-
Από την διαχείριση / Admin news
-
4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:
Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει;
Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή.Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω. Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!
-
Κορυδαλλος
-
Θέματα
-
- 13.208 απαντήσεις
- 1.340.106 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.148 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.294.056 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 523.356 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.422 εμφανίσεις
-