Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Just now, V_baby είπε:

Ναι πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σου!!!

Ήθελα να σε ρωτήσω: πόσες μέρες έκαναν περίπου για να σου έρθουν τα ρούχα από h&m;;; Παρήγγειλα και εγώ κάτι κορμάκια και τα περιμένω.

Ευχαριστώωωω τώρα περιμένω αποτελέσματα.. για να δούμε! Πσταγφελθα έκανα 12/04 κ ήρθαν σημερα

Just now, Μαρίαφi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Χθές πήγα στον γιατρό και είδα το μωρό μετά από 2 μήνες! 1.300 έφτασε και μεγάλωσε!!! Κορίτσια την είδα στο πρόσωπο 3D και έπαθα πλάκα το ποσό πολύ μοιαζει στον άντρα μου..! Εγώ απλά φιλοξενώ για το 9μηνο!!

Μπράβο κοριτσάκι μου!! Ας του μοιάζει.. Από σένα θα πάρει όλα τα αλλα! Κ μένα τα αγόρια μου είναι ίδιοι ο άντρας μου. Έναν πήρα +2δωρο που λένε :D

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

b3Egp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, "Gigi" είπε:

Μόλις έφαγα κ φουσκωσα τώρα κ διάβασα το μνμ σου κ δροσιστηκα !!!! Ωραίο ακούγεται! Αλλά πως χάνετε κιλά ρε παιδιά? για πες κ σε μας τι σου έχει βάλει ας πούμε 1-2 μέρες τις εβδομάδας? Πες μας τις πιο χορταστικές όμως χάχα! Πέφτει πείνα, ή απλά βοηθάνε οι κατάλληλοι συνδυασμοί? Εγώ στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν έβαζα πολλά κιλά. 7-10εφτασα. Δεν τα λες κ τπτ, αλλά ετρωγα τα πάντα..οσο ήθελα, οτι ώρα ήθελα. Το παράκανα κανονικότατα. Τώρα τα βάζω δύο δύο δεν ξέρω τι γίνεται. Κάθε βδομάδα ανεβαίνω κ κιλό κ ειδικά 1μιση περίπου μηνα μπορώ να πω στερουμαι πολλά από αυτά που θέλω κ πάλι βάζω με τον ίδιο ρυθμό.Είμαι +12 επιεικώς.. 

από τη στιγμή που μπήκα στο 2ο τρίμηνο δεν ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή... αλλά λόγω του διαβήτη δεν τρώω πολλούς υδατάνθρακες... π.χ. το ψωμί μου ανεβάζει το ζάχαρο στα ύψη όση ινσουλίνη και να πάρω... και τα μακαρόνια και οι πατάτες... δηλ αν φάω, κι αυτό σπάνια, θα κάνω οπωσδήποτε 3-4 μονάδες ινσουλίνη μετά... και όταν θα μετρηθώ ή θα είμαι κανονικά ή θα είναι στα ύψη... γι' αυτό δεν τα πολυτρώω... ζάχαρη δεν έτρωγα εδώ και πολλά χρόνια... μόνο στέβια... αλλά τώρα δεν μπορώ ούτε σοκολάτα ούτε παγωτό ούτε άλλο γλυκό, π.χ. αυτά του Κωνσταντινίδη που τρελαίνομαι... κάποιες φορές που με πιάνει τρέλα για γλυκό μου παίρνουν για διαβητικούς... αχαχαχαχαχαχα... ευτυχώς φτιάχνει και ο Κωνσταντινίδης χωρίς ζάχαρη... χθες το βράδυ μου πήρε ο άντρας μου από το σούπερ μάρκετ σοκολάτες με στέβια... έφαγα λίγη γιατί πιο παλιά που τις είχα κατασπαράξει είχε εκτιναχθεί το ζάχαρο, άγνωστο πως... τώρα έφαγα τη μισή και όταν μετρήθηκα μετά από 1 ώρα ήμουν καλά...

να σας πω την αλήθεια είχα και έχω τρομάξει που δεν παίρνω... αλλά και ο γιατρός και η μαία και η ενδοκρινολόγος μου λένε να μην ανησυχώ... οπότε σταμάτησα να ανησυχώ... 

