Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , arivou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια έχω ήδη μια αποτυχημένη εξωσωματικη και τώρα μάλλον θα ξεκινήσω νέο πρωτόκολλο με χάπια.σημερα δεύτερη μέρα περιόδου που έκανα fsh ήταν 9.1.πιστευετε είναι απαγορευτικό για να ξεκινήσω νέα προσπάθεια?στην προηγούμενη προσπάθεια ήταν 5.46 αλλά και πάλι 2 ωάρια έβγαλα.

Απαγορευτικό δεν είναι αν οι άλλες εξετάσεις σου είναι καλές ,απλά θέλει προσοχή με τα φάρμακα να μην σε φορτώσουν ,θα σε πει και ο γιατρός σου 

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

@kastel εμείς είχαμε πάρει ένα της chicco που έλεγε 0+. Δεν τον έβαλα αμέσως αλλά άρχισα να το χρησιμοποιώ αφότου σαράντισα και έμεινα χωρίς  την πολύτιμη βοήθεια της μαμάς μου :)  τον έβαζα εκεί και σιδέρωνα, μαγείρευα, τον κοίμιζα κάποιες φορές μέσα στην ημέρα. Απλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να γίνεται επικίνδυνος γιατί κουνιόταν πολύ και έτσι το σταμάτησα. Αλλά γενικά το χρησιμοποίησα αρκετά. Έπαιζε πολύ και με τα παιχνιδάκια που κρέμονταν.

• Μου αρέσει 1

cYJKp1.png5yDop1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τα ριλάξ. Εγώ έχω δει εδώ ένα από αυτά που κουνιούνται δεξιά αριστερά και νομίζω πως θα το πάρω. Ίσως λίγο αργότερα βέβαια αν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω από την αρχή. Μάλλον καλύτερα να κλείσουν μήνα και μετά. 

• Μου αρέσει 2

UuEIp2.png

8 ώρες πρίν, Comet είπε:

Επρεπε να παιρνω εδω και 2 μηνες αλλα δεν πηρα καθολου γιατι με αναγουλιαζει.Τρωω καθε μερα γιαουρτι με βρωμη,μια φετα κασερι και 1-2 μεριδες παγωτο.Πιστευω ειμαι ενταξει.Στο μικρο να πηρα 10 φορες  συνολο.Μου φερνε αναγουλα.

καλημέρα σε όλες! 

Κι εγώ τρώω κάθε μέρα δυο φέτες τυρί του τοστ... μακάρι να είναι αρκετό. Βέβαια το τρώω μαζί με το μοσχάρι... ελπίζω κάτι από τα δυο να απορροφάται! 

Σε εξέταση αίματος πάντως το ασβεστιο ήταν κάτω από το όριο και το μαγνήσιο μου... Οπότε ισως πρέπει να παίρνω και από τα δυο.

Καλησπερα κοριτσια!!!! Μολις γυρισαμε απ το γιατρο! Ολα καλα κι ο μπεμπουλης μας εφτασε τα 1450γραμ.!!!! 

Οσο για τα θυλωματα τελικα ειναι δυο απλες ακινδυνες ελιτσες που ηρθαν να προστεθουν στις δεκαδες που ηδη εχω! Τελικα αν ημουν χωραφι οι γονεις μου θα ανοιγαν ελαιουργειο!!!!!! Χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 7

Just now, tzoukos είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!! Μολις γυρισαμε απ το γιατρο! Ολα καλα κι ο μπεμπουλης μας εφτασε τα 1450γραμ.!!!! 

Οσο για τα θυλωματα τελικα ειναι δυο απλες ακινδυνες ελιτσες που ηρθαν να προστεθουν στις δεκαδες που ηδη εχω! Τελικα αν ημουν χωραφι οι γονεις μου θα ανοιγαν ελαιουργειο!!!!!! Χαχαχαχαχα 

Μπραβο,ολα καλα.Κι εγω μολις γυρισα.Ο μπεμπης ειναι 1280. Ολα καλα.Το πρηξιμο ειναι κιρσοι αιδιου.Συμβαινει πιο συχνα σε δευτερη κυηση.Ευτυχως δεν ποναει.Απο δω και περα θα με βλεπει καθε 2 βδομαδες μεχρι να μπω στο μηνα μου.Εγω εχασα μισο κιλο.Μου ειπε οτι δεν θα βγει πανω απο 3 κιλα κι οτι κανω μικρα μωρα αλλα δεν υπαρχει προβλημα.

8 ώρες πρίν, ciqa είπε:

καλημέρα σε όλες! 

