγαίνουν τα μωράκια λίγες μέρες πιο μεγάλα στον υπέρηχο.

εγω αμα προσπαθησω να βρω ακρη με τις εβδομαδες οπως εσεις θα χαθω εντελως...

οποτε τι να μετραω καλυτερα? οτι λεει ο υπερηχος?

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Βασικά κορίτσια, νομίζω πως η ΠΗΤ μετά την αυχενική αναπροσαρμόζεται και για αυτό το γράφει στις απαντήσεις... Σύμφωνα με όσα μ είπε ο γιατρος μου όταν τον ειχα ρωτήσει... Τελική ημερομηνία φυσικά θα πάρουμε στη β επιπέδου, αλλά έχω αυτή την εντύπωση...

Τωρα άμα έχω καταλάβει κάτι λάθος, ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη!

@depyfr συγχαρητήριααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Ασία είπε:

Ναι αλλα 21/10 ολοκληρώνω 38 εβδομαδες βαση σύλληψης!!! Τέλος παντων γερα να ειναι και ας βγουν οτι μερα θελουν!!!

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

εγω αμα προσπαθησω να βρω ακρη με τις εβδομαδες οπως εσεις θα χαθω εντελως...

οποτε τι να μετραω καλυτερα? οτι λεει ο υπερηχος?

Οτι λέει ο υπέρηχος!!!

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Ναι αλλα 21/10 ολοκληρώνω 38 εβδομαδες βαση σύλληψης!!! Τέλος παντων γερα να ειναι και ας βγουν οτι μερα θελουν!!!

Σύλληψη δεν μπορεις να ξέρεις ποια μερα έγινε!!! Μπορεί να έγινε ακόμα και μια εβδομάδα μετά την επαφή! ή να έκανες ωορρηξία νωρίτερα από όταν υπολογίζεις

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...