Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 2/10/2026 at 6:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου !Τελειωσε θα μείνω μέσα μια μέρα αναρρωνω όλα καλά !

Παρά πολύ κατασταλαγμένη σε βρίσκω και πολύ λογική η σκέψη σου !Εγω σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη ζωή και να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και τον άντρα σου !!Η ζωή πάντα ανοίγει νέα κεφάλαια όταν κλείνει κάποια άλλα !

Εγώ θα ευχηθώ υγεία και μια χαμογελαστή και ήρεμη ζωή από δω και πέρα με την οικογένειά σου !!! 

Εξωσωματική

Recommended Posts

Γεια  σε όλη την παρέα.

Έχουμε εδώ και 3 χρόνια που προσπαθούμε αλλά δεν έχουμε καταφέρει να γίνουμε γονείς. Τώρα αποφασίσαμε να πάμε στην λύση της εξωσωματικής. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο γιατρό και κλινική; Μου είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω που να πάω και σε ποια κλινική. Έχω ακούσει ότι παίζει πιο σημαντικό ρόλο το εργαστήριο. 

Διαφημίσεις

γεια σου φιλιω!!εγω εκανα την 1η μου εξωσωματικη (πετυχημενη) στο Ιασω ..και τη δευτερη στο medimall (αποτυχημενη).

καθε κοπελα θα σου πει μια διαφορετικη εμπειρια...το σημαντικο ειναι να νοιωθεις εσυ καλα με το γιατρο και με το περιβαλλον της κλινικης...παντου υπαρχουν καλοι και λιγοτερο καλοι γιατροι...η εξωσωματικη ειναι και θεμα τυχης και πως ανταποκρινεσαι στα πρωτοκολλα που θα σου δωσουν...

πριν καταφυγεις στην εξωσωματικη ζητα απ τον γυναικολογο σου να κανεις καποιες εξετασεις και καποιο σπερμοδιαγραμμα ο συζυγος σου ετσι ωστε να εχεις μια εικονα εσυ η ιδια κ να πας πιο ετοιμη στην κλινικη ασχετα βεβαια αν και εκει ισως σου ζητησουν να κανεις καποιους ελεγχους...

μπορεις να μπεις και στο forum αυτης της σελιδας στο "καφε εξωσωματικης"..ειμαστε πολλες κοπελες και ισως παρεις κ απο κει καποιες γνωμες!!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...