Κι εγώ τρώω κάθε μέρα δυο φέτες τυρί του τοστ... μακάρι να είναι αρκετό. Βέβαια το τρώω μαζί με το μοσχάρι... ελπίζω κάτι από τα δυο να απορροφάται! 

Σε εξέταση αίματος πάντως το ασβεστιο ήταν κάτω από το όριο και το μαγνήσιο μου... Οπότε ισως πρέπει να παίρνω και από τα δυο.

Γιατι δεν τα παιρνεις;Εγω αν δεν μου φερνε αναγουλα θα το επαιρνα

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Just now, tzoukos είπε:

Just now, Comet είπε:

Μπραβο,ολα καλα.Κι εγω μολις γυρισα.Ο μπεμπης ειναι 1280. Ολα καλα.Το πρηξιμο ειναι κιρσοι αιδιου.Συμβαινει πιο συχνα σε δευτερη κυηση.Ευτυχως δεν ποναει.Απο δω και περα θα με βλεπει καθε 2 βδομαδες μεχρι να μπω στο μηνα μου.Εγω εχασα μισο κιλο.Μου ειπε οτι δεν θα βγει πανω απο 3 κιλα κι οτι κανω μικρα μωρα αλλα δεν υπαρχει προβλημα.

Τέλεια τα μπεμπακια σας κορίτσια! Υγιή να είναι μέχρι το τέλος! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

UuEIp2.png

Just now, Comet είπε:

Μαγνήσιο παίρνω φουλ αλλιώς έχω κράμπες στα πόδια μου στον ύπνο ... ξυπνάω από τον πόνο. 

Σήμερα στρίμωξα και το ασβέστιο... μακάρι να ανέβουν οι τιμές μου. 

Μια χαρά είναι το μωρό από βάρος. Εμένα μου είπε ότι αφού το βγάζει 1300 είναι 30 εβδομάδα... Την τελευταία φορά όμως δεν κατάφερε να το μετρήσει και επομένως δεν ξέρω πόσο είναι... 

Πάντως με έχει πιάσει απελπισία μια με τον κοροναϊό μια με το κλείσιμο στο σπίτι... νιώθω ότι έχω βαρύνει ενώ προσέχω σχετικά τι τρώω... Ο Μάιος μου φαίνεται τόσο μακριά...

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

@Elenikk το πήρες το προδερμ; το μυρισες;

@tzoukos @Comet μπραβο για τα μωρανια σας !! Με το καλο! 

@ciqa είναι τόσο κοντα ο Μάης να ξέρεις. Ούτε 2 μήνες δεν έμειναν. Και μέσα σε αυτούς τους μήνες πρέπει να πλυνουμε, σιδερώσουμε και να φτιαξουμε το δωματιο των μωρών. Κι εγώ βάρυνε πολύ, παρ' όλο που σαν κιλά δεν έχω πάρει πάνω από 7. Έχω υπάρξει και πιο ευσωμη από ότι τώρα και όμως τώρα όταν κάνω δουλειές με πιάνει ταχυπαλμία και κουράζομαι εύκολα.ασε που ζω και κωσταλεξι, νομίζω με καταλαβαίνετε . Ούτε να βγω πουθενα ούτε να μπει κανεις άκυρος. Κανα περπάτημα που και που κι αυτό νε πολύ προσοχή.

Αααχ Ανυπομονώ κορίτσια μου για το καλύτερο ραντεβού της ζωής μου. Ποιος να μου το ελεγε μετά από τόσες σπερματεγχυσεις, τις εξωσωματικες , τα ατελείωτα ξενύχτια με κλάματα και τις αποτυχίες ,εξετάσεις πολλές, αμέτρητα τρυπηματα κτλ κτλ ότι θα περιμένω τον πρίγκηπα μου !!!!

Σας ζαλισα ,συγνωμη κόρες μου

• Μου αρέσει 7

ghbcp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εμένα δεν με βλέπω να βγαίνω σε άδεια. Από τη Δευτέρα κλειστά σχολεία και σταθμοί και εδώ για 2 εβδομάδες τουλάχιστον. Οπότε αντί να ξεκουράζομαι, θα είμαι σπίτι με το μικρό. Αλήθεια δεν έχω το κουράγιο. Νιώθω τόσο κουρασμένη πλέον. Ήθελα λιγο να ηρεμήσω...Και έπειτα από περιστατικό με τις συσπάσεις, φοβάμαι ότι θα γεννήσω πρόωρα... Τη Δευτέρα ελπίζω να δω το γιατρό μου. Αν δεν τα ακυρώσουν όλα. Γιατί κι εδώ ο πανικός και ηωτρέλα έχει κορυφωθεί... 

