Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

δύο ονόματα

Ασία

Recommended Posts

Εμεις έχουμε αποφασίσει όνομα (για κάθε ενδεχόμενο φύλου, ακόμα και για την πιθανότητα διδύμων) πριν καν μείνω έγκυος. Είναι άσχετα ονόματα, όχι παπουδογιαγιαδες (κανένας μας δεν ήθελε κάτι τέτοιο) και έτσι καταλήξαμε σε ονόματα που αρέσουν και στους δύο. Το φύλο του μωρού θα το μάθουμε βέβαια στη γέννα, αλλά όνομα θα έχουμε, θα το δηλώσουμε και αμέσως στο ληξιαρχείο και θα ξεμπερδεψουμε και με τα γραφειοκρατικά. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Βαλια Ασλαματζιδη είπε:

Συγνώμη που σχόλιαζω αλλά επειδή έχω κάνει κ εγώ τάμα για την Αγία Ειρήνη άσε τον σύζυγό σου να το βάλει πρώτο της πεθεράς αλλά να την φωνάζουν Ειρήνη. 

Το ταμα μου δεν είναι στην Αγία Ειρήνη, ειναι αλλο, απλα θα ηθελα να της το δώσω εξτρα, λογω καποιων δικων μου λογων! Μεταξυ μας, το 1ο ονομα φωναζουν ολοι!!! Επιπλέον, δεν σκοπεύω να κανω το παιδι μου μπαλακι και οι μισοι να το φωνάζουν έτσι και οι αλλοι μισοι αλλιως... Οπως και να χει δε σκοπεύω να κανω καυγα για το συγκεκριμένο θεμα, απλα δεν εχω δωσει στο συζυγο και το οριστικο ΟΚ...  Δε ζηταω να μ δωσει κάποιος λυση... Προφανως σε τέτοια θέματα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση μεταξυ του ζευγαριού!!! Απλά ήθελα καπου να τα πω!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Η αδερφή μου πάντως επειδή έχει όνομα μη Χριστιανικό(Αλλά ήταν το όνομα της γιαγιάς) ο παππάς δεν δεχόταν με τίποτα να τη βαπτίσει έτσι και τελικά έβαλαν και το Μαρία.  Το Μαρία μπήκε 2ο. 

Μπελάς πάντως τα δύο ονόματα. Και για το ίδιο το παιδί μπελάς για όταν μεγαλώσει. Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει το 2ο όνομα. Εγώ στην κόρη μου έδωσα 2 και το σκυλομετανιωσα. Το 2ο δεν ακούγεται ποτέ . 

yplDp3.png

πρίν από 33 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Το ταμα μου δεν είναι στην Αγία Ειρήνη, ειναι αλλο, απλα θα ηθελα να της το δώσω εξτρα, λογω καποιων δικων μου λογων! Μεταξυ μας, το 1ο ονομα φωναζουν ολοι!!! Επιπλέον, δεν σκοπεύω να κανω το παιδι μου μπαλακι και οι μισοι να το φωνάζουν έτσι και οι αλλοι μισοι αλλιως... Οπως και να χει δε σκοπεύω να κανω καυγα για το συγκεκριμένο θεμα, απλα δεν εχω δωσει στο συζυγο και το οριστικο ΟΚ...  Δε ζηταω να μ δωσει κάποιος λυση... Προφανως σε τέτοια θέματα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση μεταξυ του ζευγαριού!!! Απλά ήθελα καπου να τα πω!!! 

Ανεμώνη μου διαφωνείτε με τον σύζυγό για το όνομα; Μήπως να διαλέξετε ένα τρίτο ως συμβιβαστική λύση;

• Μου αρέσει 1

Just now, alina80 είπε:

Ανεμώνη μου διαφωνείτε με τον σύζυγό για το όνομα; Μήπως να διαλέξετε ένα τρίτο ως συμβιβαστική λύση;

Δεν έχουμε καταληξει Αλινα μου... Εμενα δεν με ενδιαφέρει να βγαλω τς γονεις μου γτ πολυ απλα ειμαι εντελώς αντιθετη σε αυτη την παραδοση, η οποια παντα με αηδιαζε... Τα παιδιά πρέπει να τα αγαπαμε για αυτο που ειναι και οχι για το ονομα που φερουν!!! Βασικα, ενω ελεγε παντα οτι το κορίτσι δεν τν νοιάζει πως θα το βγαλουμε κλπ ειχε ειπωθει σε μια κουβέντα το ενδεχόμενο να βγαλουμε τη μαμα τ και τ ειχα πει πως εμενα με νοιάζει το παιδι να ειναι καλα και πως αυτα ειναι μικροπρεπειες και δε θα ασχοληθώ, αλλα θα το ξανασυζητησουμε... Προσφατα του εκανα κουβέντα λεγοντας τ πως θα ηθελα στη μικρη να δωσω πρωτο το ονομα του ατομου που ειχα δει σε ενα ονειρο σε μια πολύ κρισιμη φαση της εγκυμοσύνης μου (δεν εχει καμια σχεση με συγγενεις, Αγιους κλπ, ειναι εντελως και παντελώς άσχετο) και μου αρχισε τα μα, μου, σου, του... Ουι δεν ειναι ωραίο αλλα να λεμε τη μια και αλλα την αλλη... Και τ απαντησα πως απο την στιγμή που δεν το έχουμε ανακοινώσει (ειχαμε πει πως θα ενημερωθουν οι παντες για το ονομα στη βαπτιση) μπορουμε να συζηταμε ελεύθερα για το όνομα αυτο! Εχω μια υπονοια βεβαια πως μαλλον το εχει συζητησει, αλλα δε σκοπεύω να μπω σε θεωριες συνομωσιας... 

