Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σύλληψη δεν μπορεις να ξέρεις ποια μερα έγινε!!! Μπορεί να έγινε ακόμα και μια εβδομάδα μετά την επαφή! ή να έκανες ωορρηξία νωρίτερα από όταν υπολογίζεις

Εκανα τεστ ωορρηξίας και ο γιατρος που μου εκανε την αυχενική μου ειπε οτι έγινε 10 με 11 μερα..

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 22 λεπτά , Ασία είπε:

Πωπω ρε κορίτσια πως ταλαιπωρείστε έτσι! Σας δίνουν δύναμη τα μπεμπακια σας... χαλάλι τους...Αυτό να σκέφτεστε!

Άρα 25/10 ολοκληρώνεις 40 εβδομάδες (μετράμε από την ΤΕΡ).

Και σένα όπως κι εμένα η σύλληψη έγινε πριν την 14η μέρα του κύκλου, γι αυτό μας βγαίνουν τα μωράκια λίγες μέρες πιο μεγάλα στον υπέρηχο.

κ εγω ετσι ειμαι σαν κ εσας .. 13 +6 βαση περιοδου ενω υπερηχου 14+5 . πως την παλευουμε? αστα να πανε ... η διαθεση παει σαν το ανσασερ..πανω κατω..δεν βαφομαι ,δεν πολυ βγαινω , δεν εχω ορεξη κτλ.. καθε φερνω στο μυαλο μου τον υπερηχο για να αντεξω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

κ εγω ετσι ειμαι σαν κ εσας .. 13 +6 βαση περιοδου ενω υπερηχου 14+5 . πως την παλευουμε? αστα να πανε ... η διαθεση παει σαν το ανσασερ..πανω κατω..δεν βαφομαι ,δεν πολυ βγαινω , δεν εχω ορεξη κτλ.. καθε φερνω στο μυαλο μου τον υπερηχο για να αντεξω..

Εγώ πάλι, επειδή το να φτιάχνομαι μ βοηθάει ψυχολογικά, πάω στη δουλειά κοκεταρία... Και ας  ξερνοβολάω εκεί!!! Ξαναβάζω κραγιονάκι! Αμα μ δωσει και το ΟΚ ο γιατρός για νύχια???? Ουυυυυυυυυ θα αναστενάξουν τα νυχάδικα!!!!! αχαχαχαχαχχααχα

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγώ πάλι, επειδή το να φτιάχνομαι μ βοηθάει ψυχολογικά, πάω στη δουλειά κοκεταρία... Και ας  ξερνοβολάω εκεί!!! Ξαναβάζω κραγιονάκι! Αμα μ δωσει και το ΟΚ ο γιατρός για νύχια???? Ουυυυυυυυυ θα αναστενάξουν τα νυχάδικα!!!!! αχαχαχαχαχχααχα

καλα κανεις!!! εγω δεν εχω το κουραγιο... νομιζα οτι εχεις παρει αναρρωτικη?? πηγαινεις κανονικα?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

καλα κανεις!!! εγω δεν εχω το κουραγιο... νομιζα οτι εχεις παρει αναρρωτικη?? πηγαινεις κανονικα?

Ναι, ξεκινησα γιατί δεν αντεχα άλλο στο σπίτι.... Δεν μπορω που δεν μπορώ να πάω μια βολτα σαν ανθρωπος (ξερναω ότι κι αν δοκιμασω να φαω ή να πιω), εκει τουλάχιστον βλέπω 2 ανθρώπους και αμα δε νιώθω καλα πεταγομαι και κάνω εμετο! Κομμάτια γυρναω σπίτι βέβαια, δεν στο κρύβω, αλλά αλλάζω εστω λίγες παραστάσεις μπας και γλιτώσω την καταθλιψη!

cO4Yp3.png

πρίν από 26 λεπτά , anemoni1989 είπε:

ασε και μενα μου ειπε μετα την β επιπεδου για βαφη και λογικα και για νυχια.το περιμενω πως και πως.ειδικα τα νυχια.παντα τα ειχα φτιαγμενα και τωρα μου κακοφαινεται.

