Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @dimi.tra μια ιδέα που έχω από προσωπική εμπειρία λόγω σοβαρής αζωοτερατοσπερμιας είναι ότι μετά τον χειμώνα υπάρχει μια βελτίωση γιατί οι όρχεις δεν έχουν θερμανθεί και έτσι δεν ταλαιπωρείται το σπερμα.. γενικά η ζέστη δεν βοηθάει και οι κύκλοι σπερματογέννεσης  είναι τρίμηνοι οπότε ίσως τώρα βλέπεις αποτελέσματα 3 μήνες πριν και αντίστοιχα τον Νοέμβρη ήταν η σπερματογένεση από το καλοκαίρι. Ελπίζω να βοήθησα! 

Μιας και έγραψα για να σου απαντήσω, ας πω και το δικό μου update.. 2μερα του κύκλου μου βρήκαν κύστη και οιστραδιολη 300 και ενώ πάντα αντίστοιχη μέρα είναι κάτω από 50. Επίσης έχω τους τελευταίους 2 μήνες καθυστέρηση πριν έρθει η περίοδος και αυτή τη φορά το αίμα είναι τρομερά ανοιχτόχρωμο.. Νομίζω ότι φταίει μια arvekap 3,75 που έκανα πριν 2 εβδομάδες περίπου και το αστείο είναι όταν ρώτησα γιατί την κάνω μου είπαν για να αποφύγουμε να εμφανιστούν κύστες!!! Θα με τρελάνουν.. έχω να δω κύστη πάνω από 8 χρονια σε υπέρηχο και 1 μέρα πριν την ένεση έκαναν υπέρηχο και ήταν όλα οκ. Αν έχει τύχει σε κάποια, πώς προχωρήσατε; Μου είπαν για παρακέντηση αλλά για αρχή θέλω να μου εξηγήσουν τι έγινε …

Καλο ΣΚ!   

ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πηγαίνουμε ευθέως κ μιλάμε με τον ίδιο. Του ζητάμε να μας λύσει τις 'αποριες' μας. Ο πιο ευθύς τρόπος να λυθει κάτι. Είτε έχει άδικο ο δάσκαλος, είτε είναι λίγο υπερβολικό το παιδί μας. 

Just now, ΣΤΕΛΛΑ Μ είπε:

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ

Αναλογως πως το προσβαλει πλέον δεν πρέπει να ανεχομαστε συμπεριφορες δασκαλων που νομιζουν οτι έχουν εξουσια και συμπεριφέρονται στα παιδια ασχημα διακριτικα μεχρι ενος σημειου ολα όμως μπορεις να τον αναφερεις κιολας παντα λεω αναλογως τις προσβολες πάντως δεν ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες που μονο ψυχολογικό επιφερουν στο παιδί τωρα αν απο την αλλη ειναι το παιδι αυτο που προκαλεί πιανεις το παιδί και του εξηγεις οτι δεν πρέπει να κανει έτσι 

xfHlp3.png

πρίν από 18 λεπτά , ΣΤΕΛΛΑ Μ είπε:

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ

Αυτο το εχεις επιβεβαιώσει και με αλλα παιφια ή γονείς ή στηριζεσαι μονο σε μαρτυρίες του παιδιού??? 

cO4Yp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΝΕΣΕ ΦΥΣΙΚΑ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ:mad:  ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ:evil:

Διαφημίσεις

Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου (γτ κολλησε το κινητό και δεν με αφηνε να γραψω), αν στηριζεσαι μονο σε μαρτυρίες του παιδιού, καλο θα ηταν να το επιβεβαιώσεις απο αλλους γονεις και παιδια... Πολλες φορες τα παιδιά αν αισθανθουν οτι αδικουνται, παρουσιαζουν μια ταση "εκδικησης" και οι γονείς παρασυρονται... Αν ωστοσο ειναι επιβεβαιωμενη αυτη η αναρμοστη συμπεριφορά και απο αλλους γονεις, εκπαιδευτικους κλπ, τοτε μπορειτε να απευθυνθειτε στον ενδιαφερομενο εκπαιδευτικό και να τον ρωτησετε "στα ισα"  για ποιο λόγο το κανει αυτο και πως θα επιθυμουσατε διαφορετικη αντιμετώπιση... 

Just now, ΣΤΕΛΛΑ Μ είπε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΝΕΣΕ ΦΥΣΙΚΑ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ:mad:  ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ:evil:

Καλημερα!!! Οπψς γραφω και απο πανω, θα σου πρότεινα να απευθυνθεις και σε αλλους γονεις για να διασταυρωσεις αποψεις.. Οταν λες του έφερε τη μπαλα στο κεφαλι, εννοεις με δυναμη κλπ ή χαριτωμενιστικα??? Μου φαίνεται πολυ ακραια αντιδραση... Τι ηλικιας ειναι ο εκπαιδευτικός??? Αν οντως συνηθιζει να εχει αντοστοιχες αντιδρασεις, σίγουρα θα υπάρχουν και αλλα περιστατικά!!! Παντως να το επιβεβαιώσεις διπλα γιατί τα παιδιά σε κατι τετοια συνηθιζουν να υπερβαλλουν και εκτιθενται οι γονεις πολυ συχνα, στοχοποιωντας τους δασκαλους... Φυσικα υπάρχει και η λυση να πιασεις το δασκαλο και να του πεις (με καλη διαθεση φυσικα και οχι ετοιμη να τσαμπουκαλευτεις) οτι το παιδι σ ειπε ετσι και πως θες να δεις αν οντως συνεβη ή οχι. 

cO4Yp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ANEMONI ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ.Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ.ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΣΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΧΡΗΣΤΑ Κ.Α.ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ .ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ:)ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ;:grin:

Εγώ θα το άφηνα να περάσει έτσι. Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Το παιδί να έχει δίκιο ή άδικο. Αν έχει άδικο, μόνο κακό θα του έκανα να έπαιρνα το μέρος του. Αν έχει δίκιο, θα το έβλεπα σαν ευκαιρία, να μάθει ότι στη ζωή τρώμε κ σφαλιάρες. Μας αδικούν, μας υποτιμούν, δεν είναι όλα ρόδινα. Μέσα μου θα πονουσα πολύ, μπορεί να ήθελα να ξεκοιλιασω τον οποιονδήποτε πείραζε το παιδί μου, αλλά θεωρώ ότι κάτι τέτοια περιστατικά, σε βάθος χρόνου, κάνουν καλό. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...