Τεσπα, απο παντα γνωριζα την φιλοπαραδοσιακη νοοτροπία του αντρα μου... Απλα με αφορμή αυτό το ποστ ειπα να το συζητησω!!! (δεδομενου οτι οι γνωστοι μας ολοι ειναι της αποψης να δίνουμε ονοματα παππουδων, οποτε δεν πρόκειται κανεις να με καταλαβει)!!! 

Υ. Γ. Αλινα μου, εισαι πολυ τυχερη που εχεις τοσο ανοιχτομυαλο συζυγο!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δεν έχουμε καταληξει Αλινα μου... Εμενα δεν με ενδιαφέρει να βγαλω τς γονεις μου γτ πολυ απλα ειμαι εντελώς αντιθετη σε αυτη την παραδοση, η οποια παντα με αηδιαζε... Τα παιδιά πρέπει να τα αγαπαμε για αυτο που ειναι και οχι για το ονομα που φερουν!!! Βασικα, ενω ελεγε παντα οτι το κορίτσι δεν τν νοιάζει πως θα το βγαλουμε κλπ ειχε ειπωθει σε μια κουβέντα το ενδεχόμενο να βγαλουμε τη μαμα τ και τ ειχα πει πως εμενα με νοιάζει το παιδι να ειναι καλα και πως αυτα ειναι μικροπρεπειες και δε θα ασχοληθώ, αλλα θα το ξανασυζητησουμε... Προσφατα του εκανα κουβέντα λεγοντας τ πως θα ηθελα στη μικρη να δωσω πρωτο το ονομα του ατομου που ειχα δει σε ενα ονειρο σε μια πολύ κρισιμη φαση της εγκυμοσύνης μου (δεν εχει καμια σχεση με συγγενεις, Αγιους κλπ, ειναι εντελως και παντελώς άσχετο) και μου αρχισε τα μα, μου, σου, του... Ουι δεν ειναι ωραίο αλλα να λεμε τη μια και αλλα την αλλη... Και τ απαντησα πως απο την στιγμή που δεν το έχουμε ανακοινώσει (ειχαμε πει πως θα ενημερωθουν οι παντες για το ονομα στη βαπτιση) μπορουμε να συζηταμε ελεύθερα για το όνομα αυτο! Εχω μια υπονοια βεβαια πως μαλλον το εχει συζητησει, αλλα δε σκοπεύω να μπω σε θεωριες συνομωσιας... 

Τεσπα, απο παντα γνωριζα την φιλοπαραδοσιακη νοοτροπία του αντρα μου... Απλα με αφορμή αυτό το ποστ ειπα να το συζητησω!!! (δεδομενου οτι οι γνωστοι μας ολοι ειναι της αποψης να δίνουμε ονοματα παππουδων, οποτε δεν πρόκειται κανεις να με καταλαβει)!!! 

Υ. Γ. Αλινα μου, εισαι πολυ τυχερη που εχεις τοσο ανοιχτομυαλο συζυγο!!! 

Για αυτό είπα μήπως να κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω και να βρείτε ένα τρίτο ονομα. Ούτε της μαμάς του ούτε του ονείρου. Αν είναι παραδοσιακός μπορείς να θέσεις κ το θέμα του δεύτερου παιδιού. Αν έχετε σκοπό να κάνετε βέβαια - πιστεύω ότι θα θέλει του πατέρα του αν είναι αγόρι. Θα μπορούσε το τρίτο να είναι συνδυασμός των δύο ίσως;

ΥΓ. Δεν είμαι τυχερή. Τον διάλεξα κ με διάλεξε. Και έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις που αφορούν πως θα χειριστούμε τα θέματα του παιδιού. Αν δεν συμφωνούσαμε δεν θα κάναμε παιδί μαζί. -εσυ ξέρεις και τι έχω περασει για να είμαι τώρα έγκυος. Αν ο ένας είναι παραδοσιακός και ο άλλος πιο προοδευτικός δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μεγαλώναμε παιδί μαζι. 

