Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Maria_ath είπε:

25/4 και περιμένω και την απάντηση του μη επεμβατικού προγγενητικού στις 30/4. Διαβάζω τα δικά σας καλά και η αγωνία μου φουντώνει!:-)

Ολα καλα θα ειναι... Θα το δεις! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Ναι αλλα 21/10 ολοκληρώνω 38 εβδομαδες βαση σύλληψης!!! Τέλος παντων γερα να ειναι και ας βγουν οτι μερα θελουν!!!

Οτι λέει ο υπέρηχος!!!

Ναι αλλά μετράμε από την τελευταία περίοδο και θέλουμε να ολοκληρωθούν 40 εβδομάδες.Έτσι υπολογίζουν την ΠΗΤ. Αν κάποια ξέρεις ημέρα σύλληψης(ή την υπολογίσουν από τον υπέρηχο που σου δείχνει την ανάπτυξη του εμβρύου) τότε την αλλάζουν και την βάζουν 38 εβδομάδες μετά την ημέρα σύλληψης.

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Εκανα τεστ ωορρηξίας και ο γιατρος που μου εκανε την αυχενική μου ειπε οτι έγινε 10 με 11 μερα..

Κι εμένα 11η μέρα έγινε!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

κ εγω ετσι ειμαι σαν κ εσας .. 13 +6 βαση περιοδου ενω υπερηχου 14+5 . πως την παλευουμε? αστα να πανε ... η διαθεση παει σαν το ανσασερ..πανω κατω..δεν βαφομαι ,δεν πολυ βγαινω , δεν εχω ορεξη κτλ.. καθε φερνω στο μυαλο μου τον υπερηχο για να αντεξω..

Υπομονή, δυστυχώς μόνο αυτό έχω να πω μέχρι να περάσει όλο αυτό... πάντως ούτε εγώ βάφομαι, ενώ πριν βαφόμουν καθημερινά. Δεν θέλω να βάζω πάνω μου όλα τα χημικά, ειδικά τα κραγιόν που έχω διαβάσει διάφορα.Ούτε λακ, ούτε άρωμα, μόνο αποσμητικό βάζω δυστυχώς γιατί δεν μπορώ να βρωμάω

πρίν από 51 λεπτά , Maria_ath είπε:

Ασία αφού περιμένεις να κλείσει το πινακάκι με κορίτσι, εννοείς οτι θα γίνω κοριτσομάνα! Ο άντρας μου σε έβαλε Ε? Σίγουρα χαχαχα

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που είχαν καλά αποτελέσματα! 

Καλά που σας διαβάζω ότι δεν είστε καλά με εμετούς και φουσκώματα και παίρνω δύναμη ότι δεν είμαι η μόνη! Έχω αρχίσει και απελπίζομαι. Τουλάχιστον χάνω κανένα κιλάκι.

Χαχαχα εύχομαι να είναι γερό το μωράκι σου και ας είναι ότι θέλει, αλλά ένα κοριτσάκι μας χρειάζεται ακόμη...Πότε έχεις Αυχενική?

Α οκ διάβασα πότε έχεις Αυχενική, με το καλό!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Κορίτσια υπάρχει καμία που να καπνίζει τώρα ή να κάπνιζε πριν μάθει ότι είναι έγκυος?

εγω ψιλοκαπνιζα οχι παρα πολυ ομως πριν την εγκυμοσυνη. τωρα οχι εννοειτε δεν κανω τιποτα! 

πρίν από 43 λεπτά , Ασία είπε:

Βολεύει να υπολογίζεις πως αλλάζεις μήνα κάθε 22 του μηνός.

Δε διαφωνω... αυτα που λετε για τις 41 εβδομάδες και τη σύλληψη κτλ δε βολευουν

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

1 hour ago, Ασία είπε:

Κορίτσια υπάρχει καμία που να καπνίζει τώρα ή να κάπνιζε πριν μάθει ότι είναι έγκυος?

Εγω το εχω κοψει απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλα ποτε δεν καπνιζα πολυ... 

Κορίτσια ειμαι πολυ χαρούμενη!!! Βγηκαν οι αιματολογικες και απο οτι βλεπω ειναι πολυ καλες!!! Εχω ποσοστα 1/14000 για down και για τρισωμια 18 και 13 γραφει <1/20000

Νομιζω ειναι καλα!!!!! :)

Εσεις τι λετε??? 

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

εγω ψιλοκαπνιζα οχι παρα πολυ ομως πριν την εγκυμοσυνη. τωρα οχι εννοειτε δεν κανω τιποτα! 

Μπράβο!!!το έκοψες με το που έμαθες για την εγκυμοσύνη?ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση που καμία δεν ανέφερε κάτι για κάπνισμα.

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Εγω το εχω κοψει απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλα ποτε δεν καπνιζα πολυ... 

Κορίτσια ειμαι πολυ χαρούμενη!!! Βγηκαν οι αιματολογικες και απο οτι βλεπω ειναι πολυ καλες!!! Εχω ποσοστα 1/14000 για down και για τρισωμια 18 και 13 γραφει <1/20000

Νομιζω ειναι καλα!!!!! :)

Εσεις τι λετε??? 