• Μου αρέσει 1

cYJKp1.png5yDop1.png

Διαφημίσεις

Just now, Μαρία_Λ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εμένα δεν με βλέπω να βγαίνω σε άδεια. Από τη Δευτέρα κλειστά σχολεία και σταθμοί και εδώ για 2 εβδομάδες τουλάχιστον. Οπότε αντί να ξεκουράζομαι, θα είμαι σπίτι με το μικρό. Αλήθεια δεν έχω το κουράγιο. Νιώθω τόσο κουρασμένη πλέον. Ήθελα λιγο να ηρεμήσω...Και έπειτα από περιστατικό με τις συσπάσεις, φοβάμαι ότι θα γεννήσω πρόωρα... Τη Δευτέρα ελπίζω να δω το γιατρό μου. Αν δεν τα ακυρώσουν όλα. Γιατί κι εδώ ο πανικός και ηωτρέλα έχει κορυφωθεί... 

Καλημέρα! Δυστυχώς είναι κακή περίοδος με όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά θα κάνουμε υπομονή. 

Εγώ είμαι σε αναρρωτική άδεια μέχρι τη Δευτέρα όπου και έχω ραντεβού με τη γιατρό μου αλλά δεν παίζει να γυρίσω δουλειά. Χαμός κ εδώ παιδιά.. Θα κλείσουν σχολεία άγνωστο για πόσο. 

UuEIp2.png

57 minutes ago, kastel said:

Καλημέρα! Δυστυχώς είναι κακή περίοδος με όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά θα κάνουμε υπομονή. 

Εγώ είμαι σε αναρρωτική άδεια μέχρι τη Δευτέρα όπου και έχω ραντεβού με τη γιατρό μου αλλά δεν παίζει να γυρίσω δουλειά. Χαμός κ εδώ παιδιά.. Θα κλείσουν σχολεία άγνωστο για πόσο. 

Ναι δυστυχώς για να έχεις ήδη ένα παιδί μικρό είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εδώ είπαν 2 εβδομάδες, 16-29/3 αλλά 6/4 ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα για τα σχολεία οπότε το βλέπω να κλείνουν μέχρι 17/4. Πρέπει να βρω τρόπο να φέρω τη μαμάμου γρήγορα εδώ γιατί δεν θα τη βγάλω καθαρή. Και εχω και τον άντρα μου να γκρινιάζει ότι δεν γίνεται να έρθει για τόσο καιρό. Αυτός βέβαια άνετα θα πηγαίνει στη δουλειά του και θα κάθομαι μόνη σπίτι.Πέρασα από το σούπερ μάρκετ να πάρω γάλα για το παιδί και δεν υπάρχει τίποτα. Τα άδειασαν όλα χθες το απόγευμα. Καλά τι να πω... 

• Μπερδεμένη/-ος 1

cYJKp1.png5yDop1.png

Just now, Μαρία_Λ είπε:

Ναι δυστυχώς για να έχεις ήδη ένα παιδί μικρό είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εδώ είπαν 2 εβδομάδες, 16-29/3 αλλά 6/4 ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα για τα σχολεία οπότε το βλέπω να κλείνουν μέχρι 17/4. Πρέπει να βρω τρόπο να φέρω τη μαμάμου γρήγορα εδώ γιατί δεν θα τη βγάλω καθαρή. Και εχω και τον άντρα μου να γκρινιάζει ότι δεν γίνεται να έρθει για τόσο καιρό. Αυτός βέβαια άνετα θα πηγαίνει στη δουλειά του και θα κάθομαι μόνη σπίτι.Πέρασα από το σούπερ μάρκετ να πάρω γάλα για το παιδί και δεν υπάρχει τίποτα. Τα άδειασαν όλα χθες το απόγευμα. Καλά τι να πω... 

Μαράκι κ εδώ έτσι.. Πηγαίνει ο κοσμος και παίρνει εξαδες με αλεύρι, αντισηπτικά ούτε κατά διάνοια και γεμίζουν κονσέρβες. Δεν φαντάζεσαι! Η αληθεία είναι ότι καλό θα ήταν να έρθει η μαμά σου γιατί, εδώ ζορίζομαι εγω, όχι να έχεις ήδη ένα μπομπιρακι στο σπίτι. Ο άντρας σου να κάνει υπομονή, τι να κάνουμε δηλαδή που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Θα περάσει κ αυτό, που θα πάει. 

UuEIp2.png

16 ώρες πρίν, Comet είπε:

Τέλειος ο μπέμπης!!!εμένα 28η εβδομάδα ήταν 1130γρ και 31η 1830γρ...Τώρα αρχίζουν και παίρνουν παραπάνω βάρος..γύρω στα 230γρ την εβδομάδα μας είπε εμάς...