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Για αυτό είπα μήπως να κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω και να βρείτε ένα τρίτο ονομα. Ούτε της μαμάς του ούτε του ονείρου. Αν είναι παραδοσιακός μπορείς να θέσεις κ το θέμα του δεύτερου παιδιού. Αν έχετε σκοπό να κάνετε βέβαια - πιστεύω ότι θα θέλει του πατέρα του αν είναι αγόρι. Θα μπορούσε το τρίτο να είναι συνδυασμός των δύο ίσως;

ΥΓ. Δεν είμαι τυχερή. Τον διάλεξα κ με διάλεξε. Και έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις που αφορούν πως θα χειριστούμε τα θέματα του παιδιού. Αν δεν συμφωνούσαμε δεν θα κάναμε παιδί μαζί. -εσυ ξέρεις και τι έχω περασει για να είμαι τώρα έγκυος. Αν ο ένας είναι παραδοσιακός και ο άλλος πιο προοδευτικός δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μεγαλώναμε παιδί μαζι. 

Εχεις απόλυτο δίκιο!!! Πιο μικρή ημουν και εγω απόλυτη σε αυτα!!! Μετά ερωτευτηκα!!!! Αχχαχαχαχαχαχα Φαντασου για εμας η συγκατοικηση χωρίς αρραβωνα, η εγκυμοσυνη προ γάμου και ο πολιτικός γαμος ήταν εξτριμ!!! (ναι τα πεθερικα μου είναι παλαιολιθικων απόψεων και ο αντρας μου δυστυχώς δίνει βαση στη γνώμη τους)!!! 

Παντως περα απο την πλάκα μπραβο σας!!! Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ζευγάρια open-minded!!! 

P. S.  Εχω τεράστια αγωνία για το φύλο του μωρού σου!! Παρακολοθουσα τ θεμα σας περιμένοντας να κάνεις την αποκάλυψη αλλά μας την εσκασες!! Χα χα 

cO4Yp3.png

πρίν από 22 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εχεις απόλυτο δίκιο!!! Πιο μικρή ημουν και εγω απόλυτη σε αυτα!!! Μετά ερωτευτηκα!!!! Αχχαχαχαχαχαχα Φαντασου για εμας η συγκατοικηση χωρίς αρραβωνα, η εγκυμοσυνη προ γάμου και ο πολιτικός γαμος ήταν εξτριμ!!! (ναι τα πεθερικα μου είναι παλαιολιθικων απόψεων και ο αντρας μου δυστυχώς δίνει βαση στη γνώμη τους)!!! 

Παντως περα απο την πλάκα μπραβο σας!!! Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ζευγάρια open-minded!!! 

P. S.  Εχω τεράστια αγωνία για το φύλο του μωρού σου!! Παρακολοθουσα τ θεμα σας περιμένοντας να κάνεις την αποκάλυψη αλλά μας την εσκασες!! Χα χα 

Δεν είμαι απολυτη. Απλώς πιστεύω ότι ο έρωτας δεν φτάνει... Όπως τα περιγράφεις εμείς στο πυρ το εξωτερο...Δεν έχουμε κάνει γάμο (και μάλλον δεν θα κάνουμε), βάφτιση εννοείται ότι δεν προβλέπεται και έχουμε αποφασίσει να μεγαλώσουμε το μωρό όσο πιο gender neutral γίνεται. 

Ανεμώνη διασκεδάζω απίστευτα με τις αντιδράσεις των ανθρώπων -κοντινων και μη- όταν λέω ότι θα περιμένουμε τη γέννα. Κάποιοι θυμώνουν (ναι, λες και τους επηρεάζει το φύλο του μωρού μου). Η γιαγιά μου πχ είναι πεπεισμένη ότι ξέρουμε και δεν το λέμε ειδικά σε εκείνη! Μέχρι και η βοηθός του γιατρού στην αυχενική απογοητεύτηκε όταν είπα να μην μας πει αν δει φύλο. Δεν φαντάζεσαι πόσα τρέλα ακούω, μέχρι και πώς θα ετοιμάσουμε το δωμάτιο αν δεν ξέρουμε το φύλο! 

Λίγη υπομονή, στο τέλος του Ιουνίου θα μάθουμε όλοι το βιολογικό φύλο του παιδιού. Για το κοινωνικό, θα πρέπει να περιμένουμε να μας πει το ίδιο! 

Πάντως κ εγώ εχω περιέργεια για τα δύο ονόματα που θέλετε για το μωρό σας (στείλε πμ, θα σου πω κ εγώ τι έχουμε αποφασίσει)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν είμαι απολυτη. Απλώς πιστεύω ότι ο έρωτας δεν φτάνει... Όπως τα περιγράφεις εμείς στο πυρ το εξωτερο...Δεν έχουμε κάνει γάμο (και μάλλον δεν θα κάνουμε), βάφτιση εννοείται ότι δεν προβλέπεται και έχουμε αποφασίσει να μεγαλώσουμε το μωρό όσο πιο gender neutral γίνεται. 