και έχω καταλήξει ότι οι υδατάνθρακες είναι αυτοί που μας παχαίνουν... ειδικά οι πανεύκολοι που δεν χρειάζονται κόπο για να διασπαστούν...

επίσης ένα άλλο κόλπο που έμαθα είναι ότι το λίπος μπλοκάρει τον υδατάνθρακα... οπότε αν θελήσω να φάω μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά το πρωί αλείφω επάνω μια γερή δόση βούτυρο... προσοχή όχι μαργαρίνη... μακρυά στην εγκυμοσύνη... με μια αλειμένη φέτα ή φρυγανιά έχω μια χαρά μετρήσεις... αν όμως φάω δεύτερη κάηκα... στο θεό ανεβαίνει... οπότε το κόλπο είναι και στην ποσότητα...

εκεί είναι που δεν μπορώ να τα βρω με τις φαχίτας που τρελαίνομαι...θέλω να φάω 3-4 και μετά δεν πέφτει με τίποτα... και που να κάνω όλη τη διαδικασία και να φάω μόνο μία...

επίσης το παγωτό... πήρα αυτό που έπαιρνα όταν έκανα την ντουκάν... του Παπαφιλίππου... μια χαρά... οκ δεν είναι και παρφέ ή πραλίνα αλλά τη δουλειά του την κάνει...

και όλα αυτά δεν τα κάνω για να μην πάρω κιλά... συνηθισμένη είμαι... αλλά για το μωρό... του κάνει τόσο κακό το ζάχαρο -και ενδομητρίως και όταν μεγαλώσει- που λέω είναι κρίμα να ταλαιπωρείται μια ζωή επειδή εγώ θέλω να γουρουνιάσω...

Just now, Μαρίαφi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Χθές πήγα στον γιατρό και είδα το μωρό μετά από 2 μήνες! 1.300 έφτασε και μεγάλωσε!!! Κορίτσια την είδα στο πρόσωπο 3D και έπαθα πλάκα το ποσό πολύ μοιαζει στον άντρα μου..! Εγώ απλά φιλοξενώ για το 9μηνο!!

και στη δική μας 3D στον πρώτο υπέρηχο Β επιπέδου που κάναμε ήταν ολόιδιος... το μέτωπο, η μύτη, το πηγούνι... σοκαρίστηκα... μετά τον βλέπαμε να κάθεται ανάσκελα με το ένα πόδι πάνω στο άλλο και ο μπαμπάς έπαιρνε τις αδελφές του τηλ για να επιβεβαιώσει ότι έτσι καθόταν ο πατέρας του στο κρεβάτι όταν έβλεπε τηλεόραση... μιλάμε για τρέλα... αχαχαχαχαχαχα

πάντως αυτό που λένε ότι δεν μοιάζουν μετά δεν έχει σχέση νομίζω... μέσα στη κοιλιά που είναι χαλαρά και κολυμπάνε μια χαρά δείχνουν τι μουτράκια έχουν... όταν γεννιούνται είναι που δεν μοιάζουν καν με ανθρωπάκια... π.χ. η κόρη μου γεννήθηκε 37η εβδομάδα με καισαρική και ενώ είχε εμπεδωθεί από τον 7ο... αυτό σημαίνει ότι την τράβηξε για να την βγάλει με αποτέλεσμα να έχει πρησμένο μέτωπο, πολλά μαλλιά αφού δεν είχαν προλάβει να πέσουν, και πολλή τρίχα μέχρι χαμηλά στα μάτια, στα αφτιά και στην πλάτη... μαύρο χάλι... αλλά αυτές οι τρίχες είναι προστατευτικές και πέφτουν μέχρι την 40η... ε στης δικιάς μας δεν πρόλαβαν... ε φανταστείτε πως βγαίνουν τα παιδιά που πιέζονται και μεσα από την πύελο και τον τράχηλο στους φυσιολογικούς τοκετούς....

