Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • On 23/6/2024 at 4:01 ΜΜ, Hopefully_soon είπε:

   Αγαπημένες μου δεν τα κατάφερα!!!!! Εύχομαι σε εσάς ο,τι επιθυμείτε να το αποκτήσετε σύντομα ❣️ 

   Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Εύχομαι να ανασυνταχθείτε σύντομα και να συνεχίσετε την προσπάθεια με όποιον τρόπο σας ταιριάζει. 

Pampers Unicef 2010


CoffeeTime

Recommended Posts

150x150.jpgΑγαπητά μέλη,

το παρακάτω δελτίο τύπου δημοσιεύεται εδώ κατ εξαίρεση έτσι ωστε να είναι εφικτός ο σχολιασμός του απο τα μέλη εάν αυτά το επιθυμούν. Με βάση την πρωτοβουλία της pampers unicef η οποία προβλήθηκε και στην ιστοσελίδα του Parents.gr, για κάθε φιλάκι ή like στο facebook, η pampers θα προμήθευε ένα εμβόλιο - ή σε εγγραφή στο site επιθυμίες, 20 εμβόλια. Έτσι λοιπόν συνολικά απο όλες τις διαφημίσεις που προβλήθηκαν στα ΜΜΕ, συγκεντρώθηκαν κλίκ που αγόρασαν 6.400.000 εμβόλια.

Δείτε στο δελτίο τυπου περισσότερες λεπτομέρειες:

"Τα Pampers προσέφεραν στη UNICEF 6.400.000 αντιτετανικά εμβόλια χαρίζοντας έτσι ένα ελπιδοφόρο αύριο γεμάτο αγάπη στα μωρά όλου του κόσμου!

Τα Pampers, μετη βοήθεια των μαμάδων στην Ελλάδα, στήριξαν δυναμικά την UNICEF για 4η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχοντας στη διεθνή καμπάνια με στόχο την εξάλειψη αυτής της θανατηφόρου νόσου στις χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου. Στο πλαίσιο της κοινής εκστρατείας των Pampers με τη UNICEF, με σύνθημα 1 πακέτο = 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τετάνου «Στείλτε την αγάπη σας πιο μακριά και βοηθήστε στην εξάλειψη του νεογνικού τετάνου» συγκεντρώθηκαν φέτος στη χώρα μας δωρεές που αντιστοιχούν σε 6.400.000 εμβόλια, απαραίτητα για την προστασία ευάλωτων μητέρων και βρεφών από το μητρικό και νεογνικό τέτανο, ασθένειας που ευθύνεται για το θάνατο ενός μωρού κάθε 3 λεπτά στις χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου.

Συγκεκριμένα, με την πώληση κάθε συσκευασίας με την ένδειξη "Pampers-- UNICEF: 1 πακέτο = 1 σωτήριο εμβόλιο" από την 1^η Οκτωβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010, οι μαμάδες και τα Pampers προσέφεραν στη UNICEFτο ποσό που χρειάζεται για ένα εμβόλιο ζωής για την προστασία μιας ευάλωτης μητέρας και του μωρού της. Δύο μόνο αντιτετανικοί εμβολιασμοί προστατεύουν τη μητέρα και το μωρό της κατά τους πρώτους 2 μήνες της ζωής του.

Φέτος ήταν ακόμα πιο εύκολο για όλους μας να βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν

6.400.000εμβόλια μιας και στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας «Αγάπη χωρίς όρια» (Love Without Limits) 1«φιλί»= 1 σωτήριο εμβόλιο, οι ελληνίδες μαμάδες και μπαμπάδες μπαίνοντας στο site www.pampers.gr και με την εγγραφή τους στο PampersVillage, χάρισαν το «φιλί» τους ηλεκτρονικά μετατρέποντάς το σε 20 σωτήρια εμβόλια για τα παιδιά του αναπτυσσόμενου κόσμου. Αντίστοιχα κάνοντας like στη σελίδα «Επιθυμίες» (Επιθυμίες) στο Facebook, ή ανεβάζοντας μια φωτογραφία ή ένα video, που πρωταγωνίστησαν εκείνοι και το μωρό τους στη σελίδα «Επιθυμίες» (Επιθυμίες) στο Facebook, συνεισέφεραν ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια χαρίζοντας ένα εμβόλιο.

Και αυτή τη χρονιά Πρέσβειρα της ελληνικής εκστρατείας "Pampers – UNICEF 1 πακέτο = 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τετάνου" ήταν η κα. Ελευθερία Αρβανιτάκη που αγκάλιασε θερμά την εκστρατεία φέρνοντας το μήνυμα ακόμα πιο κοντά στις Ελληνίδες μητέρες, δημιουργώντας μια μεγάλη αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας και αλληλεγγύης.

Τα Pampers και η UNICEF ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξη τους τις μαμάδες στην Ελλάδα και υπόσχονται να συνεχίσουν την προσπάθεια για την εξάλειψη της θανατηφόρου ασθένειας."

Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Διαφημίσεις

150x150.jpg

Θα θέλαμε να σημειώσουμε εδώ ότι

φέτος, επαναλαμβάνεται αυτή η πρωτοβουλία -

μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

εδώ : Pampers Unicef 2011 !

Στο τέλος της, θα τοποθετήσουμε πάλι εδώ το απολογιστικό δελτίο τύπου!

Η πρωτοβουλία εμφανίζεται ταυτόχρονα και με καμπάνια reskin ("ντύσιμο ιστοσελίδας") στις ενότητες & υποενότητες Νεογνά & Μωρά: Ανάπτυξη Ψυχολογία, με banner που εμφανίζεται στην ενότητα Νεογνά & Μωρά Ιατρικά θέματα, σε εναλλαγή,

και με το νέο forum notice - που θα δείτε τις επόμενες ημέρες στις ενότητες του

Cafe ανά ηλικία παιδιού!


Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

 💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Link to comment
Share on other sites

×
×
 • Δημιουργία νέου...