Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

δωρεαν παρακολουθηση κυησης


ederlezi

Recommended Posts

γεια σας μανουλες.διανυω την δευτερη εγκυμοσυνη μου,συμφωνα με την τελευταια μου περιοδο πρεπει να ειμαι 7 εβδομαδων.ηταν αναπαντεχο το γεγονος και προφανως δεν ημουν προετοιμασμενη ουτε ψυχολογικα ουτε οικονομικα.δεν εχω παει ακομη σε γυναικολογο λογω ελλειψης χρηματων.ειμαι απο θεσ/νικη και θελω να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος για δωρεαν παρακολουθηση κυησης.δεν ειμαι παντρεμενη με τον πατερα των παιδιων μου,οποτε επισημα ειμαι αγαμη μητερα.εχω ικα,ειμαι ανεργη σε αναμονη για ταμειο.
στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μ σε δημοσιο νοσοκομειο μου εκλεισαν πρωτο ραντεβου οταν θα εμπαινα στον 5ο μηνα.επισης διαβασα οτι πλεον η αυχενικη και ο β επιπεδου ειναι δωρεαν.αν γνωριζει καποια την διαδικασια θα ημουν ευγνωμων για την καθοδηγηση.γενικα οποιαδηποτε πληροφορια για δωρεαν παροχες σε εγκυους θα ηταν πολυτιμη.σας ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσι μου! Με το καλό το μωράκι σου! Το ίδιο ακριβώς ήθελα να κάνω κι εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης μου. Είχα πάρει τηλέφωνο στα ραντεβού του Ιπποκρατείου αλλά είχαν διαθέσιμα ραντεβού όταν έφτασα στον 4ο μήνα! Άρχισα να πηγαίνω και έτσι έκανα εντελώς δωρεάν Β επιπέδου και ντόπλερ με τον κ. Σωτηριάδη που είναι εξαιρετικός. Καμιά φορά ερχόντουσαν κοπέλες χωρίς ραντεβού και παρόλα αυτά τις παρακολουθούσαν, απλά τις άφηναν τελευταίες. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη λειτουργεί η Β μαιευτική. Κλείσε κανονικά όσα ραντεβού μπορείς τηλεφωνικά ή στον γκισέ και πήγαινε τώρα χωρίς ραντεβού! Σίγουρα θα σε δεχτούν! Δεν αφήνουν καμία εγκυούλα έτσι! Πες τους ότι θέλεις να κάνεις και υπέρηχο και θα σε στείλουν στον 4ο όροφο να κλείσεις ραντεβού. Θα σου γράψουν και τα φάρμακα και τις εξετάσεις σου... Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία ρώτησε ελεύθερα!!!

Link to comment
Share on other sites

σ'ευχαριστω παρα πολυ για την αναλυτικη απαντηση.τις εξετασεις μπορω να τις κανω και αυτες στο νοσοκομειο?η θα με στειλουν εξωτερικα μ συμμετοχη?

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να τις κάνεις και στο νοσοκομείο. Όλες τις αιματολογικές και το παπ-α και καμπύλη ζαχάρου, όπως και καλλιέργεια κολπικού υγρού. Θα τους πεις ότι θες να τις κάνεις εκεί και θα σου πουν αυτοί τι να κάνεις. 

Καρτέλα έχεις ανοίξει; Αν όχι δεν είναι κάτι. Σου ανοίγουν εκείνη τη στιγμή. Μόνο το βιβλιάριο υγείας χρειάζεται. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...