αφού θυμάμαι τον αδελφό μου να μου λέει πόσο όμορφη είναι και να του απαντάω δεν χρειάζονται ψέμματα βλέπω ότι είναι άσχημη, τι φοβάσαι μην την πετάξω από το παράθυρο;;;; αχαχαχαχαχα... ε μέσα σε 10 μερούλες είχε στρώσει...

• Μου αρέσει 1

cZfsp3.png

Γύρισα από το γιατρό.. 

Φαγανος μου βγήκε ο μικρός μου, τον υπολογίζει στα 1800γρ :shock::shock: να δούμε που θα φτάσει και Πώς θα βγει από εκεί μέσα χαχαχα 

Εντωμεταξύ είναι εγκαρσιος, εντάξει δε μας απασχολεί ακόμα, ο γιατρός μου είπε πως επειδή είναι 3ο παιδί η μήτρα έχει ήδη ελαστικότητα και θα γυρίσει!! Για να δούμε! Μου είπε κιόλας ότι επειδή τον έβγαλε σχεδόν 2 εβδομάδες μεγαλύτερο καλό θα είναι να μειώσω τους υδατάνθρακες για να μη τον φορτώνω με έξτρα βάρος :confused: εντάξει, σίγουρα κακό δεν είναι, οπότε θα ξεκινήσω και εγώ λίγο να προσέχω τι τρώω...

Α και εννοείται είχε τα χέρια μπροστά στο μουτράκι του, οπότε δε κάναμε καν τον κόπο για 3d. Τον έπιασε και λοξυγγας, γενικά τον ευχαριστήθηκα πολύ τον υπέρηχο ❤

Αυτά τα νέα μας!! 

• Μου αρέσει 2

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Just now, Μαρίαφi είπε:

Χαχα έτσι ήταν στον υπέρηχο η πρώτη μου κορούλα έξι χρόνια μετά ακόμα είναι ίδια με τον μπαμπάς της τώρα κάνουν και τις ιδέες γκριμάτσες σκέψου ότι είναι ίδιοι ακόμα και στον τρόπο που κοιμούνται ☺️☺️

• Χαχα 1

5 ώρες πρίν, Emma9 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!! Παντως κ μενα μια φιλη μου που ειχε οικονομικο θεμα ο γιατρος της,τη πηγε στο γαια  κ οντως ηταν αρκετα πιο οικονομικο..οποτε ξερω γω..

Καλημέρααα!! Εγω γελοιο αλλα θα τη παρω απο θεσσαλονικη..μα εψαχνα κ ή ηταν αρκετα ακριβες για κουνια κ συρταριερα ή δεν μ αρεσαν..κ βρηκα στο ιντερνετ το σετ που μ αρεσε!!! Εντωμεταξυ εχει ξανα παραγγείλει κ μια φιλη μου απ αυτο το μαγαζι κ ηταν πολυ ευχαριστημενη. Οποτε απο εκει θα τη παραγγειλω, μεχρι το τελος της βδομαδας!!

Αντε αντε με το καλο!!!!! Κ ευχομαι να δειτε φατσουλινο, γιατι εγω δεν ειδα.. :(κ μου ειπε οτι γενικως απο εδω κ περα  θα ναι δυσκολο να δουμε..κριμαααα!!

πιο ειναι το μαγαζι στην θεσσαλονικη??

Just now, _marjio είπε:

Γύρισα από το γιατρό.. 

Φαγανος μου βγήκε ο μικρός μου, τον υπολογίζει στα 1800γρ :shock::shock: να δούμε που θα φτάσει και Πώς θα βγει από εκεί μέσα χαχαχα 

Εντωμεταξύ είναι εγκαρσιος, εντάξει δε μας απασχολεί ακόμα, ο γιατρός μου είπε πως επειδή είναι 3ο παιδί η μήτρα έχει ήδη ελαστικότητα και θα γυρίσει!! Για να δούμε! Μου είπε κιόλας ότι επειδή τον έβγαλε σχεδόν 2 εβδομάδες μεγαλύτερο καλό θα είναι να μειώσω τους υδατάνθρακες για να μη τον φορτώνω με έξτρα βάρος :confused: εντάξει, σίγουρα κακό δεν είναι, οπότε θα ξεκινήσω και εγώ λίγο να προσέχω τι τρώω...

