Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι 1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι   1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι      2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 26/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11                          1o

Μου τελειωσαν τα like!!! Δε χορταινω να το βλεπω!!!! Χοχοχο!!!  :mad: :mad: :mad:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλημέρα κορίτσια μου!! @anemoni1989 πολύ χάρηκα που πήγαν όλα καλά, τώρα περιμένουμε και την @Maria_ath να κάνει Αυχενική και θα κλείσει το μαξιλαράκι.σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε τις Β επιπέδου με το καλό!!κάτι μου λέει πως με κοριτσάκι ξεκίνησε το πινακακι με κοριτσάκι θα τελειώσει και θα έχουμε αναλογία 3:1 τα αγόρια...

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μου τελειωσαν τα like!!! Δε χορταινω να το βλεπω!!!! Χοχοχο!!!  :mad: :mad: :mad:

Είναι πανέμορφο όντως κι εγώ το καμαρώνω!!

@anemoni1989 πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Ασία είπε:

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι 1o  κλιν.Καβάλα

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o

καλημερα κοριτσαρες.μαρεσει που εχετε βαλει αγορακι...χαχχαχαχαχ για να δουμε θα αλλαξει????ρεα γενναω.:)

πρίν από 3 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα κοριτσαρες.μαρεσει που εχετε βαλει αγορακι...χαχχαχαχαχ για να δουμε θα αλλαξει????ρεα γενναω.:)

Έβαλα αγοράκι γιατί είχες ένδειξη για αγόρι, τώρα αν αλλάξει, το αλλάζουμε κι εμείς...πάντως κι εμένα μου τα είπε ο γιατρός όπως εσένα για το φύλο και το έδεσα πως θα είναι αγόρι χαχαχα βέβαια εγώ είχα και από την πρώτη στιγμή ένστικτο για αγόρι, οπότε το έχω σίγουρο τώρα.

πρίν από 4 λεπτά , irinikavala είπε:

Ρε κοριτσια υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να αλλαξει τι φυλο; εγω δεθηκα πολυ με την κορη κ δε την αλλαζω.. χαχα.

Αν στο είπε με σιγουριά δεν πιστεύω να αλλάξει, αλλά σε περιπτώσεις που δεν φαινόταν καλά και δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξει.Εσύ που θα πας αύριο θα στο ξαναπεί το φύλο και τώρα που είναι μεγαλύτερο θα είναι πιο σίγουρος.

@Μαρία1430 είδα ότι σε πονάει η λεκάνη. Κι εμένα με πονάει εδώ και λίγες μέρες πάρα πολύ!!!στην αρχή νόμιζα πως είναι από κούραση αλλά πονάει κάθε μέρα, διάβασα πως είναι λόγω ορμονών,σιγά σιγά προετοιμάζεται η λεκάνη για τον τοκετό από τώρα!!!

Διαφημίσεις

Just now, Ασία είπε:

Έβαλα αγοράκι γιατί είχες ένδειξη για αγόρι, τώρα αν αλλάξει, το αλλάζουμε κι εμείς...πάντως κι εμένα μου τα είπε ο γιατρός όπως εσένα για το φύλο και το έδεσα πως θα είναι αγόρι χαχαχα βέβαια εγώ είχα και από την πρώτη στιγμή ένστικτο για αγόρι, οπότε το έχω σίγουρο τώρα.

Αν στο είπε με σιγουριά δεν πιστεύω να αλλάξει, αλλά σε περιπτώσεις που δεν φαινόταν καλά και δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξει.Εσύ που θα πας αύριο θα στο ξαναπεί το φύλο και τώρα που είναι μεγαλύτερο θα είναι πιο σίγουρος.

Ηταν σχεδον σιγουρος.. μας ανοιξε κ τα ποδια!! Αλλα αυριο θα ειναι πιο σιγουρος.. βασικα ας ειναι γερο κ να μεγαλωνει φυσιολιγικα κ ολα τσ αλλα δεν εχουν σημασια! Μονο να δω την καρδουλα της γερη κ δυνατη κ μετα θα ηρεμησω

πρίν από 1 λεπτό , irinikavala είπε:

Ρε κοριτσια υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να αλλαξει τι φυλο; εγω δεθηκα πολυ με την κορη κ δε την αλλαζω.. χαχα.

κοιτα απο κοριτσι σε αγορι μπορει να αλλαξει λενε.απο αγορι σε κοριτσι δεν αλλαζει...αν προεξεχει κατι τελος προεξεχει χαχαχαχαχαχα.αν και εμεις που ειδαμε να προεξεχει μου ειπε μην το δεσεις δεν ειχε καλη θεση.θα δουμε στο επομενο υπερηχο.παντως μου ειπε η εμβρυολογος στην επομενη εξεταση να φαω σοκολατα χαχχαχαχαχα.εγω θα φαω οταν παω και στον γιατρο μου σε 3 βδομαδες.:)

πρίν από 1 λεπτό , irinikavala είπε:

Ηταν σχεδον σιγουρος.. μας ανοιξε κ τα ποδια!! Αλλα αυριο θα ειναι πιο σιγουρος.. βασικα ας ειναι γερο κ να μεγαλωνει φυσιολιγικα κ ολα τσ αλλα δεν εχουν σημασια! Μονο να δω την καρδουλα της γερη κ δυνατη κ μετα θα ηρεμησω

Εννοείται, εμάς μας νοιάζει να είναι γερό το μωράκι!Αφού ήταν σίγουρος όμως να είσαι κι εσύ...