αν και δεν ξερω μπορει τα μαλλια μου να τα βαψω πιο νωρις γιατι βρε κοριτσια εχουν ασπρισει παρα πολυ.πως θα περιμενω μεχρι την β επιπεδου??στον γιο μου τα ειχα βαψει αμεσως μετα το πρωτο 3μηνο.μου το ειχε επιτρεψει ο γιατρος μου ο τοτε.θεωρω οτι ειναι λιγο υπερβολικος σε αυτο.με φυτικη τα βαφω ουτως η αλλως.η εμβρυολογος που ρωτησα μου ειπε μπορω με φυτικη.πφφφφ δεν ξερω τι να κανω.αν δεν ειχα ασπρες δεν θα με πειραζε αλλα ειμαι χαλια.το καλυπτω με λιγο σπρευ η μασκαρα αλλα ποσο να βαλω πια!!!τον εμπιστευομαι απολυτα τον γιατρο μου αλλα σε αυτο θεωρω οτι μπορει να ειναι λιγο υπερβολικος.

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι, ξεκινησα γιατί δεν αντεχα άλλο στο σπίτι.... Δεν μπορω που δεν μπορώ να πάω μια βολτα σαν ανθρωπος (ξερναω ότι κι αν δοκιμασω να φαω ή να πιω), εκει τουλάχιστον βλέπω 2 ανθρώπους και αμα δε νιώθω καλα πεταγομαι και κάνω εμετο! Κομμάτια γυρναω σπίτι βέβαια, δεν στο κρύβω, αλλά αλλάζω εστω λίγες παραστάσεις μπας και γλιτώσω την καταθλιψη!

καλα εκανες κ εγω για αυτο γυρισα στην δουλεια .. γτ στο σπιτιδεν παλευοταν αλλο

πρίν από 12 λεπτά , depyfr είπε:

ασε και μενα μου ειπε μετα την β επιπεδου για βαφη και λογικα και για νυχια.το περιμενω πως και πως.ειδικα τα νυχια.παντα τα ειχα φτιαγμενα και τωρα μου κακοφαινεται.

αν και δεν ξερω μπορει τα μαλλια μου να τα βαψω πιο νωρις γιατι βρε κοριτσια εχουν ασπρισει παρα πολυ.πως θα περιμενω μεχρι την β επιπεδου??στον γιο μου τα ειχα βαψει αμεσως μετα το πρωτο 3μηνο.μου το ειχε επιτρεψει ο γιατρος μου ο τοτε.θεωρω οτι ειναι λιγο υπερβολικος σε αυτο.με φυτικη τα βαφω ουτως η αλλως.η εμβρυολογος που ρωτησα μου ειπε μπορω με φυτικη.πφφφφ δεν ξερω τι να κανω.αν δεν ειχα ασπρες δεν θα με πειραζε αλλα ειμαι χαλια.το καλυπτω με λιγο σπρευ η μασκαρα αλλα ποσο να βαλω πια!!!τον εμπιστευομαι απολυτα τον γιατρο μου αλλα σε αυτο θεωρω οτι μπορει να ειναι λιγο υπερβολικος.

εγω τα εβαψα !!! με φυτικη βεβαια ... κ νυχια εκανα !!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

καλα εκανες κ εγω για αυτο γυρισα στην δουλεια .. γτ στο σπιτιδεν παλευοταν αλλο

εγω τα εβαψα !!! με φυτικη βεβαια ... κ νυχια εκανα !!

ελα ρεε μπραβο!!!κοιτα εγω για τα μαλλια ειμαι στα προθυρα πιστευω πριν την επιπεδου να τα βαψω γιατι ειναι πολυ χαλια τωρα νυχια κανω υπομονη ακομη.μαλλον για μετα το βλεπω.εσυ ποσο ειπαμε εισαι???λες και η λακ η τα σαμπουαν που βαζουμε δεν εχουν χημικα μωρε.ασε με ενταξει.να περασει το 1 3μηνο ναι συμφωνω γιατι ειναι η οργανογεννεση τωρα μετα πιστευω δεν πειραζει.δεν εχει αποδειχτει τιποτα σε καμια κλινικη ερευνα.

πρίν από 5 λεπτά , depyfr είπε:

ελα ρεε μπραβο!!!κοιτα εγω για τα μαλλια ειμαι στα προθυρα πιστευω πριν την επιπεδου να τα βαψω γιατι ειναι πολυ χαλια τωρα νυχια κανω υπομονη ακομη.μαλλον για μετα το βλεπω.εσυ ποσο ειπαμε εισαι???λες και η λακ η τα σαμπουαν που βαζουμε δεν εχουν χημικα μωρε.ασε με ενταξει.να περασει το 1 3μηνο ναι συμφωνω γιατι ειναι η οργανογεννεση τωρα μετα πιστευω δεν πειραζει.δεν εχει αποδειχτει τιποτα σε καμια κλινικη ερευνα.