Α και εννοείται είχε τα χέρια μπροστά στο μουτράκι του, οπότε δε κάναμε καν τον κόπο για 3d. Τον έπιασε και λοξυγγας, γενικά τον ευχαριστήθηκα πολύ τον υπέρηχο ❤

Αυτά τα νέα μας!! 

πω πω μπαμπατσικος και ο δικος σου.. εε  ρεεεε ρουφηγματα που θα πεσουν στα μπουτακια.!!

καλησπερα κιολας κοριτσια.. εγω σημερα εκανα την πρωτη ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου και περιμενα το ζαχαρο να παει στα υψη εγω ως αναποδο πλασμα εκανα υπογλυκεμια χαχαχχαχα.. η διανητολογος μου επαθε σοκ θα σκισει λεει τα πτυχια της με εμενα χιχιχιχι

• Χαχα 1

mfzgp3.png4QgMp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τζινα38 είπε:

πιο ειναι το μαγαζι στην θεσσαλονικη??

πω πω μπαμπατσικος και ο δικος σου.. εε  ρεεεε ρουφηγματα που θα πεσουν στα μπουτακια.!!

καλησπερα κιολας κοριτσια.. εγω σημερα εκανα την πρωτη ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου και περιμενα το ζαχαρο να παει στα υψη εγω ως αναποδο πλασμα εκανα υπογλυκεμια χαχαχχαχα.. η διανητολογος μου επαθε σοκ θα σκισει λεει τα πτυχια της με εμενα χιχιχιχι

Συγκεκριμένα ειναι στη εθν.οδο θεσσαλ-γιαννιτσων κ λεγεται μικρόκοσμος..το ξερεις;;

sw2jp2.png

Just now, Emma9 είπε:

Συγκεκριμένα ειναι στη εθν.οδο θεσσαλ-γιαννιτσων κ λεγεται μικρόκοσμος..το ξερεις;;

ακουστα το εχω.! νομιζω ειναι γιαννιτσα και οχι θεσσαλονικη αυτο.. αν καταλαβα καλα για πιο λες

mfzgp3.png4QgMp3.png

Just now, _marjio είπε:

Γύρισα από το γιατρό.. 

Αυτά τα νέα μας!! 

Ωωωω μωρε το ψυχακι!!! Τροφαντοοοο..αμαν αυτοι οι γιατροι ειναι λιγο πιο μικρά γκρινιαζουν, ειναι πιο μεγαλα γκρινιαζουν!!! Τι θελουν;;;; χαχαχα.. καλα τελειο να το βλεπεις να εχει λοξυγκα!!μπραβο τελεια τα νεακια! Με το καλο το doppler πια..

Just now, Τζινα38 είπε:

ακουστα το εχω.! νομιζω ειναι γιαννιτσα και οχι θεσσαλονικη αυτο.. αν καταλαβα καλα για πιο λες

A ναι;;; ε καπου βορεια τελοσπαντων..χαχαχα.. Όσον αφορα το ζαχαρο πραγματικα κ γω τι να σου πω..αλλα καλυτερα νομίζω απ το να πηγαινε στα υψη το ζαχαρο!!!! Ε;;;

πρίν από 43 λεπτά , Μαρίαφi είπε:

Ειναι πολύ ομορφο να βλεπεις φατσουλα γιατι εχεις μια εικόνα πως ειναι μωρε το ζουζουνι μεσα εκει!!! Χαχαα..ελα πες ομως δε καμαρωνεις λιγο που μοιαζει στον αντρουλη;!;!