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

κοιτα απο κοριτσι σε αγορι μπορει να αλλαξει λενε.απο αγορι σε κοριτσι δεν αλλαζει...αν προεξεχει κατι τελος προεξεχει χαχαχαχαχαχα.αν και εμεις που ειδαμε να προεξεχει μου ειπε μην το δεσεις δεν ειχε καλη θεση.θα δουμε στο επομενο υπερηχο.παντως μου ειπε η εμβρυολογος στην επομενη εξεταση να φαω σοκολατα χαχχαχαχαχα.εγω θα φαω οταν παω και στον γιατρο μου σε 3 βδομαδες.:)

Συμφωνώ. Ακριβώς αυτά είπε και σε μένα.

πρίν από 4 λεπτά , Ασία είπε:

@Μαρία1430 είδα ότι σε πονάει η λεκάνη. Κι εμένα με πονάει εδώ και λίγες μέρες πάρα πολύ!!!στην αρχή νόμιζα πως είναι από κούραση αλλά πονάει κάθε μέρα, διάβασα πως είναι λόγω ορμονών,σιγά σιγά προετοιμάζεται η λεκάνη για τον τοκετό από τώρα!!!

καλα εκανες!!ετσι και αλλιως θελω και αγορακι δεν με πειραζει που εχω αγορι οποτε περιμενω κοριτσακι.οτι θελει ο θεος γερο να ειναι!!!!γενικα ομως κλεινω προς το αγορακι.αλλα δεν με πειραζει.θελω να ζησω και το διαφορετικο!δηλαδη κοριτσακι.σας μπερδεψα μου φαινεται...χαχαχχααχχα

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι  1o  κλιν.Καβάλα

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o   Ρέα

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

καλα εκανες!!ετσι και αλλιως θελω και αγορακι δεν με πειραζει που εχω αγορι οποτε περιμενω κοριτσακι.οτι θελει ο θεος γερο να ειναι!!!!γενικα ομως κλεινω προς το αγορακι.αλλα δεν με πειραζει.θελω να ζησω και το διαφορετικο!δηλαδη κοριτσακι.σας μπερδεψα μου φαινεται...χαχαχχααχχα

Με δύο λόγια θέλεις και τα δύο χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Ασία 16/1 γιατί?? 

Κορίτσια το φυλο ειναι στα αγορακια νε μια πιθανότητα 90% περιπου και στα κοριτσια 70% γιατί μπορεί να μην έχει σχηματιστεί ακόμα κατι ή στα υποτιθεμενα αγορακια να ειναι η κλειτοριδα και στην πραγματικότητα να είναι κοριτσάκι! Αλλα δύσκολα αγορι γίνεται κοριτσι. Ενω κοριτσι μπορεί να αλλάξει σε αγορι πιο εύκολα  :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλημερα σας.σημερα παραδοξως δε σηκωθηκα πολυ για τουαλετα.μονο μια φορα.απλα οταν μου ρχεται ρε κοπελες.νομιζω οτι ποναω..οτι θα σκασω.οτι ειναι αναγκη επιτακτικη.μιλαμε για εντονη ενοχληση.εσεις τα ιδια?

Ακριβως τα ίδια... 

Καλημέρα δεν ειπαααα!!!! Καλημέραααα!!!

jgJqp3.png

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Ασία 16/1 γιατί?? 

Κορίτσια το φυλο ειναι στα αγορακια νε μια πιθανότητα 90% περιπου και στα κοριτσια 70% γιατί μπορεί να μην έχει σχηματιστεί ακόμα κατι ή στα υποτιθεμενα αγορακια να ειναι η κλειτοριδα και στην πραγματικότητα να είναι κοριτσάκι! Αλλα δύσκολα αγορι γίνεται κοριτσι. Ενω κοριτσι μπορεί να αλλάξει σε αγορι πιο εύκολα  :P

Ρωτάω για την αλλαγή της ΠΗΤ.Αν κατάλαβα καλά είδατε στην Αυχενική την ανάπτυξη του και υπολογίζετε να έγινε η σύλληψη την 20η μέρα του κύκλου? Εμένα δεν μου την άλλαξε την ΠΗΤ στην Αυχενική, μου την άφησε όπως ήταν βάσει ΤΕΡ και μάλιστα πρόσθεσε και 4 μέρες για να μην το πιέσουμε λέει να βγει, να έχουμε και ένα τετραήμερο περιθώριο να βγει από μόνο του όταν θέλει.Δηλαδή βάσει ΤΕΡ έπρεπε να έχω 28/10, η ανάπτυξη του στον υπέρηχο δείχνει πως θα έπρεπε να έχω 25/10 αλλά ο γιατρός μου έβαλε 1/11 και μου είπε πως για την ΠΗΤ δεν θα κοιτάμε την ανάπτυξη του, ας φαίνεται 3 μέρες μεγαλύτερο δεν θα αλλάξουμε την ΠΗΤ.

Καλημέρα κορίτσια!!!! Δεν σας προλαβαίνω πια χαχαχχα!!! Είπαμε λίγο να λείψουμε και γεμίσατε σελίδες!!! :P

Τέλεια @anemoni1989! Προστέθηκε κι άλλο ένα κοριτάκι στη λίστα μας!

Εμένα με πήραν από το γιατρό και μου είπαν ότι η μη επεμβατική εξέταση που έκανα βγήκε καλή κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνω αμνιοπαρακέντηση!!! Το γλυτώσαμε!!!! :D
Και θα πάω τη Δευτέρα να δω το μπεμπάκι και να πάρω και τα αποτελέσματα όπου πιστεύω θα αναγράφεται και το φύλο!

• Μου αρέσει 3

UUiMp3.png

Μήπως απλά σου στην υπολόγισε κι εσένα προσθέτοντας 9 μήνες και 10 μέρες στην ΤΕΡ χωρίς να υπολογίσει την ανάπτυξη του εμβρύου? Σου είπε κάτι τέτοιο? Γιατί εμένα έτσι έκανε στην ουσία.

@anemoni1989

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...