με φυτικη δν πειραζει , βαψε τα, πολλες τα εβαψαν μολις το εκλεισαν το 3μηνο. . κ τα νυχια δεν περιαζουν μετα το πρωτο 3μηνο. ειμαι 14+ 5 . καλα τα μαλλια δεν μου βγηκαν κ πολυ καλα , γτ τα εβαφα με κανονικη βαφη πριν .. αλλα λιγο καλυφθηκαν τα λευκα

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

@anemoni1989 μπραβο κοριτσι μου! Ησουν η ελπιδα μας για κανα κοριτσακι! Πολυ αντρουα το πινακακι μας.. παντως εγω ευελπιστω σε εκπληξεις και ανατροπες!

Οταν λετε νυχια εννοειται ουτε μονες μας;;; Δλδ το καλοκαιρι θα φοραμε Πεδιλο χωρις νυχακια πολυχρωμα; Και θα μαι και σαν μπογος;;;; Ε δε γινεται! Στο γιο μου ειχα παει στις μερες μου για πεντικιουρ, ε μην τα εβλεπε ετσι το παιδακι μου...

Κοριτσια το μενου του μεσημεριου δυο μπουκιες κοτοπουλο, δυο μπουκιες πατζαρια και δυο δαγκωνιτσες ψωμι βρωμης... Αισθανομαι σα να εχω φαει ενα αρνι μονη μου... α ισως δε γινω τελειως μπογος αν συνεχισω ετσι...

Πονακια κι εγω, σταθερα χαμηλα. Ερχονται και φευγουν

• Χαχα 1

8 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! @anemoni1989 πολύ χάρηκα που πήγαν όλα καλά, τώρα περιμένουμε και την @Maria_ath να κάνει Αυχενική και θα κλείσει το μαξιλαράκι.σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε τις Β επιπέδου με το καλό!!κάτι μου λέει πως με κοριτσάκι ξεκίνησε το πινακακι με κοριτσάκι θα τελειώσει και θα έχουμε αναλογία 3:1 τα αγόρια...

Είναι πανέμορφο όντως κι εγώ το καμαρώνω!!

@anemoni1989 πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος?

Ασία αφού περιμένεις να κλείσει το πινακάκι με κορίτσι, εννοείς οτι θα γίνω κοριτσομάνα! Ο άντρας μου σε έβαλε Ε? Σίγουρα χαχαχα

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που είχαν καλά αποτελέσματα! 

Καλά που σας διαβάζω ότι δεν είστε καλά με εμετούς και φουσκώματα και παίρνω δύναμη ότι δεν είμαι η μόνη! Έχω αρχίσει και απελπίζομαι. Τουλάχιστον χάνω κανένα κιλάκι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Maria_ath είπε:

Ασία αφού περιμένεις να κλείσει το πινακάκι με κορίτσι, εννοείς οτι θα γίνω κοριτσομάνα! Ο άντρας μου σε έβαλε Ε? Σίγουρα χαχαχα

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που είχαν καλά αποτελέσματα! 

Καλά που σας διαβάζω ότι δεν είστε καλά με εμετούς και φουσκώματα και παίρνω δύναμη ότι δεν είμαι η μόνη! Έχω αρχίσει και απελπίζομαι. Τουλάχιστον χάνω κανένα κιλάκι.

Ποτε εχεις αυχενικη εσυ κοριτσι μου? 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 17 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ποτε εχεις αυχενικη εσυ κοριτσι μου? 

25/4 και περιμένω και την απάντηση του μη επεμβατικού προγγενητικού στις 30/4. Διαβάζω τα δικά σας καλά και η αγωνία μου φουντώνει!:-)

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

εγω αμα προσπαθησω να βρω ακρη με τις εβδομαδες οπως εσεις θα χαθω εντελως...

οποτε τι να μετραω καλυτερα? οτι λεει ο υπερηχος?

Βολεύει να υπολογίζεις πως αλλάζεις μήνα κάθε 22 του μηνός.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...