• Χαχα 2

sw2jp2.png

Just now, Τζινα38 είπε:

κι εγώ θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο... την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη έκανα τις πρώτες... μου τις έκαναν στην κλινική βράδυ... το ζάχαρο νήστεως στο θεό το πρωί... και όλη μέρα... να μην πέφτει ούτε με ινσουλίνη... την 3η δόση την έκανα την Τρίτη το πρωί... τα ίδια όλη μέρα... και λιγάκι χθες... σήμερα συνήρθα... αχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

το βασικότερο τώρα είναι όχι αλάτι και ζάχαρη για τουλάχιστον 3 ημέρες... όλα ανάλατα... μεγάλη προσοχή...

cZfsp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Athinaa είπε:

κι εγώ θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο... την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη έκανα τις πρώτες... μου τις έκαναν στην κλινική βράδυ... το ζάχαρο νήστεως στο θεό το πρωί... και όλη μέρα... να μην πέφτει ούτε με ινσουλίνη... την 3η δόση την έκανα την Τρίτη το πρωί... τα ίδια όλη μέρα... και λιγάκι χθες... σήμερα συνήρθα... αχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

το βασικότερο τώρα είναι όχι αλάτι και ζάχαρη για τουλάχιστον 3 ημέρες... όλα ανάλατα... μεγάλη προσοχή...

γιατι 3 δοσεις?? εμενα μου εδωσε εγραψε 4 αμπουλες και θα τις κανω 2 την μια μερα και δυο την επομενη..

αναλατα τρωω εδω και 1,5 μηνα σχεδον οποτε εχω συνηθισει απο ζαχαρη 1 κουταλια στον καφε.. και παλι σε λεω την εκανα την ενεση  εφαγα το ζαχαρο 1 ωρα μετα 130 χωρις να ανεβασω μοναδες πινω καφε το απογευμα μετραω για να φαω βραδινο το ζαχαρο 62 μιλαω με την γιατρο μετρα μου λεει μετα απο 30-45 λεπτα το ζαχαρο 110 μιλαω μαζι της μου λεει δεν γινετε σιγουρα εκανες την ενεση κατι δεν παει καλα χαχαχαχαχχα.!! τωρα 2 ωρες μετα το φαγητο χωρις ινσουλινη εχω 90..αντε να δουμε τις επομενες μερες πως θα παει

ποσο εφτανε το ζαχαρο σου??να φανταστω ανεβασες μοναδες??

mfzgp3.png4QgMp3.png

@Emma9 ντοπλερ μου έκανε ο γιατρός μου σήμερα και ήταν μια χαρά,  πάντα κάνει αυτός στο ιατρείο και αν δει κάτι παραπέμπει και σε άλλον γιατρό!

• Μου αρέσει 1

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Just now, Τζινα38 είπε:

γιατι 3 δοσεις?? εμενα μου εδωσε εγραψε 4 αμπουλες και θα τις κανω 2 την μια μερα και δυο την επομενη..

αναλατα τρωω εδω και 1,5 μηνα σχεδον οποτε εχω συνηθισει απο ζαχαρη 1 κουταλια στον καφε.. και παλι σε λεω την εκανα την ενεση  εφαγα το ζαχαρο 1 ωρα μετα 130 χωρις να ανεβασω μοναδες πινω καφε το απογευμα μετραω για να φαω βραδινο το ζαχαρο 62 μιλαω με την γιατρο μετρα μου λεει μετα απο 30-45 λεπτα το ζαχαρο 110 μιλαω μαζι της μου λεει δεν γινετε σιγουρα εκανες την ενεση κατι δεν παει καλα χαχαχαχαχχα.!! τωρα 2 ωρες μετα το φαγητο χωρις ινσουλινη εχω 90..αντε να δουμε τις επομενες μερες πως θα παει

ποσο εφτανε το ζαχαρο σου??να φανταστω ανεβασες μοναδες??

ε ναι ανέβασα... τις μέρες με την κορτιζόνη έκανα 9 μονάδες 24ώρου από 7... και αντί για 3 μονάδες ταχείας  μόλις έτρωγα έκανα 4 με 8, αναλόγως το φαγητό... μετά από 1 ώρα στο 155... μου είπε μάλιστα ότι έπρεπε να είχα κάνει και το δεύτερο βράδυ 8 μονάδες ταχείας γιατί το πρωί νηστική είχα 123... αν μου το είχε πει θα το είχα κάνει... τεσπά τώρα προσέχω... και κρατιέμαι μακρυά από υδατάνθρακες... όλη μέρα σήμερα ήταν καλές... 

