Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

      Κορίτσια έχω μια απορία,ίσως τελείως παράλογη,αλλά θα σκάσω.Μου έχει μείνει ένα ακόμη έμβρυο από τα πέντε  και σε περίπτωση που δεν πιάσει,θα προχωρήσω σε ωοληψια κτλ.Τα πέντε έμβρυα,είναι από τότε που ήμουν 36.Αν δεν πιάσει ούτε αυτό,τότε μιλάμε για ποσοστό επιτυχίας 20%,δλδ μόνο η κορούλα μου.Αξιζει να κάνω ξανά ωοληψια?Δεν θα έχω απειροελάχιστες πιθανότητες να έχω κάποιο υγιές  έμβρυο τώρα στα 39? ☹️

      Εγώ πάντως στα 40 έκανα την καλύτερη ωοληψια με 3 βλαστοκύστες στα 3 γονιμοποιημένα! κι έναν μπέμπη ήδη από τις 2 που έβαλα..

      Στην επιτροπή θα γράψει το κέντρο σου πως δεν είναι επαρκής αυτή η βλαστοκύστη ποιοτικά κτλ και πως πρέπει να κάνεις διέγερση ξανά. 

      • Μου αρέσει 1

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ


ΛΕΝΑΝΕΚ

Recommended Posts

Πωλείται βιβλιοχαρτοπωλείο στο Ίλιον.

Οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις καθώς πρόσφατα αποκτήσαμε 3ο παιδάκι καθιστούν αδύνατη την παραμονή μου στο βιβλιοχαρτοπωλείο.

Με κόπο το έφτιαξα και λυπάμαι να το αφήσω και γι αυτό θέλω να συνεχίσει.

Τιμή και τρόπος πληρωμής συζητήσιμα


B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png
Link to comment
Share on other sites

  • 3 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

Ναι λοιπόν τα κατάφερα αρκετά καλά και κράτησα το βιβλιοπωλείο μου αρκετό καιρό από τότε που το πουλούσα και δεν πωλήθηκε.Γιατί ήταν καλά και τα καταφέρναμε καλά.Αυτό που λένε υγιής επιχείρηση! Δεν το κλείνεις.Το μετράς! Αλλά και πάλι το μετράς κι έχεις χάσει πολλά! Όχι χρήματα, αντίθετα! Αλλά το μεγάλωμα 3 παιδιών χωρίς ούτε την ελάχιστη βοήθεια πια είναι δύσκολο! Παν δύσκολο μπορώ να πω κι όταν μάλιστα έχεις δική σου επιχείρηση! Οπότε τώρα πια μια και καλή θα αποχωρήσω! Για να τα κάνω όλα και να συμφέρω δεν γίνεται! Από μάνα δεν παραιτείσαι αλλά από έμπορος ναι! Αν κάποιος-κάποια ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει μύνημα ή να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6942456604. Ευχαριστώ!


B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...