Τέλεια είναι, όχι απλά καλά!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Ασία είπε:

Μπράβο!!!το έκοψες με το που έμαθες για την εγκυμοσύνη?ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση που καμία δεν ανέφερε κάτι για κάπνισμα.

Τέλεια είναι, όχι απλά καλά!!!!

Ναι... Σίγουρα βοηθησε τ οτι δεν ημουν συατηματικη καπνιστρια... Χομπιστρια θα με ελεγα... Και φυσικά και οι αναγουλες βοηθησαν πολυ!! 

Χαίρομαι που μ απαντησες για τις εξετάσεις γτ προς στιγμην αγχωθηκα!! :shock:

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Καλημερα,με δυσαρεστα για μενα νεα σημερα.Η κοπελα ενοε φιλου του αντρα μου,5+ μηνων εκανε προωρες συσπασεις με αποτελεσμα να χασει το παιδι.Εχω ταραχτει αρκετα.Νομιζω οτι το μαγνησιο που παιρνω ειναι γι αυτο το πραγμα.Απ οσο καταλαβα κουραστηκε στη δουλεια της.Ο Θεος να μας φυλαει κοπελες.Προσοχη σε ολες.Θεωρησα οτι πρεπει να το αναφερω και σ εσας για να προσεχετε.Ο αντρας μου δεν ηθελε να μου το πει μονο για να με προστατεψει το εκανε.

Πως ξημερωσατε εσεις?ν ακουσω κατι ομορφο σημερα...

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 28 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα,με δυσαρεστα για μενα νεα σημερα.Η κοπελα ενοε φιλου του αντρα μου,5+ μηνων εκανε προωρες συσπασεις με αποτελεσμα να χασει το παιδι.Εχω ταραχτει αρκετα.Νομιζω οτι το μαγνησιο που παιρνω ειναι γι αυτο το πραγμα.Απ οσο καταλαβα κουραστηκε στη δουλεια της.Ο Θεος να μας φυλαει κοπελες.Προσοχη σε ολες.Θεωρησα οτι πρεπει να το αναφερω και σ εσας για να προσεχετε.Ο αντρας μου δεν ηθελε να μου το πει μονο για να με προστατεψει το εκανε.

Πωπω τι κρίμα.τι δουλειά έκανε η κοπέλα,αν επιτρέπεται?απαιτεί σωματική κούραση? παίρνετε όλες μαγνήσιο? Εμένα δεν μου έδωσε.Δεν νιώσει ποτέ κάποια σύσπαση, εσείς?άπειρα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά σε μια εγκυμοσύνη δυστυχώς... Και δεν το λέω να φοβίσω περισσότερο όσες φοβήθηκαν με το νέο αυτό.

πρίν από 31 λεπτά , zina7777 είπε:

καλημέρα.. :( λυπάμαι πολύ για την κοπέλα.. καλά ο γιατρος δεν κατάλαβε κάτι?? έχω φίλη που είχε συσπάσεις απο τον 5ο κ φυσικά την παρακολουθούσε κάθε βδομάδα ο γιατρος κ μετά απο κανένα μήνα την έβγαλε στο νοσοκομείο μέχρι να γεννήσει.. κ φυσικά όλα πηγαν καλά.. φυσικά λίγο πρόωρα αλλά όλα μια χαρα.. κ γω ακούω πολλές ιστρορίες.. δυστυχως πολλά συμβαίνουν βρε κορίτσια.. μακάρι η Παναγια να βοηθάει τα μωράκια μας

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Πωπω τι κρίμα.τι δουλειά έκανε η κοπέλα,αν επιτρέπεται?απαιτεί σωματική κούραση? παίρνετε όλες μαγνήσιο? Εμένα δεν μου έδωσε.Δεν νιώσει ποτέ κάποια σύσπαση, εσείς?άπειρα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά σε μια εγκυμοσύνη δυστυχώς... Και δεν το λέω να φοβίσω περισσότερο όσες φοβήθηκαν με το νέο αυτό.

εμένα μου έδωσε 3 φορές την μέρα αλλλά το παίρνω μόνο 2.. λέτε βλακεία?? να το παίρνω κανονικα ε??

πρίν από 8 λεπτά , irinikavala είπε:

καλημέρα.. :( λυπάμαι πολύ για την κοπέλα.. καλά ο γιατρος δεν κατάλαβε κάτι?? έχω φίλη που είχε συσπάσεις απο τον 5ο κ φυσικά την παρακολουθούσε κάθε βδομάδα ο γιατρος κ μετά απο κανένα μήνα την έβγαλε στο νοσοκομείο μέχρι να γεννήσει.. κ φυσικά όλα πηγαν καλά.. φυσικά λίγο πρόωρα αλλά όλα μια χαρα.. κ γω ακούω πολλές ιστρορίες.. δυστυχως πολλά συμβαίνουν βρε κορίτσια.. μακάρι η Παναγια να βοηθάει τα μωράκια μας

εμένα μου έδωσε 3 φορές την μέρα αλλλά το παίρνω μόνο 2.. λέτε βλακεία?? να το παίρνω κανονικα ε??

Ναι καλύτερα να το παίρνεις 3 όπως σου είπε. Γιατί όμως το έδωσε? Έκανες εξετάσεις κ είχες έλλειψη? Προληπτικά?ρωτάω επειδή εμένα δεν μου έδωσε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...