2 ώρες πρίν, Μαρία_Λ είπε:

Μαρία υπομονή...Και εδώ επικρατεί ένα χάος...έφερα την μαμα μου από τώρα μέχρι να γεννήσω γιατί μετά δεν ξέρω τι θα γίνει,  φοβήθηκα αν την άφηνα μην κολλούσε τπτ γιατί στην περιοχή μας έχει πολλά κρούσματα..τουλάχιστον την έχω εδώ και δεν βγαίνουμε καθόλου έξω,  έχω και εγω παρέα...Και ο άντρας μου πλέον δουλεύει από το σπίτι,  δεν βγαίνει ούτε αυτός έξω....Μόνο για σούπερ...τι να κάνουμε...υπομονή όλες!!!

Και οι άντρες μας πρέπει να κάνουν υπομονή...εμάς μας αρέσει όλο αυτό που γίνεται, δεν μπορούμε να πάμε ούτε μέχρι το σούπερ...Και εγώ βλέπω την μάνα μου που δεν έχει συνηθίσει να κάθεται όλη μέρα και την λυπάμαι αλλά δεν μου λέει τίποτα...θα περάσει ο καιρός Και θα έχουμε τη μπέμπα εδώ μου λέει...τι να πει και αυτή...Στο νοσοκομείο όταν γεννήσω δεν θα έρθει κανείς....Που ξέρω τι κουβαλάει ο καθένας...

Ελπίζω στο νοσοκομείο να έχουν πάρει όλα τα μέτρα και να μην γίνεται πανικός...Και ελπίζω  και οι άλλες κοπέλες στο δωμάτιο να σκέφτονται σαν εμένα γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα....

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

2 ώρες πρίν, Ξένη είπε:

Τέλειος ο μπέμπης!!!εμένα 28η εβδομάδα ήταν 1130γρ και 31η 1830γρ...Τώρα αρχίζουν και παίρνουν παραπάνω βάρος..γύρω στα 230γρ την εβδομάδα μας είπε εμάς...

Μαρία υπομονή...Και εδώ επικρατεί ένα χάος...έφερα την μαμα μου από τώρα μέχρι να γεννήσω γιατί μετά δεν ξέρω τι θα γίνει,  φοβήθηκα αν την άφηνα μην κολλούσε τπτ γιατί στην περιοχή μας έχει πολλά κρούσματα..τουλάχιστον την έχω εδώ και δεν βγαίνουμε καθόλου έξω,  έχω και εγω παρέα...Και ο άντρας μου πλέον δουλεύει από το σπίτι,  δεν βγαίνει ούτε αυτός έξω....Μόνο για σούπερ...τι να κάνουμε...υπομονή όλες!!!

Και οι άντρες μας πρέπει να κάνουν υπομονή...εμάς μας αρέσει όλο αυτό που γίνεται, δεν μπορούμε να πάμε ούτε μέχρι το σούπερ...Και εγώ βλέπω την μάνα μου που δεν έχει συνηθίσει να κάθεται όλη μέρα και την λυπάμαι αλλά δεν μου λέει τίποτα...θα περάσει ο καιρός Και θα έχουμε τη μπέμπα εδώ μου λέει...τι να πει και αυτή...Στο νοσοκομείο όταν γεννήσω δεν θα έρθει κανείς....Που ξέρω τι κουβαλάει ο καθένας...

Ελπίζω στο νοσοκομείο να έχουν πάρει όλα τα μέτρα και να μην γίνεται πανικός...Και ελπίζω  και οι άλλες κοπέλες στο δωμάτιο να σκέφτονται σαν εμένα γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα....

Κι εμεις θα την φερουμε την Κυριακη με το μωρο.Εγω παλι ολη τη βδομαδα ψωνιζω.Καθε μερα σουπερ γιατι δεν μπορω να κουβαλαω πολλα μαζι.Μονο σημερα ηρθε ο αντρας μου μαζι και κουβαλησε τα βαρια(πατατες,πορτοκαλια κτλ). Ψωνιζω και για 2 σπιτια,για μας και τη μαμα μου.Εχω κανει παντως στοκ για κανα μηνα.Ισως υπερβολικη αλλα μετα τη Δευτερα που θα παω νοσοκομειο για την αδεια θελω να ξαναβγω την αλλη Τριτη που θα παω στο γιατρο.

Εντωμεταξυ νιωθω κομματια,ολη μερα ζαλιζομαι.Φταιει που δεν τρωω,το νιωθω αλλα με 2 μπουκιες με πιανει καουρα.Εννοειται η μιση καταψυξη εχει παγωτο...Μην ξεμεινω...

• Χαχα 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...