Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 4 minutes ago, Blue Velvet said:

      Αχ μην κάνεις τεστ τόσο νωρίς,τζάμπα λεφτά ρε συ..Εμένα μέχρι χθες το πρωί έδειχνε αρνητικό,το μεσημέρι έδειξε αχνό θετικο.Περιμενε έξι μέρες τουλάχιστον,γιατί αλλιώς θα σου δείξει αρνητικό και θα στεναχωρεθεις.

      Αυτό βασικά …. 

"σχεσεις" μεταξυ γυναικων στα φορουμ


giwta123321

Recommended Posts

Καλημερα. Θα αρχισω απευθειας. Γιατι και ποιος δινει το θαρρος και το θρασος να ειρωνευονται μελη του φορουμ αλλα μελη του φορουμ? Οι "ειρωνικες" δεν εχουν φιλες στη πραγματικη ζωη που εχουν προβληματισμους παρομοιους? Οι ιδιες δεν εχουν πεσει ποτε ψυχολογικα στα πατωματα? Και αν δεν εχουν υπαρξει ποτε οι πρωταγωνιστριες μιας ιστοριας παρομοιας μαυτης που χλευαζουν,  με   π ο ι ο   σ κ ε π τ ι κ ο   π α ρ α κ ι ν ε ι τ α ι   ο εγκεφαλος τους να μπει σε ενα θεμα που χλευαζουν και να πληκτρολογησουν λεξη-λεξη ολες αυτες τις προτασεις που δημιουργουν ενα κειμενο χλευασμου και ειρωνιας? Ειναι για χοντρη διαδικτυακη αστυνομικη ερευνα αφου απο τη μια δε δεχονται καποια πραγματα αλλα παρ'ολ'αυτα (μεταφορικα) ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να ψαχνουν με τις ωρες αυτα τα κλειδια που ανοιγουν  διαμερισματα που δε θελουν καν να βρισκονται μεσα. ΑΛΛΑ ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ(κλεινουν και τη πορτα πισω τους)!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Με όλη την καλή διάθεση, θέλω να σου κάνω μια ερώτηση... Βλέπω πως είσαι καινούρια στο φόρουμ, η έστω αυτός ο λογαριασμός σου είναι καινούριος.... Πως λοιπόν ξέρεις τι ακριβώς γίνεται εδώ μέσα??? Αν είσαι κάποια κοπέλα που είχες η έχεις κι άλλον λογαριασμό, νομίζω πως θα ήταν πιο σωστό και φρόνημο να μην κρύβεσαι πίσω από έναν καινούριο λογαριασμό και να αποκαλύψεις την ταυτότητα σου όπως επίσης και να εξηγήσεις πιο συγκεκριμένα και με παραδείγματα τι είναι αυτό που σε ενόχλησε τόσο πολύ... Ξέρω ότι μάλλον δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό που περιγράφεις, διοτι προσπαθώ να είμαι όσο πιο διακριτική γίνεται και να "προσέχω τα λόγια μου", όπως επίσης και να μην ανακατεύομαι σε πράγματα που δεν γνωρίζω... Όμως δεν μπορούσα να αγνοήσω το τόσο εριστικό ποστ σου... Ελπίζω σε μια σταρατη απάντηση αλλιώς δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κάποια άλλη κοπέλα, νομίζω! 

  • Μου αρέσει 7

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου!Νομιζω οτι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.  Δε ξερω τι θεματα εχεις ή εχουν δημιουργηθει,  αλλα εγω δε σε ξερω για ναχω κατι προσωπικο. Ειμαι παλια ,εχω ξεχασει το κωδικο μου και το μειλ που χρησιμοποιουσα ηταν για πολλα emojis !!! πχ φανταζεσαι  www.xaroumenifatsa@ ή www.lipimenonoufaro@  σε δημοσια εγγραφα? :wub:

Νομιζω το διαδικτυακο ψυχοφθορο μπουλινγκ πολλοι το νιωθουν λιγοι θελουν να μιλανε γιαυτο. Παλια ηταν αλλιως τα πραγματα που δεν υπηρχε το νετ. Τα μαυρα προβατα δεν ειχαν πολλα ψωμια γιατι υπηρχε συσσωμια ηθικης συνειδυσης και φοβος για τα Θεια(οποια θρησκεια κ να ανηκει καποιος). Πλεον στη κοινωνια -κανω διαλλεξη ή μου φαινεται τωρα βρε παιδια? - οταν καποιος εχει το σπορο του κακου :lol:  :mrgreen: τον φυτευει ευκολα σε αλλον, γιατι δεν υπαρχει πνευματικη δυναμη .Ετσι σαν ιος επεκτεινεται η αδικια αντι να απομονωνεται. Επεκτεινεται σε αλλους και αλλους και αλλους οποτε αλλιωνεται ευκολοτερα η συνειδυση ολοκληρου εθνους με ευκολια.

σσ.Η βεβαιωση παρακολουθησης του συγκεκριμενοι σεμιναριου δινεται στο ισογειο :tongue:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...