κι εγώ 2χ2 έκανα την περασμένη βδομάδα... και μου είπε να κάνω και μια 3 αυτή την εβδομάδα... την έκανα λοιπόν προχθές... πονάνε όμως οι αναθεματισμένες εκείνη τη στιγμή... ίσως να είμαι όμως σε άλλο πρωτόκολλο... ο γιατρός μου έχει θορυβηθεί πολύ με τη φλεγμονή που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε και θέλει να είμαστε πανέτοιμοι στις 29 εβδομάδες... μου είπε οτι αν χρειαστεί θα μου αφαιρέσει το ράμμα της περίδεσης για να είναι σίγουρος ότι δεν είναι εκεί η φλεγμονή... αλλά εγώ δεν το πιστεύω... γιατί ζήτησα όλες μου τις εξετάσεις και είδα ότι και το πρωί πριν την περίδεση η CRP ήταν 7... εξάλλου μπορεί να ανέβει και από μια φλέβα που έσπασε... γιατί ενώ την Παρασκευή είχε πέσει στο 1,2 τη Δευτέρα που βγήκα από την κλινική είχε ξανανέβει στο 3,4... δηλ όπως μπήκα βγήκα... και εξακολουθώ να νιώθω μια χαρά...

πάντως ζάχαρη τώρα να μην βάζεις πουθενά... τουλάχιστον για 3 μέρες από τότε που θα ολοκληρώσεις τις κορτιζόνες... και με τον διαβήτη θα σου έλεγα να την κόψεις τελείως... είναι ο πιο επικίνδυνος και ο πιο άχρηστος υδατάνθρακας...

cZfsp3.png

3 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου έδωσε ένα χαρτί που έχει τις τιμές των δωματίων.. Σε σχέση με τα άλλα μαιευτηρια της Αθήνας, που έχω ψάξει στο πινακάκι αυτό που λες, είναι στην ίδια τιμή το τρίκλινο.. Λεει μια τιμή που αν θες στην στέλνω σε π. μ. Φαίνεται ότι είναι 100 ευρώ πιο φθηνά από τα άλλα νοσοκομεία αλλά κάτω έχει έναν αστερισκο που αναφέρει ότι οι εξετάσεις του μωρού είναι συν 100 ευρώ που τα άλλα μαιευτήρια τις συμπεριλαμβανουν.. Οπότε είναι ακριβώς στην ίδια τιμή με το Γαία κ το Λητώ.. Ακριβοτερο πάντως δεν ειναι σε ο, τι αφορά τα τρίκλινα δωμάτια .. τα δίκλινα όμως είναι όντως πιο ακριβά 1000 ευρώ πιο πάνω.. Ενώ σε άλλα μαιευτήρια όπως το Λητώ η διαφορά δίκλινου και τρίκλινου είναι  πιο μικρή γύρω στα 400-500 ευρώ.. Ίσως τα κοστολογουν τα δίκλινα πιο πολύ στο Γαία γιατί είναι μικρό μαιευτήριο... 

@Αντζελίνα 30 Σ'ευχαριστώ! Η αληθεια ειναι πως ο γιατρος μου ενω συνεργάζεται και με άλλα μαιευτηρια, μου πρότεινε το Γαια ως το πιο οικοκομικό. Εννοειται πως αφου ψαχνω κατι οικονομικο δεν θα εχω την απαιτηση να παω σε 2 κλινο. Και 4κλινο να ειχε θα το διαλεγα!! :-P Μακάρι να μην είχα κάποια θεματάκια που με ταλαιπωρούν και να πήγαινα σε δημόσιο νοσοκομείο ετσι ωστε να γλιτώσω ένα σκασμό λεφτα, αλλα τι να κάνουμε... ας είναι.Καλά να είμαστε η μικρή μου κι εγώ κι όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται. Σιγα σιγα θα το ψαχνω πιο ζεστά το θέμα!