Ανεμώνη διασκεδάζω απίστευτα με τις αντιδράσεις των ανθρώπων -κοντινων και μη- όταν λέω ότι θα περιμένουμε τη γέννα. Κάποιοι θυμώνουν (ναι, λες και τους επηρεάζει το φύλο του μωρού μου). Η γιαγιά μου πχ είναι πεπεισμένη ότι ξέρουμε και δεν το λέμε ειδικά σε εκείνη! Μέχρι και η βοηθός του γιατρού στην αυχενική απογοητεύτηκε όταν είπα να μην μας πει αν δει φύλο. Δεν φαντάζεσαι πόσα τρέλα ακούω, μέχρι και πώς θα ετοιμάσουμε το δωμάτιο αν δεν ξέρουμε το φύλο! 

Λίγη υπομονή, στο τέλος του Ιουνίου θα μάθουμε όλοι το βιολογικό φύλο του παιδιού. Για το κοινωνικό, θα πρέπει να περιμένουμε να μας πει το ίδιο! 

Πάντως κ εγώ δεν ζω περιέργεια για τα δύο ονόματα που θέλετε για το μωρό σας (στείλε πμ, θα σου πω κ εγώ τι έχουμε αποφασίσει)

Καλα ασε!!! Το οτι τα καταφερα να τα κανω ολα αυτα με ψυχολογικο πόλεμο απο πισω ηταν οντως κατόρθωμα και δεν σ κρυβω πως υπηρχαν στιγμες που σκεφτηκα ακομα και το χωρισμο, οντας εγκυος πριν τον πολιτικό γαμο, μετα απο ενα σκηνικό που μας εκανε ο πατερας τ αντρα μ και ο ίδιος επηρεαστηκε σοβαρά... Ευτυχως για ολους μας, ο αντρας μου φερθηκε ωριμα... Τεσπα, ξεφυγα πολυ απο το θέμα τ θεματοθετριας!!! Σ στελνω πμ!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Εμεις έχουμε αποφασίσει όνομα (για κάθε ενδεχόμενο φύλου, ακόμα και για την πιθανότητα διδύμων) πριν καν μείνω έγκυος. Είναι άσχετα ονόματα, όχι παπουδογιαγιαδες (κανένας μας δεν ήθελε κάτι τέτοιο) και έτσι καταλήξαμε σε ονόματα που αρέσουν και στους δύο. Το φύλο του μωρού θα το μάθουμε βέβαια στη γέννα, αλλά όνομα θα έχουμε, θα το δηλώσουμε και αμέσως στο ληξιαρχείο και θα ξεμπερδεψουμε και με τα γραφειοκρατικά. 

με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!!! κι εμείς έτσι είχαμε σκοπό να κάνουμε με το όνομα όμως η δήλωση του μωρού έγινε όσο ήμουν στο νοσοκομείο και επειδή έπρεπε να είμαστε κ οι δύο για το όνομα τελικά δεν το δηλώσαμε.αν θυμάμαι καλά υπάρχει περιθώριο 10 ημερών από την γέννηση αλλιώς υπάρχει πρόστιμο.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Οκ συγνώμη απλά επειδή έγραψες νόμιζα ότι ζητούσες συμβουλή. Κ πάλι συγνώμη. 

ενημερωτικά πάντως για όσες ενδιαφέρονται για δεύτερο όνομα, μου είπε ο παπάς σήμερα πως αν θέλω το δεύτερο όνομα μπορώ να μην το γράψω στα χαρτιά κ να ακουστεί απλά στην εκκλησία ώστε να μην χρειάζεται να γράφει παντού τα δύο ονόματα του το παιδί. Εμείς πάντως αυτό θα κάνουμε. θα το βαφτισουμε Ελένη Μαρία κ θα δηλώσουμε στο ληξιαρχείο Μάιρα.Ο ο παπάς με παρότρυνε να το δηλώσουμε όπως θα την φωνάζουμε κ όχι με τα ονόματα που θα ακουστούν στην εκκλησία.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 59 λεπτά , Βαλια Ασλαματζιδη είπε:

Οκ συγνώμη απλά επειδή έγραψες νόμιζα ότι ζητούσες συμβουλή. Κ πάλι συγνώμη. 

Μη ζητας συγγνώμη καλε!!! Προς Θεού!!! :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

6 ώρες πρίν, alina80 είπε:

@alina80 πόσο χαίρομαι που είσαι κ εσύ έγκυος... Συγχαρητήρια κορίτσι μου.. Μπραβο σου... 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...