Κορίτσια τελείωσα κι εγω με την καμπύλη ζαχάρου! Ολα καλά τα αποτελέσματα! Σήμερα την είδα κιόλας την μικρή μου.Γίναμε 1 κιλό!!! Το πουλάκι μου! (Εγω εχω φτάσει πλέον στα 5 στρογγυλα). Δυστυχώς ειχε τα χέρια στο πρόσωπο και δεν είδαμε φατσούλα αλλα δεν πειραζει..ισως την επόμενη φορά! Αχ..τι χαρά έχει η ημέρα του υπέρηχου πάντα!:x

• Μου αρέσει 4

dJaep3.png

Just now, Athinaa είπε:

ε ναι ανέβασα... τις μέρες με την κορτιζόνη έκανα 9 μονάδες 24ώρου από 7... και αντί για 3 μονάδες ταχείας  μόλις έτρωγα έκανα 4 με 8, αναλόγως το φαγητό... μετά από 1 ώρα στο 155... μου είπε μάλιστα ότι έπρεπε να είχα κάνει και το δεύτερο βράδυ 8 μονάδες ταχείας γιατί το πρωί νηστική είχα 123... αν μου το είχε πει θα το είχα κάνει... τεσπά τώρα προσέχω... και κρατιέμαι μακρυά από υδατάνθρακες... όλη μέρα σήμερα ήταν καλές... 

κι εγώ 2χ2 έκανα την περασμένη βδομάδα... και μου είπε να κάνω και μια 3 αυτή την εβδομάδα... την έκανα λοιπόν προχθές... πονάνε όμως οι αναθεματισμένες εκείνη τη στιγμή... ίσως να είμαι όμως σε άλλο πρωτόκολλο... ο γιατρός μου έχει θορυβηθεί πολύ με τη φλεγμονή που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε και θέλει να είμαστε πανέτοιμοι στις 29 εβδομάδες... μου είπε οτι αν χρειαστεί θα μου αφαιρέσει το ράμμα της περίδεσης για να είναι σίγουρος ότι δεν είναι εκεί η φλεγμονή... αλλά εγώ δεν το πιστεύω... γιατί ζήτησα όλες μου τις εξετάσεις και είδα ότι και το πρωί πριν την περίδεση η CRP ήταν 7... εξάλλου μπορεί να ανέβει και από μια φλέβα που έσπασε... γιατί ενώ την Παρασκευή είχε πέσει στο 1,2 τη Δευτέρα που βγήκα από την κλινική είχε ξανανέβει στο 3,4... δηλ όπως μπήκα βγήκα... και εξακολουθώ να νιώθω μια χαρά...

πάντως ζάχαρη τώρα να μην βάζεις πουθενά... τουλάχιστον για 3 μέρες από τότε που θα ολοκληρώσεις τις κορτιζόνες... και με τον διαβήτη θα σου έλεγα να την κόψεις τελείως... είναι ο πιο επικίνδυνος και ο πιο άχρηστος υδατάνθρακας...

μαλιστα καλα κανει και εμενα με εβαλε νωριτερα απο οτι μου ειπε νομιζω (33-34 βδομαδα τις κανουν αν δεν υπαρχει θεμα) γιατι η μπεμπα ειναι μεγαλη για την εβδομαδα της και επειδη ανεβαζω ουρικο να ειναι ετοιμο το μωρο σε περιπτωση που γεννησω μολις μπω στον 9ο.!!

αχ ασε αυτο με την ζαχαρη ειναι μεγαλο θεμα.. 8 χρονια που εχω διαβητη παλευω να μην βαζω στον καφε μου αλλα δεν μπορω να φανταστεις επινα πολυ γλυκο καφε 3-4 κουταλιες και εφτ5ασα να πινω με 1/2-1 αναλογα τον καφε.. μονο τον γαλλικο μπορω να πιω σκετο με λιγο γαλα αλλα τωφρα στην εγκυμοσυνη μου βρωμαει.!!ευτυχως δεν τρωω ψωμι δεν μου αρεσει αλλα αυτο που ειναι αμαρτια μεγαλη ειναι το ρυζι μπορει να φαω και μια κατσαρολα πιλαφι 

mfzgp3.png4QgMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...